המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:בחיים שלי לא ראיתי כ״כ הרבה פרחות בעונה אחת.
Holiday_Armadillo כתב:אני מאוד רציתי לאהוב את זה אבל גם מזה הוציאו את המיץ כמו שרק ישראלים יודעים לעשות
בגירסה האמריקאית הם יכולים לעבור איזה 3 מדינות בתוכנית אחת ופה תקועים על הדחה אחת במשך שתיים-שלוש תוכניות
חנו'ש כתב:בואנה, השחורדינית הזו שרצה עם ההומו לא כזו מטומטמת כמו שנראית.
דווקא יש לה שכל....
MTA2311 כתב:אני מקווה שהחברה/אישה/life partner לא יתבלבלו.
yiffy כתב:נפלתי היום בפח של מתמודדת ביפה והחנון שתפקידה היה לפתות עוברים ושבים להצטלם איתה כמו דבילים...
אם תראו בקיץ הקרוב מישהו עם משקפי ריי-באנד וחולצה לבנה עם בלונדינית משופצת במיוחד, אל תתבלבלו
yiffy כתב:נפלתי היום בפח של מתמודדת ביפה והחנון שתפקידה היה לפתות עוברים ושבים להצטלם איתה כמו דבילים...
אם תראו בקיץ הקרוב מישהו עם משקפי ריי-באנד וחולצה לבנה עם בלונדינית משופצת במיוחד, אל תתבלבלו
אלמוג כתב:yiffy כתב:נפלתי היום בפח של מתמודדת ביפה והחנון שתפקידה היה לפתות עוברים ושבים להצטלם איתה כמו דבילים...
חחחחח![]()
![]()
גדול!
אגב, לא יכלת לבקש שלא יראו את הפנים שלך??
Holiday_Armadillo כתב:yiffy כתב:נפלתי היום בפח של מתמודדת ביפה והחנון שתפקידה היה לפתות עוברים ושבים להצטלם איתה כמו דבילים...
מגיע לך שאתה גבר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים