המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:אני חייב להגיד ששוב מתחיל בתקשורת התהליך של להפוך אדם במותו לקדוש מעונה. במקרה של שרון מדברים על האומץ שנדרש ממנו לבצע את ההתנתקות, כאילו לא בגלל זה יש חשש לירי של רקטות מהרצועה לכיוון ההלוויה שלו. לגורל יש אירוניה משונה לפעמים.
יהי זיכרו ברוך.
שחף כתב:הערבים מבינים רק כוח. הם רוצחים אחד את השני, למה אתה חושב ששרון היה מפחיד אותם? חבל רק שאת עזה לא מסרנו למצרים בהסכם השלום ההוא. לא היה לא חמאס ולא תנזים ולא אף אחד אחר ואף אחד לא היה מדבר לא על כיבוש ולא על אפרטהייד ולא היה נוחת פה טיל אחד.
שחף כתב:הפינוי של ההתנחלויות לא היה ספין שהמטרה שלו למצוא חן בעיני התקשורת אחרי שכל הפרשות התפוצצו? תשאל את אמנון אברמוביץ'.
שרון היה גיבור במלחמות אבל הנזק שהוא עשה בהתנתקות הוא עצום. מעבר לנזק הביטחוני העצום, כמה עלה למדינה הפינוי ההמוני? מיליארדים.
felix_r כתב:שחף כתב:הפינוי של ההתנחלויות לא היה ספין שהמטרה שלו למצוא חן בעיני התקשורת אחרי שכל הפרשות התפוצצו? תשאל את אמנון אברמוביץ'.
שרון היה גיבור במלחמות אבל הנזק שהוא עשה בהתנתקות הוא עצום. מעבר לנזק הביטחוני העצום, כמה עלה למדינה הפינוי ההמוני? מיליארדים.
לשאול את אמנון אברמוביץ' על איש ימין?
זה כמו לשאול את אוהדי החניה על שמעון מזרחי.
הפינוי אולי עלה הרבה, אבל זה כלום לעומת החזקת צבא בעזה יום-יום, חודש-חודש, שנה-שנה.
זה לא שאני הייתי בעד הפינוי, אני רק עונה לטענה שלך בעניין הכסף.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים