MTA2311 כתב:מקובי כתב:MTA2311 כתב:ארמגדון. בסדר.
חתם פה פאקינג ברק בדש, חלוץ בן 31, שלא עשה שום דבר מיוחד העונה, ולא הבריק לאורך רוב הקריירה, אבל משום מה את לא מוכנה להודות שזאת החתמה גרועה. כי ג'ורדי ממש הוכיח את עצמו בתחום הרכש.
והוא חתם לעונה וחצי ד"א. ועוד שילמו עליו חצי מיליון שקל.
מה אמרת לפני שנה וחצי שהביאו את ראדי?
אני מאמין שהתגובה היתה שהוא שחקן של קבוצות קטנות, אף פעם לא הוכיח את עצמו בקבוצה גדולה וכד', כנ"ל על אלירן לפני שנתיים וחצי שזה בזבוז חלוץ רביעי ברוטציה, סכום מוגזם וכד' אפילו על בן הרוש יש מה להגיד שהוא הוריד את הקבוצה שלו ליגה וכד'.
דווקא בהחתמות של הישראלים ג'ורדי פגע ברוב המקרים, וגם אם זה לא יסתדר והוא לא יהיה מי יודע מה תמיד יהיה אפשר לשפר בקיץ.
אגב, חצי מיליון שקל זה כלום (120 אלף יורו +-)
סומך על ג'ורדי.
ומה אמרת על אבו זייד? וגורי? וארנשאו? ומאנה?
ומה אתה אומר כשאנחנו כבר שנה וחצי משחקים עם ייני בתור מגן ימני? ומה אמרת כשהתחלנו את השנה עם זיו כמגן שמאלי?
ג'ורדי טועה לא מעט, ואי אפשר להתעלם מזה. "אני סומך על ג'ורדי" נשמע כמו משפט מקמפיין של פוליטיקאי.
אולי לא הבנתם נכון- מדובר בברק בדש כן? ברק בדש.
מזל שיש לנו גיבוי בעמדה הזאת.
אבו זייד ת'אמת לא כ"כ הבנתי את ההחתמה אבל מצד שני היום שאנחנו רואים שאין לנו אף גיבוי גרזן לאלברמן אפשר להבין למה מכבי קנתה אותו. הוא לא ברמה המספקת מבחינה התקפית ועשיתי עוול לאלברמן שרשמתי את שניהם באותו המשפט אבל מבחינת צורך? מכבי צריכה גרזן מחליף והמטרה היתה שהוא יהיה השחקן הזה.
גורי היה נהדר לטעמי, אחד מהמגנים הימניים היותר טובים ששיחקו בארץ.
ארנשאו לא התאקלם (ועדיין הביא 6 נק' ב-2 שערי נצחונות)
מאנה אגב חתם באלמריה מיד אחרי מכבי...
בניית קבוצה זה עסק מורכב ולא תמיד אפשר לפגוע בכל השחקנים שמביאים, תסתכל על כמות הפלופים שראינו בכדורסל בשנים האחרונות. בכדורגל זה אמור להיות יותר גרוע כי יש יותר שחקנים בסגל... ג'ורדי עושה ולכן לפעמים הוא טועה. זה טבעי.
ציינתי בהודעה שלי- ג'ורדי פוגע ממש טוב בישראלים, בזרים פחות.
ייני לדעתי עושה עבודה טובה, כמו שאני רואה קבוצת כדורגל צריך להיות איזון בין המגינים, מגן אחד הגנתי יותר (נניח אם אנחנו משווים את זה לבארסה אז אבידל) ומגן אחד התקפי יותר (אלבס), ייני נותן יופי של עבודה כמגן הגנתי.
אני סומך על ג'ורדי כי שוב- לפני שנה וחצי אמרנו שטיבי וראדי הם החתמות שלא ישדרגו אותנו, לפני חצי שנה אמרנו את אותו הדבר על בן הרוש. יכול להיות שהוא שוגה ובדש לא ישדרג אותנו אבל יכול להיות גם שזאת תהיה אחלה החתמה (חלוץ 9 כגיבוי לראדה)
הכל בסדר.