המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שעוד מישהו בארץ מתעניין באירוע הזה.
Holiday_Armadillo כתב:אז..מישהו?
טקס הפתיחה היום ב-18:00 בערב בערוץ 20
חלק מהענפים כבר התחילו לפני
אני בטח אצפה בכל מה שיישדרו בטלוויזיה
בעיקר מחכה לקפיצת סקי והחלקה אומנותית (בעיקר יחידים)
אני מניחה שהרוב יתעניינו פה בסנואובורד
MTA2311 כתב:קשה לי מאוד להאמין שעוד מישהו בארץ מתעניין באירוע הזה.
Holiday_Armadillo כתב:בטוחה במליון אחוז שאף אחד פה לא רואה החלקה על הקרח אבל ג'ייסון בראון מארה''ב ויוזוריו האניו מיפן פשוט..שלמות
איזה תרגילים יא אללה
האניו עשה שיא עולם של 101.45
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:בטוחה במליון אחוז שאף אחד פה לא רואה החלקה על הקרח אבל ג'ייסון בראון מארה''ב ויוזוריו האניו מיפן פשוט..שלמות
איזה תרגילים יא אללה
האניו עשה שיא עולם של 101.45
אני רואה לפעמים, ואני יכול להגיד לך, שמירי נבו ממש לא מבינה הרבה במה שהיא רואה.
הינה בדיוק עכשיו היא מאוד אהבה את התרגיל של המחליק היפני טקאהאשי, כאשר אני גם בלי לספור את הקפיצות שלו מייד ראיתי, שזהו תרגיל די חלש דווקא מבחינה מוזיקלית (דבר שמירי נבו והשדרן השני התלהבו ממנו). כמובן שהציון שלו היה נמוך, והשדרנים שלנו הופתעו לחלוטין ...
לא שאני מבין גדול. בכלל לא. אבל בתור אחד שראה הרבה מאוד תחרויות של החלקה בילדותו, אני מייד מזהה אם זה תרגיל חזק או תרגיל חלש
felix_r כתב:על תדאגי האניו קיבל את הזהב
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:על תדאגי האניו קיבל את הזהב
אני יודעת
כל כך מאוכזבת שג'ייסון בראון לא לקח את הארד
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:על תדאגי האניו קיבל את הזהב
אני יודעת
כל כך מאוכזבת שג'ייסון בראון לא לקח את הארד
כן, היה לו תרגיל מדהים מבחינה ריקודית פרופר. חבל שמבחינה הטכנית יש לו עוד הרבה מאוד עבודה.
דרך אגב, הוא כבר יצא מהארון ?
felix_r כתב:דרך אגב, גם האניו נראה נשי מאוד.
יש מצב, שהוא ובראון יהפכו לזוג אחרי התחרות
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:דרך אגב, גם האניו נראה נשי מאוד.
יש מצב, שהוא ובראון יהפכו לזוג אחרי התחרות
כשאמא שלי ראתה את האניו היא שאלה ''מה עושה פה אישה באמצע התחרות של הגברים?''
גם מישה גה לא בדיוק הסטריאוטיפ הגברי ובכלל, אי אפשר להיות סטריאוטיפ גברי במקצוע הזה
יש לי רק כבוד אליהם שהם לא מסתירים את ה''אני האמיתי'' שלהם
LIAV10 כתב:לא מאמין, במקרה ראיתי מירוץ סקי קרוס קאנטרי נשים 4 כפול 5 ק״מ,מבחילוף האחרון השוודיות היו מקום שלישי 25 שניות אחרי הראשונות (פיניות) והשוודית סגרה את כל הפער (פעם ראשונה שאני רואה את הענף הזה, אבל מצפייה ראשונה הבנתי שזה פער פשוט עצום) ועקפה את הפינית 5 שניות לסיום בדרך לזהב.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:לא מאמין, במקרה ראיתי מירוץ סקי קרוס קאנטרי נשים 4 כפול 5 ק״מ,מבחילוף האחרון השוודיות היו מקום שלישי 25 שניות אחרי הראשונות (פיניות) והשוודית סגרה את כל הפער (פעם ראשונה שאני רואה את הענף הזה, אבל מצפייה ראשונה הבנתי שזה פער פשוט עצום) ועקפה את הפינית 5 שניות לסיום בדרך לזהב.
זה באמת היה פיניש מטורף
מעניין מה הפינית האחרונה מרגישה עכשיו
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים