המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:מה יש לך נגד משפחת שליט? הוא עשה את מה שכל אבא אחר היה עושה ואולי אפילו מעבר לזה. בא לו ללכת לפוליטיקה, שיילך.
אני למפלגת העבודה לא הייתי מצביע גם אם אמא תרזה ודרק שארפ היו מובילים את המפלגה.
שחף כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4173281,00.html
ניצול ציני של זמן המצלמה המרובה שהאיש זכה לו בשנים האחרונות. וזה עוד אחרי שהוא ביקש מהתקשורת שתעזוב את המשפחה לנפשה. כנראה שהוא התגעגע למצלמות. מה שבטוח למפלגת העבודה אני לא מצביע בבחירות הקרובות.
yiffy כתב:הוא איש מרשים בסה"כ שזכה לתהודה בנסיבות טרגיות והחליט לנצל אותה כדי לעזור לקדם את המדינה בכיוון שנראה לו נכון. so what?
אנשים פה שומעים על זה שמישהו נכנס לפוליטיקה וישר חושבים על פולחן האישיות וכוח השליטה שהוא מנסה לצבור לעצמו. קצת שוכחים שהרבה אנשים עושים את זה דווקא מתוך תחושת שליחות ורצון להשפיע ולשנות - ואין בזה שום דבר רע.
אם כבר מדברים על דברים דוחים, זה אישית מזעזע אותי ברמות לא הגיוניות:
http://news.walla.co.il/?w=%2F9%2F1892391
מקומה של האישה הזו בגן חיות ובוודאי שלא בכנסת ישראל.
אני מתנצל שאני מסיט מהנושא, אבל קצת חבל לי לפתוח ת'רד שני תחת אותה כותרת...
MTA2311 כתב:jol9 כתב:מה יש לך נגד משפחת שליט? הוא עשה את מה שכל אבא אחר היה עושה ואולי אפילו מעבר לזה. בא לו ללכת לפוליטיקה, שיילך.
אני למפלגת העבודה לא הייתי מצביע גם אם אמא תרזה ודרק שארפ היו מובילים את המפלגה.
הוא מבקש בכל ראיון אפשרי שיניחו לגלעד ולמשפחה לנפשם, עושה הסכמים עם התקשורת ומאיים לתבוע כאשר תמונה שלו ושל גלעד בים מתפרסמת ואז מודיע על כניסה לפוליטיקה.. נראה לך הגיוני? זאת צביעות מגעילה
yiffy כתב:הוא איש מרשים בסה"כ שזכה לתהודה בנסיבות טרגיות והחליט לנצל אותה כדי לעזור לקדם את המדינה בכיוון שנראה לו נכון. so what?
אנשים פה שומעים על זה שמישהו נכנס לפוליטיקה וישר חושבים על פולחן האישיות וכוח השליטה שהוא מנסה לצבור לעצמו. קצת שוכחים שהרבה אנשים עושים את זה דווקא מתוך תחושת שליחות ורצון להשפיע ולשנות - ואין בזה שום דבר רע.
MTA2311 כתב:yiffy כתב:הוא איש מרשים בסה"כ שזכה לתהודה בנסיבות טרגיות והחליט לנצל אותה כדי לעזור לקדם את המדינה בכיוון שנראה לו נכון. so what?
יפה נפש.. שמעת איך הוא דיבר אליה? אז נכון התגובה הייתה מוגזמת, אבל זה היא בטח לא צריכה לעורר כזה הד. העיקר אדון מג'אדלה אמר בסוף "התנהגות פאשיסטית" אם מישהו פה יכול להסביר לי מה הקשר אני אשמח. אבל נכון, לתקשורת אין אג'נדה שמאלנית..
yiffy כתב:MTA2311 כתב:yiffy כתב:הוא איש מרשים בסה"כ שזכה לתהודה בנסיבות טרגיות והחליט לנצל אותה כדי לעזור לקדם את המדינה בכיוון שנראה לו נכון. so what?
יפה נפש.. שמעת איך הוא דיבר אליה? אז נכון התגובה הייתה מוגזמת, אבל זה היא בטח לא צריכה לעורר כזה הד. העיקר אדון מג'אדלה אמר בסוף "התנהגות פאשיסטית" אם מישהו פה יכול להסביר לי מה הקשר אני אשמח. אבל נכון, לתקשורת אין אג'נדה שמאלנית..
מה יפה נפש? איך הוא כבר דיבר אליה?
היא הפריעה לו לדבר אז הוא אמר צעק עליה לסתום והיא צעקה עליו לסתום בחזרה וככה זה נמשך כמה שניות. בישראל ביתינו אין כמעט ח"כים שלא מתבטאים הרבה יותר בחריפות מאיך שהגיב מג'אדלה (ושוב - היא הגיבה בדיוק באותה צורה), אבל בגלל שהוא ערבי מותר הכל ואח"כ גם מותר להגיד "ראית איך הוא דיבר עליה?"
במקרה הזה אפשר להגיד שהתקשורת שמאלנית רק כי שידרו את זה - אבל מה לעשות שאלימות של ח"כ אחד לאחר זה משהו שלא קורה במדינה דמוקרטית מתוקנת? לא צריך להגיד כלום - מספיק רק לשים את המראה הזאת. כנראה שהמראה שמאלנית...
אני לא מקבל את טענת ה"אשה עם ביצים".
זאת אלימות לשמה והיא מרשה לעצמה להתנהג ככה כי היא יודעת שהיא מייצגת ציבור ומפלגה שמגלים גזענות מופגנת כלפי המגזר ממנו בה מג'אדלה (ובכל זאת המפלגה שלה לא מגבה אותה). ככה מתנהגת אשת ציבור? שופחת מים על ח"כ אחר? אולי בט"ו בשבת הח"כים צריכים לבוא עם סופר סוקרים לכנסת ואז יהיה שמיח. אני גם נגד אלימות מילולית אבל זכותה להביע את דעתה (בגדר הטעם הטוב) על התנהגות של ח"כית שבעיני רבים גובלת בבגידה, אבל אלימות לא הייתה ולא תהיה בבית ספרנו. אני מקווה שהסיפור יטופל בחומרה ע"י ועדת האתיקה ושהיא תושעה מתפקידה לפרק זמן ממושך ככל היותר.
yiffy כתב:MTA2311 כתב:yiffy כתב:הוא איש מרשים בסה"כ שזכה לתהודה בנסיבות טרגיות והחליט לנצל אותה כדי לעזור לקדם את המדינה בכיוון שנראה לו נכון. so what?
היא הפריעה לו לדבר אז הוא אמר צעק עליה לסתום והיא צעקה עליו לסתום בחזרה וככה זה נמשך כמה שניות. בישראל ביתינו אין כמעט ח"כים שלא מתבטאים הרבה יותר בחריפות מאיך שהגיב מג'אדלה (ושוב - היא הגיבה בדיוק באותה צורה), אבל בגלל שהוא ערבי מותר הכל ואח"כ גם מותר להגיד "ראית איך הוא דיבר עליה?"
במקרה הזה אפשר להגיד שהתקשורת שמאלנית רק כי שידרו את זה - אבל מה לעשות שאלימות של ח"כ אחד לאחר זה משהו שלא קורה במדינה דמוקרטית מתוקנת? לא צריך להגיד כלום - מספיק רק לשים את המראה הזאת. כנראה שהמראה שמאלנית...
זאת אלימות לשמה והיא מרשה לעצמה להתנהג ככה כי היא יודעת שהיא מייצגת ציבור ומפלגה שמגלים גזענות מופגנת כלפי המגזר ממנו בה מג'אדלה (ובכל זאת המפלגה שלה לא מגבה אותה). ככה מתנהגת אשת ציבור? שופחת מים על ח"כ אחר? אולי בט"ו בשבת הח"כים צריכים לבוא עם סופר סוקרים לכנסת ואז יהיה שמיח. אני גם נגד אלימות מילולית אבל זכותה להביע את דעתה (בגדר הטעם הטוב) על התנהגות של ח"כית שבעיני רבים גובלת בבגידה, אבל אלימות לא הייתה ולא תהיה בבית ספרנו. אני מקווה שהסיפור יטופל בחומרה ע"י ועדת האתיקה ושהיא תושעה מתפקידה לפרק זמן ממושך ככל היותר.
MTA2311 כתב:אני כמובן נגד התגובה שלה, למרות שאין הרבה הבדל בין לצעוק סתמי את הפה לבין לשפוך מים..
מה הקשר לזה שהוא ערבי? היא שפכה עליו מים כי הוא ערבי? למה לנפח כל דבר? ההתעסקות של התקשורת ושלנו צריכה להיות בעצם העובדה שהיא שפכה מים על חבר כנסת(לא שבוגד ראוי להיות חבר כנסת) ולא בזה שהוא ערבי. ברגע שהתקשורת מניחה באופן אוטומטי שהיא שפכה עליו מים כי הוא ערבי, היא בעצם הגזענית.
ובנושא נועם שליט, אני באמת לא מבין איך אדם שכביכול כל כך שנא את המצלמות ואת החשיפה פתאום פונה לפוליטיקה.. כמו קרנית גולדווסר, שליט מנצל בצורה צינית את מה שקרה לו, אין לי הסבר אחר
jol9 כתב:yiffy כתב:MTA2311 כתב:yiffy כתב:הוא איש מרשים בסה"כ שזכה לתהודה בנסיבות טרגיות והחליט לנצל אותה כדי לעזור לקדם את המדינה בכיוון שנראה לו נכון. so what?
אני יושב שמלא ישיבות אצלנו בעבודה (יותר מדי לכל הדעות). המון פעמים אנשים מתפרצים אחד לדברים של השני, ומעולם אף אחד לא אמר לאחר "תשתוק".
בטח ובטח שלא לאשה.
אני די בטוח שגם אותך חינכו שלאשה לא מדברים ככה. לא משנה מה. זאת התת רמה האמיתית, להגיד לאשה "תשתקי". עוד שניה הוא היה זורק עליה נעל. זאת הבושה האמיתית.
ואתה יודע מה? אני לא רואה אף ח"כ יהודי אומר דבר כזה לאשה, ולא משנה לאיזו. זה כנראה הבדל בין החינוך של היהודים והערבים.
ד"א אצל רוסים זה הרבה יותר קיצוני, ומכאן התגובה של מיכאלי.
להרחיק אותה? קודם כל שירחיקו את הבוגדים שנוסעים לשבת עם נסראללה, ועולים על משטים, ונפגשים עם כל האוייבים הכי גדולים שלנו, ומוסרים להם מידע, ועדיין ממשיכים
לקבל פנסיה.
קודם כל לטפל באלה. אנסטסיה מיכאלי זאת הבעיה הכי קטנה שלנו.
ד"א המצע של ישראל ביתינו הוא לא פשיסטי ולא גזעני. זאת מפלגת ימין פרגמטית, שמתנהלת לא אחרת מכל מפלגה אחרת שקמה על גבו של איש אחד.
כזאת היתה קדימה של שרון (אם היה נשאר בריא הוא היה זוכה ב-50 מנדטים שהיו עושים אחד לאחד מה שהוא היה אומר), כזאת היתה שינוי של טומי, וכזאת תהיה גם
המפלגה של יאיר לפיד.
jol9 כתב:אני לא קראתי לו בוגד, אני מניח שהתכוונת לMTA.
בוגדים הם אלה שנוסעים בניגוד לחוק לשבת עם האויבים הכי מרים שלנו, ולא עושים להם כלום.
מג'דלה הוא באמת לא בוגד. סתם בהמה.
חנו'ש כתב:yiffi ויוני, לא הבנתי בכלל מה הקשר לזה שההוא ערבי וההיא אישה??
זו תרבות הדיון בכנסת?? זה איכס!!![]()
זה ממש לא משנה מי התחיל ומי צעק על מי מה ומי זרק על מי מים, כשהמנהיגים שלנו מתנהגים כמו חבורת ערסים במגרש כדורגל, מה הפלא שאין במדינה שלנו תרבות דיון נורמלית ווהכל זה רק בצעקות וקללות, שלא לדבר על אלימות.
ואגב יוני, לא נראה לי שהח"כים החרדים מתנהגים לנשים בצורה מכובדת יותר מהערבים, אם הם בכלל מוכנים לדבר איתן....
yiffy כתב:מה הקשר לזה שהוא ערבי? לא זכור לי שהיא הרשתה לעצמה לשפוך מים על ח"כ יהודי. צריך להיות נאיבי בצורה די צינית כדי להאמין שאישה עם השקפת עולם ותרבות דיון כמו שלה מרשה לעצמה "להגזים" כלשמולה ערבי במקרה.
למה בדיוק מג'אדלה בוגד? בו תסביר לי במה הוא זכה שאתה מקנה לו תואר מרנין זה?
ראלב מג'אדלה הוא אולי הח"כ הערבי הפרגמטי ביותר שהיה בכנסת ישראל. הוא לא נוסע למדינות ערביות עוינות, לא עולה על משטים ולא מפקפק בלגיטימיות של מדינת ישראל. הוא משתייך למפלגה ציונית גדולה, כך שמבחינה פוליטית-מפלגתית הוא "בוגד" בדיוק כמו שלי יחימוביץ' או בוז'י הרצוג. הוא מעודד השתתפות של אוכלוסייה ערבית בשוק העבודה הישראלי ובשירות לאומי - דבר שרובנו היינו חולמים שח"כים חרדים היו עושים עם צאן מרעתם. בעיני אחוז ניכר מהאוכלוסייה הערבית בישראל הוא נחשב "ערבי מחמד" ו"חותמת גומי" לפעולות שלדעתם אינן לגיטימיות. אם יש מישהו שיש לו איזשהי לגיטימציה לכתור לו זרי קוצים כאלה, הם כנראה הערבים הישראלים.
ובכל זאת, הוא סחט ממך את התואר בוגד ואיבד את הלגיטימיות של הבחירה שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים