אחמד טיבי, נאום השהידים

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אחמד טיבי, נאום השהידים

הודעהעל ידי Mta_atic » 18 ינואר 2012, 17:18

אחרי סאגת אלי ישי וההתנפלות התקשורתית על דבריו (שגם לדעתי לא נאמרו בטוב טעם ודעת),
כלב השמירה של הדמוקרטיה (אצלנו זה פודל) משמיע קול דממה דקה בכל הקשור לדברים בוטים וחריפים עשרות מונים שאמר אחמד טיבי בשבוע שעבר.
בינתיים, יצא לי לראות פרסומים רלוונטיים רק בגלובס, ובקישור שמישהו הביא ל-News1

טיבי: "השהיד הוא נעלה; הכובש הישראלי טרוריסט "ח"כ אחמד טיבי, בכנס של הרשות הפלסטינית לרגל יום השהיד הפלסטיני: "אני רוצה להציע ברכות לאלפי השהידים במולדת ובניכר" ■ "הכובש הישראלי מכנה אותם מחבלים, אבל אותו כובש הוא הטרוריסט האמיתי ובישראל הוא נחשב לגיבור, או לשר בממשלה"

הגיע הזמן לעשות צדק היסטורי ולסלק את המחבל הזה מהכנסת, כמה שיותר מהר.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000717103
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

Re: אחמד טיבי, נאום השהידים

הודעהעל ידי אבי » 18 ינואר 2012, 17:24

הדברים של המחבל הזה לא מפתיעים. כל פעם שנותנים לפוליטיקאי ערבי מיקרופון ושמים מולו המון משולהב, פרימיטיבי ונבער מדעת תמיד תקבל כאלה הצהרות.
הדברים הניבזים האלו שאמר אחמד טיזי ממחישים עד כמה התרבות האיסלמית מהללת את מוות ורצח.
נערך לאחרונה על ידי אבי בתאריך 18 ינואר 2012, 17:35, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אבי

הודעהעל ידי Mta_atic » 18 ינואר 2012, 17:28

אבי, אני מכיר אמירות והתבטאויות מצד ח"כים ערבים,
אבל באמת שהפעם אני לא מבין מה יכול להציל את התחת של הזבל האנושי הזה מלעוף מהכנסת לצמיתות, כי הוא ממש עבר כל גבול.
איפה בית המשפט?! איפה מישהו שיגנה?!
אם דבריו של אלי ישי פגעו במשפחות השכול, מה אותם משפחות ירגישו שחבר בכנסת ישראל מזהם את פיו וקורא לרוצחי בניהם "שהידים"?
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי michael » 18 ינואר 2012, 17:34

למה לסלק ?
הוא איש חכם , עובד עלינו בעיניים ועוד מקבל משכורת יפה טלפון ורכב.

שיהיה לנו לבריאות ושימשיך לצחוק לנו בפנים.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי yiffy » 18 ינואר 2012, 20:06

לא שאני חושב שאלו דברי טעם יוצאי דופן, אבל אני גם לא חושב שצריך להיות מופתעים או לכעוס יתר על המידה - אני אסביר.
אחמד טיבי הוא נציג נבחר במדינת ישראל, אך הציבור שהוא מייצג תומך ב-100% במאבק הפלסטיני ואף רואה בעצמו פלסטיני לכל דבר. בעיני רוב מכריע של ערביי ישראל - ההתיישבות והפעולות הצבאיות בשטחי יהודה ושומרון הם טרור כי הם גורמים לאוכלוסייה שם לחיות בפחד וכי הם מבטאים ניסיון לקחת בכוח מה שהם תופסים כרכוש שלהם.

ההשוואה בין הדברים של ישי לטיבי אינם במקום לדעתי. אלי ישי הוא ח"כ יהודי שמייצג ציבור שלא משרת בצבא אך זוכה להגנתו ועל כן מצופה ממנו לשמור על זהירות שיא בכל הנוגע לכבוד החייל הישראלי. לעומתו, אחמד טיבי מייצג ציבור שלא ממש אפשר להגיד עליו שהוא זוכה להגנה מצה"ל. לעתים צה"ל אף מגן מפניו (בצדק). לכן הגיוני שהוא ירגיש שהוא יכול להיכנס בצה"ל וגם למשפחות השכולות הוא לא מרגיש חוב כלשהו, וזאת לעומת אלי ישי שוודאי חב להם חוב גדול מאוד.

כמו שאבי אמר כאן על דיון אחר לא מזמן, יש לו זכות להגיד מה שייבחר כל עוד הוא לא פוגע בביטחון מדינת ישראל (כל מה שקשור למודיעין וכיוצא בזה) וחוקי ברזל אחרים. כן צריך לבחון את הדברים בקונטקסט של הסתה, אך במקביל צריכים לזכור שיש בכנסת לא מעט דברי הסתה נוספים בקנה מידה דומה, אליהם אנו מייחסים פחות חשיבות כי הם לא מכוונים לבטן הרכה שלנו אלא לשלהם, ועל זה לא נעשה דבר.

לי אישית פחות מפריעות ההתבטאויות שלו ויותר המעשים. הבנאדם אשכרה שירת גוף עוין (היה אחד מיועציו הבכירים של ערפאת) וגם נסע מספר פעמים למדינות עוינות שישראל אינה מקיימת איתן קשרים דיפלומטיים. עם כל הכבוד לזיקה הפאן ערבית שלו - הוא יכול היה להסתפק במצרים, ירדן והרשות, ולא ללכת לשחק שש-בש עם נסראללה ואסד. על מעשיו בלבד - לדעתי אחמד טיבי לא ראוי לכהן בכנסת ישראל, אבל זו דעתי וכנראה שאין היום חוקים שעולים איתה בקנה אחד.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 18 ינואר 2012, 22:50

yiffy, לגבי הציבור שהוא מייצג, אז אני אמנם לא הייתי ערבייה (ברוך השם.... :nono ) אבל אילו הייתי ערבייה ישראלית לא נראה לי שהייתי מאושרת יותר מידי ממי שאמורים היו להגן על האינטרסים של הציבור שלי בכנסת.
בסופו של דבר, לח"כים הערבים יותר חשוב משום מה לדאוג לציבור הפלסטיני החי בשטחים ואין לו זכות הצבעה מאשר לציבור הבוחרים שלהם - הערבים הישראלים.
מתי ראית פעם אחרונה ח"כ ערבי שדואג לתשתיות הרעועות של הכפרים הערביים? לחינוך הגרוע במגזר שלהם? לאבטלה הגבוהה?
משום מה לדברים הללו אין להם זמן, רק לפלסטינים שאינם יכולים בכלל להצביע להם....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 18 ינואר 2012, 23:48

חנו'ש כתב:yiffy, לגבי הציבור שהוא מייצג, אז אני אמנם לא הייתי ערבייה (ברוך השם.... :nono ) אבל אילו הייתי ערבייה ישראלית לא נראה לי שהייתי מאושרת יותר מידי ממי שאמורים היו להגן על האינטרסים של הציבור שלי בכנסת.
בסופו של דבר, לח"כים הערבים יותר חשוב משום מה לדאוג לציבור הפלסטיני החי בשטחים ואין לו זכות הצבעה מאשר לציבור הבוחרים שלהם - הערבים הישראלים.
מתי ראית פעם אחרונה ח"כ ערבי שדואג לתשתיות הרעועות של הכפרים הערביים? לחינוך הגרוע במגזר שלהם? לאבטלה הגבוהה?

דוקא אחמד טיבי כן דואג לציבור הערבי-ישראלי. רק לאחרונה הוא התראיין בנוגע לאוזלת היד של המשטרה הישראלית בכל הקשור לפעילות בכפרים הערביים. הוא גרס שלציבור הערבי יש גישה קלה מדי לנשק והדבר צריך להפסק. הוא גם פעיל בעוד נושאים שקשורים למגזר, כמו מעמד האשה ואלימות במשפחה.
אני מסכים שהוא (כמו לא מעט ח"כים ערביים אחרים) משקיע יותר בפליסטינים מאשר בערביי ישראל, אבל סה"כ, הוא כנראה הח"כ היחיד שכן מייצג את המגזר הערבי-ישראלי בכנסת.

בכל מקרה, חבל שאדם אינטיליגנט כמוהו שוב נתפס בעוד אמירה אומללה.
למרות שכבר שמענו אמירות יותר גרועות, אני חושב שכזאת אמירה בהחלט מצדיקה גינוי וענישה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2012, 03:45

עד שהוא לא ישפוך כוס מים על מישהו בכנסת, כנראה שהוא לא יקבל כותרת בynet... תקשורת צבועה
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי michael » 19 ינואר 2012, 05:26

חביב ,
הוא לא נתפס "בעוד אמירה אומללה"
זה בדיוק מה שהוא אמר בנאום שלו באותו האירוע ממש מלפני שנה.

איך אומרים - זה לא הוא , זה אנחנו.
אזל השכל במדינה.
אולי נרכוש מלאי מחו"ל.
Stop the BDS - Fighting together against the NEW Anti-Semitism
סמל אישי של המשתמש
michael

הודעהעל ידי yiffy » 19 ינואר 2012, 13:54

http://news.walla.co.il/?w=/22/2501923

לטענת טיבי, זה אותו סרטון משנה שעברה וה"שאהידים" הם ערביי ישראל שנהרגו במהומות אוקטובר ואלו שהיו מעורבים בפעולות נגד החומה.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2012, 14:08

yiffy כתב:http://news.walla.co.il/?w=/22/2501923

לטענת טיבי, זה אותו סרטון משנה שעברה וה"שאהידים" הם ערביי ישראל שנהרגו במהומות אוקטובר ואלו שהיו מעורבים בפעולות נגד החומה.

ידעתי שנמצא פה מישהו שיבוא לעזרתו של טיבי...

:duh
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2012, 16:13

נערך לאחרונה על ידי MTA2311 בתאריך 19 ינואר 2012, 19:45, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 19 ינואר 2012, 18:45

:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 19 ינואר 2012, 20:00

felix_r כתב:

ידעתי שנמצא פה מישהו שיבוא לעזרתו של טיבי...

:duh

אתה מוזמן לעלות שתי תגובות למעלה.
בכלל - ממתי להביא תגובה של מישהו זה להגן עליו?
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Mta_atic » 20 ינואר 2012, 09:34

משתינים עלינו בקשת יותר מידי...

טיבי יודע טוב מאד מה מסמלת המילה שהיד בעולם הערבי, באיזה קונטקסט היא נאמרת, ומה היא מסמלת ליהודים בכלל ולמשפחות שכול בפרט.
מספיק עם ההיתממות של כל מיני פוליטיקאים בשיט שלא יודעים לשים מחסום לפה, או שעושים מניפולציות לשוניות.

מה שאחמד טיבי אמר עובר כל גבול של טעם טוב.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי אורי » 20 ינואר 2012, 13:45

חביב אורנג'ד כתב:
חנו'ש כתב:yiffy, לגבי הציבור שהוא מייצג, אז אני אמנם לא הייתי ערבייה (ברוך השם.... :nono ) אבל אילו הייתי ערבייה ישראלית לא נראה לי שהייתי מאושרת יותר מידי ממי שאמורים היו להגן על האינטרסים של הציבור שלי בכנסת.

דוקא אחמד טיבי כן דואג לציבור הערבי-ישראלי. רק לאחרונה הוא התראיין בנוגע לאוזלת היד של המשטרה הישראלית בכל הקשור לפעילות בכפרים הערביים. הוא גרס שלציבור הערבי יש גישה קלה מדי לנשק והדבר צריך להפסק. הוא גם פעיל בעוד נושאים שקשורים למגזר, כמו מעמד האשה ואלימות במשפחה.
אני מסכים שהוא (כמו לא מעט ח"כים ערביים אחרים) משקיע יותר בפליסטינים מאשר בערביי ישראל, אבל סה"כ, הוא כנראה הח"כ היחיד שכן מייצג את המגזר הערבי-ישראלי בכנסת.

בכל מקרה, חבל שאדם אינטיליגנט כמוהו שוב נתפס בעוד אמירה אומללה.
למרות שכבר שמענו אמירות יותר גרועות, אני חושב שכזאת אמירה בהחלט מצדיקה גינוי וענישה.

!!!! תגידו לו ''נו נו נו! אסור! לך תעמוד עם הפנים לקיר!''
חבורת ליצנים, מדינה של סמרטוטים, ולא פלא שכך נראים בניה.
אורי

הודעהעל ידי LIAV10 » 20 ינואר 2012, 14:25

אני לא מבין איך כזה בנאדם יכול להיות בכנסת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 20 ינואר 2012, 18:00

ישן.

אם כבר אשכול חדש, אז:

ולמי שלא מעודכן... הכל התחיל כאן:
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי asafb96 » 20 ינואר 2012, 19:00

סמרטוט שאין לו מקום במדינה, בטח שלא בכנסת.
מקומו בעזה. בושה וחרפה שאנשים כאלה אמורים לייצג את המדינה. עלאק "אני מוסיף לכנסת כבוד, לא הכנסת מוסיפה לי כבוד". אידיוט
asafb96

הודעהעל ידי קובי » 20 ינואר 2012, 22:50

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים