המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ברור שלא מפתיע, אבל הגיע הזמן שמישהו יעצור את הביזיון הזה לא?
michael כתב:מה בעצם אנחנו רוצים מהם ?
הם פלשתינאים , הם בעלי זהות ערבית , הם לא שינו את הזהות שלהם בגלל שנתנו להם תעודת זהות כחולות.
הם לא מאמינים במדינת ישראל ורואים בה במשך שנים סוג של אפיזודה חולפת.
לא מתאים לנו ההתנהגות שלהם ? זאת בעיה שלנו.
אנחנו לקחנו את האוייב ונתנו לו את מלוא הזכויות במדינה שלנו.
אנחנו אידיוטים ?
כן.
michael כתב:מה בעצם אנחנו רוצים מהם ?
הם פלשתינאים , הם בעלי זהות ערבית , הם לא שינו את הזהות שלהם בגלל שנתנו להם תעודת זהות כחולות.
אנחנו אידיוטים ?
כן.
yiffy כתב:michael כתב:מה בעצם אנחנו רוצים מהם ?
אנחנו אידיוטים ?
כן.
דיברתי עם בחור ערבי ישראלי שאני מיודד איתו על הנושא לא מזמן. שאלתי אותו על הנושא של ח"כים ערבים שנוסעים למדינות אויב (בעיקר בהקשר של רצועת עזה, סוריה, לבנון וכו'). הוא אמר לי שמדינת ישראל מאשרת את הנסיעות הללו וגם את התכנים שהח"כים מעלים באותן ועידות ופגישות. המקרה היחיד בו לא היה אישור היה זה של עזמי בשארה, ומסיבה זו הפרשיה הסתיימה בבריחה שלו.
מעבר לכך, הוא גם אמר שמאחורי כל הפרובוקציות והאמירות המתלהמות של הח"כים הערבים במדינות האויב, מדינת ישראל בעצם נעזרת בהם כדי להעביר מסרים לאותם משטרים. הוא התייחס ספציפית למשטר של אסד בזמנו ולהנהגת חמאס ברצועת עזה היום.
לא בדיוק מצדיק את כל הנושא אבל לפחות שופך עליו עוד קצת אור.
MTA2311 כתב:yiffy כתב:michael כתב:מה בעצם אנחנו רוצים מהם ?
אנחנו אידיוטים ?
כן.
דיברתי עם בחור ערבי ישראלי שאני מיודד איתו על הנושא לא מזמן. שאלתי אותו על הנושא של ח"כים ערבים שנוסעים למדינות אויב (בעיקר בהקשר של רצועת עזה, סוריה, לבנון וכו'). הוא אמר לי שמדינת ישראל מאשרת את הנסיעות הללו וגם את התכנים שהח"כים מעלים באותן ועידות ופגישות. המקרה היחיד בו לא היה אישור היה זה של עזמי בשארה, ומסיבה זו הפרשיה הסתיימה בבריחה שלו.
מעבר לכך, הוא גם אמר שמאחורי כל הפרובוקציות והאמירות המתלהמות של הח"כים הערבים במדינות האויב, מדינת ישראל בעצם נעזרת בהם כדי להעביר מסרים לאותם משטרים. הוא התייחס ספציפית למשטר של אסד בזמנו ולהנהגת חמאס ברצועת עזה היום.
1. מי האדון? כלומר, מאיפה המידע?
2. זה רק מחזק את מה שנאמר פה, האשם הוא לא אותו חבר הכנסת שנשבע אמונים למדינת ישראל ובוגד בה ובערכיה, אלא המדינה שמאשרת את זה.
משתמשת בהם כדי להעביר מסרים? אלה האנשים שהיא רוצה שיעבירו מסרים בשמה? נשמע קצת תמוה.
yiffy כתב:MTA2311 כתב:yiffy כתב:michael כתב:מה בעצם אנחנו רוצים מהם ?
אנחנו אידיוטים ?
כן.
1. מי האדון? כלומר, מאיפה המידע?
2. זה רק מחזק את מה שנאמר פה, האשם הוא לא אותו חבר הכנסת שנשבע אמונים למדינת ישראל ובוגד בה ובערכיה, אלא המדינה שמאשרת את זה.
משתמשת בהם כדי להעביר מסרים? אלה האנשים שהיא רוצה שיעבירו מסרים בשמה? נשמע קצת תמוה.
האדון הוא בחור שלמד איתי בבית ספר בינלאומי בשנות התיכון. הוא בחור משכיל, כריזמטי, פרגמטי ונעים שיחה והוא גם קרוב משפחה של אחמד טיבי (שזה לא קשה בהתחשב בעובדה שהוא שייך לאחת החמולות הכי גדולות במגזר).
נשמע תמוה אבל זה מה שזה.
yiffy כתב:מה לעשות שמרבית אנשי הימין הממוצעים אכן מפקפקים כשהם שומעים משהו שלא עולה בקנה אחד עם הסטיגמה שלהם לערבים?
אני משער שהקרבה לאחמד טיבי היא מקור הידע.
MTA2311 כתב:yiffy כתב:מה לעשות שמרבית אנשי הימין הממוצעים אכן מפקפקים כשהם שומעים משהו שלא עולה בקנה אחד עם הסטיגמה שלהם לערבים?
אני משער שהקרבה לאחמד טיבי היא מקור הידע.
אין כמו איש שמאל שעושה הכללות.. מצחיק אותי כל פעם מחדש.
אני יכול להרגיע אותך, לא התכוונתי לפגוע חלילה בכבודו, או לפקפק באמינותו. אין לי שום סטיגמות על ערבים, ומתוקף תפקידי הנוכחי בצבא, גם יצא לי להכיר ולהתחבר עם לא מעט.
אני אודה לך אם בפעם הבאה, לא תסיק לגביי מסקנות בגלל נטייתי הפוליטית, זה התפקיד של אנשי הימין בדרך כלל.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים