החמישייה הפותחת: הפיצות הטובות בתל אביב
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item ... 6659,.aspx

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:הפיצות הכי טובות אלה הפיצות שמכניסים מאפס בבית..לא כל הפלצנות הזאת שרשמו בכתבה..
אבי כתב:לא אכלת פיצות במקומות הנכונים.
דרך אגב, הפיצה הכי מוזרה שאכלתי (ומאד טעימה) הייתה ב- lorrach בגרמניה- פיצת 'הוואי' עם דובדבנים,אננס ושינקן- מדהים!!!
Holiday_Armadillo כתב:אבי כתב:לא אכלת פיצות במקומות הנכונים.
דרך אגב, הפיצה הכי מוזרה שאכלתי (ומאד טעימה) הייתה ב- lorrach בגרמניה- פיצת 'הוואי' עם דובדבנים,אננס ושינקן- מדהים!!!
מה שגרם לי להגיד איכס על הפיצה זה לא החזיר אלא הדובדבנים והאננס חחחח בחיים שלי לא הייתי מתקרבת לדבר כזה..
הפיצה הכי טעימה שאכלתי(ולא הכנתי בבית)הייתה במינכן באיזה פיצרייה קטנטנה..היה עליה איזשהו נקניק שלא טרחתי לשאול מאיזה חיה הוא הגיע(לא פפרוני,בוודאות)מלא גבינה ובצק רך..אבל לא חושבת שיש רמות כאלה בארץ
LIAV10 כתב:איך בדיוק מתוק משתלב עם פיצה, אולי בטטה זה הדבר היחיד המתוק שמשתלב (וגם זה לא בדיוק באותה הגדרה של מתוק כמו אננס)
הפיצה הכי טובה בארץ היא פיצה סלייס ברמת השרון..
הפיצה הכי טובה שיצא לי לאכול הייתה בצרפת..גרמניה מקום שני..
asafb96 כתב:עזבו אתכם משטויות וכל ההתחכמויות האלה-פיצה האט בלי תוספת, הכי טעים!
Ido_Maccabi כתב:ורק אני אוכל כשר :/
אכלתי פיצה נהדרת ב Rose's Pizza באמפייר סטייט בילדינג. אמרו לי שזו אחת הפיצות הטובות בניו יורק
Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:עזבו אתכם משטויות וכל ההתחכמויות האלה-פיצה האט בלי תוספת, הכי טעים!
פיצה האט?!?!?!
כשרוצים להרעיל אנשים בכלא נותנים להם פיצה האט..גועל נפש של פיצה..
asafb96 כתב:Holiday_Armadillo כתב:asafb96 כתב:עזבו אתכם משטויות וכל ההתחכמויות האלה-פיצה האט בלי תוספת, הכי טעים!
פיצה האט?!?!?!
כשרוצים להרעיל אנשים בכלא נותנים להם פיצה האט..גועל נפש של פיצה..
![]()
אני חולה על פיצה האט
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים