פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טופ 16, מחזור 1

29 דצמבר 2012, 00:36

טומיץ' מבחינה התקפית עולה בכמה רמות על שרמדיני. הוא הרבה יותר טכני, ויש לו את היכולת לשחק עם הגב לסל שלשרמדיני אין כמעט בכלל. השנה עושה רושם שהוא למד לנצל את האורך שלו כדי לחסום ולשנות זריקות בפנים. הוא שחקן מאוד טכני, אחד הגבוהים הכי טכניים באירופה. הוא כן רך בהגנה, וזה הופך אותו לפגיע מול כל מיני סנטרים עבי בשר. אבל יש מעט מאוד כאלה ביורוליג.

29 דצמבר 2012, 00:58

ולשארמדיני יש קליעה יותר טובה מחצי מרחק, והוא שחקן פיק אנד רול הרבה יותר טוב. אני לא אומר שהוא שחקן יותר טוב מטומיץ' ולא על זה הדיון בכלל. שחקן כל כך גרוע בהגנה, לא היה מקבל מבלאט יותר דקות ממה ששארמדיני קיבל.

29 דצמבר 2012, 06:27

אם היקמן היה משחק כמו מקאלב אתמול. היו טוענים שהוא חרא שחקן

29 דצמבר 2012, 08:35

ankram כתב:אם היקמן היה משחק כמו מקאלב אתמול. היו טוענים שהוא חרא שחקן

מקאלב כבר הוכיח את עצמו מעל ומעבר. משחק טוב או רע לא ישנה את זה.
היקמן מוכיח השנה שהוא מתאים ליורוליג, אבל לא כשחקן מוביל בקבוצה כמו מכבי.

29 דצמבר 2012, 09:32

עד כה הוכחנו את הקריאות של האוהדים מתחילת שנה שמדובר בקבוצה בינונית ביותר...
האמת לא נתתי אפילו צ'אנס... רק מהשמות שהגיעו (אם כל הכבוד ללוגן שמשום מה יש אנשים שהתלהבו ממנו) הבנתי שיהיה שיעמומון וראיתי 3 משחקים של הקבוצה ביורוליג עד כה. מכבי עוד המשיכה והביאה שחקן בינוני-זול לטופ 16 (פלניניץ' לעומת לנגפורד שנה שעברה).
אני בטוח שבמכבי היו מודעים שנבנתה קבוצה בינונית והיו שלמים עם זה כי רצו לקצץ. היה גם הטריק של בונסו שהיה אמור להיות השחקן היקר ובסוף הביאו שחקן בינוני מינוס וזול במקומו
אני מאחל למכבי שתממש את הפוטנציאל שלה, שבמקרה הטופ זה לעבור את הטופ 16 בקושי. וששנה הבאה פדרמן יבין שבלי קשר לתוצאות שמכבי חייבת להביא 2 שחקנים אטרקטיביים שיגרמו לקהל ליהנות.

29 דצמבר 2012, 09:37

jol9 כתב:
ankram כתב:אם היקמן היה משחק כמו מקאלב אתמול. היו טוענים שהוא חרא שחקן

מקאלב כבר הוכיח את עצמו מעל ומעבר. משחק טוב או רע לא ישנה את זה.
היקמן מוכיח השנה שהוא מתאים ליורוליג, אבל לא כשחקן מוביל בקבוצה כמו מכבי.

אני חושב שאפילו פליקס, שלא היה מהחסידים של מקאלב שהוא היה בפרטיזן, יסכים שהוא שחקן מצוין שהוכיח את עצמו, לפחות ברמה האירופאית.

אני ראיתי אותו בכמה משחקים העונה, אני יכול לומר שלקבוצה יש בעיה רצינית של סגל רחב חלש. אנדרסן כבר מזמן צל של עצמו והקבוצה בנויה יותר מדי על באטיסט ומקאלב. אם מקאלב היה בקבוצה אם סגל עמוק כמו של מכבי הוא היה טוב יותר.

Re: טופ 16, מחזור 1 - שאר המשחקים

29 דצמבר 2012, 21:50

מקאלב משחק כבר המון זמן עם פציעה.

Re: טופ 16, מחזור 1 - שאר המשחקים

30 דצמבר 2012, 09:17

הויכוח על טומיץ' מזכיר לי את הויכוח על טומיץ' מהקיץ כשהיה מעומד למכבי . אז אמרתי עליו שזה לא אותו שחקן כמו שאנחנו זוכרים לפני שהגיע לריאל ובעונה שלו בריאל , הוא התחזק פיזית מאוד (אני זוכר ששמתי תמונות של לפני ואחרי שלו..) וגם באופי שלו הוא אף פעם לא היה שחקן רכרוכי רק שכשהיה צעיר אז לא היה לו את הגוף בשביל לעשות הגנה .
הוא אולי לא שחקן הגנה גדול בעמדה שלו אבל הוא עדיין טוב מהרבה רכיכות שמשחקים ביורוליג ואם להשוות אותו לסנטר אחר שהיה במכבי מבחינה הגנתית אז לדעתי הוא טוב אפילו מניקולה בתחום הזה .
בקיץ חשבתי שהוא אופציה מעולה אפילו יותר מויויוקאס והשנה הוא מוכיח שהוא שחקן מצויין ועדיף על שרמאנדיני (הנוכחי) עשרות מונים (טוב זה לא קשה במיוחד). אם שרמאנדיני לא יעשה את המהפך שעשה טומיץ' מבחינה פיזית ומנטאלית , הוא יהיה עוד שרוך מבוזבז...
שחקן נוסף שעשה שידרוג מדהים הוא לאמפה שפשוט נראה מצויין כבר שנתיים..
פרסם תגובה