פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: טופ 16, מח' 4: חימקי מוסקבה vs מכבי - שישי, 18:00, ערוץ

18 ינואר 2013, 22:09

jol9 כתב:
ankram כתב:
שחף כתב:בתור מאמן ראשי. גם לדן שמיר יש שני תארים אירופאיים כעוזר.
אליפות אירופה זה דבר נחמד. גם לסקריולו יש שתיים כאלה, וראינו מה הוא שווה במילאנו.

אל תעשה מעצמך טמבל כמו שתומאס עושה שהוא עולה על המגרש , אתה יודע טוב מאד שבלאט היה יותר מסתם עוזר מאמן במכבי , ואילולי הפציעה האומללה של פרקינס אולי הוא היה היום גם עם תואר יורוליג , מעניין לאן פיני היה מגיע עם השחקן הכי חשוב אצלו במערך היה נפצע ככה לפני הפיינל פור.

אני חושב שלבלאט מגיע קרדיט, אבל התארים הם של פיני - אין מה לעשות.
מצד שני, לאנשים כמו פיני וג'מצ'י למשל, משום מה מאוד בוער להיות עיתונאים לוחמים ולבקר את מכבי בארסיות, מה שצביקה למשל מעולם לא עשה.

נכון להיום, עיקר הביקורת צריכה להיות מופנת להנהלה, וזה כולל גם את תומאס (שמשום מה הוחלט שבלאט אשם בהחתמתו), ואת מדלי ואת שאר הגלמים שלובשים צהוב.

את בלאט בהחלט אפשר לבקר על ההחתמה של מדלי. מדלי היה אופציה ראשונה של בלאט, לא שחקן שהוא התפשר עליו(כמו לוגאן,או פופס).

18 ינואר 2013, 22:19

אור ושחף,
הביקורת על בלאט צריכה להיות בחלק המקצועי, והיא ביקורת מוצדקת לחלוטין.

אבל כולנו יודעים שבלאט לא בנה את הקבוצה הזאת, ולא היה אחראי על איך שהסגל נראה. הוא לכל היותר "המליץ" ו"לא התנגד".
אי אפשר להגיד - את היקמן הביא פדרמן ואת מדלי בלאט. יש אחראי אחד.

ד"א, לא מן הנמנע, שעוד נשמע ביקורת רבה על בלאט, שתהיה דומה מאוד למה שאתם כתבתם. אני מקווה שהביקורת הזאת תתקבל בביטול, כי פדרמן ג'וניור, והחבר שלו רקנאטי,
הם אלה שאחראים, והם אלה שצריכים לקבל את הביקורת המלאה.

18 ינואר 2013, 22:51

עזבו שטויות...

מהתחלה כולם ידעו בפורום ובכלל שנבנתה קבוצת פח מטעמי קיצוץ תקציבי של ההנהלה.

אבל תמיד אחרי שהעונה מתחילה פתאום כל האשמה שהופנתה בתחילה להנהלה עוברת למאמן.

בלאט אשם חלקית. אבל שנותנים לך תקציב כזה שלא מאפשר לך לקנות אפילו כוכב אחד מוכך אז יש סיכוי קטן לעשות משהו.

אני לא אהבתי את לוגאן בלשון המעטה אבל האם היה מישהו אחר ב -500,000 דולר יותר טוב ?? לא בטוח.

18 ינואר 2013, 23:17

בסך הכל פגשנו קבוצה יותר טובה מאיתנו שגם ניראת ככה מתחילת העונה . מישהו באמת ציפה שננצח ? התקווה היחידה לנצח הייתה בגלל הכמעט שביתה אבל השחקנים של חימקי הוכיחו שהם מיקצוענים אמיתיים .
המשחק הזה מציג לנו את הרמה האמיתית של מכבי ביחס לקבוצות הטובות ביורוליג . קבוצות מאוזנות בכל עמדה שגם כשפלאנניץ משחק 6 דקות פחות מהממוצע שלו יש מי שיחליף אותו בלי שהרמה תרד .
המשחק הזה אולי מחזיר קצת לפרופורציות את מי שחשב שג'יימס הוא אימת אירופה מתחת לסל , ושהיקמן הוא אחד הגארדים הטובים באירופה ....
סוף סוף מגיע יריבה באמת איכותית שמעירה אותנו (בעצם לא אותנו אלא את ההנהלה אני מקווה) ומראה לנו מה אנחנו באמת שווים השנה .

18 ינואר 2013, 23:37

הפסד מביש ביותר, ככה מכבי לא אמורה להיות ולשחק.
חסרים שחקנים טובים ברמות הגבוהות ביותר.
מי שלא משקיע ברכש איכותי - שוקע מטה ומדשדש עם שחקנים בינונים.

אין לי תקוות לגבי העונה.

19 ינואר 2013, 11:55

היה משחק מאוד קשה לצפייה אתמול.כואב הלב.

19 ינואר 2013, 17:34

הבנתי שמכבי נתנה משחק רע מאוד אתמול
אפשר כבר להגיד רשמית שהעונה נגמרה?

19 ינואר 2013, 17:50

rc4991 כתב:הבנתי שמכבי נתנה משחק רע מאוד אתמול
אפשר כבר להגיד רשמית שהעונה נגמרה?

רשמית לא, מעשית כן.

19 ינואר 2013, 18:01

שווה לי לראות את המשחק או שאני סתם יתעצבן?

19 ינואר 2013, 18:14

rc4991 כתב:שווה לי לראות את המשחק או שאני סתם יתעצבן?

אל, פשוט אל

תעשה לעצמך טובה..

19 ינואר 2013, 18:30

jol9 כתב:
ankram כתב:
אליפות אירופה זה דבר נחמד. גם לסקריולו יש שתיים כאלה, וראינו מה הוא שווה במילאנו.

אל תעשה מעצמך טמבל כמו שתומאס עושה שהוא עולה על המגרש , אתה יודע טוב מאד שבלאט היה יותר מסתם עוזר מאמן במכבי , ואילולי הפציעה האומללה של פרקינס אולי הוא היה היום גם עם תואר יורוליג , מעניין לאן פיני היה מגיע עם השחקן הכי חשוב אצלו במערך היה נפצע ככה לפני הפיינל פור.

מצד שני, לאנשים כמו פיני וג'מצ'י למשל, משום מה מאוד בוער להיות עיתונאים לוחמים ולבקר את מכבי בארסיות, מה שצביקה למשל מעולם לא עשה.

נכון להיום, עיקר הביקורת צריכה להיות מופנת להנהלה, וזה כולל גם את תומאס (שמשום מה הוחלט שבלאט אשם בהחתמתו), ואת מדלי ואת שאר הגלמים שלובשים צהוב.

בלאט החתם את תומאס.

19 ינואר 2013, 19:04

rc4991 כתב:שווה לי לראות את המשחק או שאני סתם יתעצבן?

תפסיק אחרי הרבע הראשון. אני בקושי הייתי מסוגל לצפות בו, באמת...

20 ינואר 2013, 08:10

ankram כתב:
jol9 כתב:
ankram כתב:

בלאט החתם את תומאס.

בלאט לא החתים אף אחד. הוא לא זה שנושא באחריות בניית הקבוצה.

20 ינואר 2013, 09:36

גם אם בלאט הוא זה שבחר בתומאס זה לא כלכך משנה את העובדה שההנהלה הקציבה לו 300K לשחקן . בסכום כזה כל שחקן שיביא הוא הימור שיכול להצליח ויכול להיכשל כך שאי אפשר להאשים אותו על זה שנכשל בהימור . באותה מידה הוא יכול לומר שפגע עם היקמן העונה או סמית' מהעונה שעברה ואפילו ג'יימס שהתקדם העונה...
השחקן היחיד לדעתי שכן אפשר להאשים אותו הוא מדלי , שהוא שחקן יקר שבלאט בחר בו .
שרמאנדיני למשל כולנו חשבנו בקיץ שהוא החתמה טובה לאור זה שנתן שתי עונות מצויינות עם מגמת שיפור בכל עונה . אני חייב לומר שכשראיתי אותו במשחק האחרון באולימפיאקוס זה היה נראה שהוא כאילו עשה שביתה איטלקית במכבי ולא באמת התאמץ .

20 ינואר 2013, 09:39

yzafrir כתב:גם אם בלאט הוא זה שבחר בתומאס זה לא כלכך משנה את העובדה שההנהלה הקציבה לו 300K לשחקן . בסכום כזה כל שחקן שיביא הוא הימור שיכול להצליח ויכול להיכשל כך שאי אפשר להאשים אותו על זה שנכשל בהימור . באותה מידה הוא יכול לומר שפגע עם היקמן העונה או סמית' מהעונה שעברה ואפילו ג'יימס שהתקדם העונה...
שרמאנדיני למשל כולנו חשבנו בקיץ שהוא החתמה טובה לאור זה שנתן שתי עונות מצויינות עם מגמת שיפור בכל עונה . אני חייב לומר שכשראיתי אותו במשחק האחרון באולימפיאקוס זה היה נראה שהוא כאילו עשה שביתה איטלקית במכבי ולא באמת התאמץ .

ככה זה כשמסתובבים על המגרש חצי עונה בלי לקבל מסירה. עוד מעט נדבר ככה גם על פלניניץ' שמאז שהגיע קיבל 2 מסירות.

20 ינואר 2013, 09:41

MTA2311 כתב:
yzafrir כתב:גם אם בלאט הוא זה שבחר בתומאס זה לא כלכך משנה את העובדה שההנהלה הקציבה לו 300K לשחקן . בסכום כזה כל שחקן שיביא הוא הימור שיכול להצליח ויכול להיכשל כך שאי אפשר להאשים אותו על זה שנכשל בהימור . באותה מידה הוא יכול לומר שפגע עם היקמן העונה או סמית' מהעונה שעברה ואפילו ג'יימס שהתקדם העונה...

ככה זה כשמסתובבים על המגרש חצי עונה בלי לקבל מסירה. עוד מעט נדבר ככה גם על פלניניץ' שמאז שהגיע קיבל 2 מסירות.

אני מדבר לא רק על ההתקפה אלא גם על ההגנה וכל אספקט אחר של המשחק . הוא פשוט עלה בלי חשק לשחק ואני מניח שזה לא רק בגלל שלא קיבל מספיק מסירות אלא דברים מעבר לזה...

20 ינואר 2013, 09:47

יוני, אני חושב שלהוציא אלת בלאט נקי לחלוטין מבניית הקבוצה זה מוגזם. הרי כולם מודים שבסופו של דבר לא הגיע אף שחקן בניגוד לרצונו, למרות שכנראה לא מעט שחקנים שהוא רצה הרבה יותר לא הגיעו. בכל מקרה, היה לבלאט מספיק זמן בקיץ כדי לדפוק על השולחן ואם צריך אפילו לנקוט בצעדים קיצוניים יותר ולאחר שהוא לא עשה את זה והשלים עם הסגל שהגיע הוא לא יכול לנקות את עצמו מאחריות. ברור שעיקר האשמה היא של בעלי הקבוצה בראשם דני פדרמן שמתפקד כג'נרל מנג'ר של הקבוצה וברור גם שאם התפקיד הזה היה מאויש בידי עובד שכיר הוא כבר היה מפוטר מזמן, אבל עדיין לבלאט בהחלט יש חלק בפיאסקו שמתחולל השנה. בלאט היה צריך לעמוד על הרגליים האחוריות כדי שישאר שחקן כמו לנגפורד גם במחיר כבד והיה צריך לעשות אותו הדבר כדי שלא יגיעו לכאן בדיחות לא מצחיקות כמו חצי מהסגל הצהוב. מעבר לכך, אני מניח שלבלאט היה גם חלק פעיל בבחירת חלק מהפלופים שהגיעו לכאן בקיץ.

20 ינואר 2013, 11:08

מבחינתי הפלופ הכי גדול זה לוגאן. לא שהאחרים לא מאכזבים, אבל הוא מראש הוגדר או יותר נכון הובא על משבצת השחקן המוביל, הגוטו גאי.

כל סקאוטר טירון שעקב אחריו בשלוש שנים האחרונות היה מבין שהוא פשוט לא שחקן כזה.

20 ינואר 2013, 11:17

קודי כתב:יוני, אני חושב שלהוציא אלת בלאט נקי לחלוטין מבניית הקבוצה זה מוגזם. הרי כולם מודים שבסופו של דבר לא הגיע אף שחקן בניגוד לרצונו, למרות שכנראה לא מעט שחקנים שהוא רצה הרבה יותר לא הגיעו. בכל מקרה, היה לבלאט מספיק זמן בקיץ כדי לדפוק על השולחן ואם צריך אפילו לנקוט בצעדים קיצוניים יותר ולאחר שהוא לא עשה את זה והשלים עם הסגל שהגיע הוא לא יכול לנקות את עצמו מאחריות. ברור שעיקר האשמה היא של בעלי הקבוצה בראשם דני פדרמן שמתפקד כג'נרל מנג'ר של הקבוצה וברור גם שאם התפקיד הזה היה מאויש בידי עובד שכיר הוא כבר היה מפוטר מזמן, אבל עדיין לבלאט בהחלט יש חלק בפיאסקו שמתחולל השנה. בלאט היה צריך לעמוד על הרגליים האחוריות כדי שישאר שחקן כמו לנגפורד גם במחיר כבד והיה צריך לעשות אותו הדבר כדי שלא יגיעו לכאן בדיחות לא מצחיקות כמו חצי מהסגל הצהוב. מעבר לכך, אני מניח שלבלאט היה גם חלק פעיל בבחירת חלק מהפלופים שהגיעו לכאן בקיץ.

קודם כל, ברור שלבלאט יש אחריות.
מבחינה מקצועית ברור שהקבוצה לא משחקת מספיק טוב, ולא מממשת את הפוטנציאל הלא גדול שיש בה.
יחד עם זאת, כשמדברים על אחראים, אז האחריות צריכה ליפול על גוף אחד, אחרת כל אחד יכול לזרוק את האשמה על השני (וזה בדיוק מה שקורה
עם שיטת הטפסים של פדרמן, שכנראה נועדה, לנקות אותו מאחריות, כי בסופו של דבר, כולם חתמו על כל שחקן שהגיע).

המעורבות של בלאט בבניית הקבוצה הקיץ היתה באמת מזערית באופן יחסי, אבל השיטה של ההנהלה גורמת לנו עדיין לחלק אחריות - מדלי הוא של בלאט, תומאס הוא של בלאט,
שרמדיני הוא של בלאט אבל היקמן הוא בכלל של אבי אבן...
אני לא קונה את זה. זה שבלאט מאשר את כל השחקנים, לא אומר שהוא אחראי על הבאתם.

מה שאמרת לגבי זה שהוא היה צריך לדרוש יותר, זאת האמירה החשובה ביותר אולי, ולקח בשביל בלאט להמשך הדרך. המקצועית של מכבי בראש סדר העדיפויות.
למרות שאם אני זוכר נכון, היו לא מעט תאקלים בנושאים האלה במהלך הקיץ בין בלאט לבין ההנהלה, ואפילו היו ידיעות על איומי התפטרות...

בכל אופן, לבלאט יש קבלות והוכחות בתור מאמן, אבל מישהו צריך לחשוב טוב טוב מה קורה בקבוצה, מאז שהג'וניורים משתלטים על העניינים שם...

20 ינואר 2013, 11:27

aribari24 כתב:מבחינתי הפלופ הכי גדול זה לוגאן. לא שהאחרים לא מאכזבים, אבל הוא מראש הוגדר או יותר נכון הובא על משבצת השחקן המוביל, הגוטו גאי.

כל סקאוטר טירון שעקב אחריו בשלוש שנים האחרונות היה מבין שהוא פשוט לא שחקן כזה.

מסכים לחלוטין. לוגאן נותן בדיוק, אבל בדיוק, את מה שהוא נתן בשנתיים האחרונות בויטוריה ובפאו. מכבי שיחקה נגדו 11 פעמים בשנתיים הללו, כך שהיא ידעה בדיוק מה היא מקבלת ולכן הבאתו היא בעיניי הכשלון הכי גדול.
פרסם תגובה