18 ינואר 2013, 22:09
jol9 כתב:ankram כתב:שחף כתב:בתור מאמן ראשי. גם לדן שמיר יש שני תארים אירופאיים כעוזר.
אליפות אירופה זה דבר נחמד. גם לסקריולו יש שתיים כאלה, וראינו מה הוא שווה במילאנו.
אל תעשה מעצמך טמבל כמו שתומאס עושה שהוא עולה על המגרש , אתה יודע טוב מאד שבלאט היה יותר מסתם עוזר מאמן במכבי , ואילולי הפציעה האומללה של פרקינס אולי הוא היה היום גם עם תואר יורוליג , מעניין לאן פיני היה מגיע עם השחקן הכי חשוב אצלו במערך היה נפצע ככה לפני הפיינל פור.
אני חושב שלבלאט מגיע קרדיט, אבל התארים הם של פיני - אין מה לעשות.
מצד שני, לאנשים כמו פיני וג'מצ'י למשל, משום מה מאוד בוער להיות עיתונאים לוחמים ולבקר את מכבי בארסיות, מה שצביקה למשל מעולם לא עשה.
נכון להיום, עיקר הביקורת צריכה להיות מופנת להנהלה, וזה כולל גם את תומאס (שמשום מה הוחלט שבלאט אשם בהחתמתו), ואת מדלי ואת שאר הגלמים שלובשים צהוב.
18 ינואר 2013, 22:19
18 ינואר 2013, 22:51
18 ינואר 2013, 23:17
18 ינואר 2013, 23:37
19 ינואר 2013, 11:55
19 ינואר 2013, 17:34
19 ינואר 2013, 17:50
rc4991 כתב:הבנתי שמכבי נתנה משחק רע מאוד אתמול
אפשר כבר להגיד רשמית שהעונה נגמרה?
19 ינואר 2013, 18:01
19 ינואר 2013, 18:14
rc4991 כתב:שווה לי לראות את המשחק או שאני סתם יתעצבן?
19 ינואר 2013, 18:30
jol9 כתב:ankram כתב:שחף כתב:בתור מאמן ראשי. גם לדן שמיר יש שני תארים אירופאיים כעוזר.
אליפות אירופה זה דבר נחמד. גם לסקריולו יש שתיים כאלה, וראינו מה הוא שווה במילאנו.
אל תעשה מעצמך טמבל כמו שתומאס עושה שהוא עולה על המגרש , אתה יודע טוב מאד שבלאט היה יותר מסתם עוזר מאמן במכבי , ואילולי הפציעה האומללה של פרקינס אולי הוא היה היום גם עם תואר יורוליג , מעניין לאן פיני היה מגיע עם השחקן הכי חשוב אצלו במערך היה נפצע ככה לפני הפיינל פור.
מצד שני, לאנשים כמו פיני וג'מצ'י למשל, משום מה מאוד בוער להיות עיתונאים לוחמים ולבקר את מכבי בארסיות, מה שצביקה למשל מעולם לא עשה.
נכון להיום, עיקר הביקורת צריכה להיות מופנת להנהלה, וזה כולל גם את תומאס (שמשום מה הוחלט שבלאט אשם בהחתמתו), ואת מדלי ואת שאר הגלמים שלובשים צהוב.
19 ינואר 2013, 19:04
rc4991 כתב:שווה לי לראות את המשחק או שאני סתם יתעצבן?
20 ינואר 2013, 08:10
ankram כתב:jol9 כתב:ankram כתב:שחף כתב:בתור מאמן ראשי. גם לדן שמיר יש שני תארים אירופאיים כעוזר.
בלאט החתם את תומאס.
20 ינואר 2013, 09:36
20 ינואר 2013, 09:39
yzafrir כתב:גם אם בלאט הוא זה שבחר בתומאס זה לא כלכך משנה את העובדה שההנהלה הקציבה לו 300K לשחקן . בסכום כזה כל שחקן שיביא הוא הימור שיכול להצליח ויכול להיכשל כך שאי אפשר להאשים אותו על זה שנכשל בהימור . באותה מידה הוא יכול לומר שפגע עם היקמן העונה או סמית' מהעונה שעברה ואפילו ג'יימס שהתקדם העונה...
השחקן היחיד לדעתי שכן אפשר להאשים אותו הוא מדלי , שהוא שחקן יקר שבלאט בחר בו .
שרמאנדיני למשל כולנו חשבנו בקיץ שהוא החתמה טובה לאור זה שנתן שתי עונות מצויינות עם מגמת שיפור בכל עונה . אני חייב לומר שכשראיתי אותו במשחק האחרון באולימפיאקוס זה היה נראה שהוא כאילו עשה שביתה איטלקית במכבי ולא באמת התאמץ .
20 ינואר 2013, 09:41
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:גם אם בלאט הוא זה שבחר בתומאס זה לא כלכך משנה את העובדה שההנהלה הקציבה לו 300K לשחקן . בסכום כזה כל שחקן שיביא הוא הימור שיכול להצליח ויכול להיכשל כך שאי אפשר להאשים אותו על זה שנכשל בהימור . באותה מידה הוא יכול לומר שפגע עם היקמן העונה או סמית' מהעונה שעברה ואפילו ג'יימס שהתקדם העונה...
השחקן היחיד לדעתי שכן אפשר להאשים אותו הוא מדלי , שהוא שחקן יקר שבלאט בחר בו .
שרמאנדיני למשל כולנו חשבנו בקיץ שהוא החתמה טובה לאור זה שנתן שתי עונות מצויינות עם מגמת שיפור בכל עונה . אני חייב לומר שכשראיתי אותו במשחק האחרון באולימפיאקוס זה היה נראה שהוא כאילו עשה שביתה איטלקית במכבי ולא באמת התאמץ .
ככה זה כשמסתובבים על המגרש חצי עונה בלי לקבל מסירה. עוד מעט נדבר ככה גם על פלניניץ' שמאז שהגיע קיבל 2 מסירות.
20 ינואר 2013, 09:47
20 ינואר 2013, 11:08
20 ינואר 2013, 11:17
קודי כתב:יוני, אני חושב שלהוציא אלת בלאט נקי לחלוטין מבניית הקבוצה זה מוגזם. הרי כולם מודים שבסופו של דבר לא הגיע אף שחקן בניגוד לרצונו, למרות שכנראה לא מעט שחקנים שהוא רצה הרבה יותר לא הגיעו. בכל מקרה, היה לבלאט מספיק זמן בקיץ כדי לדפוק על השולחן ואם צריך אפילו לנקוט בצעדים קיצוניים יותר ולאחר שהוא לא עשה את זה והשלים עם הסגל שהגיע הוא לא יכול לנקות את עצמו מאחריות. ברור שעיקר האשמה היא של בעלי הקבוצה בראשם דני פדרמן שמתפקד כג'נרל מנג'ר של הקבוצה וברור גם שאם התפקיד הזה היה מאויש בידי עובד שכיר הוא כבר היה מפוטר מזמן, אבל עדיין לבלאט בהחלט יש חלק בפיאסקו שמתחולל השנה. בלאט היה צריך לעמוד על הרגליים האחוריות כדי שישאר שחקן כמו לנגפורד גם במחיר כבד והיה צריך לעשות אותו הדבר כדי שלא יגיעו לכאן בדיחות לא מצחיקות כמו חצי מהסגל הצהוב. מעבר לכך, אני מניח שלבלאט היה גם חלק פעיל בבחירת חלק מהפלופים שהגיעו לכאן בקיץ.
20 ינואר 2013, 11:27
aribari24 כתב:מבחינתי הפלופ הכי גדול זה לוגאן. לא שהאחרים לא מאכזבים, אבל הוא מראש הוגדר או יותר נכון הובא על משבצת השחקן המוביל, הגוטו גאי.
כל סקאוטר טירון שעקב אחריו בשלוש שנים האחרונות היה מבין שהוא פשוט לא שחקן כזה.