מקאדו 3 כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:לדעתי אם כבר יש על מה לדבר, אז זה על הקונספט - סגל מצומצם, רכז מוביל ברמה גבוהה וכו'. אפשר כמובן לדבר על שמות, אבל
בעיקר של ישראלים, כי לדבר על זרים עכשיו זה מתאים יותר לשרשור הסקאוטינג, ולא למשהו שקשור למכבי.
כל שנה מדברים על קונספט
מוכרים לנו שמחפשים סופרסטאר ושחקן ברמה הכי גבוהה של אירופה ובסוף מוכרים לנו לוקשים שרוביו לא הגיע כי לא הובטחו לו נעליים שעשויות מנחשי גומי ובורוסיס לא פה כי לא היה לקאסטרו את המכנסיים שהוא רצה אז מביאים לפה את לוגאן או ביופורד ומסבירים לנו כמה שהם יעזרו לקבוצה ושהשכר שלהם לא קובע כלום
זה נכון, אבל תסבירי לי מה ההגיון להתעסק בשחקן כמו גיסט. הרי כאלה יש כמו זבל לא רק באירופה, גם בליגה שלנו, וגם טובים בהרבה ממנו...
מילא תגידי לי מכבי שמו לה למטרה להחזיר לכאן את ג'ורדן פארמר, אבל גיסט? זה מה שאנחנו רוצים לדבר עליו עד יוני??
גיסט הוא מסוג השחקנים שבלאט מחבב , שם נמצאת התשובה לשאלה שלך לדעתי , לא במקרה שרמאדיני מאצ'באן ונכון להיום גם פלאניניץ לא ממש פורחים תחתיו .
השאלה שלי היא למה אנחנו מתעסקים עם זה. אני בטוח שבלאט לא מתעסק עם זה עכשיו, וגם אם זה שם הגיוני בגלל סיבות כאלה או אחרות, עדיין לדעתי זה מאוד
מוקדם.
בכל מקרה, אני לא קונה את העניין הזה "בלאט אוהב". אם היה לו אפשרות להביא את קרסטיץ' או את פקוביץ',הוא לא היה מביא?
בנבחרת רוסיה שיחקו אצלו סשה קאון ומוזגוב הגדולים והכבדים.
הסנטרים היותר מצליחים ששיחקו תחתיו במכבי היו האפמן, ווייצ'יץ' וסופו - לא בדיוק שיא הקלילות והקפיציות...
זה נכון שבלאט אוהב שחקנים מסוגם של הנדריקס וג'יימס, אבל זה לא במקום סנטר גדול, חזק ואמיתי.