or163 כתב:אני אוהב את עטר, אבל כל עוד הכדור אצל עטר הוא לא יכול לתת למישהו אחר לכבוש, ואם הוא כבר מוסר אז זה שהשחקן השני כבר לא מאיים על השער והוא לא יכול להכניס וגם המסירה שהוא נותן לבסוף גרועה.
זאת הקבוצה של עטר, וכל עוד אנחנו ממשיכים לנצח, והוא ממשיך לכבוש, אי אפשר לבוא אליו בטענות.
ראדי כבר עבר את הגבול, עם כל הכבוד הוא לא רונאלדו ולא מסי, אז שיפסיק לטווח את השער מכל מקום, והאבסורד הוא שצריך לבעוט כאשר יש צפיפות בהגנת רמה"ש הוא מוסר, וכשצריך למסור כשיש דליולות הוא בועט.
Holiday_Armadillo כתב:מה זה הכותרת הדוחה הזאת ב-ONE? ''התחפשו להפועל ת''א''? מה הם רוצים? שננצח 8-0 קבוצה שכל המשחק משחקת בונקר? שיילכו להזד**ן
זה ידוע שהאתר הזה אדום, או יותר נכון סמרטוט אדום. ואם כבר לפי ההיגיון של ONE אם התחפשנו להפועל היינו צריכים להפסיד וללכלך על המאמן, על השופטים, על הפציעות ועל כל העולם. ואם לפי אתרי האינטרנט זה משחק בינוני ומטה של מכבי, כשאנחנו מגיעים ל30 הזדמנויות, אני מוכן שכל משחק יהיה בינוני כזה, הגולים עוד יגיעו.
Holiday_Armadillo כתב:זה ההבדל בינינו לבין הפועל הם צריכים את השופטים בשביל לנצח ואנחנו מנצחים למרות השופטים
עצוב מאוד. השופט פשוט המציא את הפנדל להפועל...
דמארי הוא ללא ספק הלואיס סוארז של הכדורגל הישראלי צלילה אחרי צלילה
יותר מזה. גם הגול הראשון של הפועל היה אחרי עבירה של שחקן הפןעל על שחקנה של באר שבע! השחקן של באר-שבע הרחיק עם הראש, והשחקן של הפועל נכנס בו והפיל אותו. עבירה של 100%
Holiday_Armadillo כתב:זה ההבדל בינינו לבין הפועל הם צריכים את השופטים בשביל לנצח ואנחנו מנצחים למרות השופטים
עצוב מאוד. השופט פשוט המציא את הפנדל להפועל...
דמארי הוא ללא ספק הלואיס סוארז של הכדורגל הישראלי צלילה אחרי צלילה
אל תשימי את שמו של סוארז באותו משפט עם דמארי, סוארז למרות ההתחזויות ואולי בגללן, הוא אולי השחקן הצבעוני בעולם, הוא שחקן שנותן הכל לקבוצה שהוא משחק בה וחוץ מזה הוא אחד מ5 החלוצים הטובים בעולם ושחקן נפלא ו-וירטואוז, לעומת דמארי שתקוע על פרצוף של מה אני עושה פה בכלל, ונראה ממש אדיש למה שקורה סביבו. ואם כבר שחקן ישראלי שדומה לו, זה שכטר אבל גם בקטנה בעיקר בהתחזויות.
נערך לאחרונה על ידי or163 בתאריך 23 פברואר 2013, 22:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אם היה אפשר לבדוק את זה, אני חושב שמכבי היא הקבוצה הכי מקופחת השנה, פנדל שלא נשרק מול בית"ר, פנדל שלא נשרק וגול שנפסל מול אשדוד לעומת גול מעמדת נבדל ברורה שלהם, שני פנדלים לפחות שלא נשרקו מול ר"ג ופנדל שלא היה שנשרק לטובת ר"ג בדקה 93, גול היתרון של בני יהודה הובקע מנבדל, והיום פסילת שער חוקי של פריצה.
ושוב ה"גאון" פרימו מלכלך על אוסקר כי לדעתו זה לא חוכמה,והוא עצמו יכול לזכות באליפות עם מכבי של השנה, וזה לא שאוסקר מאמן את עכו או נתניה וזוכה באליפות לטענת פרימו, פשוט פתאטי הבן-אדם הזה. קשר בינו לבין כדורגל זה כמו קשר ביני לבין משטר האייתולות באיראן. מה גם שאתמול הוא אמר שהוא מוכן שנתניה קבוצתו האהודה תירד ליגה ושיובל נעים (מאהבו?) יישאר בליגה עם עכו.
חחחחחחחחחחחחחח פרימו במשך דקות חופר ןמלכלך על קלינגר ושהייתה אווירה רעה בהפועל חיפה בתחילת העונה ושהשחקנים לכלכו על קלינגר, ושלמה שרף אומר לו שהוא היה שם בתחילת עונה וזה לא היה מעולם ומבטל את דבריו וגיא צרפתי שנמצא שם אומר שמה שפרימו מצוץ מהאצבע, ועוד פרימו אומר אל תקטעו אותי ולפיו מה שהוא אומר זה קדוש, שוב הבנאדם חי בסרט.
or163 כתב:חחחחחחחחחחחחחח פרימו במשך דקות חופר ןמלכלך על קלינגר ושהייתה אווירה רעה בהפועל חיפה בתחילת העונה ושהשחקנים לכלכו על קלינגר, ושלמה שרף אומר לו שהוא היה שם בתחילת עונה וזה לא היה מעולם ומבטל את דבריו וגיא צרפתי שנמצא שם אומר שמה שפרימו מצוץ מהאצבע, ועוד פרימו אומר אל תקטעו אותי ולפיו מה שהוא אומר זה קדוש, שוב הבנאדם חי בסרט.
Holiday_Armadillo כתב:מה לעזאזל קורה עם ההחלקות על הדשא? כל שחקן שבא לשחרר בעיטה מחליק
מתוך ספורט5
אגב, בצוות המקצועי של מכבי תל אביב יש כעס מסויים על השחקנים, שלמרות שהם יודעים כי בכל משחק ישנה הוראה להרטיב את המגרש, הם לא עולים עם הנעליים המתאימות. אוסקר גארסיה התייחס לנושא אתמול כשאמר שלא מדובר בהוראה חדשה ושהוא מצפה מהשחקנים להתנהג כמקצוענים.