14 מרץ 2013, 21:33
Holiday_Armadillo כתב:אוקיי
אני הולכת להגיד משהו ואני יודעת שייזרקו עליי דברים אבל אני צריכה להגיד את זה
אני רוצה את הנדריקס פה בשנה הבאה
לא קטע של ברירת מחדל
אני מתגעגעת אליו ולסגנון המשחק שלו
15 מרץ 2013, 09:56
15 מרץ 2013, 13:25
Allan Turing כתב:אני רוצה את פול דיוויס, איזה שחקן נפלא. גם במשחק של אתמול, כשנראה היה ששום דבר לא הולך לו הוא סיים את המשחק עם מספרים מצויינים,
ונתן לקבוצה שלו סיכוי לנצח. אבל דני הוא קמצני, וכנראה שהנדריקס זה ראלי יותר. (השאלה באיזה מחיר? כמה הייתם שמים עליו? לדעתי- 550K גג).
אני יודע שזה לא בדיוק העמדה שחסרה לנו, אבל הייתי גם בודק מה קורה עם בושטיאן נכבאר. כשרון אדיר, ועושה רושם שמתחבר לו.
15 מרץ 2013, 13:28
Allan Turing כתב:אני רוצה את פול דיוויס, איזה שחקן נפלא. גם במשחק של אתמול, כשנראה היה ששום דבר לא הולך לו הוא סיים את המשחק עם מספרים מצויינים,
ונתן לקבוצה שלו סיכוי לנצח. אבל דני הוא קמצני, וכנראה שהנדריקס זה ראלי יותר. (השאלה באיזה מחיר? כמה הייתם שמים עליו? לדעתי- 550K גג).
אני יודע שזה לא בדיוק העמדה שחסרה לנו, אבל הייתי גם בודק מה קורה עם בושטיאן נכבאר. כשרון אדיר, ועושה רושם שמתחבר לו.
15 מרץ 2013, 15:29
15 מרץ 2013, 15:39
felix_r כתב:ראיתי אתמול את המשחק של מלאגה, וממש אהבתי את הסנטר הקרואטי זוריץ'. פשוט שחקן מצוין. הוא אולי לא מהסנטרים המוכשרים ביותר באירופה, אבל הוא יודע הכל ועושה הכל גם בהתקפה וגם בהגנה. איזו טעות עשתה מכבי שבזמנו לקחה את מצ'באן במקום זוריץ'. היה הופך לחביבו של בלאט.
15 מרץ 2013, 16:25
15 מרץ 2013, 17:13
15 מרץ 2013, 19:07
yellowaura כתב:Allan Turing כתב:אני רוצה את פול דיוויס, איזה שחקן נפלא. גם במשחק של אתמול, כשנראה היה ששום דבר לא הולך לו הוא סיים את המשחק עם מספרים מצויינים,
שחקן מצוין (לטעמי גם יכול לעזור מאוד בפיק אנד רול כי יש לו גוף רחב ו IQ טוב) אבל לדעתי יהיה יקר מאוד שנה הבאה כי יש לו סטטיסטיקה טובה. קשה לי לראות אותנו עם 2 סנטרים מהטובים באירופה היום (לפחות מבחינה סטטיסטית) שאחד מהם עולה מהספסל (הלוואי).
אני חושב שבכל מקרה כדי שנעלה לרמה הבאה חייב להיות גארד אחד נוסף ברמה הגבוהה ביותר שאפשר וזה יותר חשוב מסנטר מחליף מצוין. אבל אני מסכים שפדרמן אם היה קצת מתאמץ היה יכול להביא 2 שחקנים בלבד ולהפוך את הקבוצה למועמדת לגיטימית לאליפות יורוליג (למשל פארגו ודיוויס).
15 מרץ 2013, 19:08
NY boy כתב:Allan Turing כתב:אני רוצה את פול דיוויס, איזה שחקן נפלא. גם במשחק של אתמול, כשנראה היה ששום דבר לא הולך לו הוא סיים את המשחק עם מספרים מצויינים,
מכיוון שהוא מרוויח 900 אלף דולר השנה אז אין ממש סיכוי להביא אותו ב550... סביר שבשנה הבאה הוא כבר ירוויח פי 2 ממה שהוא מרוויח השנה, לכיוון ה1.8 מיליון דולר או משהו כזה.
15 מרץ 2013, 19:19
15 מרץ 2013, 19:26
NY boy כתב:פול דיוויס, מרוויח 900 אלף דולר השנה. ואחרי השנה הטובה ביורוליג זה יקפוץ פי 2.
הנדריקס בכלל מחזיק בחוזה במילאנו של 1.2 מיליון דולר או משהו כזה. הוא הושאל לקובאן (שבטח תשמח להשאיל אותו עוד שנה). אבל ככה או ככה הוא מחזיק בחוזה בשנה הבאה ולא יוותר על כסף.
15 מרץ 2013, 19:32
15 מרץ 2013, 19:35
Assaf M כתב:NY boy כתב:פול דיוויס, מרוויח 900 אלף דולר השנה. ואחרי השנה הטובה ביורוליג זה יקפוץ פי 2.
הנדריקס בכלל מחזיק בחוזה במילאנו של 1.2 מיליון דולר או משהו כזה. הוא הושאל לקובאן (שבטח תשמח להשאיל אותו עוד שנה). אבל ככה או ככה הוא מחזיק בחוזה בשנה הבאה ולא יוותר על כסף.
פי 2? למה לא פי 3? דיוויס שחקן נחמד, אבל לא שחקן טופ יורוליג ובטח לא הסנטר שמכבי צריכה בשנה הבאה.
15 מרץ 2013, 19:50
Assaf M כתב:אני הייתי כבר חותם על שלושה זרים בטוחים בונה הבאה: היקמן, סמית' וג'יימס. ולמה היקמן? כי אתמול הוא הוכיח שגם שחקן שנה ראשונה ביורוליג יכול להתגלות כגניבה עצומה.
אז נכון, קצת קשה להגדיר אותו, אבל שורה תחתונה, נתן אתמול הצגה במשחק הכי חשוב של מכבי ולדעתי זכה בחוזה לעונה הבאה.
בכל אופן, נראה שמכבי הולכת חזק מאוד על בויאן דובלייביץ' מולנסיה, עוקבים אחריו מאז תחילת העונה. שחקן עם אחוזי קליעה גבוהים מאוד מכל הטווחים, ריבאונד והגנה קצת פחות טובים.
לדעתי זו תמונת הסגל המסתמן:
היקמן, אוחיון, רוט
זר, הלפרין, לנדסברג
סמית', פניני
אליהו, דובלייביץ'
סנטר, ג'יימס, טיוס
15 מרץ 2013, 21:04
15 מרץ 2013, 21:12
LIAV10 כתב:Assaf M כתב:אני הייתי כבר חותם על שלושה זרים בטוחים בונה הבאה: היקמן, סמית' וג'יימס. ולמה היקמן? כי אתמול הוא הוכיח שגם שחקן שנה ראשונה ביורוליג יכול להתגלות כגניבה עצומה.
אז נכון, קצת קשה להגדיר אותו, אבל שורה תחתונה, נתן אתמול הצגה במשחק הכי חשוב של מכבי ולדעתי זכה בחוזה לעונה הבאה.
בכל אופן, נראה שמכבי הולכת חזק מאוד על בויאן דובלייביץ' מולנסיה, עוקבים אחריו מאז תחילת העונה. שחקן עם אחוזי קליעה גבוהים מאוד מכל הטווחים, ריבאונד והגנה קצת פחות טובים.
היקמן, אוחיון, רוט
זר, הלפרין, לנדסברג
סמית', פניני
אליהו, דובלייביץ'
סנטר, ג'יימס, טיוס
אתה מכיר sg עם יכולות ריכוז ברמה גבוהה?
(אגב החפרין הוא סוג של כזה, עם הפיק אנד רול הטוב שלו)
15 מרץ 2013, 21:43
Assaf M כתב:NY boy כתב:פול דיוויס, מרוויח 900 אלף דולר השנה. ואחרי השנה הטובה ביורוליג זה יקפוץ פי 2.
פי 2? למה לא פי 3? דיוויס שחקן נחמד, אבל לא שחקן טופ יורוליג ובטח לא הסנטר שמכבי צריכה בשנה הבאה.
15 מרץ 2013, 21:46
Assaf M כתב:אני הייתי כבר חותם על שלושה זרים בטוחים בונה הבאה: היקמן, סמית' וג'יימס. ולמה היקמן? כי אתמול הוא הוכיח שגם שחקן שנה ראשונה ביורוליג יכול להתגלות כגניבה עצומה.
היקמן, אוחיון, רוט
זר, הלפרין, לנדסברג
סמית', פניני
אליהו, דובלייביץ'
סנטר, ג'יימס, טיוס
15 מרץ 2013, 23:39