פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מועמדים לעונה הבאה

16 מרץ 2013, 00:00

הצליח לך... http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=204&seasoncode=E2012#!boxscore

16 מרץ 2013, 00:27

Allan Turing כתב:הצליח לך... http://www.euroleague.net/main/results/showgame?gamecode=204&seasoncode=E2012#!boxscore

ראיתי כבר (כתבתי על זה באשכול "שאר המשחקים של המחזור")

גם ראיתי את המשחק עצמו, ואת הקודם של מלאגה נגד פאו

16 מרץ 2013, 09:28

felix_r כתב:

הוא טוב. לא סיים כלל עם מדד שלילי. ראוי בהחלט להיות עם ג'ימס.

16 מרץ 2013, 14:46

סילבר כתב:
felix_r כתב:

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2012

במשחק הראשון מולנו סיים עם מדד 6- . שחקן טוב אבל אני מעדיף למשל את דיוויס על פניו. א. דיוויס אמריקאי, אתלטי יותר ויהיה לו קל יותר עם בלאט. ב. זוריץ' שומר בינוני ממה שראיתי ממנו. הוא מספר 2 בכל הטופ 16 במספר עבירות שהוא מבצע על היריבה כדי לעצור שחקנים. ג. יש משחקים שהוא פשוט נעלם.

16 מרץ 2013, 14:53

yellowaura כתב:
סילבר כתב:
felix_r כתב:

http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2012

במשחק הראשון מולנו סיים עם מדד 6- . שחקן טוב אבל אני מעדיף למשל את דיוויס על פניו. א. דיוויס אמריקאי, אתלטי יותר ויהיה לו קל יותר עם בלאט. ב. זוריץ' שומר בינוני ממה שראיתי ממנו. הוא מספר 2 בכל הטופ 16 במספר עבירות שהוא מבצע על היריבה כדי לעצור שחקנים. ג. יש משחקים שהוא פשוט נעלם.

ואני מעדיף את סבוניס בגיל 25, אז מה? כאילו יש סיכוי כלשהו לקבל את דיוויס

16 מרץ 2013, 14:55

ולמה שאת זוריץ' נוכל לקבל? כמה גבוהים יש בגיל שלו ועם סט היכולות שלו?

16 מרץ 2013, 15:02

MTA2311 כתב:ולמה שאת זוריץ' נוכל לקבל? כמה גבוהים יש בגיל שלו ועם סט היכולות שלו?

ז'וריץ' חתום על חוזה נמוך בהרבה מזה של דיוויס. אז נכון, גם הסיכוי שנצליח לקבל את ז'וריץ' הוא נמוך, אבל את דיוויס אין סיכוי בכלל.

16 מרץ 2013, 15:10

צריך להפסיק לפנטז על סנטרים עם חוזה בקבוצות עשירות ממכבי ולהתחיל לחשוב על סנטרים שיהיו חופשיים בקיץ/סנטרים עם חוזה בקבוצה קטנה.
(אלא אם כן זה סנטר בקבוצה עשירה בירידה, שהקבוצה רוצה לשחררו, סטייל באראץ)

18 מרץ 2013, 02:34

זוריץ' הוא לא סנטר מהסוג שבלאט אוהב.אני חושב שאם כבר לחפש סנטר אז עדיפות שיהיה אמרקאי שבדרך כלל מהירים ואתלטים יותר מהאירופאיים ויותר חשוב הם מה שבלאט מחפש מהסנטרים שלו.נעשו כבר מספיק טעיות בסגנון הזה בשנים האחרונות.

18 מרץ 2013, 02:42

toja27 כתב:זוריץ' הוא לא סנטר מהסוג שבלאט אוהב.אני חושב שאם כבר לחפש סנטר אז עדיפות שיהיה אמרקאי שבדרך כלל מהירים ואתלטים יותר מהאירופאיים ויותר חשוב הם מה שבלאט מחפש מהסנטרים שלו.נעשו כבר מספיק טעיות בסגנון הזה בשנים האחרונות.

אם בלאט באמת רצה את מאריץ' אז לא אמורה להיות לו בעיה עם זוריץ'
חבל שלא הגיע הנה בזמנו במקום מצ'באן

18 מרץ 2013, 13:02

toja27 כתב:זוריץ' הוא לא סנטר מהסוג שבלאט אוהב.אני חושב שאם כבר לחפש סנטר אז עדיפות שיהיה אמרקאי שבדרך כלל מהירים ואתלטים יותר מהאירופאיים ויותר חשוב הם מה שבלאט מחפש מהסנטרים שלו.נעשו כבר מספיק טעיות בסגנון הזה בשנים האחרונות.

דווקא ז'וריץ' בדיוק השחקן מהסוג שבלאט אוהב. שחקן חכם ועובד קשה, שעושה הכל על המגרש

18 מרץ 2013, 13:20

כל מי שחושב, שכדאי להחזיר את יותם הלפרין בעונה הבאה, עדיף שקודם יבדוק מה יותם עושה העונה בליגה הגרמנית.
זה לא יאמן, אבל הבחור פשוט הולך ונעלם!

לדוגמא, במשחק האחרון הוא שיחק 24 דקות, ולא זרק לסל אפילו לא פעם אחת!!!
העונה יש לו כבר 7 משחקים בהם קלע 0 נקודות. השיא העונתי שלו 12 נקודות...

18 מרץ 2013, 14:21

felix_r כתב:כל מי שחושב, שכדאי להחזיר את יותם הלפרין בעונה הבאה, עדיף שקודם יבדוק מה יותם עושה העונה בליגה הגרמנית.
זה לא יאמן, אבל הבחור פשוט הולך ונעלם!

לדוגמא, במשחק האחרון הוא שיחק 24 דקות, ולא זרק לסל אפילו לא פעם אחת!!!
העונה יש לו כבר 7 משחקים בהם קלע 0 נקודות. השיא העונתי שלו 12 נקודות...

אני באמת מאמין שחזרה לישראל תעשה לו טוב.

18 מרץ 2013, 14:23

גם אני חושב שהוא פשוט מיצה את אירופה. הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואנחנו יודעים שהוא לחוץ על חזרה לארץ כבר לא מעט זמן.
בתור גארד מחליף הוא יכול להיות בסדר גמור. הוא שחקן פיק אנד רול מצויין, ויש לו יד טובה. אם אפשר להביא אותו בזול(250 אלף בערך), זאת יכולה להיות החתמה סבירה לדעתי.

18 מרץ 2013, 15:13

כן, כל שנה אומרים את זה, אבל משום מה משנה לשנה הוא רק מתדרדר

18 מרץ 2013, 15:17

אז מי יהיה השוטינג מהספסל?
לאנדסברג שבלאט לא סומך עליו בשיט?

הוא לא שכח כדורסל, הוא פשוט איבד את זה מחוץ לישראל, הוא רוצה מכבי, ככה יחזור לו הביטחון, הוא לא ידרוש הרבה ויתן אחלה דקות מהספסל של קליעה ומשחק עם הגבוהים.

18 מרץ 2013, 16:38

felix_r כתב:

דווקא ז'וריץ' בדיוק השחקן מהסוג שבלאט אוהב. שחקן חכם ועובד קשה, שעושה הכל על המגרש

בתכונות כן אבל מבחינה פיסית הוא לא מזכיר לך את שרמדיני?

18 מרץ 2013, 16:50

toja27 כתב:
felix_r כתב:

בכלל לא.

18 מרץ 2013, 17:11

toja27 כתב:
felix_r כתב:

שרמנדיני ?? איך הגעת לזה ? הוא בנוי הרבה יותר טוב משרמאנדיני וגם המשחק שלו הרבה יותר פיזי משרמאנדיני....

לגבי יותם , מהכרות אישית (חבר שלי מכיר אותו טוב..) הוא במצב מנטאלי לא משהו בכלל ומאוד היה רוצה לחזור אפילו העונה למכבי . אין לי ספק ששנה הבאה הוא יחזור אפילו אם יהיו לו בעיות מס....

18 מרץ 2013, 19:46

MTA2311 כתב:גם אני חושב שהוא פשוט מיצה את אירופה. הוא לא שכח לשחק כדורסל, ואנחנו יודעים שהוא לחוץ על חזרה לארץ כבר לא מעט זמן.
בתור גארד מחליף הוא יכול להיות בסדר גמור. הוא שחקן פיק אנד רול מצויין, ויש לו יד טובה. אם אפשר להביא אותו בזול(250 אלף בערך), זאת יכולה להיות החתמה סבירה לדעתי.

הבעיה היא שלא משנה מה הוא עושה באירופה כל שנה זה אף פעם לא משפיע על המחיר שלו
נושא נעול