מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מועמדים לעונה הבאה

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2013, 15:52

שחף כתב:היקמן לא נכנס לנעליים שלו, הוא כמעט הרס אתמול את המשחק אתמול בגלל שהשתן עלה לו לראש מהמשחק מול חימקי עם כל מיני מהלכים מפגרים. בכל מקרה אם הוא מגיע היקמן צריך ללכת.

אני מסכים איתך לגבי הפעולות השטותיות של היקמן, אבל לדעתי יש סיכוי טוב, שבלאט יבחר להביא את לאנגפורד דווקא על חשבון לוגאן
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: מועמדים לעונה הבאה. קאמבק של לנגפורד?

הודעהעל ידי שחף » 23 מרץ 2013, 15:53

זה יהיה רע מאוד. במצב הזה אפשר להחזיר גם את תומאס בתור סנטר, כי ממילא שחקני הפנים לא יקבלו אף כדור בהתקפה.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2013, 15:57

שחף כתב:זה יהיה רע מאוד. במצב הזה אפשר להחזיר גם את תומאס בתור סנטר, כי ממילא שחקני הפנים לא יקבלו אף כדור בהתקפה.

בעיקרון אני מסכים איתך, אם כי צריך לזכור, שלאנגפורד גם יכול לתרום דקות בעמדה 3 ואז יש עוד מקום לרכז בחמישיה, ובשאר הזמן לאנגפורד והיקמן גם כן לא חייבים לשחק ביחד בחמישיה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 15:58

גם היקמן וגם לוגאן מיותרים בקבוצה עם לנגפורד.
היקמן מיותר, כי לנגפורד עושה בדיוק את אותם הדברים שהיקמן עושה, רק שתי דרגות יותר טוב, ולוגאן מיותר כי שניהם משחקים על אותה עמדה, ומיותר להשאיר את לוגאן בשביל לשחק 10 דקות במשחק כמחליף של לנגפורד.
ליד קית' לדעתי צריך רכז אמיתי, לא קומבו גארד, מנהל משחק טוב וקולע טוב מבחוץ. יש כזה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 23 מרץ 2013, 15:59

פלאניניץ'. רק בלי הקליעה מבחוץ בעיקרון.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מרץ 2013, 16:01

MTA2311 כתב:גם היקמן וגם לוגאן מיותרים בקבוצה עם לנגפורד.
היקמן מיותר, כי לנגפורד עושה בדיוק את אותם הדברים שהיקמן עושה, רק שתי דרגות יותר טוב, ולוגאן מיותר כי שניהם משחקים על אותה עמדה, ומיותר להשאיר את לוגאן בשביל לשחק 10 דקות במשחק כמחליף של לנגפורד.
ליד קית' לדעתי צריך רכז אמיתי, לא קומבו גארד, מנהל משחק טוב וקולע טוב מבחוץ. יש כזה?

http://sports.yahoo.com/nba/players/3930
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 16:03

LIAV10 כתב:

וואלה?
רכז שקולע טוב מבחוץ זה רק כריס פול? כנראה שבאמת הגזמתי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 23 מרץ 2013, 16:07

כמו שאנחנו מכירים את דני פדרמן, אם לאנגפורד יחזור, לרכז שלידו כנראה יקראו יוגב אוחיון. וגם זה אם קובאן לא תתעקש יותר מידי.
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מרץ 2013, 16:08

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:

וואלה?
רכז שקולע טוב מבחוץ זה רק כריס פול? כנראה שבאמת הגזמתי.

כרגע לא עולה לי משהו חוץ מאותם שחקנים שעולים פה כל שנה כמו שאראס ופופוביץ', אני לא רוצה אף אחד מהם.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 23 מרץ 2013, 16:14

http://www.youtube.com/watch?v=VQo9J5_dDnQ
http://www.mavsmoneyball.com/2013/3/9/4 ... ique-jones
דומיניק ג'ונס- קומבו גארד שסיכוי טוב שנראה אותו שנה הבאה באחת הקבוצות האירופאיות אחרי כישלון נ.ב.א. כמו שנכתב במכללות הוא התבסס על אתלטיות וחדירות,
בנ.ב.א הוא לא הצליח לחדור לסל מה שאפיין אותו בתיכונים אבל לדעתי באירופה הוא יהיה הרבה יותר מוצלח כי הוא יתמודד מול שחקנים פחות אתלטיים.
קומבו גארד- אתלטי, חזק פיזית בפלג גוף עליון, כדרור טוב, אוריינטציה של חדירה לסל. במקרה הטוב- וויל ביינום.

בכל מקרה זאת אופציה בעייתית אבל ריאלית ביותר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 23 מרץ 2013, 16:16

צריך להגיד משהו על לנגפורד- המשחק שלו עובר מטמורפוזה בשנים האחרונות. הוא הופך לקלעי שלשות. 48% בליגה האיטלקית ו41% ביורוליג העונה- זה לא מקרי.
בגיל 29 ואחרי פציעות קשות בברכיים, לנגפורד עושה בדיוק את השינוי ששחקן אינטיליגנטי אמור לעשות, כשהוא מבין שהניתור והאתלטיות יגמרו מתישהו.

אם יחזור הנה, הוא לא יחזור בדיוק כמו שהיה, ובטח לא כמו הלנגפורד שהיה בתחילת הקריירה בקנזס או באיטליה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 23 מרץ 2013, 16:20

אני עדיין בשוק. אין מה להתלבט לרגע. אם הכתבה הזו נכונה, צריך לעשות שמיניות באוויר כדי שלנגפורד יחזור. יש בעייתיות בשילוב שלו עם היקמן, זה נכון, אבל הם לא חייבים להיות על הפארקט ביחד. אפשר לשים אותו ביחד עם היקמן מעמדה 2, כשהיקמן עולה מהספסל, ולשים את אוחיון עם גארד בכיר, כמו פארגו. את החלל שנוצר בקליעת השלוש אפשר להביא מעמדות אחרות, זה לא נורא. אני בחלט בעד.
er79

הודעהעל ידי שחף » 23 מרץ 2013, 16:23

אני אחזור לשאלה שנשאלה בתחילת הת'רד הזה- איך בדיוק אתה חושב שתביא את פארגו ביחד עם לאנגפורד? האופציה היחידה שזה יקרה זה אם הסנטר ליד שון ג'יימס יהיה אלישי כדיר, או שדני פדרמן ימצא באר נפט בבית.
שחף

הודעהעל ידי or163 » 23 מרץ 2013, 16:34

שחף כתב:אני אחזור לשאלה שנשאלה בתחילת הת'רד הזה- איך בדיוק אתה חושב שתביא את פארגו ביחד עם לאנגפורד? האופציה היחידה שזה יקרה זה אם הסנטר ליד שון ג'יימס יהיה אלישי כדיר, או שדני פדרמן ימצא באר נפט בבית.

אתה מתכוון שהסנטר ליד זלמנסון יהיה כדיר, כי בתסריט שלאנגפורד ופארגו פה ביחד מכבי תעלה עם זלמנסון ושגב בחמישייה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי yellowaura » 23 מרץ 2013, 16:39

החציל האצטקי כתב:צריך להגיד משהו על לנגפורד- המשחק שלו עובר מטמורפוזה בשנים האחרונות. הוא הופך לקלעי שלשות. 48% בליגה האיטלקית ו41% ביורוליג העונה- זה לא מקרי.
בגיל 29 ואחרי פציעות קשות בברכיים, לנגפורד עושה בדיוק את השינוי ששחקן אינטיליגנטי אמור לעשות, כשהוא מבין שהניתור והאתלטיות יגמרו מתישהו.

אם יחזור הנה, הוא לא יחזור בדיוק כמו שהיה, ובטח לא כמו הלנגפורד שהיה בתחילת הקריירה בקנזס או באיטליה.

אם מה שאתה אומר נכון מפחידה אותי יותר המחשבה שהוא יהיה גמור כמו פרקינס.

בו נקווה שמי שיחזור יהיה פארגו ולא לאנגפורד
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 16:40

הוא היה פה שנה שעברה, וכולנו ראינו שהוא עדיין אתלט גדול וחודר מצויין.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 23 מרץ 2013, 16:41

תגיד הזיכרון שלך עד כדי כך קצר? אפא היינו היום בלי היקמן?
רוצים להביא את לאנג'? סבבה. תשאירו את כל הקו האחורי, להחליף את מדלי בגבוהה חזק, ויאללה יש קבוצה.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 מרץ 2013, 16:43

אתם ברצינות פותחים דיון על האתלטיות של שחקן בן 29 כולה עם ארסנל גדול בהתקפה שלא כולל רק אתלטיות?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Allan Turing » 23 מרץ 2013, 16:43

er79 כתב:אני עדיין בשוק. אין מה להתלבט לרגע. אם הכתבה הזו נכונה, צריך לעשות שמיניות באוויר כדי שלנגפורד יחזור. יש בעייתיות בשילוב שלו עם היקמן, זה נכון, אבל הם לא חייבים להיות על הפארקט ביחד. אפשר לשים אותו ביחד עם היקמן מעמדה 2, כשהיקמן עולה מהספסל, ולשים את אוחיון עם גארד בכיר, כמו פארגו. את החלל שנוצר בקליעת השלוש אפשר להביא מעמדות אחרות, זה לא נורא. אני בחלט בעד.

ואז כל מה שנשאר זה להביא דוויט הווארד לקו הקדמי כדי שהקבוצה תהיה מאוזנת לא?
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 מרץ 2013, 16:44

Allan Turing כתב:

תגיד הזיכרון שלך עד כדי כך קצר? אפא היינו היום בלי היקמן?
רוצים להביא את לאנג'? סבבה. תשאירו את כל הקו האחורי, להחליף את מדלי בגבוהה חזק, ויאללה יש קבוצה.

נראה לי שלך יש זיכרון קצר. איפה אנחנו היום עם היקמן? מה קרה, נתנו חמישה משחקים טובים, ופתאום הפכנו לקבוצת על?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים