ביקור אובמה

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ביקור אובמה

הודעהעל ידי or163 » 22 מרץ 2013, 12:28

בוא נגיד את זה כך, אובמה קיבל קדנציה שנייה יותר על סמך מראהו מאשר על סמך מעשיו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 מרץ 2013, 13:28

אני מאמין שבשלב כלשהו בארבע השנים הקרובות יהיה סוג של מו"מ. יהיה על ביבי לחץ גדול גם מכיוון אובאמה, וגם מבית.
כמובן שגם הפעם המו"מ ייפול, על אותם דברים בדיוק. עזה, "פליטים", אסירים וירושלים. אין לסוגיות האלה פתרונות אמיתיים, וביבי ינהג בחכמה אם ימהר לשבת לשולחן עם הפלסטינים( גם במחיר של מחוות מוקדמות), רק בשביל לגמור עם הסוגיה הזאת כמה שיותר מהר, מבלי להכנס לסכסוכים מיותרים מאוד עם אובאמה.

וכן, אובאמה כריזמטי בטירוף, נואם בחסד עליון והוא גם עשה שיעורי בית לפני הביקור הזה. כל זה לא משנה את העובדה, שאין לו באמת מושג מה קורה באיזור הזה, ולמה זה קורה. כמו רוב הנשיאים האמריקאים לאורך השנים.

בתור אחד שמבין דבר או שניים בתרבות של שכנינו( כולם ידיעת השפה, וכולל קריאת הקוראן), אני יכול להגיד שזה חוצפה לדבר על הרצונות שלהם ועל הכוונות שלהם, מבלי להכיר אותם לעומק. קשה לי להתחיל להסביר עד כמה הם שונים מאיתנו, ועד כמה הם רואים את העולם בצורה שונה. וזאת עובדה שאובאמה עוד לא השכיל לקבל. ביום שהוא יבין שאי אפשר לשאת את אותו נאום גם ברמאללה וגם בתל אביב, אולי באמת דברים יתחילו לזוז כאן.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2013, 13:35

לפי דיווחים, שני תיירים ישראלים ואחד בלגי נחטפו במצרים ע''י בדואים חמושים

קודם רקטות לשדרות ועכשיו חטיפת ישראלים
הכל בגלל הביקור

עריכה:
עכשיו אומרים תייר ישראלי אחד ובלגי אחד

עריכה 2.0:
עכשיו אומרים ישראלי ונורווגית
עוד שנייה זה יהיה ישראלי ועז
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 22 מרץ 2013, 14:15

Holiday_Armadillo כתב:לפי דיווחים, שני תיירים ישראלים ואחד בלגי נחטפו במצרים ע''י בדואים חמושים

הכל בגלל הביקור

עריכה:

עריכה 2.0:

ועכשיו אומרים שזה ערבי - ישראלי ונורבגית.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2013, 14:16

or163 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לפי דיווחים, שני תיירים ישראלים ואחד בלגי נחטפו במצרים ע''י בדואים חמושים

הכל בגלל הביקור

עריכה:

עריכה 2.0:

נשמע כמו סצינה מאסקימו לימון כל הדיווחים האלה ביחד
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 22 מרץ 2013, 14:18

Holiday_Armadillo כתב:
or163 כתב:

הכל בגלל הביקור

עריכה:

עריכה 2.0:

נשמע כמו סצינה מאסקימו לימון כל הדיווחים האלה ביחד

חחח ועכשיו מדווחים שלפי גורמים ישראלים מהימנים שייתכן שלא הייתה באמת חטיפה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2013, 14:22

בכל מקרה, אני אגיד את זה עכשיו - בין אם זה ערבי-ישראלי או יהודי-ישראלי, אם הם היו שם ונחטפו כשיש אזהרת מסע זה על אחריותם ואנחנו לא אמורים לנצל שום משאבים בשביל להחזיר אותם
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 22 מרץ 2013, 14:24

Holiday_Armadillo כתב:בכל מקרה, אני אגיד את זה עכשיו - בין אם זה ערבי-ישראלי או יהודי-ישראלי, אם הם היו שם ונחטפו כשיש אזהרת מסע זה על אחריותם ואנחנו לא אמורים לנצל שום משאבים בשביל להחזיר אותם

בדיוק!
בכך שהם נסעו למרות אזהרת המסע, הם לקחו על עצמם את מלוא האחריות במקרה הזה ואסור להם לבוא בטענות למדינה.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2013, 14:26

or163 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:בכל מקרה, אני אגיד את זה עכשיו - בין אם זה ערבי-ישראלי או יהודי-ישראלי, אם הם היו שם ונחטפו כשיש אזהרת מסע זה על אחריותם ואנחנו לא אמורים לנצל שום משאבים בשביל להחזיר אותם

בדיוק!
בכך שהם נסעו למרות אזהרת המסע, הם לקחו על עצמם את מלוא האחריות במקרה הזה ואסור להם לבוא בטענות למדינה.

אבל אם משפחת שונא ישראל ההוא שנעצר במצרים ציפתה שנעשה משהו אז בטח שיצפו מאיתנו לעשות משהו עכשיו
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 22 מרץ 2013, 14:27

Holiday_Armadillo כתב:
or163 כתב:

בדיוק!

אבל אם משפחת שונא ישראל ההוא שנעצר במצרים ציפתה שנעשה משהו אז בטח שיצפו מאיתנו לעשות משהו עכשיו

שיצפו עד מחר.
הם נסעו למרות אזהרת מסע חמורה, שיישאו בתוצאות.
עכשיו זה הפך לערבי-ישראלי ביחד עם תייר או תיירת, בלגי\ת או נורווגי\ת
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2013, 17:54

סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2013, 13:19

Holiday_Armadillo כתב:גועל נפש
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4360001,00.html

ומה ציפית שיהיו התוצאות מביקורו של אובמה? נו באמת! וזו רק ההתחלה.
כתבתי כבר בתחילת האשכול, שהאיש בא ללחוץ על נתניהו למכור את ישראל לערבים תמורת הטבות כאלה ואחרות מצד ארה"ב!

העיקר שהתלהבתם ... יופי!
אתם כאלה נאיביים :(
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2013, 02:41

שחף כתב:
הקהל היה חתך מייצג של אוניברסיטאות בגבולות 67׳.הסטודנטים נבחרו בהגרלה מוחלטת (חוץ מהעברית החלאות שהעניקו 60% מהכרטיסים למצטיינים), כך שמחיאות הכפיים כנראה משקפות את מה שהציבור בגיל הזה חושב.
יש לי לא מעט חברים בעלי השקפות ימניות שהתחננו לכרטיס לנאום בדיוק כמוני, כך שגם אי אפשר לטעון שהייתה ״בחירה טבעית״ שהובילה לנוכחות של שמאלנים בלבד. הייתה שם גם חברה שלי מהלימודים מפסגת זאב וייצוג נאה של הציונות הדתית מבר אילן.
\
כאן בדיוק הבעיה.
שוב, ימנים לא היו שם. אף ימני לא היה מוחא כפיים לאובאמה אחרי שהוא דיבר על הילדה הפלסטינאית המסכנה. אבל סטודנט פלסטינאי אידיוט שימחה נגד הכיבוש(הלוואי שילך לגור בסוריה, נראה אותו מוחה שם נגד כיבוש)? אני בטוח שהחבר'ה של אובאמה בדקו יפה יפה שלא מגיעים כל מיני ימנים שיעשו לו בושות. ייצוג של מה שהציבור בגיל הזה חושב? חשבתי שראינו מדגם די מייצג של מה שהציבור הזה חושב בינואר האחרון. הצעירים הצביעו לבנט ולפיד, לא לציפי לבני. במילים אחרות אובאמה הלך לשכנע את המשוכנעים. מה לעשות שהציבור בארץ לא חושב ככה, והפניה לפעול "מעל הפוליטיקאים" כמה ימים אחרי שהושבעה ממשלה חדשה שנבחרה בבחירות האחרונות היא עלובה. אובאמה נשאר נואם טוב שלא מבין לא את הישראלים, לא את הערבים ולא את המזרח התיכון בכלל. וממה שאני רואה גם הבנה בכלכלה שלו אין לו כל כך. לא נורא. אה כן, הוא הצליח לגרום לתקשורת השמאלנית להתאהב בו. הישג גדול.

אני הצבעתי ללפיד ובאותו זמן יש לי חיבה גדולה מאוד לאובמה, לא רואה פה את הסתירה. למעשה במובנים מסויימים שני האישים האלה דומים לפי דעתי. אני רחוק מאוד מלשים את הצד הערבי כצודק בסכסוך, אבל אין שום בעיה בדברי אובמה על הילדה הפליסטינאית.זה נקרא להיות אנושי, דבר הרבה יותר חשוב מלתפוס איזה צד בסכסוך ולקטלג את עצמך ככזה וכזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 24 מרץ 2013, 02:44

or163 כתב:בוא נגיד את זה כך, אובמה קיבל קדנציה שנייה יותר על סמך מראהו מאשר על סמך מעשיו.

בוא נגיד שזאת תיאוריה ותו לא.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים