3 ישראלים בחמישייה ?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: 3 ישראלים בחמישייה ?

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 19 מרץ 2013, 23:05

זה רעיון טוב לעלות את מס' הישראלים בליגה לשלוש אבל לא בטווח המיידי, שזה יקרה צריך שיקרו כמה דברים.
1.להוריד את מס' הזרים בארץ ובאירופה בהדרגה, כולל בליגות האירופית.
2.לקדם את השחקן הישראלי ולא ישר לעלות את מס' הישראלים.
3.רק אחרי זה לעלות מס' הישראלים בליגה.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי Mta_atic » 19 מרץ 2013, 23:28

צהוב בנשמה כתב:זה רעיון טוב לעלות את מס' הישראלים בליגה לשלוש אבל לא בטווח המיידי, שזה יקרה צריך שיקרו כמה דברים.

זה ממש לא רעיון טוב.
מישהו צריך להפסיק עם הקשקושים האלה שחוזרים כל פעם מחדש בניסיון לקבע את הבינוניות של הכדורסל פה.
בינתיים השחקן הישראלי הפך להיות חיה מוגנת והטרגדיה הכי גדולה היא שכל הצעדים האלה מזיקים לו יותר מאשר מחזקים אותו.
תחרות היא דבר בריא, והחוק הרוסי הוא פשרה טובה לכיוון הישראלים.
אם גם עם זה הם לא מצליחים להסתדר, כנראה שהשיקולים שלהם זרים והם לא באמת רוצים להשתפר במשחק שלהם אלא להבטיח לעצמם חוזים בקבוצות בלי שום קשר ליכולות המקצועיות שלהם, שזה דבר פסול ולא ספורטיבי בעייני.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי צהוב בנשמה » 20 מרץ 2013, 00:26

Mta_atic כתב:
צהוב בנשמה כתב:זה רעיון טוב לעלות את מס' הישראלים בליגה לשלוש אבל לא בטווח המיידי, שזה יקרה צריך שיקרו כמה דברים.

זה ממש לא רעיון טוב.
מישהו צריך להפסיק עם הקשקושים האלה שחוזרים כל פעם מחדש בניסיון לקבע את הבינוניות של הכדורסל פה.
בינתיים השחקן הישראלי הפך להיות חיה מוגנת והטרגדיה הכי גדולה היא שכל הצעדים האלה מזיקים לו יותר מאשר מחזקים אותו.
אם גם עם זה הם לא מצליחים להסתדר, כנראה שהשיקולים שלהם זרים והם לא באמת רוצים להשתפר במשחק שלהם אלא להבטיח לעצמם חוזים בקבוצות בלי שום קשר ליכולות המקצועיות שלהם, שזה דבר פסול ולא ספורטיבי בעייני.

אני בעברי היתי שחקן כדדורסל בקבוצת קטסל,ילדים ונערים של אליצור ראשון לפני שהיא התפרקה לא עכשיו שהיא חזרה,אז יודע מזה.
יכולת של השחקן הישראלי ירדה בגלל עודף שחקנים זרים וחוסר ביטחון וחוסר שיתוף במשחקים+דק',בלי בטחון עצמי,דק' משחק והישתפות במשחקים.
שחקן כדרוסל צריך ביטחון עצמי בשביל לשחק,בלי הדברים שרשמתי אין סיכוי שהחקן הישראלי יעלה את הרמה שלו.
תמונה
דף מחאה בפייסבוק נגד שלטון הניהול של דיוויד פדרמן במכבי
http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
סמל אישי של המשתמש
צהוב בנשמה

הודעהעל ידי felix_r » 20 מרץ 2013, 01:19

צהוב בנשמה כתב:
Mta_atic כתב:

זה ממש לא רעיון טוב.

אני בעברי היתי שחקן כדדורסל בקבוצת קטסל,ילדים ונערים של אליצור ראשון לפני שהיא התפרקה לא עכשיו שהיא חזרה,אז יודע מזה.
יכולת של השחקן הישראלי ירדה בגלל עודף שחקנים זרים וחוסר ביטחון וחוסר שיתוף במשחקים+דק',בלי בטחון עצמי,דק' משחק והישתפות במשחקים.
שחקן כדרוסל צריך ביטחון עצמי בשביל לשחק,בלי הדברים שרשמתי אין סיכוי שהחקן הישראלי יעלה את הרמה שלו.

אז תסביר לי בבקשה שני דברים:

1) למה יכולת של שחקני הנוער-קדטים-עתודה ירדה ושלושת נבחרות הגילאים ירדו לדרג ב'? זה גם בגלל הזרים?

2) איך זה שהשחקנים הישראלים הצעירים לא מתפתחים בגרוש בליגה הלאומית, שם משחקים עם זר אחד או שנים? לפני שתי עונות הכשרונות הכי גדולים של נבחרות הגילאים טישמן ובוכמן שיחקו בליגה הלאומית ולא עשו שם כלום, אבל כלום!!! תרומתם היתה בערך כמו של קנר-מדלי במכבי. אבל מה, בגלל החוק הרוסי וחסרון שחקנים ישראלים, טישמן עלה ליגה ושיחק בשנה שעברה בגליל. לא בגלל שהוא היה טוב בליגה הלאומית! אז הוא שיחק בגליל ו"תרם" 2 נקודות למשחק בממוצע. יופי! גם בוכמן עלה ליגה (למרות היכולת האפסית בלאומית, בה אין ריבוי זרים), ושיחק בעונה שעברה בראשון, שם תרם 0.4 נקודות למשחק. יופי!

עכשיו השחקנים האפסים האלה רוצים 3 ישראלים בחמישה. אם דרישתם תתקבל, הקבוצות תצטרך להחתים שחקנים עוד פחות טובים מטישמן ובוכמן! שחקני נוער.

אני מצטער מאוד לאכזב אותך, אבל מי שמשקיע ומראה התקדמות, כן מקבל זמן משחק למרות כל הזרים. בן רייס, שמריז, סקוורר, בר טימור, שירן...

יותר מזה, אפילו אותם השחקנים שלא מראים התקדמות, מקבלים זמן משחק סביר בגלל שפשוט אין מספיק ישראלים טובים. אותו טישמן שהזכרתי קודם מקבל 13.3 דקות למשחק (אם כי ממשיך לא לתרום כלום).

גם שחקנים צעירים מאוד, שמפגינים כשרון, מקבלים דקות פה ושם. לדוגמא, שון דאוסן כבר שיחק העונה 112 דקות בליגה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מרץ 2013, 21:14

יש שביתה!!
:dance4 :yahoo
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מרץ 2013, 21:24

חנו'ש כתב:יש שביתה!!

אין בית ספר!? :frightened
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 מרץ 2013, 21:32

:D
Holiday_Armadillo כתב:

הולכים לים?? :D
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 מרץ 2013, 21:33

חנו'ש כתב::D
Holiday_Armadillo כתב:

הולכים לים?? :D

נראה אחרי שישי ;)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חציברטאס » 21 מרץ 2013, 20:54

אני לא מבין מה הבעיה. אם בכל הקבוצות בארץ ישחקו 3 ישראלים בחמישייה זה יהיה הוגן (בניגוד לפיינל פור למשל). זה יתן קצת מנוחה לזרים ובמה לשחקנים כמו לנדסברג, פניני ורוט שיצברו קצת כושר משחק. גם יהיה נחמד לראות קצת צעירים כמו זלמנסון (שהפציץ בגמר גביע הנוער עם 22 נק' (מתוך 66 של הקבוצה) ו-15 ריבאונדים).
חציברטאס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2013, 00:20

חציברטאס כתב:אני לא מבין מה הבעיה. אם בכל הקבוצות בארץ ישחקו 3 ישראלים בחמישייה זה יהיה הוגן (בניגוד לפיינל פור למשל). זה יתן קצת מנוחה לזרים ובמה לשחקנים כמו לנדסברג, פניני ורוט שיצברו קצת כושר משחק. גם יהיה נחמד לראות קצת צעירים כמו זלמנסון (שהפציץ בגמר גביע הנוער עם 22 נק' (מתוך 66 של הקבוצה) ו-15 ריבאונדים).

אתה לא מבין שהבעיה היא לא בבוגרים?
גם הילדים שלא יודעים את הבסיס של הכדורסל זה באשמת הזרים? גם זה שכל צעיר שלא מצליח להתאקלם ברמות הגבוהות זה אשמת הזרים?
אם שחקנים צעירים רוצים לשחק שיילכו ללאומית ואני לא אומרת את זה בזלזול אלא זה המצב האמיתי
לשים 3 ישראלים על המגרש לא ייתן כלום חוץ מפופוליזם זול ומשכורת מנופחות לישראלים שלא מגיעות להם ולא זה מה שיציל את הכדורסל הישראלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חציברטאס » 22 מרץ 2013, 00:53

Holiday_Armadillo כתב:
חציברטאס כתב:אני לא מבין מה הבעיה. אם בכל הקבוצות בארץ ישחקו 3 ישראלים בחמישייה זה יהיה הוגן (בניגוד לפיינל פור למשל). זה יתן קצת מנוחה לזרים ובמה לשחקנים כמו לנדסברג, פניני ורוט שיצברו קצת כושר משחק. גם יהיה נחמד לראות קצת צעירים כמו זלמנסון (שהפציץ בגמר גביע הנוער עם 22 נק' (מתוך 66 של הקבוצה) ו-15 ריבאונדים).

אתה לא מבין שהבעיה היא לא בבוגרים?
גם הילדים שלא יודעים את הבסיס של הכדורסל זה באשמת הזרים? גם זה שכל צעיר שלא מצליח להתאקלם ברמות הגבוהות זה אשמת הזרים?
אם שחקנים צעירים רוצים לשחק שיילכו ללאומית ואני לא אומרת את זה בזלזול אלא זה המצב האמיתי
לשים 3 ישראלים על המגרש לא ייתן כלום חוץ מפופוליזם זול ומשכורת מנופחות לישראלים שלא מגיעות להם ולא זה מה שיציל את הכדורסל הישראלי

לא, אני לא מבין. מי מאשים את הזרים ובמה? מה הקשר לבוגרים? מי דיבר על נוער בכלל? מה הקשר לפופוליזם?
בסה"כ נראה לי נחמד שבמשחקי הליגה הישראלית, שגם ככה לא חשובים כל כך למכבי (לפחות לא לי), יתנו יותר צ'אנסים לשחקנים שבד"כ לא משחקים ביורוליג. גם לתת לזרים לנוח וגם לפתח את הישראלים (למשל לתת לנדסברג ופניני יותר ביטחון לקראת היורוליג).
חציברטאס

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 מרץ 2013, 01:03

מי דיבר על הזרים? אלה ששובתים עכשיו
הם טוענים שבגלל שיש הרבה זרים אז הכדורסל הישראלי נמצא איפה שהוא עכשיו
אני אמרתי שאין שום קשר לזרים אלא שזה מתחיל מהרמות הנמוכות והמביכות שיש בילדים
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מרץ 2013, 17:22

אני יודעת שברגע שאני כותבת את ההודעה הזאת יגיעו להסכם וייכנעו לכל התנאים של השחקנים אבל אני מאוד מקווה שיבטלו את הליגה

אפילו דובי הפנדה לא מוגנים כמו השחקן הישראלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2013, 18:00

ליגה עלובה ושחקנים פתטיים. לסגור את הבאסטה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי or163 » 24 מרץ 2013, 18:32

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4360466,00.html

הלוואי וזה יתממש ויסגרו את הליגה העלובה הזאת,
3 ישראלים בחמישייה הם רוצים, פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תהיה פה רמה יותר נמוכה מקט-סל.
יהיו משחקים של 30% מהשדה לקבוצות.
אין אפילו 12 שחקנים ישראלים ראויים.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי NY boy » 24 מרץ 2013, 18:32

מקווה מאד שאנשי מכבי לא יפלו בפח שנפלו בו כבר בעבר. הסכמה של אירגון השחקנים ל"חוק רוסי ו5 זרים עכשיו) בתמורה לזה שבעוד 3 שנים יהיה 4 זרים, בעוד 5 זרים 3 זרים וכו'. ניר אלון הוא גאון בשטויות האלה, עובד על הקבוצות ומכבי פעם אחרי פעם. הקבוצות רואות רק לשנה-שנתיים הבאות כי מי יודע איפה הם יהיו אחרי זה. אז בסוף עוד יסכימו והקבוצה היחידה שבטוח תהיה פה בעוד 3-5 שנים תפגע.

5 זרים זה המינימום. אם לא מסכימים לזה אז שישביתו את הליגה פעם אחת ואז בקיץ אפשר לקבוע מספר זרים 5-6-7 בלי חוק רוסי, בלי שום הגבלה, ואם לא מתאים לישראלים שלא יחתמו בקבוצות. ברגע שפעם אחת ישביתו את הליגה עד הסוף ויחליטו על החוקים בקיץ יהיה אפשר לקבוע חוקים שלא יאפשרו לניר אלון לעולם יותר להשבית את הליגה, ולא יאפשרו להם לסחוט שום דבר יותר. אם בקיץ יקבעו זרים בלי הגבלה למשל, כל עוקץ של השחקנים הישראלים לשביתה בעתיד יתבטל לחלוטין.

אם הם לא מסכימים להצעה של המנהלת ל5 זרים וחוק רוסי אז פעם אחת להשבית את הליגה ולתת לשחקנים להתמודד עם התוצאות בקיץ.
NY boy

הודעהעל ידי BJ#3 » 24 מרץ 2013, 19:01

לא מבין למה אתם נגד? הלוואי שזה יקרה וביורוליג גם שיחיבו
BJ#3

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מרץ 2013, 19:12

BJ#3 כתב:לא מבין למה אתם נגד? הלוואי שזה יקרה וביורוליג גם שיחיבו

למה אנחנו נגד? כי הישראלים רוצים הרבה כסף בלי להיות שחקנים טובים זה למה
כי הזרים לא אשמים ברמה הגרועה של השחקנים אלא המערכות בגילאי 8-10 שלא מלמדות את הילדים את הדברים הכי בסיסיים
כי כשבאירופה יש הגבלה על ''זרים'' אז זה נחשב אמריקאים וכל שחקן אירופאי מבחינתם נחשב מקומי אבל בארץ זה כולל אירופאים וכולל זרים

זאת סחטנות ואני צנצנת אם הם עושים את זה בשביל המעמד של השחקן הישראלי
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 24 מרץ 2013, 19:29

מה שהוא אמר. יותר גרוע. אם מה שהשחקנים הישראלים ירצה גם יקרה יוגב יוכל לדרוש מיליון דולר, אליהו מיליון וחצי דולר ופניני חצי מיליון דולר ולמכבי לא תהיה בריירה אלא לתת להם את זה.
NY boy

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 24 מרץ 2013, 19:30

NY boy כתב:מה שהוא אמר. יותר גרוע. אם מה שהשחקנים הישראלים ירצה גם יקרה יוגב יוכל לדרוש מיליון דולר, אליהו מיליון וחצי דולר ופניני חצי מיליון דולר ולמכבי לא תהיה בריירה אלא לתת להם את זה.

התכוונת אליי? אם כן זה ''מה שהיא אמרה'' ;)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־15 אורחים