24 מרץ 2013, 22:32
yzafrir כתב:Allan Turing כתב:צפריר, אם הוא לא היה נראה ככה לא היה ריאלי לרצות אותו, כי הוא היה עולה המון.
דווקא עכשיו נכון להביא אותו (קונים מניה כשהיא נסחרת מתחת לשוויה הריאלי נכון?)
אני לא אומר שלא , אני פשוט לא בטוח בזה עדיין...
24 מרץ 2013, 22:42
24 מרץ 2013, 22:50
MTA2311 כתב:בואו רק נסגור מראש, שמי שלא רוצה את לנגפורד כי הוא סוליסט גם לא יציע להביא את מקאלב.
24 מרץ 2013, 22:54
24 מרץ 2013, 23:00
MTA2311 כתב:ולאנדרסון היו 2.5.
24 מרץ 2013, 23:05
LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ולאנדרסון היו 2.5.
גם למק'אלב האמת יש 2.5
24 מרץ 2013, 23:33
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ולאנדרסון היו 2.5.
גם למק'אלב האמת יש 2.5
רכז גדול הוא לא היה, וגם לא יהיה. יש לו יכולת אישית טובה והוא מדהים במגרש הפתוח.
זה קצת מוזר לבטל את לנגפורד כי הוא לא שחקן קבוצתי, ואז לרצות להביא את מקאלב שהוא עוד רכז.
25 מרץ 2013, 09:33
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:MTA2311 כתב:ולאנדרסון היו 2.5.
גם למק'אלב האמת יש 2.5
רכז גדול הוא לא היה, וגם לא יהיה. יש לו יכולת אישית טובה והוא מדהים במגרש הפתוח.
זה קצת מוזר לבטל את לנגפורד כי הוא לא שחקן קבוצתי, ואז לרצות להביא את מקאלב שהוא עוד רכז.
את מקאלב אני עוד יכולה להבין.
בכל זאת מדובר בבחור שהוביל קבוצה לא מוכשרת במיוחד לפיינל פור, וגם הביא הישג נאה עם נבחרת הנגרים של מקדוניה + עונות יפות בסיינה.
אבל בובי בראון?? זה כבר עלוב....
25 מרץ 2013, 13:47
25 מרץ 2013, 14:13
MTA2311 כתב:בואו רק נסגור מראש, שמי שלא רוצה את לנגפורד כי הוא סוליסט גם לא יציע להביא את מקאלב.
26 מרץ 2013, 19:45
חנו'ש כתב:ולא ראיתי שהיקמן גידל מוח והפך לרכז מאז שהגיע לפה, אז למה שזה יקרה לבראון??
ואל תצחיק אותי לגבי הניהול המקצועי. לתת לילד שלך קבוצה להשתעשע בה בלי שיש לילד שום ניסיון, אלא רק מזל שהוא נולד לאבא הנכון, זה לא מקצועי.
29 מרץ 2013, 03:16
29 מרץ 2013, 12:14
LIAV10 כתב:מה האיטלקיות עושות לשחקנים ולמה כולם רוצים לבוא למכבי?
http://www.sportando.net/eng/italy/seri ... -aviv.html
טיוס בדרך למכבי?
29 מרץ 2013, 12:28
29 מרץ 2013, 12:36
Chen כתב:http://www.one.co.il/Article/214907.html
אוי ואבוי.
פתאום יש סיכוי שלוגאן והיקמן ישארו, שלא נדבר על מדלי שעוד מחליטים לתת לו צאנסים ועכשיו מדברים רק על ישראלים וסנטר זר.
עוד פעם ירדפו אחרי הלפרין, לא יחתימו אף שחקן עד שידעו מה קורה עם יוגב אוחיון.
אם שואלים אותי אני משחרר פה חצי מהסגל..
מדלי לא פוגע בכלום.
לוגאן לא יציב בעליל.
היקמן לא כזה טוב כמו שעושים ממנו לאחרונה.
סמית' לא שחקן ששווה לשבור את הקופה בשבילו.
אוחיון לא צריך להיות רכז ראשון לכן לא צריך להשאיר אותו כאן מחיר גבוה.
פלאניניץ פשוט נפילה.
בלאט מוציא מהסגל הזה 200% אבל זה לא יספיק, אנחנו רוצים גביע אחרי הרבה שנים ואם הסגל הזה קשה להאמין שזה יקרה.
29 מרץ 2013, 12:38
Chen כתב:http://www.one.co.il/Article/214907.html
אוי ואבוי.
פתאום יש סיכוי שלוגאן והיקמן ישארו, שלא נדבר על מדלי שעוד מחליטים לתת לו צאנסים ועכשיו מדברים רק על ישראלים וסנטר זר.
מדלי לא פוגע בכלום.
לוגאן לא יציב בעליל.
פלאניניץ פשוט נפילה.
בלאט מוציא מהסגל הזה 200% אבל זה לא יספיק, אנחנו רוצים גביע אחרי הרבה שנים ואם הסגל הזה קשה להאמין שזה יקרה.
29 מרץ 2013, 12:53
29 מרץ 2013, 12:56
or163 כתב:Chen כתב:http://www.one.co.il/Article/214907.html
אוי ואבוי.
מדלי לא פוגע בכלום.
לוגאן לא יציב בעליל.
פלאניניץ פשוט נפילה.
קודם כל כדי להצליח, מכבי צריכה המשכיות, אלא אם היא תביא 5 סופרסטארים אירופאים וזה לא יקרה.
סמית' ג'יימס והיקמן הוכיחו שמקומם במכבי, ואני חושב שצריך להשאיר גם את לוגאן, כי אין כמעט קלעים כמוהו באירופה.
מה גם שאנחנו רואים ששחקנים בשנה השנייה במכבי עושים קפיצת מדרגה בשנים האחרונות (ביינום, פרקינס, אידסון, הנדריקס, סמית' וג'יימס).
את פלאניניץ' צריך להשאיל לדעתי ואת מדלי צריך לשחרר, אלא אם הוא פתאום יתחיל להזכיר את השחקן מספרד וימשיך ביכולת שהוא הציג אתמול גם בהצלבה ואז יש לשקול האם להשאיר אותו.
יש לי שאלה אליך היה ומכבי תצליח להגיע ב"טעות" לפיינל פור, אתה גם תחשוב שצריך להפוך שוב את כל הסגל?
29 מרץ 2013, 13:26
Holiday_Armadillo כתב:אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב
אני בעד לשקול את עניין מדלי עד סוף העונה ולראות אם הוא ממשיך במגמה שלו
את היקמן אין לי בעיה להשאיר
סמית' צ-ר-י-ך להישאר
אוחיון לא צריך להיות הרכז הראשון ולמרות שמדי פעם יש לו הברקות אני עדיין לא אבכה אם לוקומוטיב תיקח אותו
פלאניניץ' פשוט מזכיר לי את יניב גרין, מצטערת
29 מרץ 2013, 13:30
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב
אני בעד לשקול את עניין מדלי עד סוף העונה ולראות אם הוא ממשיך במגמה שלו
את היקמן אין לי בעיה להשאיר
סמית' צ-ר-י-ך להישאר
אוחיון לא צריך להיות הרכז הראשון ולמרות שמדי פעם יש לו הברקות אני עדיין לא אבכה אם לוקומוטיב תיקח אותו
פלאניניץ' פשוט מזכיר לי את יניב גרין, מצטערת
מגמה של משחק אחד?
אי אפשר להשאיר שחקן כזה בכל כך הרבה כסף. גם קצת מצחיק שפלניניץ' מזכיר לך את יניב גרין ואת מדלי את רוצה להשאיר. דארקו נותן סטטיסטיקה יותר טובה בכל אספקט( גם באחוזים מהשדה) בפחות דקות. אני יודע שאת מתה על מדלי, וגם אני רציתי שהוא יחתום כאן, אבל זה ממש לא זה.
לוגאן הוא על חשבון sg אחר. לא ישאר פה גארד בחצי מיליון על הספסל. אני חושב שכולם פה מסכימים שלנגפורד עדיף עליו.
סמית' חייב להישאר, גם אם זה אומר שהנכד של פדרמן ייאלץ לוותר על הכריש שסבאלה הבטיח לו ליום הולדת 3.
אוחיון צריך להיות רכז שני. בקובאן.
היקמן צריך להישאר פה. המשכורת שלו לא צריכה להפריע לצירוף של עוד שני גארדים איכותיים.