דווין סמית'

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

דווין סמית'

הודעהעל ידי rc4991 » 29 מרץ 2013, 00:46

סמית' מוכיח לי ולכולנו שלא רק שהוא צריך להישאר במכבי אלא שהוא זר ברמה גבוהה גם ביחס לאירופה
בששת המשחקים האחרונים(תחילת הסיבוב)שבהם ניצחנו סמית' מעמיד 22 נקודות מדד בממוצע!!!
סמית' הוא כנראה הברומטר של מכבי ואין ספק שצריך להשאיר אותו כאן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

Re: דווין סמית'

הודעהעל ידי or163 » 29 מרץ 2013, 01:02

חייב להשאיר אותו!
ראיון איתו מהיום
http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/455/ ... =3&cat=620
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי LIAV10 » 29 מרץ 2013, 01:05

ובנוסף לנק׳ המדד הוא מביא הגנה שלא רואים בסטט׳.
מאז שסאטו נראה כמו בת דודה שלי בת ה-9 סמית׳ הוא ללא ספק הסמול עם ההגנה הטובה באירופה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ביבו » 29 מרץ 2013, 01:23

ככל שעובר הזמן וסמית לא חותם הסיכויים שיחתום אצלנו קטנים מאד לצערי הרב ובקרוב אחת מהשירות היבשת תשים עליו יד. ברור גם שכמו איידסון הוא לא יצליח בקבוצה גדולה.
ביבו

הודעהעל ידי יוסי22 » 29 מרץ 2013, 01:32

סמית שחקן הרבה יותר טוב מאיידסון בכל מה שקשור ליכולת לשים את הכדור בטבעת ולכן הוא גם יצליח נהדר בכל קבוצה כשחקן משלים שנותן הגנה ברמה הכי גבוהה באירופה ויכולת קליעה גבוהה .

ובכל זאת לדעתי הוא כן ישאר במכבי כי הוא עושה רושם של שחקן שפחות מחובר רק לכסף והחיבור למכבי יעשה את העבודה כמובן כל עוד יוצע לו חוזה סביר כי אחרי הכול הוא אחד השחקנים הטובים באירופה בעמדתו.
יוסי22

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 מרץ 2013, 01:37

לא סתם הכינוי שלו באיטליה היה "הפרופסור".
פשוט שחקן קלאסה, התרומה שלו למשחק מדהימה.

בגיל 30 הוא עשה סוף סוף את קפיצת המדרגה והפך משחקן יורוקאפ טוב לשחקן יורוליג מהשורה הראשונה באירופה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 מרץ 2013, 03:03

גם אני אכלתי חלק ניכר מהכובע שלי בטופ-16 הזה לגבי דווין סמית'.
עדיין, אני אחכה עוד טיפ טיפה כדי לקבוע האם הוא בשורה הראשונה של השחקנים הטובים באירופה.
מול ברצלונה שהיא מדד אמיתי לאיכות הוא לא מופיע.
אבל סה"כ הוא פשוט נהדר בטופ-16, אחד הטובים ביותר הן התקפית הן הגנתית והן במנהיגות מסויימת (ושקטה- לפעמים לגנאי) שהוא מקרין על שחקנים.
עדיין עלולים להיות לנו משחקים קשים וצמודים מאוד מול אריות אירופה בהן נפקדות שלו תהיה בולטת לעין באם תהיה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2013, 10:57

שורה ראשונה או אחרונה זה לא משנה.
מדובר בשחקן נהדר שנותן מעצמו לקבוצה ולא משאיר טיפה של אנרגיה למשחק הבא או במילים אחרות מקצוען אמיתי.

בנוסף מדובר בשחקן עם איכויות שמתאימות בול למכבי ולבלאט.

הלוואי ויישאר עוד כמה עונות
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 11:50

שמואל1 כתב:לא סתם הכינוי שלו באיטליה היה "הפרופסור".
פשוט שחקן קלאסה, התרומה שלו למשחק מדהימה.

בגיל 30 הוא עשה סוף סוף את קפיצת המדרגה והפך משחקן יורוקאפ טוב לשחקן יורוליג מהשורה הראשונה באירופה.

אני עוד זוכרת הודעות מפה כמו ''לא מבין מי נתן לו את הכינוי ''הפרופסור'' אבל זה בטח לא היה בגלל שהוא חכם''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי EulGam05 » 29 מרץ 2013, 11:50

איך שגלגל מסתובב לו...

viewtopic.php?f=2&t=886

בכל אופן, אחלה שחקן ובדומה ללא מעט שחקנים בשנים האחרונות (פרקינס, איידסון, הנדריקס, ג'יימס) נותן עונה שניה הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה. אולי מוסר ההשכל מכל הסיפורים האלה הוא ששווה לגלות קצת סבלנות כלפי שחקנים ולא למהר לשלוח אותם הבייתה אחרי חודשים בטענה שהם טפשים, לא אטרקטיביים מספיק או לא מסוגלים לתרום שום דבר ביורוליג.
EulGam05

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 11:59

EulGam05 כתב:איך שגלגל מסתובב לו...

viewtopic.php?f=2&t=886

בכל אופן, אחלה שחקן ובדומה ללא מעט שחקנים בשנים האחרונות (פרקינס, איידסון, הנדריקס, ג'יימס) נותן עונה שניה הרבה יותר טובה מהעונה הראשונה. אולי מוסר ההשכל מכל הסיפורים האלה הוא ששווה לגלות קצת סבלנות כלפי שחקנים ולא למהר לשלוח אותם הבייתה אחרי חודשים בטענה שהם טפשים, לא אטרקטיביים מספיק או לא מסוגלים לתרום שום דבר ביורוליג.

יודע מה יותר מצחיק? שבתוך ת'רד ה''איך שגלגל מסתובב לו'' מישה שם עוד נושא על סמית' בסגנון ''איך שגלגל מסתובב לו''
זה כמו טלוויזיה בתוך טלוויזיה בתוך טלוויזיה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 29 מרץ 2013, 12:02

EulGam05 כתב:איך שגלגל מסתובב לו...

viewtopic.php?f=2&t=886

בדיוק מה שרציתי לכתוב.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2013, 12:46

הגלגל בהחלט מסתובב אבל כל מה שנאמר אז היה נכון לחלוטין.
סמית' שדרג את המשחק שלו בצורה מדהימה בשנה וקצת שעברו מאז נפתח השרשור ההוא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי or163 » 29 מרץ 2013, 12:50

jol9 כתב:הגלגל בהחלט מסתובב אבל כל מה שנאמר אז היה נכון לחלוטין.

אמנם הוא שדרג את המשחק שלו אך לא בהרבה, כי תמיד היו לו את היכולות האלו,
אני חושב שההבדל הגדול הוא שסמית' שינה פאזה במשחק שלו,
סמית' של אז היה בולט בעיקר בפן ההגנתי ובהתקפה הוא פשוט לא היה לוקח על עצמו את המשחק והיה זורק ממש מעט זריקות יחסית לסמית' של השנה שמחפש יותר את הסל ולוקח על עצמו את המשחק כשהמשחק של מכבי נתקע וכך גם מבליט את היכולות ההתקפיות שלו.
סמל אישי של המשתמש
or163

הודעהעל ידי חנו'ש » 29 מרץ 2013, 13:02

האמת שאני עדיין לא מסכימה עם הכינוי "הפרופסור" שהודבק לו.
הוא שחקן נהדר ואני מתה עליו ומאוד רוצה שיישאר כאן בהמשך, אבל חוכמת משחק היא לא אחת התכונות הבולטות שמאפיינות אותו (לא כמו שזה אפיין למשל את איידסון).
יש המון תכונות נהדרות שאפשר להגיד עליו ובאמת שלא חסר לו הרבה, אבל "פרופסור" זה לצערי לא אחד מהם.
"מנהיג שקט", "רוצח הגנתי", "קלעי בחסד" ועוד - זה בהחלט הרבה יותר מתאים לו....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 13:17

חנו'ש כתב:האמת שאני עדיין לא מסכימה עם הכינוי "הפרופסור" שהודבק לו.
הוא שחקן נהדר ואני מתה עליו ומאוד רוצה שיישאר כאן בהמשך, אבל חוכמת משחק היא לא אחת התכונות הבולטות שמאפיינות אותו (לא כמו שזה אפיין למשל את איידסון).
יש המון תכונות נהדרות שאפשר להגיד עליו ובאמת שלא חסר לו הרבה, אבל "פרופסור" זה לצערי לא אחד מהם.

מסכים.
כשהביאו אותו, דיברו על עוד מנהל משחק, כמו אידסון. אין ספק שיש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה, אבל הכינוי פרופסור לא בדיוק מתאים לו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 13:20

MTA2311 כתב:

מסכים.
כשהביאו אותו, דיברו על עוד מנהל משחק, כמו אידסון. אין ספק שיש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה, אבל הכינוי פרופסור לא בדיוק מתאים לו.

אני לא יודעת למי אתה מתכוון כשאתה אומר ''דיברו על עוד מנהל משחק, כמו אידסון'' אבל מאנשי מכבי זה מעולם לא יצא המשפט הזה
גודס אמר ''אידסון יש רק אחד ובגלל זה הוא בברצלונה''
אם אתה מתכוון לכל מיני אתרי אינטרנט אז אני כבר חשבתי שלמדת שרוב הפעמים הפורום הזה יותר חכם ויותר מבין מ''עיתונאים'' כאלה ואחרים
זה שמכרו לכם מנהל משחק ואתם קניתם זה לא אשמתו של סמית', לא בגלל זה הוא קיבל את הכינוי הזה והוא הסביר כבר כמה פעמים למה המאמן שלו התחיל לקרוא לו ככה אבל מעולם זה לא היה בגלל ניהול משחק
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2013, 13:39

Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

מסכים.

אני לא יודעת למי אתה מתכוון כשאתה אומר ''דיברו על עוד מנהל משחק, כמו אידסון'' אבל מאנשי מכבי זה מעולם לא יצא המשפט הזה
אם אתה מתכוון לכל מיני אתרי אינטרנט אז אני כבר חשבתי שלמדת שרוב הפעמים הפורום הזה יותר חכם ויותר מבין מ''עיתונאים'' כאלה ואחרים
זה שמכרו לכם מנהל משחק ואתם קניתם זה לא אשמתו של סמית', לא בגלל זה הוא קיבל את הכינוי הזה והוא הסביר כבר כמה פעמים למה המאמן שלו התחיל לקרוא לו ככה אבל מעולם זה לא היה בגלל ניהול משחק

גם בפורום הזה דיברו על שלוש עם יכולת מסירה. כששומעים את הכינוי "פרופסור", אין הרבה אופציות. שחקן שקולע טוב מבחוץ, וששומר מצויין ושלוקח ריבאונד מצויין, הוא לא פרופסור.

ובגלל שעיצבנת אותי:"מוסר? כן. אולי בסטטיסטיקה זה לא נראה,אבל הוא מוסר את הכדור נהדר ואם בלאט יצליח להנחיל עוד פעם שיטה קבוצתית אז יהיה לנו יופי של מוסר בעמדה 3 שגם יכול לקלוע אם יש לו הזדמנות". ציטוט שלך מפורום אחר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 29 מרץ 2013, 13:42

or163 כתב:
jol9 כתב:הגלגל בהחלט מסתובב אבל כל מה שנאמר אז היה נכון לחלוטין.

אמנם הוא שדרג את המשחק שלו אך לא בהרבה, כי תמיד היו לו את היכולות האלו,
אני חושב שההבדל הגדול הוא שסמית' שינה פאזה במשחק שלו,
סמית' של אז היה בולט בעיקר בפן ההגנתי ובהתקפה הוא פשוט לא היה לוקח על עצמו את המשחק והיה זורק ממש מעט זריקות יחסית לסמית' של השנה שמחפש יותר את הסל ולוקח על עצמו את המשחק כשהמשחק של מכבי נתקע וכך גם מבליט את היכולות ההתקפיות שלו.

גם מה שאמרת זה שדרוג של המשחק.
אני חושב שהרבה דברים השתנו אצלו, ואת חלקם הזכרת כאן, אבל בשורה התחתונה, הוא הפך משחקן שבקושי מסוגל לשים סל, במשך משחק שלם,
לשחקן שהוא באנקר, ושמרגישים כשהוא לא על המגרש.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מרץ 2013, 13:44

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
MTA2311 כתב:

מסכים.

גם בפורום הזה דיברו על שלוש עם יכולת מסירה. כששומעים את הכינוי "פרופסור", אין הרבה אופציות. שחקן שקולע טוב מבחוץ, וששומר מצויין ושלוקח ריבאונד מצויין, הוא לא פרופסור.

ובגלל שעיצבנת אותי:"מוסר? כן. אולי בסטטיסטיקה זה לא נראה,אבל הוא מוסר את הכדור נהדר ואם בלאט יצליח להנחיל עוד פעם שיטה קבוצתית אז יהיה לנו יופי של מוסר בעמדה 3 שגם יכול לקלוע אם יש לו הזדמנות". ציטוט שלך מפורום אחר.

אתה מצפה שאני אקח את זה בחזרה? הוא מוסר טוב, הוא לא רכז והוא לא אידסון
כשצריך להוציא כדור החוצה או לתת את האקסטרה פס הוא עושה את זה וכשיש אפשרות למסור לגבוה כשהוא חודר הוא גם עושה את זה

וכן יש אופציות כששומעים ''פרופסור''
זה יכול להיות גם שחקן עם הבנת משחק טובה שקורא את המגרש טוב
זה לאו דווקא בקטע של ניהול משחק וזה לאו דווקא בהתקפה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים