המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב
אני בעד לשקול את עניין מדלי עד סוף העונה ולראות אם הוא ממשיך במגמה שלו
את היקמן אין לי בעיה להשאיר
סמית' צ-ר-י-ך להישאר
אוחיון לא צריך להיות הרכז הראשון ולמרות שמדי פעם יש לו הברקות אני עדיין לא אבכה אם לוקומוטיב תיקח אותו
פלאניניץ' פשוט מזכיר לי את יניב גרין, מצטערת
מגמה של משחק אחד?
אי אפשר להשאיר שחקן כזה בכל כך הרבה כסף. גם קצת מצחיק שפלניניץ' מזכיר לך את יניב גרין ואת מדלי את רוצה להשאיר. דארקו נותן סטטיסטיקה יותר טובה בכל אספקט( גם באחוזים מהשדה) בפחות דקות. אני יודע שאת מתה על מדלי, וגם אני רציתי שהוא יחתום כאן, אבל זה ממש לא זה.
לוגאן הוא על חשבון sg אחר. לא ישאר פה גארד בחצי מיליון על הספסל. אני חושב שכולם פה מסכימים שלנגפורד עדיף עליו.
סמית' חייב להישאר, גם אם זה אומר שהנכד של פדרמן ייאלץ לוותר על הכריש שסבאלה הבטיח לו ליום הולדת 3.
אוחיון צריך להיות רכז שני. בקובאן.
היקמן צריך להישאר פה. המשכורת שלו לא צריכה להפריע לצירוף של עוד שני גארדים איכותיים.
זה לא משחק אחד, זה מאז שליאור נפצע
ואני גם נוטה להאמין לו כשהוא אומר שעוד לא ראינו מה הוא יכול לעשות כי הייתה לו בעיית פציעות העונה
זה לא השחקן מולנסיה ואני מאמינה שיש לו עוד מה לתת לקבוצה הזאת
אני לא מצליחה להתחבר לפלאניניץ' מה אני אעשה? צעדים, תוקף, איבודים, חוסר יכולת לעשות סלים מתחת לסל
אם ישאילו אותו במטרה אמיתית להחזיר אותו לכאן כי מאמינים בו ולא כי רוצים להוריד את המשכורת שלו לשנה ואז לשלוח אותו הביתה אז בכיף, אבל אם לא רואים לו עתיד אז לחתוך את זה וזהו
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני בעד לשחרר את לוגאן כי למרות השלשות שהוא תופר מדי פעם הוא עדיין שחקן לא אחראי ולא יציב
אני בעד לשקול את עניין מדלי עד סוף העונה ולראות אם הוא ממשיך במגמה שלו
את היקמן אין לי בעיה להשאיר
סמית' צ-ר-י-ך להישאר
אוחיון לא צריך להיות הרכז הראשון ולמרות שמדי פעם יש לו הברקות אני עדיין לא אבכה אם לוקומוטיב תיקח אותו
פלאניניץ' פשוט מזכיר לי את יניב גרין, מצטערת
מגמה של משחק אחד?
אי אפשר להשאיר שחקן כזה בכל כך הרבה כסף. גם קצת מצחיק שפלניניץ' מזכיר לך את יניב גרין ואת מדלי את רוצה להשאיר. דארקו נותן סטטיסטיקה יותר טובה בכל אספקט( גם באחוזים מהשדה) בפחות דקות. אני יודע שאת מתה על מדלי, וגם אני רציתי שהוא יחתום כאן, אבל זה ממש לא זה.
לוגאן הוא על חשבון sg אחר. לא ישאר פה גארד בחצי מיליון על הספסל. אני חושב שכולם פה מסכימים שלנגפורד עדיף עליו.
סמית' חייב להישאר, גם אם זה אומר שהנכד של פדרמן ייאלץ לוותר על הכריש שסבאלה הבטיח לו ליום הולדת 3.
אוחיון צריך להיות רכז שני. בקובאן.
היקמן צריך להישאר פה. המשכורת שלו לא צריכה להפריע לצירוף של עוד שני גארדים איכותיים.
זה לא משחק אחד, זה מאז שליאור נפצע
ואני גם נוטה להאמין לו כשהוא אומר שעוד לא ראינו מה הוא יכול לעשות כי הייתה לו בעיית פציעות העונה
זה לא השחקן מולנסיה ואני מאמינה שיש לו עוד מה לתת לקבוצה הזאת
אני לא מצליחה להתחבר לפלאניניץ' מה אני אעשה? צעדים, תוקף, איבודים, חוסר יכולת לעשות סלים מתחת לסל
אם ישאילו אותו במטרה אמיתית להחזיר אותו לכאן כי מאמינים בו ולא כי רוצים להוריד את המשכורת שלו לשנה ואז לשלוח אותו הביתה אז בכיף, אבל אם לא רואים לו עתיד אז לחתוך את זה וזהו
את מוכנה להסביר לי איך שחקן העמיד כאלו ממןצעים בליגה הספרדית עם טכניקת זריקה כזאת גרועה?
הוא שינה אולי את הזריקה שלו?
misha כתב:אם רוצים להתקדם, אי אפשר להישאר עם מצבת הגארדים כמו שהיא עכשיו, גם אם איכשהו נגיע לפיינל פור. אחד מבין לוגאן/היקמן חייב לעזוב כי לפחות גארד בכיר אחד צריך להגיע בכל מקרה.
היקמן הוא לייט בלומר עם עונת רוקי טובה מאוד, שחקן מגוון יותר ועם חוזה זול לעונה הבאה (סביב 350K). את לוגאן ראינו מספיק ביורוליג, הוא כבר לא ילד וגם אם יישאר לעוד עונה לדעתי לא יציג משהו מעבר למה שאנחנו רואים עכשיו.
למדלי אין מקום במכבי. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להשאיר שחקן כל כך מוגבל עם משכורת מפלצתית (יחסית למכבי). פלאניניץ' צריך להיות מושאל.
המשכיות כן אבל לא בכל מחיר. ג'יימס, סמית' והיקמן הם היחידים שצריכים להישאר לדעתי. אם נצליח להביא 3 זרים טובים לידם, תהיה פה אחלה קבוצה.
rc4991 כתב:misha כתב:אם רוצים להתקדם, אי אפשר להישאר עם מצבת הגארדים כמו שהיא עכשיו, גם אם איכשהו נגיע לפיינל פור. אחד מבין לוגאן/היקמן חייב לעזוב כי לפחות גארד בכיר אחד צריך להגיע בכל מקרה.
היקמן הוא לייט בלומר עם עונת רוקי טובה מאוד, שחקן מגוון יותר ועם חוזה זול לעונה הבאה (סביב 350K). את לוגאן ראינו מספיק ביורוליג, הוא כבר לא ילד וגם אם יישאר לעוד עונה לדעתי לא יציג משהו מעבר למה שאנחנו רואים עכשיו.
למדלי אין מקום במכבי. מכבי לא יכולה להרשות לעצמה להשאיר שחקן כל כך מוגבל עם משכורת מפלצתית (יחסית למכבי). פלאניניץ' צריך להיות מושאל.
המשכיות כן אבל לא בכל מחיר. ג'יימס, סמית' והיקמן הם היחידים שצריכים להישאר לדעתי. אם נצליח להביא 3 זרים טובים לידם, תהיה פה אחלה קבוצה.
הבעיה היא שאם אתה משאיר את היקמן או לוגן אז אתה צריך להביא ארבעה זרים:רכז,גארד,4 וסנטר
או שאתה רוצה לוותר על אחד מהם?
אם מכבי הנכה הזו תגיע לרבע הגמר, רק דמיינו לעצמכם לאן תוכל להגיע אם רק תבנה את עצמה בצורה ראויה בקיץ, ואם תגדיל במעט את התקציב. מכבי לא צריכה להשתכשך בביצה הזו. היא צריכה להסתכל אפילו לברצלונה ולצסק"א ישר בעיניים.
שחף כתב:הבעיה שלאנשים יש זיכרון מאוד מאוד קצר, ודני פדרמן, דריקס ושאר הטמבלים שם מציגים את השושלת שדרסה שנתיים את היורווליג על תקן איזה תור זהב של מכבי שלא יחזור על עצמו. יכול להיות שבאמת לא תהיה עוד קבוצה כזאת, אבל למה לשאוף נמוך כל כך כל הזמן? למה מכבי צריכה להביא תמיד שחקנים עם אפס ניסיון ביורוליג ולקוות שיצא מהם משהו? אי אפשר להביא דיאמנטידיס אחד ובורוסיס אחד ובאמת לשאוף להיות בצמרת, במקום לקוות להתפלח איכשהו להצלבה?
itay92 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2629087
לא חושב שמישהו הולך להתנגד למה שגירנוואלד כתב
MTA2311 כתב:גרינוולד צודק ב100% בכל מה שהוא כותב בכתבה הזאת.
הצלבה זה לא הישג בשביל מכבי, זה מובן מאליו. אי הגעה להצלבה, זה כישלון.
קוביקו כתב:בשיטה של בלאט העמדה שבה הכי כדאי להמר היא 2. כי השיטה של בלאט מתבססת בעיקר על מהלכים אישיים. והשחקנים שהכי טובים במהלכים אישיים [בעיקר חדירה וקליעה] נמצאים תמיד בעמדה 2!! וזה הסיבה שפארגו לנגפורד והיקמן. הם השחקנים שעשו את הפריצה הכי גדולה תחת בלאט. לעומת זאת עמדת הרכז במכבי חלשה מאוד. אוחיון הוא אולי רכז מחליף נהדר לא יותר. ניהול המשחק האיטי שלו שמתחיל בסוף שעון הזריקות. הקליעה החלשה שלו והחדירות ההססניות. תוקעות את ההתקפה של מכבי לגמרי.
ולכן אם אפשרי להחזיר את פארגו כרכז שיהיה מצוין בשתי העמדות 1-2 לצד היקמן זה עדיף. ואם לא אז כדאי להשקיע בבובי בראון. בתקווה שבלאט יצליח ללמד אותו הגנה [את לוגאן בגיל 30 הוא הצליח ללמד...]. בכל אופן את לנגפורד אסור ומיותר להביא בשום מצב וחבל על הכסף!!
שתי העמדות הבאות שחייבות שינוי זה- הפאוור והסנטר.
לעמדת הפאוור- חייבים להחזיר את בלו במקום אליהו. ולהביא את נאכבר או דולמן במקום קיינר מדלי [שניהם נותנים עונה מצויינת]. וככה תהיה לנו עמדה מושלמת בשני צידי המגרש. בלי להתפשר רק על גויאבות.
טווינר- הייתי מעדיף את ג'וליאן רייט מראשל"צ יותר מאלכס טיוס למרות שהוא יותר פורוורד. בגלל יכולת החסימה והריבאונד שלו. שיכולה להשלים את ג'יימס בצורה אדירה. וגם בגלל שהוא יותר מגוון התקפית מטיוס שיודע רק לתת דאנקים. אבל בגלל שכנראה החוק הרוסי הנוכחי ישתנה משישה זרים לחמישה. מכבי לא תוכל להרשות לעצמה להושיב שני זרים ביציע כל משחק. ולכן טיוס עדיף מחוסר ברירה על רייט......
סנטר- מכבי חייבת סנטר בכיר ומאסיבי שיפתח בחמישיה וג'יימס יהיה המחליף שלו. ואחרי שפיספסנו השנה את- מאריץ' וויוקאס אנדרסן ובאטיסט. נשאר לנו רק שחקן אחד שאגב יותר טוב משלושתם- לוקה זוריץ'!! הסנטר הכי מושלם ביורוליג הגנתית והתקפית. חזק קשוח ריבאונדר וקולע מכל טווח. ואם הוא לא יהיה ב-נ.ב.א מכבי חייבת להחתים אותו!!!
הסגל שלי לעונה הבאה-
1.פארגו או בראון. אוחיון.
2.היקמן. מקל [יכול לשחק בשתי העמדות. ויותר קל לשלב אותו דרך עמדה 2 כקלעי וחודר. בלי להכביד עליו עם ניהול המשחק].
3.סמית'. פניני. לנדסברג.
4.נאכבר או דולמן. בלו. טווינר- רייט או טיוס [תלוי בחוק הרוסי שיקבע..].
5.זוריץ'. ג'יימס.
or163 כתב:הפעם נשמע שגרינוולד מדבר מדם ליבו וכותב בתור אוהד שהמצב הנוכחי כואב לו (או לפחות זה מה שאני רוצה להאמין).
ועל הדרך מנגח את ההנהלה (התחביב האהוב עליו).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־23 אורחים