רק אני לחוץ משבוע הבא? מכבי באה עם המון לחץ, בגלל המחשבה שהיא יכולה לזכות ביתרון ביתיות. בארסה, לעומתה, משוחררת, והיא הוכיחה את העומק הנפלא שלה, כשגם בלי נבארו (שלדעתי יחזור לשחק נגד מכבי) ובלי מיקאל הם ניצחו את סיינה בהילוך נמוך. אני מניח שנותר להחזיק אצבעות ליוונים שיעשו את העבודה, כי על סיינה אני לא סומך, ואני גם לא מאמין שחימקי ינצחו את היוונים במעל 12 נק׳. צריך להיות עם אצבע על הדופק ולקוות שאולימפיאקוס לא יפסידו פעם שנייה ברציפות בבית.
er79 כתב:רק אני לחוץ משבוע הבא? מכבי באה עם המון לחץ, בגלל המחשבה שהיא יכולה לזכות ביתרון ביתיות. בארסה, לעומתה, משוחררת, והיא הוכיחה את העומק הנפלא שלה, כשגם בלי נבארו (שלדעתי יחזור לשחק נגד מכבי) ובלי מיקאל הם ניצחו את סיינה בהילוך נמוך. אני מניח שנותר להחזיק אצבעות ליוונים שיעשו את העבודה, כי על סיינה אני לא סומך, ואני גם לא מאמין שחימקי ינצחו את היוונים במעל 12 נק׳. צריך להיות עם אצבע על הדופק ולקוות שאולימפיאקוס לא יפסידו פעם שנייה ברציפות בבית.
מכבי תבוא עם לחץ לא בגלל הביתיות, אלא בגלל שיש מצב שלא תעלה בכלל.
הפורום נראה לי קצת רגוע מדי. כאילו פעמיים בשבוע אנחנו מנצחים בברצלונה... זאת השנה השלישית ברצף שאנחנו באותו בית עם בארסה, וכל שנה יש דיבורים על ניצחון שם(שנה שעברה הסיטואציה הייתה די דומה) . הולך להיות קשה בטירוף.
er79 כתב:רק אני לחוץ משבוע הבא? מכבי באה עם המון לחץ, בגלל המחשבה שהיא יכולה לזכות ביתרון ביתיות. בארסה, לעומתה, משוחררת, והיא הוכיחה את העומק הנפלא שלה, כשגם בלי נבארו (שלדעתי יחזור לשחק נגד מכבי) ובלי מיקאל הם ניצחו את סיינה בהילוך נמוך. אני מניח שנותר להחזיק אצבעות ליוונים שיעשו את העבודה, כי על סיינה אני לא סומך, ואני גם לא מאמין שחימקי ינצחו את היוונים במעל 12 נק׳. צריך להיות עם אצבע על הדופק ולקוות שאולימפיאקוס לא יפסידו פעם שנייה ברציפות בבית.
מכבי תבוא עם לחץ לא בגלל הביתיות, אלא בגלל שיש מצב שלא תעלה בכלל.
ברור, לא ציינתי את זה כי זה מובן מאליו. לגבי בארסה, אל תשכחו שמכבי פגשה אותם 3 שנים ברציפות ועוד לא ניצחה אותם. יהיה יותר ריאלי להחזיק אצבעות לאולימפיאקוס, ואולי לקוות שאם נאבד את הביתיות לפחות שנקבל את אפס.