02 אפריל 2013, 20:18
שחף כתב:אני לא בטוח שבלאט היה עושה יותר עם זוריץ' מאשר מה שהוא עשה עם מאצ'באן. שלא לדבר על זה שזוריץ' היה הופך למחליף של סופו, מה שהיה די מגביל את הדקות שלו.
03 אפריל 2013, 05:01
03 אפריל 2013, 06:47
03 אפריל 2013, 07:19
MTA2311 כתב:הדיבורים על מאריץ', שנותן עונה טובה בקבוצת יורוקאפ טובה עוד איכשהו מובנים לי( לא ממש אבל שיהיה), אבל ג'אוואי, שנותן עונה טובה בקבוצת טופ יורוליג? ועוד כשיש מחסור רציני בסנטרים איכותיים באירופה? הלאה, לא יקרה בחיים.
את פארגו מעניין רק הנבא. הוא היה יכול להיות היום סופרסטאר באירופה, ולהרוויח מיליונים, אבל הוא בוחר לקפוץ מחוזה זמני לחוזה זמני. יש לו חלום, והוא עדיין לא מוכן לוותר עליו. הלאה, לא יקרה בחיים.
03 אפריל 2013, 08:47
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:הדיבורים על מאריץ', שנותן עונה טובה בקבוצת יורוקאפ טובה עוד איכשהו מובנים לי( לא ממש אבל שיהיה), אבל ג'אוואי, שנותן עונה טובה בקבוצת טופ יורוליג? ועוד כשיש מחסור רציני בסנטרים איכותיים באירופה? הלאה, לא יקרה בחיים.
את פארגו מעניין רק הנבא. הוא היה יכול להיות היום סופרסטאר באירופה, ולהרוויח מיליונים, אבל הוא בוחר לקפוץ מחוזה זמני לחוזה זמני. יש לו חלום, והוא עדיין לא מוכן לוותר עליו. הלאה, לא יקרה בחיים.
ג'אווי נותן עונה סבירה בתור מחליף בקבוצת יורוליג , הוא שחקן חופשי ואם מכבי תפעל בזמן אז בהחלט יש סיכוי להחתים אותו .
נראה לי שהוא ישמח להפוך לסנטר ראשון בקבוצת יורוליג מאשר לשחק 15 דק' כמחליף בברצלונה . מה גם שמכבי יכולה לשדרג לו קצת את השכר כי בכל זאת הוא יבוא כסנטר המוביל (תאוריתית)
לגבי פארגו , אולי בקיץ הוא יתפכח ויחליט שהוא כן רוצה לחזור לאירופה...אי אפשר לדעת ובטח לא לקבוע בכזה בטחון שזה לא יקרה....
03 אפריל 2013, 10:22
MTA2311 כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:הדיבורים על מאריץ', שנותן עונה טובה בקבוצת יורוקאפ טובה עוד איכשהו מובנים לי( לא ממש אבל שיהיה), אבל ג'אוואי, שנותן עונה טובה בקבוצת טופ יורוליג? ועוד כשיש מחסור רציני בסנטרים איכותיים באירופה? הלאה, לא יקרה בחיים.
ג'אווי נותן עונה סבירה בתור מחליף בקבוצת יורוליג , הוא שחקן חופשי ואם מכבי תפעל בזמן אז בהחלט יש סיכוי להחתים אותו .
נראה לי שהוא ישמח להפוך לסנטר ראשון בקבוצת יורוליג מאשר לשחק 15 דק' כמחליף בברצלונה . מה גם שמכבי יכולה לשדרג לו קצת את השכר כי בכל זאת הוא יבוא כסנטר המוביל (תאוריתית)
לגבי פארגו , אולי בקיץ הוא יתפכח ויחליט שהוא כן רוצה לחזור לאירופה...אי אפשר לדעת ובטח לא לקבוע בכזה בטחון שזה לא יקרה....
מתי בפעם האחרונה שחקן מברצלונה עבר למכבי? אפילו גרזן כמו פרוביץ' לא הצלחנו להביא, אז סנטר שנותן שם 8 נקודות וחמישה ריבאונדים? תשכח מזה. אין סיבה שבארסה לא תרצה להאריך לו את החוזה, ואם היא לא תרצה, יהיו קבוצות שיציעו לו יותר. הוא גם ככה לא שחקן שיכול לשחק הרבה דקות, ובמכבי יש כבר את שון ג'יימס שמקומו מובטח.
למה אתה חושב שחזרה לאירופה בשביל פארגו היא התפכחות? הוא רוצה לשחק ברמה הכי גבוהה שיש, והוא מוכן לעשות ויתורים בשביל זה. אי אפשר לקבוע בוודאות? בסדר, בוא נדבר בקיץ.
03 אפריל 2013, 10:39
03 אפריל 2013, 16:28
03 אפריל 2013, 17:36
Thorin כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2630139
ניק לא נסחף מעט? הוא נתן חודש הגנתי מצוין, בטח בהשוואה לשחקן אותו הוא מחליף.
אבל משחק התקפה אחד ראוי מול קבוצה באמת מרוסקת והוא מדבר על הארכת חוזה?
זה ברור לו ולכולם שצמד ה-4 בעונה הבאה לא יהיו מדלי ואליהו, הוא בעצם אומר שהוא עדיף על ליאור.
אני חושב שאת שניהם עדיף לא לראות כאן אבל אם אחד מהם ישאר בהחלט הייתי רוצה לראות את מדלי ולא את ליאור.
03 אפריל 2013, 17:45
03 אפריל 2013, 18:02
Thorin כתב:נכון מאוד, ובגלל זה אני חושב שמדלי קצת מנותק מהמציאות
03 אפריל 2013, 18:08
Thorin כתב:נכון מאוד, ובגלל זה אני חושב שמדלי קצת מנותק מהמציאות
03 אפריל 2013, 18:12
felix_r כתב:Thorin כתב:נכון מאוד, ובגלל זה אני חושב שמדלי קצת מנותק מהמציאות
אבל קנר-מדלי חתום גם לשנה הבאה...
03 אפריל 2013, 18:41
MTA2311 כתב:felix_r כתב:Thorin כתב:נכון מאוד, ובגלל זה אני חושב שמדלי קצת מנותק מהמציאות
זאת תהיה הפעם הראשונה שמכבי חתכו שחקן מאכזב שיש לו חוזה?
03 אפריל 2013, 18:51
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:Thorin כתב:נכון מאוד, ובגלל זה אני חושב שמדלי קצת מנותק מהמציאות
זאת תהיה הפעם הראשונה שמכבי חתכו שחקן מאכזב שיש לו חוזה?
תראה, אין בחוזה שלו סעיף יציאה.
אם מכבי תחתוך אותו, היא בכל מקרה תשלם את החוזה (או חייבת למצוא קבוצה אחרת שתשלם את רוב הסכום).
עכשיו בוא ונבדוק שתי אפשרויות להתפתחות הדברים:
1) אם קנר-מדלי ימשיך לאכזב (אני לא מחשיב משחקן טוב נגד בשיקטאש המפורקת כהתקדמות כל כך גדולה) עד סוף העונה, אז בקייץ אף קבוצה עשירה לא תרצה לקחת אותו ממכבי, ונצטרך להשאיר אותו.
2) אם קנר-מדלי ימשיך במגמת השיפור האחרונה, ויתן פתאום הצלבה גדולה (אם וכאשר נגיע אליה), אז מכבי לא תהיה להוטה כל כך לשחרר אותו, ותעדיף להשאיר את השחקן, שבמילא חתום.
03 אפריל 2013, 18:54
Thorin כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2630139
ניק לא נסחף מעט? הוא נתן חודש הגנתי מצוין, בטח בהשוואה לשחקן אותו הוא מחליף.
אבל משחק התקפה אחד ראוי מול קבוצה באמת מרוסקת והוא מדבר על הארכת חוזה?
זה ברור לו ולכולם שצמד ה-4 בעונה הבאה לא יהיו מדלי ואליהו, הוא בעצם אומר שהוא עדיף על ליאור.
אני חושב שאת שניהם עדיף לא לראות כאן אבל אם אחד מהם ישאר בהחלט הייתי רוצה לראות את מדלי ולא את ליאור.
03 אפריל 2013, 19:48
יש שחקנים שיש להם מה שנקרא אפקט העונה הראשונה, זה היה לג'יימס זה היה לפארקר הגדול ! שהתעורר רק לקראסת סוף העונה, ליאור אליהו לא היה משהו בעונה הראשונה שלו, פרקינס אותו דבר, צ'אק אידסון, ולדעתי זה קורה גם למדלי. תנו לבן אדם לעשות את העבודה שלו הוא חוזר מפציעות ותקוו שהוא באמת יכול לתת למכבי את מה שהיא צריכה, כי בשבועיים האחרונים הוא עושה את זה !
03 אפריל 2013, 21:32
03 אפריל 2013, 22:36
er79 כתב:מה זה הבולשיט הזה של הפציעות? מה כבר היה לו העונה? פאקינג מתיחה ברצועה שהשביתה אותו לחודש? שיפסיק לחרטט. הבן אדם לא הראה כלום ושום דבר למעט 2-3 המשחקים האחרונים. אם הוא ימשיך ביכולת שלו, ניחא, אבל בינתיים יש לו עוד הרבה מה להוכיח ועוד הרבה רושם לתקן. נקווה שהמומנטום החיובי שהחל ליצור יימשך ושיפסיק להחטיא ליי אפים שסטיבי וונדר היה קולע.
03 אפריל 2013, 22:43
סילבר כתב:er79 כתב:מה זה הבולשיט הזה של הפציעות? מה כבר היה לו העונה? פאקינג מתיחה ברצועה שהשביתה אותו לחודש? שיפסיק לחרטט. הבן אדם לא הראה כלום ושום דבר למעט 2-3 המשחקים האחרונים. אם הוא ימשיך ביכולת שלו, ניחא, אבל בינתיים יש לו עוד הרבה מה להוכיח ועוד הרבה רושם לתקן. נקווה שהמומנטום החיובי שהחל ליצור יימשך ושיפסיק להחטיא ליי אפים שסטיבי וונדר היה קולע.
סלחני מצדך שלקפיצה הסהרורית שהוא מפיק ליד הסל אתה קורא לייאפ. כל פעם שהכדור כבר בדרך לטבעת ונכנס אני טוען שמדובר בפוקס