08 אפריל 2013, 13:26
EulGam05 כתב:jol9 כתב:אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.
קשה לדעת, אולי כן ואולי לא. מה שכן, לדעתי אא"כ ליאור יהיה לא פחות ממבריק מבחינה התקפית בדקות שהוא יקבל אז למדלי יהיו המון הזדמנויות מול ריאל כי בלאט יעדיף אותו במץ'-אפ מול מירוטיץ' מאשר את אליהו. מירוטיץ' נראה לי כמו המץ'-אפ ההגנתי כמעט הכי גרוע שיכול להיות לליאור - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, לשים כדור על הרצפה, לעשות פה ושם מהלך פוסט-אפ, לסחוט עבירות ולקחת ריבאונד. לטעמי בלאט יעדיף להמר על הגנה בינונית/מינוס של מדלי תוך כדי התקווה שהלבנים שלו יכנסו בטעות מאשר על האין-הגנה/ריבאונד-בינוני (וריאל היא קבוצת ריבאונד ההתקפה הכי טובה במפעל) של ליאור תוך כדי התקווה שהמשחק ההתקפי שלו יבוא לידי ביטוי ויהיה מספיק טוב בשביל לחפות על האין-אונות ההגנתית שלו.
08 אפריל 2013, 13:52
08 אפריל 2013, 14:04
MTA2311 כתב:לא צריך יותר מדי מהעמדה הזאת. אני אסתפק בפחות מ15 נקודות של מירוטיץ' במשחק.
08 אפריל 2013, 14:18
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא צריך יותר מדי מהעמדה הזאת. אני אסתפק בפחות מ15 נקודות של מירוטיץ' במשחק.
אני לא בטוחה שאפשר לעצור את מירוטיץ', נצטרך לעצור שחקנים אחרים בשביל לנצח
08 אפריל 2013, 16:01
08 אפריל 2013, 17:44
08 אפריל 2013, 18:40
08 אפריל 2013, 19:18
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:לא צריך יותר מדי מהעמדה הזאת. אני אסתפק בפחות מ15 נקודות של מירוטיץ' במשחק.
אני לא בטוחה שאפשר לעצור את מירוטיץ', נצטרך לעצור שחקנים אחרים בשביל לנצח
08 אפריל 2013, 19:29
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבל כרגע יש שני שחקנים יקרים
אם אחד הולך ובא אחד זול אז כן חסכת
חסכת אבל עדיין השארת שחקן יקר שאוכל חלק גדול מתקציב השחקנים, תורם פחות ולא ממש שיפרת את העמדה.
אם כבר לחסוך אז עד הסוף. בכסף של מדלי אפשר להביא שחקן כדורסל אמיתי. מכבי לא יכולה להחזיק זר כל כך יקר שנראה כמו שמדלי נראה.
חנו'ש כתב:בשם ההמשכיות יכלנו גם להשאיר את תומאס או את לאזמה או את קאמינגס (והרשימה עוד ארוכה).
הרעיון של המשכיות הוא לעשות מה שניתן כדי להשאיר שחקנים שהצליחו אצלך בקבוצה, שנתנו עונה מוצלחת ולרוב הופכים למבוקשים בקבוצות אחרות (כמו סמית' או שון ג'יימס, או לאנגפורד או פארגו וכ'ו), לא שחקן שנתן לך כ-4 נק' בממוצע תמורת שכר של כ-700 אלף לעונה.....
08 אפריל 2013, 19:48
EulGam05 כתב:jol9 כתב:אני בטוח שגם מול ריאל זה לא יהיה הרבה יותר טוב מזה.
קשה לדעת, אולי כן ואולי לא. מה שכן, לדעתי אא"כ ליאור יהיה לא פחות ממבריק מבחינה התקפית בדקות שהוא יקבל אז למדלי יהיו המון הזדמנויות מול ריאל כי בלאט יעדיף אותו במץ'-אפ מול מירוטיץ' מאשר את אליהו. מירוטיץ' נראה לי כמו המץ'-אפ ההגנתי כמעט הכי גרוע שיכול להיות לליאור - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, לשים כדור על הרצפה, לעשות פה ושם מהלך פוסט-אפ, לסחוט עבירות ולקחת ריבאונד. לטעמי בלאט יעדיף להמר על הגנה בינונית/מינוס של מדלי תוך כדי התקווה שהלבנים שלו יכנסו בטעות מאשר על האין-הגנה/ריבאונד-בינוני (וריאל היא קבוצת ריבאונד ההתקפה הכי טובה במפעל) של ליאור תוך כדי התקווה שהמשחק ההתקפי שלו יבוא לידי ביטוי ויהיה מספיק טוב בשביל לחפות על האין-אונות ההגנתית שלו.
08 אפריל 2013, 22:04
08 אפריל 2013, 23:52
yzafrir כתב:לא ברור לי מה ניתפסתם לקאנגור ? הבחור כבר לא ילד והשנה הזאת היא הטובה בקריירה שלו וגם היא לא משהו....אני ממש לא מתלהב ממנו , הבחור השתנק בדיוק ברגע האמת ויש לו חלק גדול בזה שסיינה לא עלתה בסוף. מצד שני היה לו חלק מזה שקבוצה בלוף כמו סיינה בכלל הייתה במצב שיש לה סיכוי לעלות שלב...
מכוון שהעונה עוד רחוקה מסיום , קשה לדעת מה הולך להיות שנה הבאה מבחינת תקציב , מה שבטוח שהמשכיות לסגל הזה לא נראה , לפחות לרובו...
09 אפריל 2013, 06:05
yzafrir כתב:לא ברור לי מה ניתפסתם לקאנגור ? הבחור כבר לא ילד והשנה הזאת היא הטובה בקריירה שלו וגם היא לא משהו....אני ממש לא מתלהב ממנו , הבחור השתנק בדיוק ברגע האמת ויש לו חלק גדול בזה שסיינה לא עלתה בסוף. מצד שני היה לו חלק מזה שקבוצה בלוף כמו סיינה בכלל הייתה במצב שיש לה סיכוי לעלות שלב...
מכוון שהעונה עוד רחוקה מסיום , קשה לדעת מה הולך להיות שנה הבאה מבחינת תקציב , מה שבטוח שהמשכיות לסגל הזה לא נראה , לפחות לרובו...
09 אפריל 2013, 07:17
אלמוג כתב:yzafrir כתב:לא ברור לי מה ניתפסתם לקאנגור ? הבחור כבר לא ילד והשנה הזאת היא הטובה בקריירה שלו וגם היא לא משהו....אני ממש לא מתלהב ממנו , הבחור השתנק בדיוק ברגע האמת ויש לו חלק גדול בזה שסיינה לא עלתה בסוף. מצד שני היה לו חלק מזה שקבוצה בלוף כמו סיינה בכלל הייתה במצב שיש לה סיכוי לעלות שלב...
לא התרגלת כבר?
09 אפריל 2013, 10:00
felix_r כתב:yzafrir כתב:לא ברור לי מה ניתפסתם לקאנגור ? הבחור כבר לא ילד והשנה הזאת היא הטובה בקריירה שלו וגם היא לא משהו....אני ממש לא מתלהב ממנו , הבחור השתנק בדיוק ברגע האמת ויש לו חלק גדול בזה שסיינה לא עלתה בסוף. מצד שני היה לו חלק מזה שקבוצה בלוף כמו סיינה בכלל הייתה במצב שיש לה סיכוי לעלות שלב...
יש פה אנשים שחיים בסרט מדע בדיוני. הם רואים איזה שחקן שקולע 2 שלשות נגד מכבי, והשחקן הזה מייד הופך להיות אצלהם בראש שחקן נהדר.
ככה זה, כשהאנשים רואים רק משחקים של מכבי ולא מכירים שחקנים אחרים, אבל רוצים להשתתף בדיונים פה באשכול...
09 אפריל 2013, 13:06
09 אפריל 2013, 14:16
09 אפריל 2013, 15:52
09 אפריל 2013, 15:58
Chen כתב:מה יש להם משחקנים בליגה האיטלקית?!
http://sports.walla.co.il/?w=/7/2631867
09 אפריל 2013, 16:36