המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:עוד פעם ליאור? אשמתו שהוא עלה לפרקט בהרכב בלי רכז ועם פלאניניץ' ולאנדסברג במקום ג'יימס וסמית'?
לא מתאים להביא את שלדון כדי להגן על טיעון מפגר
אמר בעל הטיעון המפגר
כאילו לא נמאס לכם להמציא תירוצים למה ליאור לא טוב
מדהים אותי כל פעם מחדש
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:עוד פעם ליאור? אשמתו שהוא עלה לפרקט בהרכב בלי רכז ועם פלאניניץ' ולאנדסברג במקום ג'יימס וסמית'?
אמר בעל הטיעון המפגר
מדהים אותי כל פעם מחדש
צודקת, אשמתו של ליאור שהשופטים אכלו פלופ של רודי (זה חדש), אשמתו של ליאור שהוא לא קיבל כדור אחד בעמדה שהוא יכול לזרוק ממנה (לא בגלל שהיקמן ריכז כמובן) ואשמתו של ליאור שמירוטיץ' לקח עליו 2 ריבאונד התקפה ושהוא לא יצא לשלשה של רודי, אה זה היה מדלי בעצם
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:עוד פעם ליאור? אשמתו שהוא עלה לפרקט בהרכב בלי רכז ועם פלאניניץ' ולאנדסברג במקום ג'יימס וסמית'?
אמר בעל הטיעון המפגר
מדהים אותי כל פעם מחדש
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:עוד פעם ליאור? אשמתו שהוא עלה לפרקט בהרכב בלי רכז ועם פלאניניץ' ולאנדסברג במקום ג'יימס וסמית'?
אמר בעל הטיעון המפגר
מדהים אותי כל פעם מחדש
הטיעון המפגר הוא של מי שחושב ששחקן שמשחק 3 דקות יכול להשפיע לפה או לפה.
הנה הוא לא על המגרש כבר כמה וכמה דקות וזה נראה הרבה יותר גרוע עם המדלי המטומטם שלך.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:
הטיעון המפגר הוא של מי שחושב ששחקן שמשחק 3 דקות יכול להשפיע לפה או לפה.
הנה הוא לא על המגרש כבר כמה וכמה דקות וזה נראה הרבה יותר גרוע עם המדלי המטומטם שלך.
יוני אני אקבל את זה שאתה מעוצבן על המשחק או משהו אבל תרגיע עם השפה שלך
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־31 אורחים