10 אפריל 2013, 22:47
מכביסט28 כתב:איך זה שמכבי אף פעם לא מוכנה כמו שצריך למשחק מס' 1 בסדרות שלה?!
למה צריך לחטוף תמיד את ההשפלות האלה? למה זה טוב?!
10 אפריל 2013, 22:48
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:איך זה שמכבי אף פעם לא מוכנה כמו שצריך למשחק מס' 1 בסדרות שלה?!
בכל העונות הקודמות היו לנו קבוצות מספיק טובות בשביל לחטוף בראש במשחק הראשון בגלל שהם לא הגיעו מוכנים מנטלית וטקטית אבל הפכו את הכל במשחק השני
אל תצפה לשום דבר חוץ משיחזור המשחק הראשון ביום שישי
10 אפריל 2013, 22:49
10 אפריל 2013, 22:49
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:פרט לרבע הראשון שבו מכבי קלעה 23 נדמה לי, היא קלעה 24 בשאר המשחק.
יותר גרוע מזה לא יכול להיות.
לגבי אליהו - לא שזה משפיע על משהו, אבל מה שבלאט עושה לו זאת התעללות. מכניס אותו ל3 דקות ומוציא. לא מבין את זה.
רודריגז רכז נפלא.
זה לא התעללות בנו ששחקן גרוע כמו אליהו הוא השחקן שמרוויח הכי הרבה כסף בקבוצה?
עזוב את זה. זה לא קשור לעניין.
יש לי המון דברים טובים להגיד על בלאט. ההצלבה הזאת רשומה בעיקר על שמו.
אבל בהקשר של אליהו, מדובר בכשלון גדול של ליאור, ובכשלון ענק של דייויד, שפשוט מחק אותו, בשביל שחקן טיפש שלא הייתי לוקח גם כמחליף של אלישי כדיר במגדל.
10 אפריל 2013, 22:50
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:איך זה שמכבי אף פעם לא מוכנה כמו שצריך למשחק מס' 1 בסדרות שלה?!
בכל העונות הקודמות היו לנו קבוצות מספיק טובות בשביל לחטוף בראש במשחק הראשון בגלל שהם לא הגיעו מוכנים מנטלית וטקטית אבל הפכו את הכל במשחק השני
לצערי אני מסכים.
מה שכן, עם הקבוצה הזאת אי אפשר לדעת. היום כולם היו חושך מוחלט. פשוט חושך. היקמן, לוגאן, סמית' וגם ג'יימס נתנו כנראה את המשחקים הכי גרועים שלהם העונה במכבי.
כולם ביחד - מה הסיכוי שזה יקרה שוב?
10 אפריל 2013, 22:51
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:פרט לרבע הראשון שבו מכבי קלעה 23 נדמה לי, היא קלעה 24 בשאר המשחק.
לגבי אליהו - לא שזה משפיע על משהו, אבל מה שבלאט עושה לו זאת התעללות. מכניס אותו ל3 דקות ומוציא. לא מבין את זה.
רודריגז רכז נפלא.
אבל בהקשר של אליהו, מדובר בכשלון גדול של ליאור, ובכשלון ענק של דייויד, שפשוט מחק אותו, בשביל שחקן טיפש שלא הייתי לוקח גם כמחליף של אלישי כדיר במגדל.
בלאט אשם, צביקה אשם, איבאנוביץ' אשם. כולם אשמים. רק אליהו צדיק.
10 אפריל 2013, 22:52
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:פרט לרבע הראשון שבו מכבי קלעה 23 נדמה לי, היא קלעה 24 בשאר המשחק.
רודריגז רכז נפלא.
בלאט אשם, צביקה אשם, איבאנוביץ' אשם. כולם אשמים. רק אליהו צדיק.
10 אפריל 2013, 22:53
Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:איך זה שמכבי אף פעם לא מוכנה כמו שצריך למשחק מס' 1 בסדרות שלה?!
10 אפריל 2013, 22:53
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:מכביסט28 כתב:איך זה שמכבי אף פעם לא מוכנה כמו שצריך למשחק מס' 1 בסדרות שלה?!
לצערי אני מסכים.
מה שכן, עם הקבוצה הזאת אי אפשר לדעת. היום כולם היו חושך מוחלט. פשוט חושך. היקמן, לוגאן, סמית' וגם ג'יימס נתנו כנראה את המשחקים הכי גרועים שלהם העונה במכבי.
כולם ביחד - מה הסיכוי שזה יקרה שוב?
אם יש משהו שמכבי לימדו אותנו השנה זה שכל פעם שאתה חושב שאי אפשר לרדת יותר נמוך החבורה הזאת מגיעה ומוכיחה שאפשר גם אפשר
10 אפריל 2013, 22:54
10 אפריל 2013, 22:55
10 אפריל 2013, 22:56
Holiday_Armadillo כתב:לא מגיע לקבוצה הזאת שום דבר חוץ מבוז צורם
זה שאוהבים משהו לא אומר שכל הזמן צריך לעמוד ולמחוא כפיים אלא גם להגיד דברים קשים כשמגיע ולמכבי מגיעים כל הדברים הקשים שיש במילון אבן שושן
10 אפריל 2013, 22:57
10 אפריל 2013, 22:58
misha כתב:להאשים מישהו אחד אחרי משחק בו כולם נראו כמו קבוצת ליגת ג' ביום רע - זה לא רציני. זה היה משחק הכי מביך שלנו העונה ביי פאר ובין הכי גרועים בשנים האחרונות. כולם אשמים.
10 אפריל 2013, 23:00
misha כתב:זה היה משחק הכי מביך שלנו העונה ביי פאר ובין הכי גרועים בשנים האחרונות. כולם אשמים.