המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:יוני, למה לדבר על מאמנים אחרים זה דמגוגיה? יש יותר מידי מאמנים שחשבו שליאור לא משקיע מספיק ולא ראוי ליותר מידי דקות. למה הוא קיבל מיליון יורו בקאחה? לא יודע. למה מדלי מקבל במכבי 800K?
ניק פאקינג קיינר מדלי משחק יותר טוב מליאור. זה המצב כרגע. והקבוצה שיחקה יותר טוב בלי ליאור.
זאת דמגוגיה כי אצל פיני ואצל ספאחיה הוא נתן עונות מעולות.
גם העונה הראשונה אצל בלאט, היתה טובה מאוד עבור ליאור. ובנבחרת אצל צביקה הוא שחקן מפתח, ואצל איבנוביץ' הוא היה משמעותי מאוד בסדרת הגמר מול בארסה בליגה הספרדית.
ניק קיינר מדלי הוא שחקן שתורם תרומה שלילית, או אפסית במקרה הטוב, ועכשיו הוא נותן את הכדורסל הכי טוב שהוא יכול.
אליהו לעומתו משחק בשפל, אבל כשהוא טוב, אנחנו רואים את זה היטב.
מכבי היום, היתה חייבת שחקן שיכול לשים נקודות על הלוח, אבל בלאט העדיף לשחק עם אליהו יויו וככה הוא לא יקבל אותו גם במשחק הבא וגם לא בזה שאחריו,
ואנחנו נהיה תלויים בפוקסים של מדלי משלוש, ובטמטום ההגנתי שלו.
מתי ליאור היה טוב מול קבוצה גדולה בפעם האחרונה? זה הבעיה איתו, אנשים חושבים שמה שהוא נותן מול כל מיני לובליאנות, או מה שהוא נתן במשחק אחד שהוא עלה מהספסל ואף אחד לא ספר אותו בקאחה הוא יכול לתת באופן קבוע מול קבוצות הגנה טובות. שלא לדבר על האדישות המרגיזה שלו בהגנה ובריבאונד.
שחף כתב:אבל לבלאט חשובה ההשקעה בדברים כמו הגנה וריבאונד, וליאור בהתקפה לא פוגע מול קבוצות גדולות כבר 3 שנים. עובדתית הקבוצה גם נראתה יותר טוב בלעדיו. מה אתה רוצה שבכוח הוא יתעקש לתת לו דקות כי אבא של ליאור מתלונן?
שחף כתב:אבל מול ריאל אי אפשר לשחק עם סמית' ב-4, כי גם ככה הם חגגו בריבאונד.
Chen כתב:מדהים שאף שחקן של מכבי לא קלע בדו ספרתי! אני לא זוכר מתי דבר כזה קרה..
עכשיו אני שואל אותכם שאלה,
איפה דווין סמית' היה? שחקן שירוויח מיליון דולר בעונה הבאה לא יכול להעלם במשחק כזה,יש לו לפעמים נפילות כאלה, ולכן אני טוען שהסכום מוגזם לטעמי, מה גם שאם כבר משקיעים בעמדה הזאת אם מוסיפים עוד חצי מליון מגיעים לשחקנים בסדר גודל של סוני ווימס,(לא שמכבי יכולה להביא אותו זה רק כדי לקבל פרופורציה לרמה של שחקן שצריך להרוויח מיליון דולר)
בנוגע לריקי היקמן, בעונות הקודמות אני זוכר שהיו גארדים שעשו נגד ריאל מדריד משחקים נפלאים עם חדירות ואסיסטים ועשו להם הרבה צרות פארגו, פארמר, ג'קסון, לנגפורד.. היקמן לא עשה את זה וזאת בדיוק הסיבה שלא כדאי שהוא יהיה פה בעונה הבאה במשכורת גבוהה כשחקן חמישיה.
יוגב אוחיון לא בא למשחק היום והוכיח שהוא לא יכול להיות הרכז הראשון, ובטח שלא היחיד בקבוצה כי לא תמיד הוא פוגע, ושהוא לא עוזר באסיסטים הקבוצה נראת רע.
דייויד לוגאן ממשיך להראות כמה הוא לא יציב, אחרי רצף משחקים שהוא החטיא הוא הצליח להשתפר ולקלוע, ועכשיו שוב משחק שהוא לא פוגע בכלום.
קיינר מדלי כבר כמה משחקים פותח את המשחק טוב ובלאט מוציא אותו לנוח ואז הוא מאבד את זה, שהוא חוזר פשוט הזריקות שלו לא נכנסות.. מעניין מה היה קורה אם הוא היה נשאר על המגרש היום. לדעתי כדאי לוותר עליו בעונה הבאה כי יהיה קשה מאוד לפצות על זה שהוא לא פגע עונה שלמה.
בנוגע למשחק הבא, אני חושב שהוא יהיה צמוד ולמכבי יש סיכוי לנצח, בלאט אחראי לזה כבר והוא מסוגל.
חנו'ש כתב:העניין הוא שהערב-
סמית' סיים עם מדד של 2- ב-23 דקות,
אוחיון עם 4 נק' (כולם מהקו), אס' אחד בודד (לרכז המוביל שלנו!!), ו-3 במדד ב-18 דקות,
לוגאן שאמור להיות מהסקוררים המובילים קלע רק 2 נק' (בדקות האחרונות כשלא היה משחק) ב-26 דקות.
שון ג'יימס, העוגן שלנו, איבד 4 כדורים ב-30 דקות.
פניני קיבל 15 דקות והצליח לתרום נקודה אחת בודדת מהקו.
jay כתב:לא מבין את היציאות של רבים מן הכותבים פה.
רק לפני שבוע סיימנו סידרה של 6 ניצחונות מתוך 7! מה מוכיח יותר מזה את יכולתנו? אפשר לחשוב שהייתה פה הבלחה של משחק אחד מדהים מול בשיקטאש בבית. והיה משחק כזה, אבל לצידו ניצחנו בחוץ 2 קבוצות שנמצאות איתנו בטופ 8 והפסדנו במשחק צמוד לעוד אחת! להגיד שאנחנו לא ברמה הזאת? להגיד שהקבוצה הזאת מבזה כל העונה? זאת בדיוק התבוסה השנייה שלנו, שתיהן היו בחוץ. כל הפסד אחר שהיה לנו היה או מאוד צמוד או דיי צמוד, הראינו אופי (כמעט) תמיד. על התבוסה הראשונה כבר "נקמנו" - ניצחנו את חימקי בבית וכתוצאה הם לא בטופ 8 בכלל! קבוצה שאני אישית מאוד תפסתי ממנה, קבוצה עם עומק, רכבת שחקנים איכותיים ששומרת על רמה גבוהה לאורך כל המשחק, מאומנת מצוין, עם תקציב גבוה משלנו. מה אתם שחים?? כנראה שאתם מעשנים משהו (pun intended).
ועשיתם אותו דבר בדיוק לפני ה-6 מתוך 7 האלה, ועשיתם אותו דבר בדיוק עם פנא שנה שעברה ואותו דבר עם קאחה עונה לפני כן. אני דיי בטוח שאם נלך שם, שם, ונבדוק מי כתב את נבואות הזעם אז, נראה התאמה גבוהה.
ואני מסכים עם המון דברים אגב, למכבי אין מחליף ראוי בעמדה 5, יש בעיה גדולה בעמדה 4, חסר רכז ברמה גבוהה. הכל נכון. היה לי מאוד קשה לראות את המשחק הזה. יכול להיות אפילו שנפסיד בסידרה 0-3. אבל זה מה שיהיה בעתיד וזה סימן שאלה. עד לנקודה זו אתם אלה שחוטפים תבוסות והשפלות בכל פעם שנבואות הזעם שלכם לא מתגשמות, במכבי לעומת זאת לא מקשיבים להתבכיינויות שלכם וטוב שכך. הכי קל בכל שלב לבוא ולחרבן על הקבוצה, מקסימום תטעו - מי יזכור לכם. בשלב בו נעוף תוכלו להגיד שצדקתם. כמה נוח.
חנו'ש כתב:אגב, מדברים על הריבאונד, אבל הנה עוד נתון מעניין:
מכבי - 8 אס'
ריאל - 20 אס'
נחמד....
~Box & 1~ כתב:חנו'ש כתב:אגב, מדברים על הריבאונד, אבל הנה עוד נתון מעניין:
מכבי - 8 אס'
ריאל - 20 אס'
נחמד....
יש לך עוד חדשות טובות?
חנו'ש כתב:אגב, מדברים על הריבאונד, אבל הנה עוד נתון מעניין:
מכבי - 8 אס'
ריאל - 20 אס'
נחמד....
~Box & 1~ כתב:jay כתב:לא מבין את היציאות של רבים מן הכותבים פה.
רק לפני שבוע סיימנו סידרה של 6 ניצחונות מתוך 7! מה מוכיח יותר מזה את יכולתנו? אפשר לחשוב שהייתה פה הבלחה של משחק אחד מדהים מול בשיקטאש בבית. והיה משחק כזה, אבל לצידו ניצחנו בחוץ 2 קבוצות שנמצאות איתנו בטופ 8 והפסדנו במשחק צמוד לעוד אחת! להגיד שאנחנו לא ברמה הזאת? להגיד שהקבוצה הזאת מבזה כל העונה? זאת בדיוק התבוסה השנייה שלנו, שתיהן היו בחוץ. כל הפסד אחר שהיה לנו היה או מאוד צמוד או דיי צמוד, הראינו אופי (כמעט) תמיד. על התבוסה הראשונה כבר "נקמנו" - ניצחנו את חימקי בבית וכתוצאה הם לא בטופ 8 בכלל! קבוצה שאני אישית מאוד תפסתי ממנה, קבוצה עם עומק, רכבת שחקנים איכותיים ששומרת על רמה גבוהה לאורך כל המשחק, מאומנת מצוין, עם תקציב גבוה משלנו. מה אתם שחים?? כנראה שאתם מעשנים משהו (pun intended).
ועשיתם אותו דבר בדיוק לפני ה-6 מתוך 7 האלה, ועשיתם אותו דבר בדיוק עם פנא שנה שעברה ואותו דבר עם קאחה עונה לפני כן. אני דיי בטוח שאם נלך שם, שם, ונבדוק מי כתב את נבואות הזעם אז, נראה התאמה גבוהה.
ואני מסכים עם המון דברים אגב, למכבי אין מחליף ראוי בעמדה 5, יש בעיה גדולה בעמדה 4, חסר רכז ברמה גבוהה. הכל נכון. היה לי מאוד קשה לראות את המשחק הזה. יכול להיות אפילו שנפסיד בסידרה 0-3. אבל זה מה שיהיה בעתיד וזה סימן שאלה. עד לנקודה זו אתם אלה שחוטפים תבוסות והשפלות בכל פעם שנבואות הזעם שלכם לא מתגשמות, במכבי לעומת זאת לא מקשיבים להתבכיינויות שלכם וטוב שכך. הכי קל בכל שלב לבוא ולחרבן על הקבוצה, מקסימום תטעו - מי יזכור לכם. בשלב בו נעוף תוכלו להגיד שצדקתם. כמה נוח.
כשאתה צופה בקבוצה שלך מפסידה 26 הפסד כשזה בנס לא נגמר יותר,
ועושה מדד 38, אתה לא מצפה שנריץ כאן מחמאות.
ברור שזה מתסכל אותנו, ואלו לא הבדלי הרמות.
אבל זה בדיוק הזמן להדגיש טעויות שנעשו בבניית הקבוצה, מה שניצחונות מטשטשים.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:אגב, מדברים על הריבאונד, אבל הנה עוד נתון מעניין:
מכבי - 8 אס'
ריאל - 20 אס'
נחמד....
בעונה המדהימה ההיא שהגענו לגמר נגד פאו מה שהיה כל כך יפה בקבוצה ההיא זה שהיינו מקום אחרון באיבודים(מהכיוון הטוב)ובמקום הראשון באסיסטים
מדד של קבוצה טובה זה אסיסטים ואנחנו כל העונה מתקשים להגיע לעשרה
jay כתב:
ממש לא מסכים איתך.
אם כל שחקן היה נותן את ה-100% שלו, והיינו מובסים ע"י ריאל הבינונית הזו - כל מילה שלך הייתה בסלע.
כי זה היה מוכיח שמיצוי הפוטנציאל שלנו לא מספיק כדי לדגדג קבוצה בטופ 8 לא בהופעה גדולה שלה.
אבל כיוון שקרה ההיפך ומכבי הציגה משחק שלא קשור ליכולת העונתית שלה, הן קבוצתית והן אישית, ויש עוד סיכוי שתנצח את הסידרה - לצעוק ליאור אליהו מקבל יותר מדי כסף ומדלי אפס, זה להיות דרמה קווין שמכריזה על המובן מאליו.
והבעיות בבנייה מאוד מדאיגות אותי, חסר לנו עומק איכותי.
ג'יימס, סמית', היקמן ולוגאן כאילו נתנו מעצמם 110% בריצה של ה-6/7 ועכשיו אין להם כוח.
ג'יימס ממשחק למשחק נראה שנגמר לו הדלק אחרי פחות מרבע (הזוי לגמרי - עבר כמעט שבוע מהמשחק האחרון!).
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים