פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה, משחק מס' 2: ריאל מדריד נגד מכבי - שישי, 21:45, ער

11 אפריל 2013, 19:14

רצף ההפסדים הארוך ביותר של מכבי השנה ביורוליג הוא 2 הפסדים וזה קרה 4 פעמים שונות:
1.מלאגה וסיינה
2.סיינה וקאחה
3.חימקי ואולימפיאקוס
4.ברצלונה וריאל, אז כרגע אנחנו עומדים בדיוק על הרצף הארוך ביותר, נקווה שמחר הוא לא יישבר.

צריכים להפסיק להשלות את עצמנו

12 אפריל 2013, 03:34

מכבי לא ברמה של ריאל נקודה. כל הדיבורים על זה שמכבי תחזור כפי שעשתה בשנה שעברה הם ריקים מתוכן. מכבי בשנה שעברה באותו הרכב של השנה הקודמת ובתוספת של לנגפורד, בלו , סופו והנדריקס הובסה שם ב-20 הפרש ואין שום ספק שהקבוצה של השנה שעברה הרבה יותר חזקה מהקבוצה של השנה. למען האמת למכבי באמת אין מ'צ אפ עם ריאל וזאת עובדה ברורה עדיף היה שהיתה נופלת על ברצלונה או על אולימיאקוס שהן קבוצות איטיות יותר עם קליעה פחות טובה. בקיצור לא להשלות.
דבר שני: למרות כל מה שאמרתי אסור למכבי לוותר על הגרעין שלה שכולל את היקמן לוגן סמית וג'ימס. זו תהיה טעות מרה שמכבי תצטער עליה.

Re: צריכים להפסיק להשלות את עצמנו

12 אפריל 2013, 07:21

yehooda כתב:מכבי לא ברמה של ריאל נקודה. כל הדיבורים על זה שמכבי תחזור כפי שעשתה בשנה שעברה הם ריקים מתוכן. מכבי בשנה שעברה באותו הרכב של השנה הקודמת ובתוספת של לנגפורד, בלו , סופו והנדריקס הובסה שם ב-20 הפרש ואין שום ספק שהקבוצה של השנה שעברה הרבה יותר חזקה מהקבוצה של השנה. למען האמת למכבי באמת אין מ'צ אפ עם ריאל וזאת עובדה ברורה עדיף היה שהיתה נופלת על ברצלונה או על אולימיאקוס שהן קבוצות איטיות יותר עם קליעה פחות טובה. בקיצור לא להשלות.
דבר שני: למרות כל מה שאמרתי אסור למכבי לוותר על הגרעין שלה שכולל את היקמן לוגן סמית וג'ימס. זו תהיה טעות מרה שמכבי תצטער עליה.

אני אתייחס למודגש.
מה הכוונה אסור לוותר עליהם? אתה מתכוון לשנה הבאה?
אם היקמן ולוגן נשארים אני עובר להיות אוהד את "עירוני יוקנעם". להם לפחות יש שאיפות.

12 אפריל 2013, 08:24

אתה מוזמן לעשות את זה , יאללה בייי .

Re: צריכים להפסיק להשלות את עצמנו

12 אפריל 2013, 08:58

yehooda כתב:מכבי לא ברמה של ריאל נקודה. כל הדיבורים על זה שמכבי תחזור כפי שעשתה בשנה שעברה הם ריקים מתוכן. מכבי בשנה שעברה באותו הרכב של השנה הקודמת ובתוספת של לנגפורד, בלו , סופו והנדריקס הובסה שם ב-20 הפרש ואין שום ספק שהקבוצה של השנה שעברה הרבה יותר חזקה מהקבוצה של השנה. למען האמת למכבי באמת אין מ'צ אפ עם ריאל וזאת עובדה ברורה עדיף היה שהיתה נופלת על ברצלונה או על אולימיאקוס שהן קבוצות איטיות יותר עם קליעה פחות טובה. בקיצור לא להשלות.

אני לא אומר כרגע אם צריך לוותר או לא צריך לוותר, אבל זה בהחלט לא משהו שאסור לעשות.
זה לא שמדובר בשאראס, פארקר, ניקולה ובאסטון.

אני אישית חושב שאסור לוותר רק על שני שחקנים שמשחקים היום במכבי (סמית' וג'יימס) וגם זה, רק כי צריך לסמן מישהו בעונה הזאת.

השיקול שדווקא כן תומך במה שאתה כותב זה שלא רבים הם הסיכויים שמכבי תוכל להביא שחקנים שברמת וודאות סבירה, יהיו טובים יותר מאלה שציינת,
וזה לכשעצמו מצב די עצוב, כי כאמור לא מדובר בשחקני על לכל הדעות.

12 אפריל 2013, 09:00

יוסי22 כתב:אתה מוזמן לעשות את זה , יאללה בייי .

הירואי.

12 אפריל 2013, 09:49

זה לא הירואי אבל האיומים המטופשים האלו פתטים.

אף אחד לא מחזיק אותך בכוח ואם אתה סובל אתה מוזמן לעשות משהו מועיל יותר עם זמנך הפנוי .

אפשר להתלונן במידה מסוימת של צדק על זה שההנהלה הצעירה שוחקת את המותג שנבנה פה במשך שנים בגלל הקמצנות שלהם , אבל לאיים שתפסיק לאהוד את הקבוצה לא עושה רושם על אף אחד.

12 אפריל 2013, 11:28

חייבים משחק טוב מפלאניניץ'. אי אפשר לנצח במדריד עם סנטר אחד. חייבים שלשות של לוגאן והיקמן אחרת אין לנו מה לחפש שם.

12 אפריל 2013, 12:13

יוסי22 כתב:זה לא הירואי אבל האיומים המטופשים האלו פתטים.

אף אחד לא מחזיק אותך בכוח ואם אתה סובל אתה מוזמן לעשות משהו מועיל יותר עם זמנך הפנוי .

אפשר להתלונן במידה מסוימת של צדק על זה שההנהלה הצעירה שוחקת את המותג שנבנה פה במשך שנים בגלל הקמצנות שלהם , אבל לאיים שתפסיק לאהוד את הקבוצה לא עושה רושם על אף אחד.

יש דבר נקרא "הקצנה". (כן כן, זו מילה מוכרת כי היא השתלשלות של המילה "קיצון")
אנשים משתמשים ב"הקצנה" לרוב מ 2 סיבות: או לנסות לחזק את הטענה שלהם, או לנסות להצחיק (או שניהם - אך זה לא נפוץ).
הערת ביניים - כשרוצים גם לחזק טענה וגם להצחיק, לרוב בסיום המשפט נאמר\נכתב פאנץ כלשהו (חשוב שיהיה מאוד קל לזהות את הפאנץ והוא חייב להיות קיצוני לא פחות מאשר הנסיון חיזוק טענה שבתחילת המשפט)

איך ניתן לזהות הקצנה?
בעקרון לא קשה לזהות הקצנה, ורוב האנשים לא צריכים לעבור שיעור כדי ללמוד לזהות את השימוש בהקצנה, אתה כן.
בד"כ נזהה הקצנה כאשר אדם רושם\אומר משהו אשר מנותק לחלוטין מהמציאת.

דוגמאות וסיטואציות נפוצות לשימוש "בהקצנה"
קומיקאים לרוב משתמים בה, רציתי להכנס ליוטיוב ולמצוא לך דוגמא אבל אני מתעצל. לא קשה למצוא - אתה יכול לחפש מופע כלשהו של שחר חסון.
האם זה מצחיק? לא תמיד. לפעמים זה מפגר ולא כולם אוהבים את זה - אבל כולם מזהים את זה.
בקשר לדוגמא, נתייחס לסיטואציה שהייתה לנו פה מקודם: בן אדם שאוהד קבוצה למעלה מ 20 שנה, לא יכול לשנות את זהות הקבוצה אותה הוא אוהד. בנקודה הזו כבר צריכה להידלק נורת אזהרה שיש שימוש "בהקצנה". בנוסף, רואים בבירור נסיון הצחקה קל, כאשר בסוף נרשם שאותו אדם מחליט שהוא לא ישנ רקה את זהות הקבוצה אותה הוא אוהד, אלא שהוא ישנה אותה לקבוצה הזוייה שלא בטוח קיימת ואני כבר לא זוכר מאיזו עיר היא. גם פה, אולי זה לא מצחיק בכלל ומטופש, אבל מאוד קל, מאוד, לזהות את זה.

אז יוסי22 מקווה שההסבר היה פשוט וקל. בדר"כ לא עוברים שיעור בנושא ואנשים יודעים את זה כמו שהם יודעים למשל לא להכניס לוריד סתם ככה מזרק של נרקומן שנמצא ברחוב, אבל אם לא יודעים את זה - אין ספק שההסבר הוא נחוץ.
אולי אתה עכשיו קצת כועס, אבל שתדע שבקרוב המופעי סטאנד-אפ ישמעו לך הרבה יותר מצחיקים.

12 אפריל 2013, 12:20

יאללה, עוד 2 משחקים וגמרנו

12 אפריל 2013, 12:30

למה כל התבוסתנות הזאת? מה חשבתם, שנשחק מול ריאל ויהיה קל?
לפעמים מפסידים, לפעמים מנצחים, אבל בספורט חשוב לשמור על ראש צלול ועל אמונה עצמית.

(בד"כ זה נכון לספורטאים עצמם, אבל גם לאוהדים לא יזיק קצת)

12 אפריל 2013, 12:50

אתה בטח תסלח לי שלא קראתי את על המלל המיותר ששפכת פה , עמך הסליחה על המאמץ שהושקע לחינם.

12 אפריל 2013, 12:57

אני מודה שזה מאכזב אותי, אבל אני לא ממש מופתע שקריאה זה לא התחביב הגדול שלך..
אבל ביננו, אני יודע שאתה רק מתעצל להגיב לי\לא ראית צורך, ולכן רשמת שלא קראת.
אני בטוח שכרגע אתה בודק את נושא מופעי הסטנד-אפ ולא מפסיק לצחוק.

12 אפריל 2013, 13:59

http://sports.walla.co.il/?w=/151/2631111
פאנל נחמד של וואלה

האוזמן וגרינוולד ראש בראש אבל נותנים פרשנות יפה ואינטיליגנטית.
עם גסיסת "חמישיות", זה אחד הדברים הנחמדים שיצא לי לראות לאחרונה.

12 אפריל 2013, 14:06

החציל האצטקי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2631111
פאנל נחמד של וואלה

האוזמן וגרינוולד ראש בראש אבל נותנים פרשנות יפה ואינטיליגנטית.
עם גסיסת "חמישיות", זה אחד הדברים הנחמדים שיצא לי לראות לאחרונה.

האוזמן פרשן הכדורסל מספר 1 היום לדעתי.
בהחלט מסקרן לראות אותו מפרשן משחק בלייב.

12 אפריל 2013, 14:53

השנה הוא גרם למדינה שלמה להאמין שהעלייה להצלבה היא הישג, אבל לא מעט גורמים במועדון רואים את הדברים אחרת. לטענתם האלופה הישראלית שמחזיקה בתקציב מכובד אמורה להיות חברה טבעית בשלבים הסופיים של היורוליג, ולא כולם בהנהלה מתמוגגים מההישגים של בלאט.

וואלה? בלאט גרם לנו להרגיש שהעלייה להצלבה היא הישג או הבעלים של המועדון שאמר שאנחנו לא מספיק טובים בשביל להגיע לשם?

12 אפריל 2013, 15:01

Holiday_Armadillo כתב:
השנה הוא גרם למדינה שלמה להאמין שהעלייה להצלבה היא הישג, אבל לא מעט גורמים במועדון רואים את הדברים אחרת. לטענתם האלופה הישראלית שמחזיקה בתקציב מכובד אמורה להיות חברה טבעית בשלבים הסופיים של היורוליג, ולא כולם בהנהלה מתמוגגים מההישגים של בלאט.

וואלה? בלאט גרם לנו להרגיש שהעלייה להצלבה היא הישג או הבעלים של המועדון שאמר שאנחנו לא מספיק טובים בשביל להגיע לשם?

נכון, אבל גם נתעלם לרגע מההתבטאות של פדרמן - התקציב של מכבי ממש לא אמור להיות תימוכין לכך שהקבוצה צריכה להיות בשלבים הגבוהים של אירופה באופן תדיר מכיוון שהיום היא אפילו לא נמצאת בעשיריה הראשונה מבחינת תקציב השחקנים.

12 אפריל 2013, 15:05

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

נכון, אבל גם נתעלם לרגע מההתבטאות של פדרמן - התקציב של מכבי ממש לא אמור להיות תימוכין לכך שהקבוצה צריכה להיות בשבלבים הגבוהים של אירופה באופן תדיר מכיוון שהיום היא אפילו לא נמצאת בעשיריה הראשונה מבחינת תקציב השחקנים.

הבעיה היא שהבעלים חושבים שלא משנה התקציב שהם יתנו למאמן הוא צריך לעשות עם זה הישגים גדולים רק בגלל השם

12 אפריל 2013, 15:22

אבל לא מעט גורמים במועדון רואים את הדברים אחרת. לטענתם האלופה הישראלית שמחזיקה בתקציב מכובד אמורה להיות חברה טבעית בשלבים הסופיים של היורוליג

וואו איזה חוצפה.
תקציב מכובד???

12 אפריל 2013, 15:39

MTA2311 כתב:
אבל לא מעט גורמים במועדון רואים את הדברים אחרת. לטענתם האלופה הישראלית שמחזיקה בתקציב מכובד אמורה להיות חברה טבעית בשלבים הסופיים של היורוליג

וואו איזה חוצפה.
תקציב מכובד???

מדהים עד כמה הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו
פרסם תגובה