or163 כתב:כל עוד ג'יימס, סמית' ואליהו כשירים אני לא רואה איזשהו איום ממשי על האליפות.
אליהו כשיר בעיקר טוב ליריבה. יש לו המון אפסים בסטטיסטיקה, ממש כמו בתלוש המשכורת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
or163 כתב:כל עוד ג'יימס, סמית' ואליהו כשירים אני לא רואה איזשהו איום ממשי על האליפות.
MTA2311 כתב:טוב, אז קלאטיס הוא הרכש הראשון הקיץ...
felix_r כתב:יאללה תסתמו את הפה, הינה אליהו המושמץ מציל את התחת של בלאט גם בהגנה וגם בהתקפה.
felix_r כתב:MTA2311 כתב:טוב, אז קלאטיס הוא הרכש הראשון הקיץ...
קאלאטס עשה הרבה נקודות כשמכבי שיחקה ללא פאוור עם פניני או סמית' ב 4. חוכמה גדולה כשאתה 210
MTA2311 כתב:טוב, אז קלאטיס הוא הרכש הראשון הקיץ...
felix_r כתב:יאללה תסתמו את הפה, הינה אליהו המושמץ מציל את התחת של בלאט גם בהגנה וגם בהתקפה.
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה תסתמו את הפה, הינה אליהו המושמץ מציל את התחת של בלאט גם בהגנה וגם בהתקפה.
פליקס מה העניין עם השפה?
אתה לא מסוגל לכתוב הודעות בלי לתקוף אף אחד?
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה תסתמו את הפה, הינה אליהו המושמץ מציל את התחת של בלאט גם בהגנה וגם בהתקפה.
פליקס מה העניין עם השפה?
רק לי אסור לתקוף? 90% מהפורום פה רק מחפש על אליהו שבסך הכל נמצא בתקופה לא טובה במקום לתמוך בו
felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה תסתמו את הפה, הינה אליהו המושמץ מציל את התחת של בלאט גם בהגנה וגם בהתקפה.
פליקס מה העניין עם השפה?
רק לי אסור לתקוף? 90% מהפורום פה רק מחפש על אליהו שבסך הכל נמצא בתקופה לא טובה במקום לתמוך בו
or163 כתב:felix_r כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה תסתמו את הפה, הינה אליהו המושמץ מציל את התחת של בלאט גם בהגנה וגם בהתקפה.
פליקס מה העניין עם השפה?
לחפש את אליהו זה לא בסדר והאובססיה שלך לגבי בלאט זה בסדר גמור?
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה תסתמו את הפה, הינה אליהו המושמץ מציל את התחת של בלאט גם בהגנה וגם בהתקפה.
פליקס מה העניין עם השפה?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:יאללה תסתמו את הפה, הינה אליהו המושמץ מציל את התחת של בלאט גם בהגנה וגם בהתקפה.
פליקס מה העניין עם השפה?
מה לעשות שהפעם הוא צודק. גם לי היה חשק לכתוב משהו כזה אבל התאפקתי.
איפה כל המשמיצים פתאום נעלמו? כאילו אליהו הוא השחקן היחיד בקבוצה שמשחק רע...
מספיק לחפש אותו, זה מעצבן ולא מביא שום תועלת.
or163 כתב:בליגה אני מסכים שאליהו הוא אולי השחקן החשוב ביותר של מכבי,
אך ביורוליג הוכח כבר השנה שהוא לא כזה פאקטור עבור מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גיא ו־12 אורחים