מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 11 אפריל 2011, 22:11

משה כתב:אתם כל הזמן אומרים הנדריקס נמוך הנדריקס נמוך אבל מה שאתם לא מבינים זה שהמוטות ידיים שלו זה כמו של שחקן 2.10.

מוטת הידיים של הנדריקס היא 2.20 והיא אכן מפלצתית.
הנדריקס מאוד הפתיע אותי לטובה. הוא אמנם נמוך אבל דוקא מול הקבוצות והפיזיות (כמו ברצלונה וויטוריה) הוא נתן משחקים מצויינים (אולי הטובים ביותר של העונה עד כה) והסתדר היטב בהגנה גם עם שחקנים כמו באראץ' ולורבק.
אם מכבי מתכוונת להשאיל את מצ'באן, היא בהחלט יכולה גם להביא עוד סנטר גבוה (למרות שאני לא יודע כמה יש בכך צורך) וגם להשאיר את הנדריקס, אני לא רואה כאן סתירה.

בכל מקרה, את החיזוקים המשמעותיים מכבי צריכה לעשות בקו האחורי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 11 אפריל 2011, 23:25

חביב אורנג'ד כתב:
משה כתב:אתם כל הזמן אומרים הנדריקס נמוך הנדריקס נמוך אבל מה שאתם לא מבינים זה שהמוטות ידיים שלו זה כמו של שחקן 2.10.

מוטת הידיים של הנדריקס היא 2.20 והיא אכן מפלצתית.
הנדריקס מאוד הפתיע אותי לטובה. הוא אמנם נמוך אבל דוקא מול הקבוצות והפיזיות (כמו ברצלונה וויטוריה) הוא נתן משחקים מצויינים (אולי הטובים ביותר של העונה עד כה) והסתדר היטב בהגנה גם עם שחקנים כמו באראץ' ולורבק.
אם מכבי מתכוונת להשאיל את מצ'באן, היא בהחלט יכולה גם להביא עוד סנטר גבוה (למרות שאני לא יודע כמה יש בכך צורך) וגם להשאיר את הנדריקס, אני לא רואה כאן סתירה.

בכל מקרה, את החיזוקים המשמעותיים מכבי צריכה לעשות בקו האחורי.

אם מכבי משאילה את מצ'באן, אז אין בעיה להשאיר את הנדריקס+סנטר נוסף
אבל אם מכבי משאירה את מצ'באן, לדעתי עדיף להביא סנטר אמיתי וגבוה במקום הנדריקס
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 04:19

rc4991 כתב:
משה כתב:
rc4991 כתב:לא התרשמתי כל כך מהסטטיסטיקה של וויליאמס:
הוא לא קולע באחוזים טובים חוץ מלשלוש[40]
והוא גם מאבד מלא[3.5]
אם כבר הייתי באמת רוצה לראות את דוינטה דרייפר שהזכירו פה

40 אחוז מהשלוש זה לא קולע טוב מהשלוש? באיזה אחוז הוא צריך לקלוע מהשלוש כדי שהוא כן יחשב לקלע טוב, 80 אחוז?

לא נעים לי להגיד לך אבל אתה טעית פה
אני כתבתי שהוא לא קולע באחוזים טובים חוץ מלשלוש

אם אתה בענייני סטטיסטיקה וסרטוני יו טיוב אז תחפש בליגה הסינית . יש אחלה שחקנים לפי הקריטריונים שלך.....
ראית פעם את וויליאמס משחק משחק שלם ? ראית פעם את קארול משחק משחק שלם ?
תעשה עבודה קצת יותר מעמיקה לפני שאתה מגיב ומעלה סרטוני יו טיוב....

לגבי הנדריקס\ מצ'באן ובעיית הסנטר הנוסף....אני חושב שכל הזמן נתפסים פה לעניין שמכבי צריכה סנטר נוסף . זה לא כל כך מדוייק , מכבי צריה שחקן שחוסם טוב שחקנים שחודרים וריבאונדר טוב . אם הוא פאוורד בגובה 2.06 או סנטר 2.11 המחיר להם צריך להכריע .
למכי יש את השחקן שיכול לשמור שחקנים מאסיביים שחופרים מתחת לסל אבל חסר השחקן שיכול לשמור על סנטרים שאוהבים לזרוק מבחוץ ובזה סופו מתקשה .
פאוורד סנטר יותר יתאים לסגנון הריצה של מכבי .
הנדריקס עושה את העבודה לא רע אבל עדיין אני חושב שיש F\C יותר טובים בשוק שאפשר להביא במקומו או במקום מילאן (מה שיחליטו) אבל בכל מקרה אני לא חושב שצריך עוד סנטר שיושב על אותה נישה של סופו ( מאסיבי שחופר מתחת לסל...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2011, 08:02

אם אתה בענייני סטטיסטיקה וסרטוני יו טיוב אז תחפש בליגה הסינית . יש אחלה שחקנים לפי הקריטריונים שלך.....
ראית פעם את וויליאמס משחק משחק שלם ? ראית פעם את קארול משחק משחק שלם ?
תעשה עבודה קצת יותר מעמיקה לפני שאתה מגיב ומעלה סרטוני יו טיוב....

לגבי הנדריקס\ מצ'באן ובעיית הסנטר הנוסף....אני חושב שכל הזמן נתפסים פה לעניין שמכבי צריכה סנטר נוסף . זה לא כל כך מדוייק , מכבי צריה שחקן שחוסם טוב שחקנים שחודרים וריבאונדר טוב . אם הוא פאוורד בגובה 2.06 או סנטר 2.11 המחיר להם צריך להכריע .
למכי יש את השחקן שיכול לשמור שחקנים מאסיביים שחופרים מתחת לסל אבל חסר השחקן שיכול לשמור על סנטרים שאוהבים לזרוק מבחוץ ובזה סופו מתקשה .
הנדריקס עושה את העבודה לא רע אבל עדיין אני חושב שיש F\C יותר טובים בשוק שאפשר להביא במקומו או במקום מילאן (מה שיחליטו) אבל בכל מקרה אני לא חושב שצריך עוד סנטר שיושב על אותה נישה של סופו ( מאסיבי שחופר מתחת לסל...)[/quote][/quote]

לגבי וויליאמס אי אפשר להתווכח על איבודי הכדור שלו בנוגע לאחוזים רוב הסיכויים שאתה צודק
ולגבי קארול אני באמת מתלהב ממנו בגלל השחרור המהיר ושלשות הקלאץ' שלו
ובסך הכל אני חושב שכדאי להביא אותו כי לאחר חזרתו של פרקינס תיהיה לנו שלישיית גארדים שתשלים אחד את השני
פארגו באחד על אחד פרקינס בניהול המשחק וקארול בקליעה
אגב שפרקינס יחזור קארול יהיה שחקן ספסל ומשחקן ספסל אני לא מצפה שיהיה טוב ביותר מדי אספקטים אבל בקליעה שזה משהו שחסר מאוד למכבי השנה כן
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אפריל 2011, 08:04

[quote="yzafrir] ככהנדריקס\ מצ'באן ובעיית הסנטר הנוסף....אני חושב שכל הזמן נתפסים פה לעניין שמכבי צריכה סנטר נוסף . זה לא כל כך מדוייק , מכבי צריה שחקן שחוסם טוב שחקנים שחודרים וריבאונדר טוב . אם הוא פאוורד בגובה 2.06 או סנטר 2.11 המחיר להם צריך להכריע .
הנדריקס עושה את העבודה לא רע אבל עדיין אני חושב שיש F\C יותר טובים בשוק שאפשר להביא במקומו או במקום מילאן (מה שיחליטו) אבל בכל מקרה אני לא חושב שצריך עוד סנטר שיושב על אותה נישה של סופו ( מאסיבי שחופר מתחת לסל...)[/quote]
לא צריך מאסיבי שחופר, צריך גבוה שיתן הרתעה מתחת לסל,חסימות, ריבאונד, הגנה טובה על סנטרים, לא חייב ליהיות איזה כישרון התקפי
הנדריקס, חוץ מהסדרה מול קאחה שהוא שיחק מול 1 פצוע ו1 מסורבל וטיפש, לא נתן את כלום, אולי חוץ מריבאונד
עדיף להקדים תרופה למכה, כי ככשנה הבאה הוא יפגוש את הסנטרים האמיתיים שיחגגו עליו, כולם יבינו שהנדריקס לא מתאים לעמדת הסנטר, לפחות לא ביורוליג, ואז זה יהיה מאוחר
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 08:40

asafb96 זה בדיוק מה שאמרתי , לא צריך כל הזמן ליחס חשיבות לגובה של השחקן (כמובן בגבול הפרופורציונאלי..) כי גם סופו הוא לא שחקן גבוהה אבל הוא אחד הסנטרים הטובים ביורוליג במשחק החפירות . השחקן שיגיע צריך להיות יותר בסגנון שפישר היה כלומר סוג של טווינר בין עמדה 4-5...פישר הוא כזה וגם שון ג'יימס הוא כזה ואפילו הנדריקס למרות הגובה שלו הוא כזה .
העניין הוא שאפשר למצוא שחקנים יותר טובים ומגוונים מהנדריקס לתפקיד הזה ולהסיט את הנדריקס או מצ'באן ( מי שיחליטו) לעמדה 4 ואת השני להשאיל....
הסגנון המהיר של מכבי מתאים יותר לשחקנים כאלו (PF\C) ובגלל זה גם שחקנים כמו בלו מצליחים לבוא לידי ביטוי אפילו בעמדה 4 במשחק כזה מהיר...
מה שיפה בקבוצה השנה זה שהיא ידעה לשחק בכמה סגנונות , גם משחק איטי ומסודר שבוא סופו בא לידי ביטוי וגם משחק מהיר שבא הנדריקס והשאר באים לידי ביטוי....אני מאוד אוהב את סופו אבל אני יותר אוהב סגנון יותר מהיר ואתלטי...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 08:50

rc4991
תשמע , יש הבדל בין לקרוא סטטיסטיקה לבין לנתח סטטיסטיקה . אתה מסתכל על האיבודים שלו אבל את לא מסכל על היחס אס'\איב'....על כל איבוד שלו הוא מוסר כמעט 2 אס'....

מה שאני התכוונתי זה שבמידה ופארגו לא נשאר אז וויליאמס יכול להיות מחליף טוב כי הוא גם רכז , גם במקרה שפארגו נישאר אבל פרקינס לא חוזר לעצמו או עוזב אתה צריך שחקן כמו וויליאמס כמחליף .
במידה ושניהם נישארים (ופרקינס אותו שחקן כמו שהיה) אז קארול יכול להתאים ולא וויליאמס (למרות שעוד קומבו גארד אף פעם לא מזיק...) .
לקארול יש את כל הנתונים להיות אחלה שוטינג גארד , רק שהוא יצטרך לעבור סוג של סדרת חינוך כדי להתאים את עצמו לסגנון של הקבוצה ולתפקיד השונה ממה שהוא רגיל בספרד...
אגב , במידה וזמן ההחלמה של פרקינס יהיה עד אמצע עונה הבאה לא הייתי שולל להחתים אפילו את שניהם ופרקינס יכנס לעניינים לאט יותר ובטוח יותר בשלב מאוחר של העונה...

אגב , אתה מעלה פה סרטונים שלו מיוטיוב אחרי שכבר טוחנים על השחקן הזה כמה שנים פה וכולם כבר יודעים מה מידת הנעליים שלו ...האמת שאתה לא אשם כי כל ההיסטוריה של האתר נמחקה...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 12 אפריל 2011, 09:33

yzafrir כתב:rc4991
תשמע , יש הבדל בין לקרוא סטטיסטיקה לבין לנתח סטטיסטיקה . אתה מסתכל על האיבודים שלו אבל את לא מסכל על היחס אס'\איב'....על כל איבוד שלו הוא מוסר כמעט 2 אס'....

מה שאני התכוונתי זה שבמידה ופארגו לא נשאר אז וויליאמס יכול להיות מחליף טוב כי הוא גם רכז , גם במקרה שפארגו נישאר אבל פרקינס לא חוזר לעצמו או עוזב אתה צריך שחקן כמו וויליאמס כמחליף .
במידה ושניהם נישארים (ופרקינס אותו שחקן כמו שהיה) אז קארול יכול להתאים ולא וויליאמס (למרות שעוד קומבו גארד אף פעם לא מזיק...) .
לקארול יש את כל הנתונים להיות אחלה שוטינג גארד , רק שהוא יצטרך לעבור סוג של סדרת חינוך כדי להתאים את עצמו לסגנון של הקבוצה ולתפקיד השונה ממה שהוא רגיל בספרד...
אגב , במידה וזמן ההחלמה של פרקינס יהיה עד אמצע עונה הבאה לא הייתי שולל להחתים אפילו את שניהם ופרקינס יכנס לעניינים לאט יותר ובטוח יותר בשלב מאוחר של העונה...

אגב , אתה מעלה פה סרטונים שלו מיוטיוב אחרי שכבר טוחנים על השחקן הזה כמה שנים פה וכולם כבר יודעים מה מידת הנעליים שלו ...האמת שאתה לא אשם כי כל ההיסטוריה של האתר נמחקה...

מסכים איתך לגמרי אני לא שולל את ויליאמס אלא מעדיף במקרה שפרקינס חוזר לעצמו את קארול
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אפריל 2011, 10:12

yzafrir כתב:asafb96 זה בדיוק מה שאמרתי , לא צריך כל הזמן ליחס חשיבות לגובה של השחקן (כמובן בגבול הפרופורציונאלי..) כי גם סופו הוא לא שחקן גבוהה אבל הוא אחד הסנטרים הטובים ביורוליג במשחק החפירות . השחקן שיגיע צריך להיות יותר בסגנון שפישר היה כלומר סוג של טווינר בין עמדה 4-5...פישר הוא כזה וגם שון ג'יימס הוא כזה ואפילו הנדריקס למרות הגובה שלו הוא כזה .
העניין הוא שאפשר למצוא שחקנים יותר טובים ומגוונים מהנדריקס לתפקיד הזה ולהסיט את הנדריקס או מצ'באן ( מי שיחליטו) לעמדה 4 ואת השני להשאיל....
הסגנון המהיר של מכבי מתאים יותר לשחקנים כאלו (PF\C) ובגלל זה גם שחקנים כמו בלו מצליחים לבוא לידי ביטוי אפילו בעמדה 4 במשחק כזה מהיר...
מה שיפה בקבוצה השנה זה שהיא ידעה לשחק בכמה סגנונות , גם משחק איטי ומסודר שבוא סופו בא לידי ביטוי וגם משחק מהיר שבא הנדריקס והשאר באים לידי ביטוי....אני מאוד אוהב את סופו אבל אני יותר אוהב סגנון יותר מהיר ואתלטי...

אבל זה יוצר בעיה
סופו הוא לא שחקן הגנה טוב, והנדריקס או שחקן PF\C כמו שאתה רוצה יתקשו מול סנטרים אמיתיים
מכבי צריכה לפחות שחקן 1 גבוה, חזק, שיתן ריבאונד חסימות ושמירה על סנטרים
הנדריקס מאוד התקשה השנה, וסופו כמו שראינו לא שחקן הגנה טוב
בקשר למשחק האתלטי, מי שצריך לשחק במשחק מהיר זה הגארדים והפורוורדים, לבנות על הסנטר שלך במשחק אתלטי זה טעות
פארגו, פרקינס, אליהו ואידסון ידאגו לריצה ולאתלטיות, אבל מי ידאג לתת הגנה מתחת לסל ולהרתיע גארדים שחודרים?
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 10:31

rc4991
זה בדיוק מה שאני אומר , במקרה שפרקינס ופארגו בקבוצה ( ופרקינס אותו שחקן , וכשיר לעונה הבאה) אז קארול מתאים , אבל קארול לא מתאים כמחליף לפארגו בגלל שהוא לא רכז....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 10:39

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:asafb96 זה בדיוק מה שאמרתי , לא צריך כל הזמן ליחס חשיבות לגובה של השחקן (כמובן בגבול הפרופורציונאלי..) כי גם סופו הוא לא שחקן גבוהה אבל הוא אחד הסנטרים הטובים ביורוליג במשחק החפירות . השחקן שיגיע צריך להיות יותר בסגנון שפישר היה כלומר סוג של טווינר בין עמדה 4-5...פישר הוא כזה וגם שון ג'יימס הוא כזה ואפילו הנדריקס למרות הגובה שלו הוא כזה .

אבל זה יוצר בעיה
סופו הוא לא שחקן הגנה טוב, והנדריקס או שחקן PF\C כמו שאתה רוצה יתקשו מול סנטרים אמיתיים
בקשר למשחק האתלטי, מי שצריך לשחק במשחק מהיר זה הגארדים והפורוורדים, לבנות על הסנטר שלך במשחק אתלטי זה טעות
פארגו, פרקינס, אליהו ואידסון ידאגו לריצה ולאתלטיות, אבל מי ידאג לתת הגנה מתחת לסל ולהרתיע גארדים שחודרים?

סופו יכול לשמור שחקנים מסיביים מתחת לסל אבל מתקשה מול גארדים ומול גבוהים שזורקים מבחוץ , ולכן כשהיריבה תשחק עם סנטר מאסיבי חופר אז סופו יכול לשמור עליו , אבל כשהיריבה משחקת עם סנטר שמשחק יותר בחוץ אז ה-PF\C יכול לשמור עליו ....לא לכל קבוצה יש סנטר מאסיבי (ריאל בפיינל פור בלי אחד כזה וגם לויטוריה אין ממש כזה..) . אגב כשאני חושב על מחליף להנדריקס ( או מצ'באן ) אני מכוון יותר לשחקן של לפחות 2.06 כמו שון ג'יימס או אפילו פופס בונסו שגם קצת יודעים ויכולים (בגלל היתרון גובה על הנדריקס) לשים גוף על סנטרים גבוהים מהם...
אגב לא התכוונתי שבונים על הסנטר במשחק המתפרצות אבל כשהמשחק הוא מהיר אז באותו פרק זמן עוברים את המגרש יותר פעמים וסנטר כבד מתקשה בתחום הזה.
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחר.ג. » 12 אפריל 2011, 12:15

וקראול כמחליף של איידסון?
תמונהg]
"כדורסל זה משחק שבחודשיים אתה יכול לעבור ממינוס 25 באוסישקין לפלוס 44 על בולוניה. אנחנו רק באוקטובר."
סמל אישי של המשתמש
שחר.ג.

הודעהעל ידי asafb96 » 12 אפריל 2011, 12:21

yzafrir כתב:
asafb96 כתב:

אבל זה יוצר בעיה

סופו יכול לשמור שחקנים מסיביים מתחת לסל אבל מתקשה מול גארדים ומול גבוהים שזורקים מבחוץ , ולכן כשהיריבה תשחק עם סנטר מאסיבי חופר אז סופו יכול לשמור עליו , אבל כשהיריבה משחקת עם סנטר שמשחק יותר בחוץ אז ה-PF\C יכול לשמור עליו ....לא לכל קבוצה יש סנטר מאסיבי (ריאל בפיינל פור בלי אחד כזה וגם לויטוריה אין ממש כזה..) . אגב כשאני חושב על מחליף להנדריקס ( או מצ'באן ) אני מכוון יותר לשחקן של לפחות 2.06 כמו שון ג'יימס או אפילו פופס בונסו שגם קצת יודעים ויכולים (בגלל היתרון גובה על הנדריקס) לשים גוף על סנטרים גבוהים מהם...
אגב לא התכוונתי שבונים על הסנטר במשחק המתפרצות אבל כשהמשחק הוא מהיר אז באותו פרק זמן עוברים את המגרש יותר פעמים וסנטר כבד מתקשה בתחום הזה.

הדבר היחד שסופו יכול לעשות בהגנה, זה לשים גוף על שחקן בפוסט אפ, וגם זה לא עוזר, כי ראינו הרבה פעים שעושים לו הטעיה קטנה, כמו שבטיסטה עשה לו, והוא נופל בפח
מבחינת ריבאונד, הוא די חור. שהוא מתחיל להתעייף אחרי 3 דקות, אין לו כח אפילו לקפוץ לריבאונד, וזה חור בצבע, כי אם הכדור לא נופל לידיים שלו, כמעט תמיד היריב לוקח ריבאונד, כמו מה שעשה לו באראץ במשחק בנוקיה בשלב הבתים
בקשר לPF\C, בקבוצות הגדולות אין כמעט סנטרים שמשחקים בחוץ
ראינו השנה את בארצלונה וסוללת הסנטרים שלה, שכולם משחקים בצבע, והנדריקס היה רע מאוד בהגנה מולם
בקשר לריאל, יש לה את פישר שהוא לא מאסיבי, אבל הוא ריבאונדר מצוין, גבוה עם מוטת ידיים מפלצתית, יוצר הרתעה לגארדים שחודרים, הנדריקס עולה עליו רק בפיזיות. גם טומיץ' הוא לא פראייר ממה שראיתי, הוא אולי לא חזק, אבל ממש לא מפחד ממגע, הוא דווקא יוצר מגע, ואם היתרון גובה העצום שלו יכול לעשות להנדריקס המון צרות
אגב, אם היריבה משחקת אם סנטר שמשחק בחוץ, לא רואה שום בעיה שמאצ'באן ישמור אותו
asafb96

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 אפריל 2011, 12:26

שחר.ג. כתב:וקראול כמחליף של איידסון?

אם קארול מגיע, אז זה רק כמחליף של פרקינס.
קייל וויבר או מאט וולש יוכלו להחליף את אידסון.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 14:01

חביב אורנג'ד כתב:

קארול לא יכול להחליף את פרקינס כי הוא לא רכז , הוא שוטינג גארד קלאסי שממש לא יודע לשחק כרכז....אני התכוונתי שקארול צריך להגיע כשוטינג הנוסף(בנוסף לפארגו ופרקינס) שהיה חסר לנו השנה ובנוסף להלפרין שלדעתי צריך להגיע במקום אחד הישראלים (שארפ שאולי יפרוש וגרין שכבר בחוץ בטוח...)

אגב , קייל וויבר היה עכשיו בחוזה של 10 ימים ביוטה ושיחק טוב ( עם משחק שיא של 17 נק' נגד סקרמנטו ) מה שיכול להיות מרחיק אותו מאיתנו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 אפריל 2011, 14:05

yzafrir כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

קארול לא יכול להחליף את פרקינס כי הוא לא רכז , הוא שוטינג גארד קלאסי שממש לא יודע לשחק כרכז....אני התכוונתי שקארול צריך להגיע כשוטינג הנוסף(בנוסף לפארגו ופרקינס) שהיה חסר לנו השנה ובנוסף להלפרין שלדעתי צריך להגיע במקום אחד הישראלים (שארפ שאולי יפרוש וגרין שכבר בחוץ בטוח...)

אגב , קייל וויבר היה עכשיו בחוזה של 10 ימים ביוטה ושיחק טוב ( עם משחק שיא של 17 נק' נגד סקרמנטו ) מה שיכול להיות מרחיק אותו מאיתנו...

גם פרקינס הוא לא בדיוק רכז וגם ככה, הוא תופקד רוב הזמן בעמדה 2.
אם קארול יגיע, הוא יתפסו את מקומו של פרקינס בחמישיה (ואני דוקא חושב שזה מהלך טוב).

אגב, וויבר קלע 19 נקודות מול סקרמנטו והייתי לוקח על פני אידסון בלי לחשוב פעמיים.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 14:12

אבל זה יוצר בעיה
פארגו, פרקינס, אליהו ואידסון ידאגו לריצה ולאתלטיות, אבל מי ידאג לתת הגנה מתחת לסל ולהרתיע גארדים שחודרים?[/quote]

אגב לא התכוונתי שבונים על הסנטר במשחק המתפרצות אבל כשהמשחק הוא מהיר אז באותו פרק זמן עוברים את המגרש יותר פעמים וסנטר כבד מתקשה בתחום הזה.[/quote]
הדבר היחד שסופו יכול לעשות בהגנה, זה לשים גוף על שחקן בפוסט אפ, וגם זה לא עוזר, כי ראינו הרבה פעים שעושים לו הטעיה קטנה, כמו שבטיסטה עשה לו, והוא נופל בפח
מבחינת ריבאונד, הוא די חור. שהוא מתחיל להתעייף אחרי 3 דקות, אין לו כח אפילו לקפוץ לריבאונד, וזה חור בצבע, כי אם הכדור לא נופל לידיים שלו, כמעט תמיד היריב לוקח ריבאונד, כמו מה שעשה לו באראץ במשחק בנוקיה בשלב הבתים
בקשר לPF\C, בקבוצות הגדולות אין כמעט סנטרים שמשחקים בחוץ
ראינו השנה את בארצלונה וסוללת הסנטרים שלה, שכולם משחקים בצבע, והנדריקס היה רע מאוד בהגנה מולם
בקשר לריאל, יש לה את פישר שהוא לא מאסיבי, אבל הוא ריבאונדר מצוין, גבוה עם מוטת ידיים מפלצתית, יוצר הרתעה לגארדים שחודרים, הנדריקס עולה עליו רק בפיזיות. גם טומיץ' הוא לא פראייר ממה שראיתי, הוא אולי לא חזק, אבל ממש לא מפחד ממגע, הוא דווקא יוצר מגע, ואם היתרון גובה העצום שלו יכול לעשות להנדריקס המון צרות
אגב, אם היריבה משחקת אם סנטר שמשחק בחוץ, לא רואה שום בעיה שמאצ'באן ישמור אותו[/quote]
קצת הגזמת , עשית מסופו נגר הגנתי והוא ממש לו . הוא מאוד חד גוני בהגנה וזה נכון אבל לא כל סנטר יכול לחגוג עליו מתחת לסל בטח לא בחפירות . הדרך היחידה שלהם לגבור עליו זה בפיק אנד רול שאז הוא מאחר לחזור , אבל בחפירות מתחת לסל ממש לא חוגגים עליו , בטיסטה (שהוא שמאלי) עשה עליו כמה נקודות אבל אחרי שלמדו אותו אז הוא נעצר די בקלות בהמשך .
פישר זה בדיוק השחקן שאני מתכוון שחסר PF\C שחי בעיקר מריבאונד ומחסימות ובהתקפה מזריקות מצי מרחק או פיק אנד רול...אבל בהגנה נגד שחקן כמו סופו ? חכה לפיינל פור ותראה . הדרך היחידה שלו לעצור את סופו זה או למנוע ממנו את הכדור מתחת לסל מלכתחילה או לשמור מטר אחרוה ולנסות לחסום את הזריקה אבל גוף הוא לא יכול לשים עליו .
שחקן שאני אוהב שיכול לתת למכבי את מה שחסר לה בהגנה ובריבאונד זה שארוד פורד שמשחק באיטליה . הוא PF\C קלאסי (2.07) עם ידיים ארוכות ואתלטיות וגם יודע לשים גוף בהגנה , וגם בהתקפה הוא לא נגר ...אגב , טומיץ' מאוד התקשה מול הנדריקס שנה שעברה בליגה הספרדית...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי itay92 » 12 אפריל 2011, 14:15

ראיתי חמישיות והיה ראיון עם כדיר, ואז נזכרתי שהוא שחקן שלנו לעוד שנתיים מהעונה הבאה מה עושים איתו?
itay92

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 12 אפריל 2011, 14:18

itay92 כתב:ראיתי חמישיות והיה ראיון עם כדיר, ואז נזכרתי שהוא שחקן שלנו לעוד שנתיים מהעונה הבאה מה עושים איתו?

נתונים למגדל ומקווים שהם ישלמו ביי-אאוט.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yzafrir » 12 אפריל 2011, 14:24

חביב אורנג'ד
פרקינס הוא לא בדיוק רכז (הוא קומבו גארד) אבל קארול הוא ממש לא רכז .
אם קארול משחק בחמישייה יחד עם פארגו ( שיתפקד כרכז) אז מי הרכז המחליף שלך ?

לגבי וויבר , ברור שהוא עדיף על איידסון אבל כבר לא נראה לי שהוא באותו רמת מחיר בכלל היום...( וצודק זה 19 , טעות הקלדה...)
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים