המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
יוסי22 כתב:עדיין נעלם ?
כרגיל כשהוא משחק טוב מכבי בורחת , כשהוא לא מכבי מתקשה גם מול קבוצה כמו ירושלים .
rc4991 כתב:יוסי22 כתב:עדיין נעלם ?
כרגיל כשהוא משחק טוב מכבי בורחת , כשהוא לא מכבי מתקשה גם מול קבוצה כמו ירושלים .
קודם שיקח שחקנים לצבע גם ביורוליג ואז נדבר
אדגר פו כתב:זה כל העניין, אם הוא שחקן משלים הוא לא יכול לקבל משכורת של הכוכב הגדול של מכבי ואם מכבי ממשיכה במדיניות של שכר הנוכחית זה בדיוק מה
שנקבל בשנה הבאה.
yzafrir כתב:סמית' שחקן חשוב למכבי , אבל לא ברמה שהוא צריך להיות השחקן היקר בקבוצה . זה לא כמו עונה שעברה עם לאנגפורד שהיה ברור שאם מכבי צריכה לשים על שחקן סכום גבוהה אז זה לאנגפורד כי הוא היה הכוכב של הקבוצה .
אני רוצה שישאר אבל כמו שאמרו פה , לא במחיר ריקון הקופה של מכבי . הוא לא שחקן שיזיל דמעה מעני אם ילך בסופו של דבר...
MTA2311 כתב:אליהו כן, וסמית' לא?
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:אליהו כן, וסמית' לא?
אתה מתכוון אלי ?
אליהו , סמית' , ג'יימס ואוחיון הם שחקנים שצריכים להישאר אבל הם לא הכוכבים של הקבוצה ולא השחקן הכי חשובים בסגל לכן אני לא אבכה אם יעזבו ....
השנה אין אף שחקן שעזיבה שלו תיהיה קריטית לסגל .... ברמת המחיר שלהם יש להם תחליפים...
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:MTA2311 כתב:אליהו כן, וסמית' לא?
אתה מתכוון אלי ?
אליהו , סמית' , ג'יימס ואוחיון הם שחקנים שצריכים להישאר אבל הם לא הכוכבים של הקבוצה ולא השחקן הכי חשובים בסגל לכן אני לא אבכה אם יעזבו ....
השנה אין אף שחקן שעזיבה שלו תיהיה קריטית לסגל .... ברמת המחיר שלהם יש להם תחליפים...
לא הייתי בונה על זה שאם מכבי מוכנה לשים נניח 800 אלף על סמית והוא יעדיף לעזוב, אז מכבי תביא שחקן אחר באותו סכום.
יותר סביר שהם ינסו לחפש מציאה בחצי או אפילו פחות מהסכום....
yzafrir כתב:MTA2311 כתב:אליהו כן, וסמית' לא?
אתה מתכוון אלי ?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים