יוגב אוחיון חתם ל-3 שנים במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יוגב אוחיון חתם במכבי

הודעהעל ידי misha » 16 יולי 2011, 18:26

ההמתנה כנראה תשתלם ליוגב. עשה בשכל כששם את מגדל על hold ולא מיהר לקבוצה בינונית אירופה. מקווה שבאמת יתקדם אצל בלאט ולא יהפוך לעוד שחקן מפוספס
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי יוסי22 » 16 יולי 2011, 18:31

חבל מאוד .

הלפרין הוא שחקן לגיטימי ברוטציה של קבוצת פיינל פור , אוחיון פשוט לא קשור .
נערך לאחרונה על ידי יוסי22 בתאריך 16 יולי 2011, 18:53, נערך פעם אחת בסך הכל.
יוסי22

הודעהעל ידי Ofir@ » 16 יולי 2011, 18:51

בהנחה שאוחיון באמת חותם, אני מאמין שבורשטיין יירשם בטופס ליורוליג ואוחיון יישאר בחוץ. וחבל.
סמל אישי של המשתמש
Ofir@

הודעהעל ידי yellowaura » 16 יולי 2011, 18:55

אוחיון לא לגיטימי ליורוליג. ראינו אפילו את פרקינס מבחינה אתלטית לא מספיק זריז בהתקפה לעבור שחקנים ביורוליג במיוחד בשנתו הראשונה. לפרקינס יש יתרון אתלטי במוטת ידיים מרשימה וזריזות וכוח בפלג גוף העליון ובצעדי רדיפה בהגנה ואפילו פיתח קצת קליעה וזה היה יתרון שלאוחיון לא יהיה לעולם.

אוחיון ממש לא לגיטימי ועכשיו חייב להביא גארד מצויין לעמדה 2 במיוחד לאור העובדה שאוחיון PG וחסר שוב SG ברמה גבוהה.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי refael » 16 יולי 2011, 20:05

אוחיון , רוט או לימונד ? זה האופציות שקיימות כרגע אם אני לא טועה ?
מצב לא טוב חברה לא נראה לי מישהו מהם הולך להיות דקה ביורוליג יש הבדל כל כך גדול בינהם לבין הלפרין שיט!
תמונה
refael

הודעהעל ידי where is the love? » 16 יולי 2011, 20:16

מכבי ת"א רצתה מאוד את הלפרין וחבל שזה לא יצא, אבל אוקיי לא נורא אולי שנה הבאה.
יוגב אוחיון שחקן טוב עם פוטנציאל, ימים יגידו אם הוא ישב על הספסל או לא, לדעתי דווקא הוא יוכל להשתלב בקבוצה, גם באדריאטית.
אין ספק שיוגב שחקן מבטיח ואצל בלאט אולי הוא יצליח, מה שיהיה יהיה.
אם אוחיון יצליח במכבי זה יהיה ממש משמח כי הוא שחקן צעיר וגם ישראלי וזה יפה לראות.
אם לא יצליח לא נורא, עליו לא תקום ותיפול הקבוצה.
יכול להיות ששאייר גם ישתלב כמה שיותר כי הלפרין והוא אמורים לחלוק את התפקיד. לדעתי זה יעזור לשאייר לקבל עוד דקות משחק, וככה להכנס יותר מהר לעניינים.
בכל אופן אני מקווה שיוגב יחתום ולא מישהו אחר שיבקש הרבה כסף ומעניין לכמה זמן מכבי תחתים אותו, הרי בידיעה ששנה הבאה הלפרין חוזר אז לכמה זמן יהיה אפשר להתחים את יוגב, העניין הוא שיוגב יש לו אופי, הוא כן ירצה להוכיח את עצמו והוא לא מרוויח המון כמו יותם, לכן יכול להיות שמעז יצא מתוק, בכל מקרה שיהיה המון בהצלחה.
לגבי הקומבו גארד אין ספק שמכבי יצטרכו להביא שחקן טוב ברמה שחקן מוכח, אני לא מדבר על פארמר וביינום, אלא על שחקנים טובים מוכחים שיכולים לעזור כמו דה קולו, אטואן מור. העיקר שיהיה שחקן טוב, אין ספק שלא ממש הייתה בומבה של החתמה העונה, השארותו של פארגו זה הבומבה, אבל זה לא רק זה, צריך לחזק את הקבוצה.
מי יודע אולי פרקינס ישאר דווקא בגלל זה....הלוואי !
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יולי 2011, 20:16

6 לב צהוב כתב:אוחיון , רוט או לימונד ? זה האופציות שקיימות כרגע אם אני לא טועה ?
מצב לא טוב חברה לא נראה לי מישהו מהם הולך להיות דקה ביורוליג יש הבדל כל כך גדול בינהם לבין הלפרין שיט!

ואפיק ניסים :grin
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 16 יולי 2011, 21:08

לא מבין מה הרעיון מאחורי הבאה של אוחיון. מה הטעם בלהביא שחקן בלי שום יכולת להועיל ביורוליג? אני זוכר משחק מול מונטנגרו שוויושביץ' נתן לוראנש לשמור על אוחיון, רק כדי לגרום לו לזרוק מבחוץ. אם זה לא היה עצוב, הייתי צוחק. 28% לשלוש בפאקינג ליגה ישראלית. לא חבל על 250 אלף דולר בשביל שחקן שיעביר את החצי מול מורן רוט ויובל נעימי? ג'ון שייר לא יכול לעשות את זה?
לא עדיף שהכסף הזה ילך על זר איכותי יותר?
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יולי 2011, 21:25

שחף כתב:לא מבין מה הרעיון מאחורי הבאה של אוחיון. מה הטעם בלהביא שחקן בלי שום יכולת להועיל ביורוליג? אני זוכר משחק מול מונטנגרו שוויושביץ' נתן לוראנש לשמור על אוחיון, רק כדי לגרום לו לזרוק מבחוץ. אם זה לא היה עצוב, הייתי צוחק. 28% לשלוש בפאקינג ליגה ישראלית. לא חבל על 250 אלף דולר בשביל שחקן שיעביר את החצי מול מורן רוט ויובל נעימי? ג'ון שייר לא יכול לעשות את זה?
לא עדיף שהכסף הזה ילך על זר איכותי יותר?

אז מה תעשה? תביא 12 שחקנים רק ליורוליג? מכבי השנה ב3 מפעלים, וצריך גם את השחקנים שישיחקו בליגה. נראה לך שכל 6 הגבוהים ישחקו ביורוליג? מה עם בורשטיין ושארפ? מכבי צריכה סגל עמוק גם לליגה
להזכירך, פרקינס העונה קלע 25% ל3 ביורוליג. לא כולם מושלמים, אם אוחיון היה קלעי שלשות טוב, הוא לא היה מתנדנד בין קבוצות כמו גליל וירושלים עד היום
בקשר לשכר, הוא יקבל פחות מ250 אלף. נראה לי יותר באיזור ה150
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 16 יולי 2011, 21:56

זה כמו להשוות את אוחיון לרונדו ולהגיד שגם הוא לא קולע מבחוץ. מה לעשות, רמה אחרת של שחקנים. את יוגב הייתי משווה לדרור חג'ג'.
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יולי 2011, 22:31

שחף כתב:זה כמו להשוות את אוחיון לרונדו ולהגיד שגם הוא לא קולע מבחוץ. מה לעשות, רמה אחרת של שחקנים. את יוגב הייתי משווה לדרור חג'ג'.

:confused
מה הקשר?? השוותי בין רונדו לאוחיון? מאיפה הבאת את זה? מה הקשר בין מה שאמרת להודעה שלי?
ליוגב אין קליעה, נכון. מה רצית שיביאו את ספאנוליס לליגה? מה צפית שמכבי תביא?
מכבי צריכה גארד ישראלי לליגה ולאדריאטית, מה הבעיה? מה מיותר בהחתמה של אוחיון? מה רצית שמכבי תבנה סגל של 12 ושחקנים ישחקו כל יומיים-שלושה?
לא כל הסגל של מכבי ישחק ביורוליג, ולא כולם ברמה של יורוליג. יש את השחקנים היותר טובים, ויש את המשלימים לליגה ולאדריאטית.
asafb96

הודעהעל ידי p&p » 17 יולי 2011, 00:23

נעימי עדיף בהרבה על אוחיון ואולי גם יהיה עדיף מתישהו על הלפרין.
לנעימי יש קליעה מדהימה,הרבה יותר טובה משל יוגב,אתם לא זוכרים שמרוב זלזול ויושביץ' שם עליו את וראנש ויוגב לא הצליח לקלוע סל.
לנעימי יש צעד ראשון וחדירה הרבה יותר טובים משל יוגב.
הראיית משחק של נעימי הרבה יותר טובה.
הדבר היחיד שיוגב עולה עליו הוא הגנה וגם יוגב לא יהיה מגן מי יודע מה ברמה של יורוליג.
בגלל כל הדברים שרשמתי אני לא מבין למה נעימי לא המועמד המוביל(אולי כן כי הוא עדיין לא חתם באף קבוצה.)???
p&p

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יולי 2011, 00:30

p&p כתב:נעימי עדיף בהרבה על אוחיון ואולי גם יהיה עדיף מתישהו על הלפרין.
לנעימי יש קליעה מדהימה,הרבה יותר טובה משל יוגב,אתם לא זוכרים שמרוב זלזול ויושביץ' שם עליו את וראנש ויוגב לא הצליח לקלוע סל.
הדבר היחיד שיוגב עולה עליו הוא הגנה וגם יוגב לא יהיה מגן מי יודע מה ברמה של יורוליג.
בגלל כל הדברים שרשמתי אני לא מבין למה נעימי לא המועמד המוביל(אולי כן כי הוא עדיין לא חתם באף קבוצה.)???

נעימי לא המועמד המוביל כי נעימי סוציומט..חד וחלק,בלי שום הסברים ארוכים..
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 17 יולי 2011, 01:34

חבל מאוד אבל אף אחד לא היה מוותר על 550 אלף דולר ככה, במצב שנוצר עדיף יותר לשחק עוד שנה בחו"ל גם בסכום של 200 אלף יורו ... לאוחיון יש מס' פלוסים : אופי , הוא רכז טהור שמצליח לחלק יותר מ5 אסיסטים ב25 דק', ולאבד רק 1.8 כדורים . הוא יודע איפה המגבלות שלו ולא זורק הרבה ל3 , 42 זריקות זה כלום, לא הולך עם ראש בקיר ולא היה רע ביול"ב . נעימי זה סרטן קבוצתי וגייס 5 במחנה של מכבי . שאחיין של קליין יחד עם מוצרי חשמל יישאר בבירה.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי p&p » 17 יולי 2011, 02:17

Holiday_Armadillo כתב:
p&p כתב:נעימי עדיף בהרבה על אוחיון ואולי גם יהיה עדיף מתישהו על הלפרין.

נעימי לא המועמד המוביל כי נעימי סוציומט..חד וחלק,בלי שום הסברים ארוכים..

על סמך מה את אומרת שהוא סוציומט?
p&p

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יולי 2011, 04:49

טיקי חוזר כתב:חבל מאוד אבל אף אחד לא היה מוותר על 550 אלף דולר ככה, במצב שנוצר עדיף יותר לשחק עוד שנה בחו"ל גם בסכום של 200 אלף יורו ... לאוחיון יש מס' פלוסים : אופי , הוא רכז טהור שמצליח לחלק יותר מ5 אסיסטים ב25 דק', ולאבד רק 1.8 כדורים . הוא יודע איפה המגבלות שלו ולא זורק הרבה ל3 , 42 זריקות זה כלום, לא הולך עם ראש בקיר ולא היה רע ביול"ב . נעימי זה סרטן קבוצתי וגייס 5 במחנה של מכבי . שאחיין של קליין יחד עם מוצרי חשמל יישאר בבירה.

נכון, יש מספר פלוסים, אבל גם מספר מינוסים.... :D שחקן יורוקאפ, לצערנו. אולי יעשה את הקפיצה ואולי יהיה דרור חג'ג'.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי קודי » 17 יולי 2011, 05:32

אני לא מחסידיו הגדולים של אויחון וחושב כמו שחף שעדיף לחסוך את הכסף ולהשקיע אותו בגארד זר, אבל חושב שאם בלאט כבר לוקח גארד ישראלי אז אוחיון הוא הרע במיעוטו. לא סתם קטש, שאימן את אוחיון ונעימי בעונה האחרונה, מעדיף את אוחיון ולא סתם ירושלים נראתה טוב בהרבה כשאוחיון הוביל אותה. מה שכן מפריע לי היא הבניה לרוחב של מכבי, הכוללת מספק מועט של שחקנים ברמה הגבוהה ביותר, מספר גדול של שחקנים סבירים ועוד כמה שחקנים שרחוקים מאוד מהרמות הגבוהות. באותו תקציב היה אפשר לבנות קבוצה עם פחות שחקנים ויותר כשרון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי אורי » 17 יולי 2011, 05:34

אם פעם מכבי היו מחתימים את כוכבי הליגה הישראלים כמו לובין, שטיינאוהר, גרין, שלף וכו', היום מחתימים שחקן ישראלי בינוני לחלוטין כמו אוחיון, שכבר שנים מדברים עליו בפוטנציאל בלתי ממומש.
לא מבין בשביל מה זה טוב, מדובר בשחקן שלא שווה כלום ברמת יורוליג.
אורי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 17 יולי 2011, 06:28

אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
אני חושב שבלאט הוכיח את עצמו מספיק בשביל שיתנו בו אמון. אוחיון הוא אמנם (כרגע בלבד) אופציה ישראלית פחות טובה מהלפרין המנוסה, אבל אני מאמין שאם יצוותו איתו גארד זר שיכפה על הקליעה הבינונית שלו ויתן לו ולקבוצה ביטחון, יכול מאוד להיות שכמו שחורציאניטיס ופארגו גם אוחיון יעשה את קפיצת המדרגה האישית שלו ויוכל לתרום גם ברמות הגבוהות. אני לחלוטין מאמין שזה אפשרי!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אורי » 17 יולי 2011, 06:36

מכביסט26 כתב:אני לא מבין למה אתם כל כך פסימיים לגבי אוחיון ביורוליג.. מישהו האמין שמכבי של העונה שעברה תגיע לגמר היורוליג תוך הצגת עונה מדהימה שאופיינה בהצגות רבות של 30 ו-40 הפרש ובכדורסל קבוצתי נהדר ויעיל? הרי רוב האנשים כאן קברו את הקבוצה עוד לפני שהתחילה את האימון הראשון וקיבלו בום לפנים.. חלק גם לא רואים פה יותר, אולי מבושה..
אני חושב שבלאט הוכיח את עצמו מספיק בשביל שיתנו בו אמון. אוחיון הוא אמנם (כרגע בלבד) אופציה ישראלית פחות טובה מהלפרין המנוסה, אבל אני מאמין שאם יצוותו איתו גארד זר שיכפה על הקליעה הבינונית שלו ויתן לו ולקבוצה ביטחון, יכול מאוד להיות שכמו שחורציאניטיס ופארגו גם אוחיון יעשה את קפיצת המדרגה האישית שלו ויוכל לתרום גם ברמות הגבוהות. אני לחלוטין מאמין שזה אפשרי!

''מישהו האמין שבעונה שעברה....''\''בלאט הוכיח את עצמו''\''גו גו דייויד!'' וכו' וכו' וכו'.....
אורי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים