אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי rc4991 » 31 מאי 2013, 15:23

MTA2311 כתב:בטח יחתום באחת הטורקיות( אולי באפס במקום פארמר).

האמת היא שהוא הכי מתאים לטורקיות-הרבה כישרון אבל דפוק במח
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 31 מאי 2013, 15:29

rc4991 כתב:עצוב מאוד ,אני עדיין מקווה שהוא יחתום במכבי
אתם קולטים שאם צסק"א תעמוד בתכניות שלה (וכסף אצלה זה לא הבעיה) אז יהיה לה קו אחורי של פארגו-ספאנוליס-ווימס? :eek
זה כאילו הם מתכננים לבנות את חמישיית העונה בקבוצה אחת

יש להם את הכסף והם יכולים לעשות את זה אם הם רוצים, אבל אני לא בטוח שגם פארגו וגם ספאנוליס זה התוכנית שלהם. השאלה אם זה הרכב שיש בו בלאנס או שיהיו בעיות של אגו כאן, אבל זה צרות של עשירים.

בסופו של דבר יש כאן 3 או 4 קבוצות שיש להם את האמצעים לקנות את מעט מאוד הכשרונות שנשארו באירופה ואת פליטי הנ.ב.א היותר טובים שיש להם גם ניסיון אירופאי כלשהוא.
השאר יסתפקו בפירורים, גם מכבי.

חוץ מזה, למכבי יש את היקמן " שיש קולות במכבי "שרוצים להשאיר אותו, לפי הכתבה מהיום. יש גם את אוחיון , בלאט רוצה להחזיר את המרגרינה העונה לשם הלפרין , לכן אין שום צורך ברכז , יש כבר מספיק. :laugh2
נערך לאחרונה על ידי אדגר פו בתאריך 31 מאי 2013, 15:34, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי er79 » 31 מאי 2013, 15:33

2 מליון דולר זה מחיר שפוי לשחקן שיהיה מטובי הגארדים באירופה. זה עדיין יותר זול מדיאמנטידיס, תאודוסיץ׳, ספאנוליס ופרמאר. זה אפילו יותר זול מארויו. מכבי יכולה לוותר על לנגפורד ולהביא גארד זול יותר לעמדה 2, ולהחתים את פארגו. פארגו הוא מאסט. הבעיה היחידה היא שגם אם הפדרמנים יתחפשו לסנטה קלאוס יום אחד ואשכרה יציעו לפארגו 2 מליון דולר (מה שכמובן לא יקרה), צסק״א תשפר את הצעתה
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מאי 2013, 15:38

2 מיליון דולר? רבע מתקציב השחקנים בשביל שחקן שנתן עונה אחת מצויינת באירופה?
מכבי תצטרך לוותר על הרבה יותר מלנגפורד, בשביל להביא את פארגו.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 מאי 2013, 15:41

כנראה שהרגע התפנו עוד שני מנויים, נשבר לי כבר.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי er79 » 31 מאי 2013, 15:44

MTA2311 כתב:2 מיליון דולר? רבע מתקציב השחקנים בשביל שחקן שנתן עונה אחת מצויינת באירופה?
מכבי תצטרך לוותר על הרבה יותר מלנגפורד, בשביל להביא את פארגו.

אתה נסחף קצת. אפשר לבנות קבוצה סבירה סביב פארגו בתקציב שחקנים של 10 מליון דולר, כולל לשמור על ג׳יימס וסמית׳. הבעיה היא שהקמצנים הללו גם ירדו מ-10 מליון דולר תקציב שחקנים כי הם נהנים להכניס כסף לכיס. אולי שותף חדש יאפשר קצת את הגדלת התקציב. וכן, פארגו שווה כל סנט.
er79

הודעהעל ידי סילבר » 31 מאי 2013, 18:04

jol9 כתב:
שחף כתב:המממ, מה עם פרס ניחומים- תיאדוסיץ'? מוכשר בהרבה מרוב הגארדים שמכבי בכלל יכולה להביא, ואלי אפשר פה לסדר לו קצת את הראש.

אולי אפשר לסדר לו את הראש. אבל נראה לי שיהיו מועמדות קצת יותר רציניות לקלוט אותו.
אם כי הוא בהחלט מה שנקרא החתמה גדולה לקו האחורי.

כמה הרוויח תיאדוסיץ בצסקא?
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי LIAV10 » 31 מאי 2013, 18:14

סילבר כתב:
jol9 כתב:
שחף כתב:המממ, מה עם פרס ניחומים- תיאדוסיץ'? מוכשר בהרבה מרוב הגארדים שמכבי בכלל יכולה להביא, ואלי אפשר פה לסדר לו קצת את הראש.

אולי אפשר לסדר לו את הראש. אבל נראה לי שיהיו מועמדות קצת יותר רציניות לקלוט אותו.
אם כי הוא בהחלט מה שנקרא החתמה גדולה לקו האחורי.

כמה הרוויח תיאדוסיץ בצסקא?

עונה שעברה 1.9 מיליון יורו נטו!!
בטח בעונה החולפת זה 2+
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי שחף » 31 מאי 2013, 19:16

למה שהטורקיות ייקחו אותו??

כאילו כן זה זיווג הגיוני, אבל במה הוא שידרוג על הרכזים הנוכחיים שלהן?
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 31 מאי 2013, 19:41

שחף כתב:למה שהטורקיות ייקחו אותו??

פארמר חוזר לנבא ומקלאב נתן עונה נוראית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 31 מאי 2013, 21:51

שחף כתב:למה שהטורקיות ייקחו אותו??

אני חושב שזאת תהיה טעות כפולה. אם הטורקיות ייקחו אותו, זה ייראה בדיוק שהם לא למדו כלום. עדיין מנסים לקחת הרבה כוכבים וחושבים שאפשר לייצר מזה קבוצה.
אם הוא יילך לשם, זה ייראה שלא מעניין אותו לנסות לזכות בתארים או להתמודד בבמה הכי מרכזית, אלא הוא רוצה רק כסף.

מכבי עם רבע תקציב, עונה נוראית, זרים מעאפנים ומה לא, עדיין עשתה אותו הדבר כמו אפס והרבה יותר מכל שאר הטורקיות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי shayta » 01 יוני 2013, 04:33

פארגו הפך פה לקונצנזוס ואני קצת מתקשה להבין מדוע.
הוא אומנם שחקן אדיר שהשאיר במועדון טעם של עוד, אבל עדיין דרג ב' באירופה וכל מי שטוען אחרת מוזמן לראות שוב את הגמר מול יהלומידיס.
אין ספק שהייתי שמח לראות אותו במכבי אבל לא בכל מחיר. 2 מיליון דולר הם קצת יותר ממה שהוא שווה, בטח תחת ההנהלה והתקציב הנוכחיים. וכן, ברור לי לגמרי שעל דרג א' משלמים וביוקר.
הסגל שלי:
אוחיון, פלאניניץ'
לנגפורד, לנדסברג, הלפרין
סמית, פניני
אליהו, טיוס
דיוויס, גיימ'ס.
shayta

הודעהעל ידי jol9 » 01 יוני 2013, 09:09

shayta כתב:פארגו הפך פה לקונצנזוס ואני קצת מתקשה להבין מדוע.
הוא אומנם שחקן אדיר שהשאיר במועדון טעם של עוד, אבל עדיין דרג ב' באירופה וכל מי שטוען אחרת מוזמן לראות שוב את הגמר מול יהלומידיס.
אין ספק שהייתי שמח לראות אותו במכבי אבל לא בכל מחיר. 2 מיליון דולר הם קצת יותר ממה שהוא שווה, בטח תחת ההנהלה והתקציב הנוכחיים. וכן, ברור לי לגמרי שעל דרג א' משלמים וביוקר.

אתה שואל וגם עונה. הוא הפך כאן לקונצנזוס כי הוא השאיר טעם של עוד ונתן עונה מצויינת. מצד שני הוא באמת לא שווה 2 מליון דולר למכבי.

בכל מקרה אם הכיוון הוא שחקנים ברמה הזאת, אז זה כבר טוב
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 01 יוני 2013, 10:19

פארגו אומנם לא שווה למכבי 2 מליון אבל אני בטוח שהוא יסכים לבוא בשביל פחות מיזה 1.7 מליון. סך הכל פארגו כבר הראה שכסף זה לא המניע העיקרי שלו בקרירה בנתיים.
מה שכן אם מסינה יעסוב ויבוא מאמן אירופאי ,אני ממש לא בטוח שפארגו יוכל להצליח שם ואז נוכל לקחת אותו במחיר זול יותר בעתיד כמו שאני מקווה שנעשה עם ג'אקסון שישוחרר .
אני מאמין שמכבי יכולה להביא גם את פארגו וגם את גאקסון בסכום של 2.6 - 2.7 מליון אבל זה תלוי בכמה ההנהלה מוכנה להשקיעה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Chen » 01 יוני 2013, 11:05

eurobasket:
Paul Davis had a good season,but he also has offers,he is highly wanted by Maccab Tel-Aviv as i know it,LoncarK.C. Rivers (196-G-87, college: Clemson) are most probably to move on".

אם סמית הולך הייתי רוצה לראות כאן את ריוורס..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי MTA2311 » 01 יוני 2013, 11:23

ריברס הוא 2, והוא די חד גוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2013, 11:56

ממה שהבנתי זה הנשיא של חימקי שאמר את זה, ככה שאלו לא הנפצות של משפחת פדרמן.
שחף

הודעהעל ידי er79 » 01 יוני 2013, 12:08

מה יש להתקשות להבין? בעונה שלו בגליל הוא תפר את מכבי, כבר אז כולם הבינו שמדובר בשחקן ענק (בגלל זה דווקא השילוב שלו עם מקל כן מדגדג לי באיזשהו מקום, שניהם היו מהאחראים הראשיים לאליפות של הגליל). גם עונה לאחר מכן, במכבי, הוא היה שחקן אדיר. מה רע בגמר היורוליג? זה לא שעשינו משהו טוב יותר לאחר מכן. ייתכן מאוד שאם היה נשאר במכבי אולי היינו מצליחים ללכת צעד נוסף. אני עדיין בדעה שאם הוא דורש 2 מליון דולר לא כדאי לנו למצמץ אפילו לשנייה.
er79

הודעהעל ידי שחף » 01 יוני 2013, 12:10

פארגו שחקן נהדר, אבל הוא לא איזה מישהו מוכח כמו ספאנוליס או דימנטידיס שיש לו כמה זכיות ביורוליג ועוד כמה פיינל פורים. האיש נתן פה עונה אחת טובה.
חוץ מזה, אתם באמת חושבים שמכבי יכולה להתחרות כספית בהצעות של צסק''א? תחזירו את הסרט לבלוקבסטר
שחף

הודעהעל ידי LIAV10 » 01 יוני 2013, 12:23

er79 כתב:

מה יש להתקשות להבין? בעונה שלו בגליל הוא תפר את מכבי, כבר אז כולם הבינו שמדובר בשחקן ענק (בגלל זה דווקא השילוב שלו עם מקל כן מדגדג לי באיזשהו מקום, שניהם היו מהאחראים הראשיים לאליפות של הגליל). גם עונה לאחר מכן, במכבי, הוא היה שחקן אדיר. מה רע בגמר היורוליג? זה לא שעשינו משהו טוב יותר לאחר מכן. ייתכן מאוד שאם היה נשאר במכבי אולי היינו מצליחים ללכת צעד נוסף. אני עדיין בדעה שאם הוא דורש 2 מליון דולר לא כדאי לנו למצמץ אפילו לשנייה.

אולי נחתים גם את אבנר קופל, גם הוא היה אחראי לאליפות של גליל :)
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים