המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
shayta כתב:אני מקווה שמכבי תחלק נכון את עלות שחקני הרכש הנחוצים לה ולא תשים את כל הביצים בסל אחד, גם אם קוראים לו גר'מי פארגו. בשביל ספאנוליס שווה להשתגע, פארגו עדיין לא ספאנוליס.
חלוקה נכונה של התקציב אומרת שגם בעמדות 2 ו-5 נראה שחקנים טובים.
הייתי שמח לראות שלושה שחקנים רכש שנשארו עדיין בתחום המחיר השפוי(פלאניניץ, דיוויס, ג'קסון....) ולא אחד במחיר מופרז בסטנדרטים של מכבי שיגרום בהכרח ליתר הקבוצה להיות לא מאוזנת ובינונית
shayta כתב:נניח שמכבי יכולה לחשוב על פארגו וג'קסון יחד, שעלותם יחד נאמדת בקרוב ל-3 מיליון דולרים. מה יהיה בעמדה 5 ?
shayta כתב:לצערי זה לא אפשרי. טכנית כן, אבל תחת ההנהלה הנוכחית ממש לא. בטח לא יחד עם ג'יימס
shayta כתב:אני מקווה שמכבי תחלק נכון את עלות שחקני הרכש הנחוצים לה ולא תשים את כל הביצים בסל אחד, גם אם קוראים לו גר'מי פארגו. בשביל ספאנוליס שווה להשתגע, פארגו עדיין לא ספאנוליס.
הייתי שמח לראות שלושה שחקנים רכש שנשארו עדיין בתחום המחיר השפוי(פלאניניץ, דיוויס, ג'קסון....) ולא אחד במחיר מופרז בסטנדרטים של מכבי שיגרום בהכרח ליתר הקבוצה להיות לא מאוזנת ובינונית
שחף כתב:פארגו שחקן נהדר, אבל הוא לא איזה מישהו מוכח כמו ספאנוליס או דימנטידיס שיש לו כמה זכיות ביורוליג ועוד כמה פיינל פורים. האיש נתן פה עונה אחת טובה.
חוץ מזה, אתם באמת חושבים שמכבי יכולה להתחרות כספית בהצעות של צסק''א? תחזירו את הסרט לבלוקבסטר
jol9 כתב:shayta כתב:אני מקווה שמכבי תחלק נכון את עלות שחקני הרכש הנחוצים לה ולא תשים את כל הביצים בסל אחד, גם אם קוראים לו גר'מי פארגו. בשביל ספאנוליס שווה להשתגע, פארגו עדיין לא ספאנוליס.
בעמדה 5 יש לנו שחקן טוב מאוד. חבל לשים הרבה כסף על שחקן כמו דייויס, כשכבר יש לך שחקן מצויין בדיוק באותה העמדה.
אפשר לחסוך מעט כאן, ולהביא שחקן סולידי שישלים את ג'יימס, ויאפשר לו לנוח מבלי שהרמה תיפול באופן משמעותי. את הכסף צריך לשים על שני שחקנים בעמדות 1 ו-2.
שחף כתב:איך בדיוק זה שהוא היה ביורוליג עונה אחת נאמר לזכותו? גם סופו היה מצויין באותה עונה ומאז לא שיחזר את היכולת הזו, ולא חסרים שחקנים שנותנים עונה אחת טובה ואז נעלמים.
shayta כתב:jol9 כתב:shayta כתב:אני מקווה שמכבי תחלק נכון את עלות שחקני הרכש הנחוצים לה ולא תשים את כל הביצים בסל אחד, גם אם קוראים לו גר'מי פארגו. בשביל ספאנוליס שווה להשתגע, פארגו עדיין לא ספאנוליס.
בעמדה 5 יש לנו שחקן טוב מאוד. חבל לשים הרבה כסף על שחקן כמו דייויס, כשכבר יש לך שחקן מצויין בדיוק באותה העמדה.
אפשר לחסוך מעט כאן, ולהביא שחקן סולידי שישלים את ג'יימס, ויאפשר לו לנוח מבלי שהרמה תיפול באופן משמעותי. את הכסף צריך לשים על שני שחקנים בעמדות 1 ו-2.
אני מאוד אוהב ומעריך את ג'יימס, הוא גם חייב להיות חלק ממכבי בשנים הבאות. אבל הוא לא 5, אלא אותו 4.5 שמכבי תחת בלאט מתעקשת להחתים(מלבד סופו).
יש לו נחיתות משמעותית מול כל גבוה מסיבי ביבשת והוא מרחיק אותנו מהליגה של הגדולות באמת, בטח כשהוא מהווה כינור ראשון ויחיד.
שחקן סולידי, כמו שאתה מבקש, חייב לעמוד בכמה קריטריונים על מנת להשלים את גיימס כמדומני.
הוא חייב להיות גבוה ממנו, פיזי ממנו ולתת מימד נוסף מתחת לסלים בהגנה ובהתקפה, גיימס כבר יביא את היתר.
אין שחקנים "סולידים" כאלה באירופה, מלבד אותם שמות שמוזכרים כאן מידי עונה. מאריץ, וויאקס, דיוויס, באראץ....הם לא משלימים, לא זולים והם מצרך חובה בקבוצה ששואפת להיות מהטופ של אירופה.
MTA2311 כתב:אני קונה גם זר אחד טוב בקו האחורי. זה כמובן לא יספיק, אבל סביר להניח שאפילו את זה לא נקבל.
felix_r כתב:כותבים שצסקא הציעה לפארגו חוזה לשנתים תמורת 4 מיליון (סך הכל)
yzafrir כתב:אני בשלב הזה עדיין מסתמך על זה שהשחקנים המדוברים עוד לא חתמו בשום מקום
עוד חודש חודשיים נדבר אחרת...בנתיים תנו להנות קצת...
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־29 אורחים