המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Mta_atic כתב:ריאל מדריד מעוניינת באנתוני פארקר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4096296,00.html
מקווה שזה בלוף.
ממש לא מעוניין לראות אותו משחק נגדנו בהיכל (ולאו דווקא בגלל היכולת, יותר בגלל האמוציות שזה יעלה).
yarinsaky כתב:דווקא מו אוונס יכול להיות אחלה החתמה לריאל, עדיין בכושר טוב מאוד ועם ניסיון אירופאי מאוד מוצלח.
מכל החתמות היורוליג בינתיים דווקא ההחתמה של ניקולאס במילאנו הכי הרשימה אותי, שחקן גדול. חבל שלא מצא דרכו למכבי, אבל זה
היה די ברור שזה לא יקרה, מכבי תמיד הולכת בדרכים עקיפות ולא ישר על מציאות כאלו.
asafb96 כתב:היו הקיץ הרבה החתמות גדולות, אי אפשר להצביע על 1
מה שכן, ללא ספק מילאנו וצסק"א הם המרשימות ביותר ברכש
yzafrir כתב:asafb96 כתב:היו הקיץ הרבה החתמות גדולות, אי אפשר להצביע על 1
הייתי מוסיף גם את אפס , וגם ז'אלגיריס עשתה החתמות יפות
rc4991 כתב:מי אתם חושבים ינצח במצ' אפ:סופו או בורוסיס?
אני חושב שבורוסיס
asafb96 כתב:yzafrir כתב:asafb96 כתב:היו הקיץ הרבה החתמות גדולות, אי אפשר להצביע על 1
הייתי מוסיף גם את אפס , וגם ז'אלגיריס עשתה החתמות יפות
אפס הוסיפה את וויאצ'יץ' באראץ וסאבנוביץ' במקום ראקו, וויצ'יץ' ורוברטס. החתמות יפות, אבל זה סך הכל חיזוק קל, לא מהפכה משמעותית כמו מילאנו
ז'אלגריס עשתה ללא ספק החתמת יפות מאוד לקבוצה בסדר הגודל שלה עם ראקוביץ', יאבטוקס ו-ווימס, אבל זה לא שחקנים ברמות שהחתימו מילאנו וצסק"א
מילאנו עשתה החתמות גדולות, אבל לא עשתה טעויות כמו קבוצות בעבר, ובנו שם גם ספסל טוב. בעמדות הפנים יש להם את בורוסיס האדיר, ראדוסוביץ' הצעיר והמוכשר, ופוטסיס הוותיק והטוב, ומדברים שם על מנסה בונסו. רק לחשוב על השחקנים האלה מול הקוו הקדמי של מכבי עושה לי צמרמורת. אני כבר לא יכול לחכות לתחילת העונה
לדעתי באראץ' וסבנוביץ' הם שידרוגים גדולים מאוד, שלא להגיד עצומים, ביחס לוויצ'יץ' שבקושי מסוגל עוד להתמודד ברמות האלה, ורברטס שהוא פשוט לא שחקן לרמות האלה. ראקוצ'ביץ' אכן שחקן נהדר לטעמי, וצריך לראות איך וויאציץ' יחליף אותו.
עם רכז טוב(ולפילזן רחוק להיות אחד כזה), הקבוצה הזאת היא במובהק קבוצת פיינל פור.
אבל אני מסכים שהסגל הטוב ביותר הוא של מילאנו. עשו שם רכש אדיר. אני לא הייתי ממהר אבל להמליך אותם, יש בפניהם דרך ארוכה עד לחיבור המיוחל. לבורוסיס, למרות היותו סקורר מצויין מבפנים, שמייצר סטטיסטיקות נאות במספר מועט יחסית של דקות, יש בעיות משמעת וזה בא לידי ביטוי בעונתו האחרונה באולימפיאקוס. פוטסיס פאוור נהדר, וכבר דפק בעבר מספרים יותר מרשימים, שירדו עקב הרוטציות הארוכות של אוברדוביץ', אבל צריך לראות אם הוא יכול לעשות את המעבר משחקן משלים לשחקן מוביל.
כנ''ל לגביי ניקולאס שהוא באמת שחקן נהדר וקבוצתי.
הם גם דאגו להביא רכז טהור כמו קוק, שרחוק מלהיות כוכב, ואת הבעיות שלו כולנו מכירים - נוטה לזרוק יותר מידי במקום לחדור, למרות שבנושא הזה היה אצלו שיפור ניכר בולנסיה. וגם ככה מדובר באחד המוסרים היותר טובים באירופה בשנים האחרונות. עבר עונה נהדרת
אורי כתב:נכון לעכשיו הקבוצות שלדעתי ילכו הכי רחוק העונה, עפ''י הבנייה ושימור הסגל מעונות קודמות, הן:
מכבי, סיינה, צסק''א(הסגל הכי איכותי ביורוליג לדעתי), פנרבחצ'ה, פילזן, ברצלונה(שאני צופה שתראה ירידה העונה)ופאו במידה והסגל הנוכחי ישאר ואובראדוביץ' לא ילך לשום מקום.
קבוצות שאני כמעט משוכנע שיאכזבו ביחס לציפיות הן ריאל(רכש חלש) ומילאנו(עשו יותר מידי שינויים), כן כן.
קבוצות שיפתיעו: בילבאו, ז'לגיריס, קאנטו.
אורי כתב:אני חושב שגם היירסטון בדרך למילאנו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־25 אורחים