אשכול אירופי החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול אירופי החדש - סיינה, צסק"א ובארסה מתחמשות

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יולי 2011, 10:57

קשה לי להאמין שהוא יבוא לריאל , בשלב כזה של הקרירה הכסף כבר לא משחק תפקיד ואני מאמין שאם ירצה עונת פרישה הוא יעדיף לעשות אותה בצהוב.....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2011, 11:19

Mta_atic כתב:ריאל מדריד מעוניינת באנתוני פארקר:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4096296,00.html

מקווה שזה בלוף.
ממש לא מעוניין לראות אותו משחק נגדנו בהיכל (ולאו דווקא בגלל היכולת, יותר בגלל האמוציות שזה יעלה).

הכתבה הזו מוכיחה לכל מי שחשב (והיו כאלה)שריאל כן תביא שמות גדולים ותרכיב קבוצה מצויינת(וזה עדיין לא מבטיח לה להיות קבוצה טובה),אגב שמות נוספים מהכתבה:ג'מאל קרופורד(מאוד מעניין),סאשה פאבלוביץ'(שכמה פה דיברו עליו כתחליף לאידסון) ואנדרס נוצ'יוני.עוד לפני כן דובר על כך שמוריס אוואנס, סווינגמן ותיק (33, 1.96 מ') שסיים חוזה בוושינגטון וויזארדס, עשוי להגיע למדריד,כמו כן דונטה דרייפר סיכם בקבוצה.
אני לא חושב שפארקר יבוא כי הוא אמר שהוא לא רוצה להרוס את הזיכרונות הטובים שלו(אפשר להניח שהוא מתכוון גם לאירופה)

איזה כיף שהבית שלנו הולך להיות כל כך מעניין ושהעונה לא תתחיל רק מהטופ 16 :dance4 :dance4 :dance4
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 17 יולי 2011, 11:27

תפסיקו לחיות בסרט לגביי ריאל. אם אכן אחד מהרשימה באמת יחתום בשורותיה, אפשר להכריז סופית שצריך לסגור את הקבוצה הזאת, שמבזבזת כספים אדירים על שחקנים מזדקנים שלא יסחבו אותם לשום מקום.
אורי

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יולי 2011, 13:19

דווקא מו אוונס יכול להיות אחלה החתמה לריאל, עדיין בכושר טוב מאוד ועם ניסיון אירופאי מאוד מוצלח.

מכל החתמות היורוליג בינתיים דווקא ההחתמה של ניקולאס במילאנו הכי הרשימה אותי, שחקן גדול. חבל שלא מצא דרכו למכבי, אבל זה
היה די ברור שזה לא יקרה, מכבי תמיד הולכת בדרכים עקיפות ולא ישר על מציאות כאלו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 יולי 2011, 13:30

מסתבר שבשיקטש כמעט הצליחה להחתים את קובי בראיינט על חוזה של 400 אלף דולר לחודש, הבעייה שחשבון הבנק שלה הוקפא בגלל
בעיות משפטיות במועדון שקשורות לכדורגל דווקא.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2011, 13:37

yarinsaky כתב:דווקא מו אוונס יכול להיות אחלה החתמה לריאל, עדיין בכושר טוב מאוד ועם ניסיון אירופאי מאוד מוצלח.

מכל החתמות היורוליג בינתיים דווקא ההחתמה של ניקולאס במילאנו הכי הרשימה אותי, שחקן גדול. חבל שלא מצא דרכו למכבי, אבל זה
היה די ברור שזה לא יקרה, מכבי תמיד הולכת בדרכים עקיפות ולא ישר על מציאות כאלו.

דווקא אני חושב שבורוסיס,הוא הולך לתת תצוגות ענק והוא כנראה הסנטר הטוב באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יולי 2011, 13:54

היו הקיץ הרבה החתמות גדולות, אי אפשר להצביע על 1
מה שכן, ללא ספק מילאנו וצסק"א הם המרשימות ביותר ברכש
asafb96

הודעהעל ידי yzafrir » 17 יולי 2011, 14:18

asafb96 כתב:היו הקיץ הרבה החתמות גדולות, אי אפשר להצביע על 1

הייתי מוסיף גם את אפס , וגם ז'אלגיריס עשתה החתמות יפות
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יולי 2011, 14:48

yzafrir כתב:

אפס הוסיפה את וויאצ'יץ' באראץ וסאבנוביץ' במקום ראקו, וויצ'יץ' ורוברטס. החתמות יפות, אבל זה סך הכל חיזוק קל, לא מהפכה משמעותית כמו מילאנו
ז'אלגריס עשתה ללא ספק החתמת יפות מאוד לקבוצה בסדר הגודל שלה עם ראקוביץ', יאבטוקס ו-ווימס, אבל זה לא שחקנים ברמות שהחתימו מילאנו וצסק"א
מילאנו עשתה החתמות גדולות, אבל לא עשתה טעויות כמו קבוצות בעבר, ובנו שם גם ספסל טוב. בעמדות הפנים יש להם את בורוסיס האדיר, ראדוסוביץ' הצעיר והמוכשר, ופוטסיס הוותיק והטוב, ומדברים שם על מנסה בונסו. רק לחשוב על השחקנים האלה מול הקוו הקדמי של מכבי עושה לי צמרמורת. אני כבר לא יכול לחכות לתחילת העונה :frightened
asafb96

Re: אשכול אירופי החדש - קיץ חם במילאנו

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 17 יולי 2011, 14:50

גם ריטאס עשתה יופי של קיץ(סייבוטיס ורוברטס בין ההחתמות)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2011, 14:55

מי אתם חושבים ינצח במצ' אפ:סופו או בורוסיס?
אני חושב שבורוסיס
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יולי 2011, 14:56

rc4991 כתב:מי אתם חושבים ינצח במצ' אפ:סופו או בורוסיס?
אני חושב שבורוסיס

קשה להמר ולקבוע, אבל לדעתי בורוסיס הוא הסנטר הטוב ביותר היום באירופה. הוא שחקן יותר שלם מכל סנטר אחר, יש לו פשוט הכל
ובכל זאת, סופו ביום טוב מאכיל אותו קש בהתקפה, בהגנה זה כבר יותר בעייתי
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 17 יולי 2011, 15:29

asafb96 כתב:
yzafrir כתב:

אפס הוסיפה את וויאצ'יץ' באראץ וסאבנוביץ' במקום ראקו, וויצ'יץ' ורוברטס. החתמות יפות, אבל זה סך הכל חיזוק קל, לא מהפכה משמעותית כמו מילאנו
ז'אלגריס עשתה ללא ספק החתמת יפות מאוד לקבוצה בסדר הגודל שלה עם ראקוביץ', יאבטוקס ו-ווימס, אבל זה לא שחקנים ברמות שהחתימו מילאנו וצסק"א
מילאנו עשתה החתמות גדולות, אבל לא עשתה טעויות כמו קבוצות בעבר, ובנו שם גם ספסל טוב. בעמדות הפנים יש להם את בורוסיס האדיר, ראדוסוביץ' הצעיר והמוכשר, ופוטסיס הוותיק והטוב, ומדברים שם על מנסה בונסו. רק לחשוב על השחקנים האלה מול הקוו הקדמי של מכבי עושה לי צמרמורת. אני כבר לא יכול לחכות לתחילת העונה :frightened

לדעתי באראץ' וסבנוביץ' הם שידרוגים גדולים מאוד, שלא להגיד עצומים, ביחס לוויצ'יץ' שבקושי מסוגל עוד להתמודד ברמות האלה, ורברטס שהוא פשוט לא שחקן לרמות האלה. ראקוצ'ביץ' אכן שחקן נהדר לטעמי, וצריך לראות איך וויאציץ' יחליף אותו.
עם רכז טוב(ולפילזן רחוק להיות אחד כזה), הקבוצה הזאת היא במובהק קבוצת פיינל פור.

אבל אני מסכים שהסגל הטוב ביותר הוא של מילאנו. עשו שם רכש אדיר. אני לא הייתי ממהר אבל להמליך אותם, יש בפניהם דרך ארוכה עד לחיבור המיוחל. לבורוסיס, למרות היותו סקורר מצויין מבפנים, שמייצר סטטיסטיקות נאות במספר מועט יחסית של דקות, יש בעיות משמעת וזה בא לידי ביטוי בעונתו האחרונה באולימפיאקוס. פוטסיס פאוור נהדר, וכבר דפק בעבר מספרים יותר מרשימים, שירדו עקב הרוטציות הארוכות של אוברדוביץ', אבל צריך לראות אם הוא יכול לעשות את המעבר משחקן משלים לשחקן מוביל.
כנ''ל לגביי ניקולאס שהוא באמת שחקן נהדר וקבוצתי.
הם גם דאגו להביא רכז טהור כמו קוק, שרחוק מלהיות כוכב, ואת הבעיות שלו כולנו מכירים - נוטה לזרוק יותר מידי במקום לחדור, למרות שבנושא הזה היה אצלו שיפור ניכר בולנסיה. וגם ככה מדובר באחד המוסרים היותר טובים באירופה בשנים האחרונות. עבר עונה נהדרת בולנסיה והוכיח את עצמו גם במלאגה.
אורי

הודעהעל ידי rc4991 » 17 יולי 2011, 15:33

לא מסכים איתך.
דווקא לקבוצה כזאת שמלאה בכישרון הייתי מביא רכז בוגר ואחראי כמו קוק שמנהל התקפה נהדר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אורי » 17 יולי 2011, 15:37

נו מה אמרתי?
אורי

הודעהעל ידי אורי » 17 יולי 2011, 15:46

נכון לעכשיו הקבוצות שלדעתי ילכו הכי רחוק העונה, עפ''י הבנייה ושימור הסגל מעונות קודמות, הן:
מכבי, סיינה, צסק''א(הסגל הכי איכותי ביורוליג לדעתי), פנרבחצ'ה, פילזן, ברצלונה(שאני צופה שתראה ירידה העונה)ופאו במידה והסגל הנוכחי ישאר ואובראדוביץ' לא ילך לשום מקום.

קבוצות שאני כמעט משוכנע שיאכזבו ביחס לציפיות הן ריאל(רכש חלש) ומילאנו(עשו יותר מידי שינויים), כן כן.

קבוצות שיפתיעו: בילבאו, ז'לגיריס, קאנטו.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יולי 2011, 15:50

לדעתי באראץ' וסבנוביץ' הם שידרוגים גדולים מאוד, שלא להגיד עצומים, ביחס לוויצ'יץ' שבקושי מסוגל עוד להתמודד ברמות האלה, ורברטס שהוא פשוט לא שחקן לרמות האלה. ראקוצ'ביץ' אכן שחקן נהדר לטעמי, וצריך לראות איך וויאציץ' יחליף אותו.
עם רכז טוב(ולפילזן רחוק להיות אחד כזה), הקבוצה הזאת היא במובהק קבוצת פיינל פור.

אבל אני מסכים שהסגל הטוב ביותר הוא של מילאנו. עשו שם רכש אדיר. אני לא הייתי ממהר אבל להמליך אותם, יש בפניהם דרך ארוכה עד לחיבור המיוחל. לבורוסיס, למרות היותו סקורר מצויין מבפנים, שמייצר סטטיסטיקות נאות במספר מועט יחסית של דקות, יש בעיות משמעת וזה בא לידי ביטוי בעונתו האחרונה באולימפיאקוס. פוטסיס פאוור נהדר, וכבר דפק בעבר מספרים יותר מרשימים, שירדו עקב הרוטציות הארוכות של אוברדוביץ', אבל צריך לראות אם הוא יכול לעשות את המעבר משחקן משלים לשחקן מוביל.
כנ''ל לגביי ניקולאס שהוא באמת שחקן נהדר וקבוצתי.
הם גם דאגו להביא רכז טהור כמו קוק, שרחוק מלהיות כוכב, ואת הבעיות שלו כולנו מכירים - נוטה לזרוק יותר מידי במקום לחדור, למרות שבנושא הזה היה אצלו שיפור ניכר בולנסיה. וגם ככה מדובר באחד המוסרים היותר טובים באירופה בשנים האחרונות. עבר עונה נהדרת

הם אכן החתמות טובות, אבל זה הנקודות היותר טובות שהיו לאפס. הנקודה החלשה היא עמדת הרכז שאוישה על ידי ויז' וטונצ'רי. הם חייבים רכז
למילאנו יש סגל אדיר. בורוסיס קיבל שנה שעברה 17 דקות בערך למשחק ונתן מספרים אדירים. העונה הוא אמור לקבל 20-25 דקות, יהיה מעניין לראות את התפוקה שיביא. מה גם שבדקות שהוא בחוץ יש להם את ראדוסוביץ', שחקן נפלא, פוטנציאל אדיר. אם יביאו את מנסה בונסו כמו שאומרים ויסגרו את הקוו הקדמי, הם עוד קבוצה שתתמודד על הפיינל 4 השנה. לדעתי הטעות היחידה שלהם זה השחרור של הוקיס. הוא וניקולס סוגרים בצורה מושלמת את העמדה 2. הוקינס לדעתי אולי השחקן הכי האנדרייטד באירופה. שחקן הגנה אדיר, שומר נפלא, אתלט, חזק, מגוון, קבוצתי, וקלעי סביר. הוא וניקולס משלמים אחד את השני בצורה מושלמת פשוט, עשו טעות ששיחררו אותו. אבל חוץ ממנו, עשו רכישות נפלאות, בדיוק לעמדות שצריכים. יהיה מעניין לראות אותם העונה, ולראות אם יהיה המשכיות לשנים הבאות גם אם לא ילך בעונה הראשונה, או שזה רק משהו חד פעמי
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 17 יולי 2011, 15:52, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יולי 2011, 15:52

אורי כתב:נכון לעכשיו הקבוצות שלדעתי ילכו הכי רחוק העונה, עפ''י הבנייה ושימור הסגל מעונות קודמות, הן:
מכבי, סיינה, צסק''א(הסגל הכי איכותי ביורוליג לדעתי), פנרבחצ'ה, פילזן, ברצלונה(שאני צופה שתראה ירידה העונה)ופאו במידה והסגל הנוכחי ישאר ואובראדוביץ' לא ילך לשום מקום.

קבוצות שאני כמעט משוכנע שיאכזבו ביחס לציפיות הן ריאל(רכש חלש) ומילאנו(עשו יותר מידי שינויים), כן כן.

קבוצות שיפתיעו: בילבאו, ז'לגיריס, קאנטו.

מילאנו לדעתי יגיעו רחוק העונה. עשו הרבה שינויים, אבל בעמדות הנכונות. גם מכבי הפכה כמעט את כל הסגל העונה, והגיעה לגמר..
ריאל גם יכולה להגיעה רחוק, אבל צריכה להחזק בנקודות החלשות שלה, ויש להם הרבה. מבחינה תקציבית, הם מסוגלים להשלים סגל אדיר
asafb96

הודעהעל ידי אורי » 17 יולי 2011, 15:55

אני חושב שגם היירסטון בדרך למילאנו.
אורי

הודעהעל ידי asafb96 » 17 יולי 2011, 16:06

אורי כתב:אני חושב שגם היירסטון בדרך למילאנו.

כן... הוא כבר שם אם אני לא טועה..
סיינה הביאו במקומו את סאמארס מדטרויט
asafb96

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Tom1313 ו־25 אורחים