12 אפריל 2011, 14:25
yzafrir כתב:אבל זה יוצר בעיה
סופו הוא לא שחקן הגנה טוב, והנדריקס או שחקן PF\C כמו שאתה רוצה יתקשו מול סנטרים אמיתיים
מכבי צריכה לפחות שחקן 1 גבוה, חזק, שיתן ריבאונד חסימות ושמירה על סנטרים
הנדריקס מאוד התקשה השנה, וסופו כמו שראינו לא שחקן הגנה טוב
בקשר למשחק האתלטי, מי שצריך לשחק במשחק מהיר זה הגארדים והפורוורדים, לבנות על הסנטר שלך במשחק אתלטי זה טעות
פארגו, פרקינס, אליהו ואידסון ידאגו לריצה ולאתלטיות, אבל מי ידאג לתת הגנה מתחת לסל ולהרתיע גארדים שחודרים?
12 אפריל 2011, 14:27
yzafrir כתב:חביב אורנג'ד
פרקינס הוא לא בדיוק רכז (הוא קומבו גארד) אבל קארול הוא ממש לא רכז .
אם קארול משחק בחמישייה יחד עם פארגו ( שיתפקד כרכז) אז מי הרכז המחליף שלך ?
לגבי וויבר , ברור שהוא עדיף על איידסון אבל כבר לא נראה לי שהוא באותו רמת מחיר בכלל היום...( וצודק זה 19 , טעות הקלדה...)
12 אפריל 2011, 14:35
12 אפריל 2011, 14:36
asafb96 כתב:yzafrir כתב:חביב אורנג'ד
לגבי וויבר , ברור שהוא עדיף על איידסון אבל כבר לא נראה לי שהוא באותו רמת מחיר בכלל היום...( וצודק זה 19 , טעות הקלדה...)
שילוב של אידסון, הלפרין וקארול דווקא יכול ליהיות לא רע ל10-15 דקות, שפארגו על הספסל
הבעיה תיהיה אחרי שפרקינס יחזור, ולמכבי יהיה סגל ארוך מידי, זה דבר לא בריא לקבוצה
12 אפריל 2011, 14:58
yzafrir כתב:asafb96 או שאתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה לא מבין מה שאני כותב....
שחקנים מסוגו של מאריץ' או בורוסיס סופו כן יכול לשמור אבל שחקנים כמו פישר הוא לא יכול לשמור ובמקרה הזה אתה צריך סנטר אתלט ומהיר יותר ולא עוד גורילה מתחת לסל...ולכן אני מנסה להסביר לך שאם פישר היה פה אז כמאריץ' משחק לא הוא היה שומר אותו אלא סופו ...
מה שחסר למכבי זה סנטר מחליף , פישר לא יכול להיות סנטר ראשון אבל מחליף בהחלט כן .
לגבי שארוד פורד הוא בדיוק ההגדרה ל-PF\C . בקבוצה שלו הוא מתפקד גם וגם .
12 אפריל 2011, 15:14
12 אפריל 2011, 15:16
12 אפריל 2011, 15:20
asafb96 כתב:yzafrir כתב:asafb96 או שאתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה לא מבין מה שאני כותב....
שחקנים מסוגו של מאריץ' או בורוסיס סופו כן יכול לשמור אבל שחקנים כמו פישר הוא לא יכול לשמור ובמקרה הזה אתה צריך סנטר אתלט ומהיר יותר ולא עוד גורילה מתחת לסל...ולכן אני מנסה להסביר לך שאם פישר היה פה אז כמאריץ' משחק לא הוא היה שומר אותו אלא סופו ...
מה שחסר למכבי זה סנטר מחליף , פישר לא יכול להיות סנטר ראשון אבל מחליף בהחלט כן .
זה בדיוק מה שאמרתי![]()
סופו יכול לשים גוף על שחקנים כבדים, אבל מול פישר יהיה לו קשה
לא צריך סנטר אתלט ומהיר כי פישר לא שחקן ששם כדור על הרצפה או עושה דברים מיוחדים, בסך הכל צריך לצאת לזריקות שלו מחצי מרחק
בקשר לחלק השני, זאת הבעיה, שמאריץ' משחק סופו ישחק, אבל כמה כבר סופו יכול לשחק? היום הקבוצות הגדולות באירופה משחקות 40 דקות עם סנטרים כבדים וחזקים.
אז סופו היה משחק בדקות של בורוסיס וואסקאז, אבל מי היה משחק בשאר הדקות מול נסטירוביץ' ופרוביץ'?
הבעיה של מכבי גם, שמעמדה 4 אין לה יותר מדי עזרה מתחת לסל, אליהו רך וחור מתחת לסל ובלו חזק ונלחםף, אבל נמוך מאוד
12 אפריל 2011, 15:23
DeusEx כתב:אני לא מבין מה בונים פה על פרקינס(עם כל הצער) שבמקרה הטוב יחזור בסוף ינואר חצי שחקן ממה שהוא היה.
הוא סוס מת בדיוק כמו בורשטיין שעבר פציעה אפילו קלה יותר ממנו והיה תלוי הרבה פחות באתלטיות שלו
והוא נראה כמו שהוא נראה כבר 3 שנים.. צריך להשקיע את הכסף בפארגו ולהביא מחליף נורמלי לפרקינס
12 אפריל 2011, 15:54
yzafrir כתב:asafb96 כתב:yzafrir כתב:asafb96 או שאתה לא קורא את מה שאני כותב או שאתה לא מבין מה שאני כותב....
זה בדיוק מה שאמרתי![]()
סופו יכול לשים גוף על שחקנים כבדים, אבל מול פישר יהיה לו קשה
לא צריך סנטר אתלט ומהיר כי פישר לא שחקן ששם כדור על הרצפה או עושה דברים מיוחדים, בסך הכל צריך לצאת לזריקות שלו מחצי מרחק
בקשר לחלק השני, זאת הבעיה, שמאריץ' משחק סופו ישחק, אבל כמה כבר סופו יכול לשחק? היום הקבוצות הגדולות באירופה משחקות 40 דקות עם סנטרים כבדים וחזקים.
אז סופו היה משחק בדקות של בורוסיס וואסקאז, אבל מי היה משחק בשאר הדקות מול נסטירוביץ' ופרוביץ'?
הבעיה של מכבי גם, שמעמדה 4 אין לה יותר מדי עזרה מתחת לסל, אליהו רך וחור מתחת לסל ובלו חזק ונלחםף, אבל נמוך מאוד
אין הרבה קבוצות שמחזיקות מאסה כזאת מתחת לסל ושים לב שאלו שכן , הם מעשירות הייבשת . שחקנים כאלו עולם הון ומכבי לא יכולה להרשות לעצמה עוד שחקן כזה בסגל...לעומת זאת טווינרים עולים הרבה פחות ואם מוצאים אחד יעיל גם בהתקפה וגם כמו שהגדרת את טומיץ' לא מפחד לשים את הגוף (שאין לו) בהגנה היא רק תרוויח , וסביר ששחקן כזה יהיה טווינר ולא סנטר בגובהה מעל 2.10
12 אפריל 2011, 17:03
yzafrir כתב:DeusEx כתב:אני לא מבין מה בונים פה על פרקינס(עם כל הצער) שבמקרה הטוב יחזור בסוף ינואר חצי שחקן ממה שהוא היה.
הוא סוס מת בדיוק כמו בורשטיין שעבר פציעה אפילו קלה יותר ממנו והיה תלוי הרבה פחות באתלטיות שלו
והוא נראה כמו שהוא נראה כבר 3 שנים.. צריך להשקיע את הכסף בפארגו ולהביא מחליף נורמלי לפרקינס
אתה לא יודע איך הוא יחזור (הוא נפצע ברגל הלא דומניננטית שלו..) אבל אני מסכים איתך שבגלל חוסר הידיעה עדיף באמת למצוא לו מחליף ואני אישית חושב שקארול לא יכול להיות המחליף שלו אלא קומבו גארד אחר כמו מרקוס וויליאמס (לא חייב הוא...)
12 אפריל 2011, 17:35
12 אפריל 2011, 17:52
חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:חביב אורנג'ד
מכבי בכל מקרה תצטרך להביא עוד גארד שידע גם לרכז, בלי קשר להבאתו המיוחלת של קארול.
ואגב, וויבר בהחלט יכול לתפקד גם כרכז.
12 אפריל 2011, 18:02
DeusEx כתב:yzafrir כתב:DeusEx כתב:אני לא מבין מה בונים פה על פרקינס(עם כל הצער) שבמקרה הטוב יחזור בסוף ינואר חצי שחקן ממה שהוא היה.
אתה לא יודע איך הוא יחזור (הוא נפצע ברגל הלא דומניננטית שלו..) אבל אני מסכים איתך שבגלל חוסר הידיעה עדיף באמת למצוא לו מחליף ואני אישית חושב שקארול לא יכול להיות המחליף שלו אלא קומבו גארד אחר כמו מרקוס וויליאמס (לא חייב הוא...)
למה רגל לא דומיננטית? הוא נפצע בימין לא? אני הייתי הולך על איזה שחקן סקורר סטייל לנגפורד כזה בגלל
שכנראה ישאר פה האנמי אידסון ויצטרף אליו האנמי הלפרין אז צריך שחקן שיעשה גם נקודות.
בהנחה ואידסון לא ישאר אז להביא סקורר מגוון בשלוש וקלעי זול כמו קארול לעמדת הקלעי שיחפה על הלפרין
12 אפריל 2011, 18:05
12 אפריל 2011, 18:12
yzafrir כתב:חביב אורנג'ד כתב:yzafrir כתב:חביב אורנג'ד
מכבי בכל מקרה תצטרך להביא עוד גארד שידע גם לרכז, בלי קשר להבאתו המיוחלת של קארול.
ואגב, וויבר בהחלט יכול לתפקד גם כרכז.
זה בדיוק מה שאני אומר כל הזמן , קארול הוא לא המחליף לפרקינס אלא בנוסף (או לשחקן אחר שיחליף את פרקינס...)
וויבר מאוד מזכיר את איידסון במגוון היכולות שלו פלוס קליע טובה מאוד מבחוץ , דבר אחד רע שאני כן יכול להגיד על וויבר זה שהוא אתלט בינוני בטח ביחס לגובה שלו ולזה שהוא שחור (בלי להיות גזען ), הוא סוג של פוינט פאוורד...עוד שחקן שאני אוהב בסגנון הזה הוא פונקראשוב שמשחק אצל צביקה רק שהוא מעדיף לשחק תמיד בתור רכז למרות גובהו...
12 אפריל 2011, 18:39
12 אפריל 2011, 18:49
אני עוקב אחרי וויבר בדי ליג כל השנה ועניין האתלטיות שלו זה הדבר שהכי איכזב אותי . הוא הרבה פחות אתלט ממה שמצפים משחקן שגובה שלו והוא כמעט ולא מטביע . מה שכן הוא שחקן חכם , מוביל כדור מצויין וקלעי מצויין . והאמת כל עוד יש לך שני שחקנים סופר אתלטים בעמדות 1,2 אז זה פחות חשוב לעמדה 3...
יש לי בעיה עם הלפרין בתור שחקן מוביל במכבי , אני פשוט לא סומך עליו . כשחקן משלים הוא בהחלט יכול לתרום .
גם הלפרין גם שייר וגם עוד גארד ואולי גם מישהו במקום איידסון זו מהפכה גדולה מידי ובטח ובטח שמיותרת לאור ההישג של הסגל הנוכחי....
לגבי הכתבה בוואלה על קארול , לא נראה לי שקבוצות בספרד רודפות אחריו אחרי " הצלחות " של קלעים מובילים אחרים בליגה הספרדית כמו אולסן , גראלד פיץ' , טאקר , ואינגליש.... אני בטוח שהם הרבה יותר יזהרו בהחתמות שלהם בקיץ .
12 אפריל 2011, 19:37
12 אפריל 2011, 19:45
yzafrir כתב:חביב , עזוב שטויות , תוסיף לחתימה שלך סגל שהיית רוצה לראות והגיוני גם מבחינת מחיר ואז נדבר...