יוסי22 כתב:אדגר פו כתב:מי אלו החברים הצעירים בהנהלה ? הם נחתו מהשמיים ? הם לא קיבלו את הירושה מהמלך בורבון פדרמן הראשון ?
מצטער, אין חלוקה כזאת אצלי.
לפדרמן יש חלק גדול בהפיכה של מכבי לאימפריה אירופית קבועה בעשור האחרון ולהפיכה של מכבי לקבוצה שמכניסה הכי הרבה כסף באירופה מה שנותן יציבות להרבה מאוד שנים .
הבעיה היא שהילדים היהירים חשבו שהם המציאו את הגלגל ובאמת אפשר להפוך קבוצת ספורט לעסק ובדרך פגעו בצורה קשה מאוד במותג כך שאם לא יעצרו אותם הם יהרסו את כל מה שמזרחי בנה במשך 40 שנה ופדרמן בערך 25 שנה.
אני מבטיח לך שאת הילדים היהירים הביא פדרמן בכבודו ובעצמו.
נכון שהוא היה חלק משמעותי מכל ההצלחה של המועדון בעבר, אבל כבר שנים לא מעטות, שבהן הוא נמצא בראש המערכת, המערכת גולשת במדרון חלקלק למטה.
בעצם מאז פירוק השושלת, מכבי איבדה 2-3 גביעים, 3 אליפויות (ועוד כמעט אליפות אחת), ונתנה רק 2-3 עונות טובות באירופה, וכל השאר בינוניות-רעות.
ברור לי שעוד מעט יבוא מקובי ושאר תומכי ההנהלה, ויגידו שבממוצע אנחנו במקום ה-6 באירופה, אבל היום כבר אי אפשר לרמות את כולם כל הזמן.
עכשיו בלאט יעזוב, יגיע מאמן אחר, יבנו קבוצה חדשה, ולא יהיה על מי לזרוק את הרפש.
אני אישית מקווה מאוד שההנהלה הזאת - כולה, תעזוב. כולם. כולל שלף, והכדורגלן, וכמובן הפדרמנים, ואפילו שמעון. אם הוא איבד את הכוח להשפיע, אז שינוח מהעשייה,
ויהנה מהחיים. חבל על הבריאות שלו.