er79 כתב:הכתובת הייתה על הקיר זמן רב, במיוחד לאחר ה-3:0 המביש מול ריאל. יש לנו את הקבוצה העלובה ביותר בעשור האחרון, יותר עלובה מהקבוצה של ארויו, שלפחות לקחה אליפות. וזה מגיע לך, אדון פדרמן. אתה והקמצנות המסריחה שלך עליתם לנו באליפות.
ידעתי מדוע אני חושש מהמשחק. פשוט חשתי את זה לצערי. לא הפסדנו לחיפה כל העונה, ידעתי שנפסיד להם לפחות פעם אחת.
אנשים פה התווכחו איתי שאוחיון עדיף על מקל. אני טענתי שמקל טוב יותר. והיום הוכח שזה נכון. אנשים פה התווכחו איתי שדאנקן עדיף על קלאתיס. גם היום הוכח שצדקתי. מכבי חייבת לעשות מהפכה ולהשקיע בשחקנים, אבל היא גם צריכה את השניים האלו. מקל תפר אותנו כבר פעמיים, הוא תמיד עושה לנו צרות. הבעיה היא שעכשיו אנחנו נצטרך לזחול על ארבע כדי לשכנע אותו לחזור. מכבי חייבת לחזור לקונספט שהיא פוחדת ממנו: שחקן על אחד ואולי שניים, ושחקנים משלימים ראויים סביבם. קלאתיס ומקל אמורים להיות שניים מהשחקנים המשלימים האלה, כשמקל יכול להיבנות כרכז העתיד של הקבוצה. הוא כבר הוכיח שהוא ווינר. אם הוא לא יתקבל למילווקי, נראה את פדרמן הטמבל מצליח להביא אותו. אני לא מאשים את בלאט. מי שמביא שחקנים בעלויות של ליגת יול"ב, יכול לבוא בטענות רק לעצמו. מקווה שהמסר הועבר. אני עצוב כרגע, אבל אני מקווה שהסטירה הזאת תעיר שם כמה מההנהלה.
זהו ? כבר הפכת את מקל לרכז העתיד של הקבוצה ? יש לי חדשות בשבילך - מקל לא שחקן טופ יורוליג, נקודה. אין שחקן ישראלי כזה היום והיחידים שיש להם אפסייד להיות קרובים לכך הם אליהו וכספי.
מלבד זאת, מקל היה במכבי וברח, כאשר ראה שהוא משחק "רק" בליגה.
גל מקל לא יהיה המושיע של מכבי, קח בחשבון.
וקח בחשבון עוד משהו - בשיטה בה מנצחים אליפות ב-40 דקות, גם עם קבוצה יותר טובה, לא תהיה לך ערובה לנצחון. ע"ע ניקולה, מוריס וביינום בקבוצה אחת.