המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:yzafrir כתב:ואם בלאט היה משחק על משחק בידודים על אליהו זה היה עובד יותר טוב ? דווקא היקמן היחיד שכן תיפקד במשחק הזה כך שזאת לא הייתה הטעות של בלאט .
אני במשחק הזה ראיתי שמכבי הפסידה אותו בגלל יכולת ירודה של יותר מידי שחקנים ולא בגלל החלטה כזאת או אחרת של המאמן .
כשחקנים לא פוגעים באותו רגע נתון אז המאמן לא יכול לעשות כלום . זה לא שליאור היה במשחק חייו , הוא היה לא רע אבל ממש לא באנקר במשחק הזה או בעונה הזאת בכלל...
ושוב פליקס , אתה מתעלם ממה שכולם פה שואלים אותך , מי האלטרנטיבה ????
למה בידודים? אתה יודע לא פחות טוב ממני עד כמה אליהו חשוב בבניית ההתקפה. להזכירך, אוחיון יצא בחמש עבירות. לא נשאר אף שחקן שיודע ליצור לאחרים (גם רוט משום מה הוקפא). אז מה שנשאר זה היקמן הולך לבד...
felix_r כתב:אלטרנטיבה? כבר עניתי על השאלה הזאת הרבה פעמים. יש המון מאמנים באירופה. זה לא שיש רק בלאט או גודס. יש עוד המון מאמנים אחרים.
מה שאני כן יודע, שבלאט קיבל פה מספיק זמן להראות מה הוא יודע. 3 עונות. ואני לא אוהב את מה שראיתי ב שלוש העונות האלה. אני כבר פשוט מקיא מכדורסל של מכבי. למה אני צריך להקיא מהקבוצה האהובה עלי? מה פשעתי?
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:ואם בלאט היה משחק על משחק בידודים על אליהו זה היה עובד יותר טוב ? דווקא היקמן היחיד שכן תיפקד במשחק הזה כך שזאת לא הייתה הטעות של בלאט .
אני במשחק הזה ראיתי שמכבי הפסידה אותו בגלל יכולת ירודה של יותר מידי שחקנים ולא בגלל החלטה כזאת או אחרת של המאמן .
כשחקנים לא פוגעים באותו רגע נתון אז המאמן לא יכול לעשות כלום . זה לא שליאור היה במשחק חייו , הוא היה לא רע אבל ממש לא באנקר במשחק הזה או בעונה הזאת בכלל...
ושוב פליקס , אתה מתעלם ממה שכולם פה שואלים אותך , מי האלטרנטיבה ????
למה בידודים? אתה יודע לא פחות טוב ממני עד כמה אליהו חשוב בבניית ההתקפה. להזכירך, אוחיון יצא בחמש עבירות. לא נשאר אף שחקן שיודע ליצור לאחרים (גם רוט משום מה הוקפא). אז מה שנשאר זה היקמן הולך לבד...
כשליאור בשיא הכושר הוא חשוב בבניית ההתקפה אבל הוא רחוק מיזה היום . הוא לרוב משחק את משחק הבידודים וזורק גוייבא . עדיף את השלשות שהיקמן קלע מהנקודות לשניים שליאור קולע . מילא אם היקמן לא היה פוגע היום ,אבל הוא כן כך שאני לא רואה מה הבעיה ? או שליאור יקלע ל-2 או היקמן לשלוש , אי אפשר ששניהם יקלעו באותה התקפה אתה יודע...
רוט ? נו באמת....הטעות של בלאט זה שהוא לא נתן לרוט לשחק בדקות האלו ?? איזה טעות לא לתת לשחקן ענק כמו רוט שלא סמכת עליו לאורך כל העונה להציל אותך בדקות האלו ....אותה טעות שעשה שנה שעברה שלא נתן לכוכב העליון פאפאס להציל אותך ולהוביל אותך לפיינלפור בביטחה....
הבעיה שהגענו למצב שיש רק את היקמן או קצת אליהו שילכו לבד , אבל זו בעיה שהתחילה עוד בקיץ שעבר והיום רק הסתיימה (זמנית) ושוב בזה קשה מאוד להאשים את בלאט , בטח ובטח ברמה כזאת שלהפיל את כל האשמה עליו ולפטר אותו .
השנה הוא חופשי בקיץ ובוא נראה מה יהיה...אין לי ספק שעם קצת שיפור בתנאים הוא יכול לבנות פה קבוצה טובה....
yzafrir כתב:סילבר כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:בלאט עשה עבודה רעה. אמרתי את זה מזמן והינה היום קיבלנו הוכחה.
עכשיו גם התירוץ של "לא הפסיד תואר בארץ" לא עובד
פליקס,חלאס עם השטות הזאת
אנחנו מצד שני אמרנו עוד בקיץ שזאת קבוצה עלובה
בלאט עשה מעל ומעבר עם הסגל הנוכחי
נכון! עבודה נהדרת. משחק בידודים של היקמן. בשנה שעברה בידודים של לנגפורד. משחק יפה לעין. בלאט מאמן הגנה וזהו.
משחק בידודים של היקמן זה בדיוק מה שנישאר לבלאט לעשות עם סגל כזה כמו שזה בדיוק מה שפיני עשה עם אנדרסון שהעלה אותו לטופ 8...כשאין אף אחד שמוכן לקחת אחריות אז היחיד שיש לו ביצים צריך לעשות את זה לטוב או לרע (במקרה של היקמן זה לרע בכל מקרה...)
גם אוברדוביץ' עשה עונה רעה בפאו ולא ישר זרקו אותו (מה קרה אחר כך כולם יודעים...) וכך גם מסינה . בתנאים שדיויד עובד הסיכוי להיכשל הוא הרבה יותר גדול ולכן חלק גדול מהאשמה יורד ממנו .
ושוב , הכי חשוב זה להבין מה האלטרנטיבות וחוץ מהשם של גודס , לא עלה פה אף שם כי לכולם עמוק בפנים די ברור שאין כזה בתנאים הקיימים היום....
שמואל1 כתב:ידיעה מפתיעה שזה עתה מתפרסמת ב ONE.
אחרי שכבר היינו בטוחים אחרי ישיבת הדירקטוריון שהשינוי היחידי בצוות המקצועי הוא בעמדת המנהל המצקועי, אז מסתבר שחברי ההנהלה חלוקים לגבי דיוויד בלאט.
חלק מחברי ההנהלה רוצים להיפטר מבלאט, והמועמד להחליפו, תקשיבו טוב- הוא לא אחר מאשר צ'אבי פסקוואל מאמן ברצלונה בשנים האחרונות.
http://one.co.il/Article/218571.html
0ved1212 כתב:אני מאוד מקווה שזה נכון ניפטר גם מבלאט
הוא איבד אמון לגמרי
ואם הוא ישאר בכל זאת תיהיו בטוחים שינחיתו עליו שחקן או שניים (שארס) והפעם לא יהיה לו מה לעשות
מה הוא יגיד או הוא או אני יגידו לו ביי ביי
שמואל1 כתב:ידיעה מפתיעה שזה עתה מתפרסמת ב ONE.
אחרי שכבר היינו בטוחים אחרי ישיבת הדירקטוריון שהשינוי היחידי בצוות המקצועי הוא בעמדת המנהל המצקועי, אז מסתבר שחברי ההנהלה חלוקים לגבי דיוויד בלאט.
חלק מחברי ההנהלה רוצים להיפטר מבלאט, והמועמד להחליפו, תקשיבו טוב- הוא לא אחר מאשר צ'אבי פסקוואל מאמן ברצלונה בשנים האחרונות.
http://one.co.il/Article/218571.html
שחף כתב:הסגידה הזאת לבלאט מוזרה לי. אין לו חלק בכלל באיך שהקבוצה נראתה השנה? אתם קצת מצחיקים
שחף כתב:הסגידה הזאת לבלאט מוזרה לי. אין לו חלק בכלל באיך שהקבוצה נראתה השנה? אתם קצת מצחיקים
שחף כתב:לא ראינו השנה גם בכדורסל וגם בכדורגל שגם מאמנים זרים יכולים להצליח פה?
שחף כתב:אני לא חושב שאתה צודק. פסקוואל הוציא עונה מעולה מאנטה טומיץ', שנה אחרי שהוא נראה זוועה בריאל. הוא הוציא יכולת נהדרת מלורבק בשנה שעברה(והשנה האיש היה פחות טוב).
לגבי זול, היה לנו את קטש ואפי שהיו מאוד זולים ולא ממש הצליחו פה. אתה מעדיף את גודס?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים