שלף פוטר, ניקולה המנהל החדש!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שלף פוטר, ניקולה המנהל החדש!

הודעהעל ידי felix_r » 14 יוני 2013, 16:19

CYellow7 כתב:
felix_r כתב:
CYellow7 כתב:
felix_r כתב:
שמואל1 כתב:בלאט מגיב בצורה קשה למהלך:

בלאט: מרגיש לא טוב לגבי שלף, ההתנהלות של המהלך לא לרוחי
נראה שמאמן מכבי תל אביב לא בעד המהלך: ''הוא קולגה וגם חבר שלי. זה לא קל''. שמעון מזרחי: "נודיע באופן מסודר בשבוע הבא"
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44423.html

בטח שהוא לא מרוצה, אבל לא מפיטורי שלף, אלא בגלל שניקולה מגיע. לניקולה יש משקל מקצועי הרבה יותר גדול, ובלאט כבר מתחיל לפחד מפגיעה בסמכותו

פליקס..יש לך איזה אובססיה כלפי בלאט :neutral

ולך?

יש משהו לא הגיוני במה שכתבתי?
כולם יודעים (גם האוהבים וגם השונאים) שבלאט הוא חולה שליטה.

לא הגיוני בכלל. אין לניקולה שום סיבה לגנוב לבלאט מסמכותו יותר מאשר גור.
ניקולה הוא אדם נוח מאוד ועם הכרות טובה עם בלאט.

לפעמים נדמה שאתה שונא בלאט(ורק אל תגיד שוב שאתה לא שונא אף אחד) יותר מאשר אוהד מכבי. הלוואי הבעיה הכי גדולה שלנו הייתה בעמדת המאמן, שחרר ממנו כבר.

הכי קל להאשים אותי בשנאה לבלאט, כאשר דעתי מנוגדת לדעתך וגם ממבוססת מספיק.
גם לי נראה לפעמים שמרוב האהבה לבלאט אתם הופכים לעיוורים, אבל אני לא משתמש בטיעון הזה, כי יש לי מספיק טיעונים מקצועיים של כדורסל ואני לא צריך לזלוג לאזור הפסיכולוגיה.

לגבי מה יש ומה אין לוויצ'יץ'.
ברור לכולם שוויצ'יץ' הוא שם הרבה יותר גדול משלף, ככה שלדעתו יש משקל הרבה יותר גדול אצל ההנהלה.
כולנו יודעים שבלאט לא אוהב שמות גדולים לידו. הוא לא אוהב שמישהו מערער על הסמכות שלו. הוא אוהב להיות הסמכות העליונה ואני לא אומר את זה לרעתו של בלאט. יש המון מאמנים כאלה, גם הטובים ביותר. לדוגמא גם מסינה ככה.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 14 יוני 2013, 16:21, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2013, 16:21

אני לא מבין מה כולם מתלהבים מהבאת וויצ'יץ'. תוך שנה כולם שוכחים ממנו כמו ששכחנו משארפ. זה תפקיד מינורי. מי הבא פארקר ? כאילו זה מה שיעשה את הקבוצה. אני בעד לשחרר מה שהיה היה. מספיק לספיניזציה
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 16:25

ניקולה אולי לא יעזור במכירת מנויים אבל כן יעזור בהחתמת זרים מבחינת הרצון שלהם לשחק בקבוצה שהמנהל שלה הוא שחקן זר בעברו . זה מראה להם שיודעים להעריך את הזרים בארץ...זו גם הסיבה שרציתי שדריק ישאר במערכת (בתפקיד הזה) והאמת שאולי יעשה תפקיד שיווקי בקבוצה אם לא עוזר מאמן? משהו כמו שג'מצ'י החסר יכולת עשה בזמנו....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי misha » 14 יוני 2013, 16:40

נראה שהמהלך היה יוצא לפועל גם אם היינו מנצחים אתמול, במיוחד אם מדובר ביחסים כאלה רעים.
אבל אני בעד בכל מקרה. ניקולה בנאדם מדהים, שמביא איתו הרבה פלוסים וטוב שיש מישהו כמוהו במערכת. בנוסף, אנשים שאני מכיר שפגשו את שלף, לא ממש התרשמו ממנו, בלשון המעטה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yellowaura » 14 יוני 2013, 16:42

"כולנו יודעים שבלאט לא אוהב שמות גדולים לידו"... אני לא מסכים איתך פליקס או לפחות אין שום ביסוס לטענה הזו ובכלל אני לא חושב שוויצ'יץ' הוא תחרות מקצועית לבלאט. ברור שאם היו מביאים לתפקיד מקצועי מאמן עבר אז בלאט היה חושש למעמדו (ובצדק תראו מה היה עם קטש ושרף ).

פליקס אנחנו לא טוענים שאתה שונא את בלאט מסיבות אישיות...אני מאמין בכנות שאתה שונא אותו כי אתה לא מסכים עם שיטת האימון שלו וחושב שיש טובים ממנו וזה בסדר... אבל אתה לא יכול לסובב כל סיפור נגדו. תשמע גם אני לא מת על אליהו אבל אני משתדל להתייחס לצד המקצועי ולשמור על פרופורציות. אני כבר אמרתי לך עוד לפני שהפסדנו את האליפות שתיהיה לך הזדמנות לצאת נגדו כי הסגל שנבנה הוא פגיע מאוד. הבעיה שאתה מוציא כל דבר שקשור לבלאט מפרופורציות. לבלאט יש רקורד של הפסד אחד בפלייאוף וסך הכול הביא קבוצה לא טובה להצלבה. העונה עדיין כישלון אבל אנשים כאן רואים את ההנהלה כאשמה העיקרית.

פליקס ברגע שבלאט לא יהיה טוב יהיה לך תמיכה גורפת אל תדאג. בלאט לא חסין פשוט הרוב פה לא רואה את מה שאתה רואה... יכול להיות שיש לך ראיית על ואתה באמת רואה דברים שאחרים לא רואים. בכל מקרה אתה צריך לחכות עוד קצת בסוף זה יגיע... לא בגלל שבלאט מאמן לא טוב בגלל שזה מחזור החיים של מאמן. אוברדוביץ', מסינה, גרשון ועוד כולם נפלו בעבר ובלאט עוד יפול.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 14 יוני 2013, 16:50

פעם ראשונה בהיסטוריה בכל העולם שקבוצה שניצחה 5-1 בסיכום כל המשחקים מול היריבה שלה , הפסידה את האליפות ( או שצריך לומר גביע האליפות ? )
הרי גם אם מכבי הייתה מנצחת , זה ממש לא משנה את העובדה שהעונה הזאת היא כשלון נחרץ ועדיין האשמה של בלאט היא החלק הקטן באשמים...

לגבי שלף , כתבות שהיו עליו במהלך העונה (הריב עם רופא הקבוצה וכו' ) היו חלק מהסיבה שהוא פוטר .
אני יכול לומר מחוויה אישית שדווקא שלף התנהג ממש ממש בסדר , חבר שלי נסע לברצלונה העונה בדיוק כשהיה את המשחק נגדם והוא פנה לדריקס לשאול אותו היכן אפשר להשיג כרטיסים אז אלי אמר לו שהוא ידאג להעביר לשלף כרטיסים ונתן לחבר שלי את הטלפון שלו כדי שיפגש איתו בברצלונה לקבל את הכרטיסים .
חבר שלי התקשר לשלף כשהגיע לברצונה ושלף הזמין אותו למלון של מכבי והיה ממש נחמד . השאלה איך הוא מתנהג כלפי הזרים וכלפי בעלי מקצוע , ופה הבעיה שלו כנראה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מכביסט24 » 14 יוני 2013, 19:01

אני כבר רואה את כמות השוטים שיהיו על ניקולה בספסל כשמשהו לא ילך למכבי על המגרש, בתוספת האמירות ״כמה האיש הזה היה תורם למכבי עכשיו/כמה האיש הזה חסר למכבי/כמה הוא היה רוצה ללבוש גופיית משחק ולעלות לשחק״..
זה הולך להיות להיט העונה הבאה אין ספק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 14 יוני 2013, 19:15

מכביסט28 כתב:אני כבר רואה את כמות השוטים שיהיו על ניקולה בספסל כשמשהו לא ילך למכבי על המגרש, בתוספת האמירות ״כמה האיש הזה היה תורם למכבי עכשיו/כמה האיש הזה חסר למכבי/כמה הוא היה רוצה ללבוש גופיית משחק ולעלות לשחק״..
זה הולך להיות להיט העונה הבאה אין ספק.

מזל שרסקין פרש ממשחק פעיל.
הוא עשה קריירה מאמירות עלובות כאלה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Allan Turing » 14 יוני 2013, 20:55

שחף כתב:איזה פתאט פדרמן.
כן, גור שלף האשם בעונה הזאת.
אבל יותר טוב, מביאים שחקן עבר שימשוך מנויים.

:throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2 :throwup2

תודה שזה יותר זול מלהביא שחקן פעיל ברמתו של וויציץ כדי שיביא מנויים.
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2013, 21:54

לא יודע עדיין מה שלף עשה ולמה הוא צריך מחליף. מבחינתי הבנים של רקנאטי ופדרמן הם הראשונים שצריכים לעזוב את התפקיד הנוכחי שלהם.

כמובן שלראות את ניקולה כחלק מהמערכת זה דבר מבורך, אבל מכבי של היום היא לא מועדון שיכול להחזיק מאמן גבוהים, ומאמן נמוכים ושני עוזרים, ומנהל, ומנכ"ל, ודובר, וGM
ועוד ועוד.
אני הייתי שמח לראות את ניקולה ואת דרק מתעסקים בצד המקצועי - וכאלה יש רק שני תפקידים - מאמן/ע.מאמן או GM.

אין טעם גם לצפות שמישהו במעמד של ניקולה, יתרוצץ באמצע הלילה בשביל לקנות גלידת עגבניות שרי להיקמן רק כי יש לו חשק. זה לא יקרה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2013, 21:57

מה שהייתי שמח זה לדעה המקצועית של מישהו אינטילגנט כמו ניקולה(שהיה מהשחקנים הכי חכמים באירופה), על חשבון הדעה המקצועית של דני פדרמן. זה דווקא יכול להיות לא רע בכלל
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2013, 22:10

שחף כתב:מה שהייתי שמח זה לדעה המקצועית של מישהו אינטילגנט כמו ניקולה(שהיה מהשחקנים הכי חכמים באירופה), על חשבון הדעה המקצועית של דני פדרמן. זה דווקא יכול להיות לא רע בכלל

אבל את זה לא תקבל. המקסימום שייתנו לו לעשות זה לעבוד עם העב"מ הבא שיביאו להיות המחליף של ג'יימס...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2013, 16:04

רשום שניקולה המליץ למכבי על דארקו פלאניניץ'(מה שידענו כבר)ושהוא יהיה מאמן הגבוהים של מכבי מעכשיו

מעניין אם זה ישפיע במשהו על ההישארות של פלאניניץ' שכבר היה עם שתי רגליים וראש מחוץ למועדון
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 יוני 2013, 17:29

jol9 כתב:לא יודע עדיין מה שלף עשה ולמה הוא צריך מחליף. מבחינתי הבנים של רקנאטי ופדרמן הם הראשונים שצריכים לעזוב את התפקיד הנוכחי שלהם.

כמובן שלראות את ניקולה כחלק מהמערכת זה דבר מבורך, אבל מכבי של היום היא לא מועדון שיכול להחזיק מאמן גבוהים, ומאמן נמוכים ושני עוזרים, ומנהל, ומנכ"ל, ודובר, וGM
ועוד ועוד.
אני הייתי שמח לראות את ניקולה ואת דרק מתעסקים בצד המקצועי - וכאלה יש רק שני תפקידים - מאמן/ע.מאמן או GM.

אין טעם גם לצפות שמישהו במעמד של ניקולה, יתרוצץ באמצע הלילה בשביל לקנות גלידת עגבניות שרי להיקמן רק כי יש לו חשק. זה לא יקרה.

רשום שזה מה שהוא עושה בספליט כרגע, מתרוצץ סביב השחקנים בלילה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 17:33

LIAV10 כתב:
jol9 כתב:לא יודע עדיין מה שלף עשה ולמה הוא צריך מחליף. מבחינתי הבנים של רקנאטי ופדרמן הם הראשונים שצריכים לעזוב את התפקיד הנוכחי שלהם.

ועוד ועוד.

לא סביר בעיניי... לא רואה אף אחד שהוא לא אוהד שרוף שעושה את זה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 15 יוני 2013, 17:35

jol9 כתב:
LIAV10 כתב:

ועוד ועוד.

לא סביר בעיניי... לא רואה אף אחד שהוא לא אוהד שרוף שעושה את זה.

וויצ'יץ' גדל עם מוני וידוע כמה הוא אהב אותו
אולי הוא חושב שמבחינתו ככה צריך מנהל הקבוצה לפעול
גם כתוב שהוא עושה את זה בגלל שלספליט יש קשיים כלכליים ואין שם הרבה כוח אדם אז הוא לקח על עצמו הרבה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2013, 17:44

אני לא חושב שמנהל טוב צריך בהכרח להתרוצץ בלילות בין ברים בתל אביב, לשחרורים בערבות של זרים שהסתבכו או בטיולים עם החתול הסיאמי של הילדה של אחד מהשחקנים.

בסך הכל מנהל קבוצה צריך לקשר בין השחקנים להנהלה, להציף בעיות, לדאוג לנושאים לוגיסטיים וכדומה.ניקולה הוא בן אדם מדהים, שיבין ללבם של השחקנים, ומצד שני מכיר מצויין את המערכת במכבי. כמובן, שיהיה לו גם מה להגיד בנושא המקצועי.

לא מהנישה הזאת תבוא הישועה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 18:11

MTA2311 כתב:אני לא חושב שמנהל טוב צריך בהכרח להתרוצץ בלילות בין ברים בתל אביב, לשחרורים בערבות של זרים שהסתבכו או בטיולים עם החתול הסיאמי של הילדה של אחד מהשחקנים.

בסך הכל מנהל קבוצה צריך לקשר בין השחקנים להנהלה, להציף בעיות, לדאוג לנושאים לוגיסטיים וכדומה.ניקולה הוא בן אדם מדהים, שיבין ללבם של השחקנים, ומצד שני מכיר מצויין את המערכת במכבי. כמובן, שיהיה לו גם מה להגיד בנושא המקצועי.

בדיוק. ד"א אולי ניקולה כן ירצה לחזוק ולמלא חלק מהתפקידים אותם עשה מוני, רק שאני לא רואה אותו עושה את זה בעצמו.
אבל אני מניח שהוא כן יודע את החשיבות ששחקן זר מגיע לבית, שבו הכל כבר מסודר ויש אוכל, ושהוא יימצא אנשים שיעשו את כל הדברים הקטנים האלה. הלוואי וזה יעזור.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2013, 18:20

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:אני לא חושב שמנהל טוב צריך בהכרח להתרוצץ בלילות בין ברים בתל אביב, לשחרורים בערבות של זרים שהסתבכו או בטיולים עם החתול הסיאמי של הילדה של אחד מהשחקנים.

בדיוק. ד"א אולי ניקולה כן ירצה לחזוק ולמלא חלק מהתפקידים אותם עשה מוני, רק שאני לא רואה אותו עושה את זה בעצמו.
אבל אני מניח שהוא כן יודע את החשיבות ששחקן זר מגיע לבית, שבו הכל כבר מסודר ויש אוכל, ושהוא יימצא אנשים שיעשו את כל הדברים הקטנים האלה. הלוואי וזה יעזור.

אין סיבה שהוא יעשה את זה בעצמו, זה לא התפקיד שלו. הוא צריך לשלוח את האנשים הרלוונטים שיעשו את זה. מוני פנאן השקיע מאוד ועשה חלק מהדברים בעצמו, אבל זה לא דבר מחייב במסגרת התפקיד.
דרך אגב זה רק תפקיד אחד שוויצ'יץ' יעשה. התפקיד היותר חשוב לדעתי - מאמן הגבוהים של מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 18:27

שמואל1 כתב:
jol9 כתב:

אין סיבה שהוא יעשה את זה בעצמו, זה לא התפקיד שלו. הוא צריך לשלוח את האנשים הרלוונטים שיעשו את זה. מוני פנאן השקיע מאוד ועשה חלק מהדברים בעצמו, אבל זה לא דבר מחייב במסגרת התפקיד.
דרך אגב זה רק תפקיד אחד שוויצ'יץ' יעשה. התפקיד היותר חשוב לדעתי - מאמן הגבוהים של מכבי.

נכון.
לגבי מאמן גבוהים - לדעתי זה יותר תפקיד תפור לכל מיני סנטרי עבר, מאשר תפקיד אמיתי עם משמעות.
אפשר לתת לאותו סנטר עבר (לא חשוב מי - אולג'וואן, יואינג, ניקולה או כל אחד אחר) להיות עוזר מאמן, שבחלק מהזמן שלו מתעסק עם הגבוהים. אין שום צורך במאמן גבוהים
במשרה מלאה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, מרסר ו־2 אורחים