אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אדון פדרמן ושאר הנהלת מכבי

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2013, 01:06

קטע הזוי , דני פדרמן ענה לי בפייסבוק....
הוא כתב לי בציניות " תודה על התמיכה..."
כתבתי לו עכשיו מכתב חריף שמסכם את כל מה שאנחנו מדברים פה ( כמובן בלי מילות גנאי ובצורה מכובדת...) , מעניין אם יקרא ויגיב לי לזה...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 יוני 2013, 08:03

גם אני כתבתי לו עכשיו בצורה מנומסת אבל חריפה , אני מקווה שהרבה יעשו את זה כדיי שלפחות הבחור ידע מה חושבים עליו ועל אבא שלו .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי ankram » 15 יוני 2013, 10:28

מעניין לו את התח***** , מה אנחנו חושבים , הוא בטוח שהוא מבין טוב יותר.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2013, 10:43

אולי תפרסמו פה מה כתבתם לו?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 יוני 2013, 10:48

ankram כתב:מעניין לו את התח***** , מה אנחנו חושבים , הוא בטוח שהוא מבין טוב יותר.

זו הגישה הכי מסוכנת 'מעניין לו את התחת' לבכות בפורומים ולא לעשות כלום זה לא ממש עוזר אתה יודע ... אולי אם יבינו שם שהרבה מהאוהדים לא מרוצים וממורמרים זה כן יגע שם במישהו.

גם ארויו בזמנו הובא אחרי שהבינו שהאוהדים כועסים ומתוסכלים ואפי הודה בזה בערב שבו נודע על החתמתו הוא אמר בפירוש : ' אנחנו שומעים את האוהדים והבנו שהם דורשים שם גדול' ,ללמדך שבכל זאת אפשר להזיז משהו...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 11:05

מקאדו 3 כתב:
ankram כתב:מעניין לו את התח***** , מה אנחנו חושבים , הוא בטוח שהוא מבין טוב יותר.

זו הגישה הכי מסוכנת 'מעניין לו את התחת' לבכות בפורומים ולא לעשות כלום זה לא ממש עוזר אתה יודע ... אולי אם יבינו שם שהרבה מהאוהדים לא מרוצים וממורמרים זה כן יגע שם במישהו.

גם ארויו בזמנו הובא אחרי שהבינו שהאוהדים כועסים ומתוסכלים ואפי הודה בזה בערב שבו נודע על החתמתו הוא אמר בפירוש : ' אנחנו שומעים את האוהדים והבנו שהם דורשים שם גדול' ,ללמדך שבכל זאת אפשר להזיז משהו...

בטוח שאפשר. אין ספק שגם רינונים בפורומים שכאלה משפיע.
העניין הוא לא רק האפ זה משפיע, אלא האם זה יכול לגרום לשינוי כלשהו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2013, 11:25

ההתכתבות שלי עם דני....
אני מוכרח לומר שאני מאוד מופתע ומעריך את זה שהוא הגיב לי בחזרה , ואני מתכוון להציע לו לפתוח עמוד לקשר ישיר עם האוהדים....
אני עומד לכתוב לו תשובה אז אם מישהו רוצה לשאול אותו משהו אני אשמח לצרף את זה לתגובה שלי...

11:35pm

Yaron Zafrir

חתיכת קבוצה בניתה , כל הכבוד!!...העיקר שאתה ואבא שלך תפילו הכל על בלאט ותצאו נקיים....

.

...

Friday

2:54am

Danny Federman

תודה על התמיכה.

.

...

Today

1:45am

Yaron Zafrir

קצת הקשבה לאוהדים לא תזיק , בכל זאת הכסף שלנו הוא זה שמשמש אותך בעבודה שלך ....
הימים שקבוצה עם תקציב מאוזן לוקחת את היורוליג נעלמו מהעולם , גם אולימפיאקוס עם תקציב מקוצץ יש תקציב גבוהה פי 3 משלנו....
זה לא בושה להגיד אין לי מאיפה להביא כסף ולפנות את הבמה למי שיש ( ואנחנו יודעים שיש כאלו שרוצים להשקיע ) .
אבא שלך עשה המון לקבוצה לאורך השנים כשהיה לו את האפשרות אבל עכשיו כשהמצב קשה , הוא לא צריך להאחז בקרנות המזבח וצריך לדעת לפרוש בשיא ( שקצת עבר לצערינו...)

ברור לכולם שאין שום משמעות מקצועית להפסד לחיפה ולא צריך להיכנס להיסטריה ולשחרר את בלאט כי די ברור שאין אף מאמן בכיר באירופה שיכול להוציא יותר בתנאים האלו .
או שמשפרים את התנאים (תקציב מוגדל) או שפשוט מצהירים באופן רישמי שמכבי תקציבית לא יכולה להתמודד על עליה לפיינל פור ומה שנישאר זה להמר על סגל זול שאולי יצליח ואולי לא .
הקהל הרבה יותר יעריך את זה מאשר שיבנו פה סגל זול ויגידו לנו שזה סגל שיכול לעלות לפיינל פור . הקהל לא כזה טיפש אתה יודע...

הצעד של לשחרר את שלף ולהחתים את ניקולה במקומו היה נכון , רק חבל שמוותרים על דריק כלכך מהר כי אני בטוח שיש לו הרבה מה לתרום למועדון מבחינה מקצועית ואולי גם שיווקית מול שחקנים זרים ...

בכל מקרה שיהיה בהצלחה בקיץ ותקשיבו קצת לקהל . טוקבקיסטים בספורט 5 זה לא האוהדים ש

.

...

Today

10:38am

Danny Federman

ירון,
אני לא נוהג לעשות את זה אבל באמת שאני מרגיש צורך לענות לך לאור כמות הפוסטים והתגובות אנטי שלך כנגד המשפחה שלי.
ראשית, הקשבה לאוהדים קיימת במינונים גבוהים יותר משאתה משער לעצמך ולכן אין צורך לציין שקצת הקשבה לא תזיק. לא כל מה שאתה רואה זה מה שנעשה. לעומת זאת קצת כבוד לבעלים שמשקיעים מזמנם וכספם, במקרה שלך לפחות, לא קיים. אז אם אפשר לבקש הדדיות, קצת הערכה וכבוד בהתבטאויות מצידך לא יזיקו. איך כתבת? ״בכל זאת הכסף שלנו משמש אותך בעבודה״ אז בכל זאת הכסף מכיסנו הפרטי משמש לבניית קבוצה עבורך ועבור מאות אלפי אוהדים שיקרים לליבנו. אני מוכן להתחלף איתך בעלות המנוי שאתה רוכש לכמות הכסף שאנו משקיעים בחלקנו בהפסדי הקבוצה בכל שנה וזאת בלי קשר לעשרות המנויים וגם תאים שאנו רוכשים כל שנה באופן פרטי כאוהדים מהשורה.
לא ברור לי איזה ימים עם תקציב מאוזן של קבוצה שזוכה ביורוליג אתה מדבר? מעולם לא היו כאלו. לצערי מאז ומתמיד אנחנו מביאים כסף.
לאולימפיאקוס אין תקציב פי 3 מאיתנו אלא 30% גבוה משלנו ומלבד ספנוליס (וגם עליו יש חילוקי דעות) אין שחקן אחד שם שאילו היה נחתם בקיץ האחרון היית מקבל כהחתמה גדולה. יותר סביר שהיית גם אז אומר שמדובר בהחתמה בינונית וששוב עובדים על האוהדים... מציע לך לעבור על הסגל שלהם ולהיות כן עם עצמך מי היית חושב מלפני שנה שחייב להיות במכבי.
לידיעתך, למכבי יש תקציב להתמודד על הגעה לפיינל פור כל שנה, השאלה מה עושים עם אותו תקציב. התקציב של ימי השושלת היו זהים ואף מעט נמוכים מהתקציב של היום ומצבנו ביחס לקבוצות אחרות מבחינה כלכלית היה אף גרוע יותר. לפנרבחצה היה תקציב השנה לקנות את הזכייה וראית מה יצא... הבעיה שלנו לא תקציבית. הבעיה היא כיצד משתמשים בתקציב ולצערי כפי שאתה רואה אצלנו וגם אצל אחרות, אין ערובה שתמיד השימוש בתקציב יהיה נכון יעיל ומנצח. זאת מלאכה מורכבת יותר ממה שאתה אולי חושב אך תהיה בטוח שהרצון בניצחונות והכאב והדמעות מההפסדים אצלי, אצל משפחתי ושאר השותפים שווה לכל הפחות לשלך.

שבת שלום.
דני.

.

...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2013, 11:35

כרגיל, מאוד רהוט.

הוא טוען שהם מביאים כסף מהבית. או שהוא משקר, או שהמועדון סוחב חובות משנים קודמות.

צפריר, תוכל לשאול אותו איך מתקציב של 20 מיליון דולר כל כך מעט כסף הולך לתקציב השחקנים? במה מכבי שונה מקבוצות אחרות בקטע הזה?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2013, 11:41

MTA2311 כתב:כרגיל, מאוד רהוט.

הוא טוען שהם מביאים כסף מהבית. או שהוא משקר, או שהמועדון סוחב חובות משנים קודמות.

צפריר, תוכל לשאול אותו איך מתקציב של 20 מיליון דולר כל כך מעט כסף הולך לתקציב השחקנים? במה מכבי שונה מקבוצות אחרות בקטע הזה?

אני אשאל אותו...
אני בכלל רוצה להציע לו לפתוח עמוד שבו הוא יוכל לענות ולהגיב על כל מיני שמועות שעולות בתקשורת . ככה לא נצטרך להאמין לכל שמועה או שם שעולים בכל מיני אתרים...

אפשר גם להציע לו לבוא להתארח בפורום שלנו ולפתוח לו פה ערוץ ישיר לאוהדים...(זה גם יתן תנופה לפורום...)
רק שאם זה יקרה אז שמישהו ירגיע את פליקס :D
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 15 יוני 2013, 11:52

למה שלא תשאל אותו אתה ? בכל זאת אולי ככה הוא יבין שלא מדובר באיזה אוהד בודד מתוסכל שלא יודע להגיד תודה על הקבוצה המחורבנת שהוא בנה ? זה יהיה יחותר יעיל מלבכות פה על גביי הפורום.
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2013, 11:54

מקאדו 3 כתב:

למה שלא תשאל אותו אתה ? בכל זאת אולי ככה הוא יבין שלא מדובר באיזה אוהד בודד מתוסכל שלא יודע להגיד תודה על הקבוצה המחורבנת שהוא בנה ? זה יהיה יחותר יעיל מלבכות פה על גביי הפורום.

אין לי פייסבוק.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2013, 11:55

מקאדו 3 כתב:

אני מניח שאם כולם יציפו אותו בהודעות בפייס האישי אז הוא פשוט לא יגיב .
אני חושב שיותר טוב לפתוח עמוד יעודי רק לזה ששם הוא יגיב לכל הדברים שלנו ....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2013, 11:56

אני לא חושב שהוא יאיר לפיד, בסופו של דבר הוא לא איזה נבחר ציבור שמרגיש איזה מחוייבות לענות לבוחרים שלו.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 12:31

1 - הרעיון להציע לו לבוא להתארח בפורום, הוא רעיון מצויין. אני מניח שהוא מכיר את הפורום, וכמו שאני רואה אין לו בעיה לבוא ולעמוד מול ביקורת.
מה גם, שבגלל רמת הגולשים כאן, הוא לא יותקף או יבוזה, אלא להיפך, יתקבל עם הרבה כבוד והערכה.

2 - הייתי שואל אותו, איך ייתכן שהתקציב לא יורד, אבל בכל שנה מגיעים שחקנים יותר ויותר זולים.
או לחלופין, איך יכול להיות שהקו האחורי שנבנה העונה, כולו עולה אולי קצת מעל מליון דולר (ארבעה שחקנים), ועד לאן חשבו שאפשר להגיע עם קו אחורי שכזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2013, 12:34

שחף כתב:אני לא חושב שהוא יאיר לפיד, בסופו של דבר הוא לא איזה נבחר ציבור שמרגיש איזה מחוייבות לענות לבוחרים שלו.

אני מסכים איתך . הוא גם כתב לי בתגובה שהוא לא נוהג לעשות את זה...
אני מקווה שאולי עכשיו אחרי שפתחתי איתו איזה סוג של תקשורת הוא ימשיך לענות לי ואולי גם יבין את החשיבות של ערוץ תקשורת ישיר ועוקף בעלי אינטרסים (אתרי חדשות למינהם) לאוהדים .
בכל זאת , יש הרבה אוהדים שרופים שלא מנויים ועדיין טורחים כל יום , כל היום להתחבר לפורום הזה ולדבר על מכבי . אלו מבחינתי הם יותר אוהדים מכאלו שבתחילת העונה מגיעים להיכל ושואלים אותי מי זה השחקן הזה , ומי זה הגבוהה השחור הזה....
לאוהדים האלו (לנו) אני רוצה שהוא יגיב וישמור על קשר ...
אני צריך לבחור את הדברים שלי בקפידה כדי לא לעצבן אותו יותר מידי כדי שימשיך איתי את הדיון...

יוני , הוא כתב לי שהתקציב של מכבי השנה זהה לתקופת השושלת , בכמה עלה המדד ב-10 שנים האחרונות ? בכמה עלה מחירי המנוי ב-10 שנים האחרונות ? (רמז : יותר מהכפילו את עצמם) . בכמה עלה התקציב של היריבות של מכבי ?
מסקנה : בפועל התקציב קטן והפער מהיריבות גדל מאוד...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 15 יוני 2013, 12:46

קודם כל יפה לראות שדני פדרמן עונה לאוהדים. זה לא דבר של מה בכך שבעלים של קבוצה עונה ומספק תשובות לאוהד הפשוט.
דבר שני, אני לא מקבל את דבריו. אם התקציב של היום כמעט זהה לתקציב של השושלת (כמו שדני בעצמו כתב), אז מצבנו לא טוב כי התקציב בכל הקבוצות באירופה רק הלך וגדל ולכן הפערים בין מכבי לבין שאר הקבוצות באירופה כל כך גדלו.
נכון, למכבי יש תקציב שמאפשר לה לבנות קבוצה שתגיע לפיינל פור. אבל בדיוק כמו שדני כתב, הבעיה היא כיצד משתמשים בתקציב. מכבי כיום לא משתמשת נכון בתקציב, וזה מה שהבעלים צריכים להבין. לא יתכן שמחתימים בקבוצה כל כך הרבה שחקנים זולים בעלות בינונית, במקום להשקיע את הכסף ב 2-3 תותחים שיובילו את מכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 12:51

yzafrir כתב:
שחף כתב:אני לא חושב שהוא יאיר לפיד, בסופו של דבר הוא לא איזה נבחר ציבור שמרגיש איזה מחוייבות לענות לבוחרים שלו.

אני מסכים איתך . הוא גם כתב לי בתגובה שהוא לא נוהג לעשות את זה...
אני מקווה שאולי עכשיו אחרי שפתחתי איתו איזה סוג של תקשורת הוא ימשיך לענות לי ואולי גם יבין את החשיבות של ערוץ תקשורת ישיר ועוקף בעלי אינטרסים (אתרי חדשות למינהם) לאוהדים .
בכל זאת , יש הרבה אוהדים שרופים שלא מנויים ועדיין טורחים כל יום , כל היום להתחבר לפורום הזה ולדבר על מכבי . אלו מבחינתי הם יותר אוהדים מכאלו שבתחילת העונה מגיעים להיכל ושואלים אותי מי זה השחקן הזה , ומי זה הגבוהה השחור הזה....
לאוהדים האלו (לנו) אני רוצה שהוא יגיב וישמור על קשר ...
אני צריך לבחור את הדברים שלי בקפידה כדי לא לעצבן אותו יותר מידי כדי שימשיך איתי את הדיון...

יוני , הוא כתב לי שהתקציב של מכבי השנה זהה לתקופת השושלת , בכמה עלה המדד ב-10 שנים האחרונות ? בכמה עלה מחירי המנוי ב-10 שנים האחרונות ? (רמז : יותר מהכפילו את עצמם) . בכמה עלה התקציב של היריבות של מכבי ?
מסקנה : בפועל התקציב קטן והפער מהיריבות גדל מאוד...

אז הוא סתם עובד עלינו, אם זה כך. זה כמו שיגידו לנו שההשקעה הבנקאית באיזשהו פרוייקט לא השתנתה כבר חמישים שנה, רק שאז זה היה 1000 לירות שהיום שוות בערך ל-15 אגורות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2013, 12:53

יוני, נראה לי שאתה גם יכול לכתוב לו. זה לא עולה שקל ובמקרה הטוב אולי אפילו הוא יבין את המסר(או חלק ממנו).
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 15 יוני 2013, 12:54

שחף כתב:יוני, נראה לי שאתה גם יכול לכתוב לו. זה לא עולה שקל ובמקרה הטוב אולי אפילו הוא יבין את המסר(או חלק ממנו).

גם לי לא ממש יש פייסבוק...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 15 יוני 2013, 12:56

מה יש לכם? אפילו לסבתא שלי יש פייסבוק.
שחף

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים