שחף כתב:אני יכול להגיד שאני רוצה את בר רפאלי ואסתי גינזבורג, ודני פדרמן יכול להגיד שהוא ניהל מו''מ עם פארגו ואידסון. אז מה? בפועל שופטים תוצאות ולא דיבורים.
זה העניין והוא בעצם מתחלק לשניים
אני מאמינה לכל הכתבות שאומרות שפארגו, הוארטס, ספאנוליס ושות' רצויים במועדון, אני באמת באמת מאמינה לזה, אני רק לא מאמינה לרגע שהם אשכרה יגיעו הנה
זה העניין, הפכנו להיות אלה שרוצים אבל לא באמת יכולים
הרי כולנו יודעים שאם ספאנוליס והוארטס פנויים אז תהיה כתבה שרשום שמכבי רוצים אותם אבל שהם גם מבוקשים בקבוצה מספרד\טורקיה\רוסיה\ALL OF THE ABOVE והמשפט הזה באמת סוגר כל סיכוי קטנטן ככל שהיה שהם יגיעו הנה
אז על מי בדיוק אנחנו עובדים עם הכתבות האלה? אנחנו אמורים להתרשם שהציעו לפארגו 1.3 רק כי ידעו שהוא לא ייקח את זה כי כבר פורסם שהציעו לו 2.2(יורו)?
ככה בסוף מגיעים אלינו שחקנים כמו לוגאן, כי בתחילת הקיץ זורקים פה שמות שברור לכולם שאין מצב להביא אותם כי ההצעות של מכבי לא מתקרבות להצעות אחרות, ואז מגיע לפה שחקן כמו היקמן שמספרים שהוא ויתר על כסף מסיינה רק בשביל להגיע למכבי כי אנחנו כזה מועדון גדול
אני מצטערת אבל גם ליברפול עדיין נחשב מועדון גדול למרות שלא הייתה להם הצלחה כבר כמה שנים טובות
העניין הוא שהמוניטין שלהם מתחיל לשקוע והסיבה שהם לא-לא רלוונטים זה בגלל הצ'מפיונס שהם לקחו לפני כמה שנים שלהזכירכם היה באותה שנה כמו גביע אירופה אחרון של מכבי
אנחנו לא רחוקים מהיום שהמוניטין שלנו יתחיל להיעלם כי כמה אפשר להסתכל על ההיסטוריה? העבר הנוצץ מתחיל להיות יותר ויותר רחוק
העניין השני פה הוא שאפשר להגיד שלבלאט יש חלק כי הוא רצה את השחקנים שנמצאים פה
כמו שאמרת, אתה יכול להגיד שרצית את בר רפאלי ואסתי גינזבורג ובסוף קיבלת את בתיה עוזיאל ש''במקרה הכינותי מראש''
אפשר להפיל על בלאט את מה שרוצים אבל כשמוכרים לו בתחילת הקיץ שמאריץ' סגור(ואני חושבת שפה האשמה היא לא על בעלי מכבי אלא על הסוכן של מאריץ')ואז מתחילים משא ומתן עם וויוקאס, סוגרים עם פופס שנכשל בבדיקות הרפואיות ובסוף מגיעים הנה תומאס ופלאניניץ'..יש הבדל בין שחקן שמגיע הנה בלי שרצית אותו לבין שחקן שמגיע הנה כשרצית אותו כאופציה השביעית שלך
אז יופי, בואו נגיד שבלאט נתן אור ירוק לתומאס ונשכח להגיד שהוא נתן אור ירוק ל-6 שחקנים לפניו שלא הגיעו הנה
וואו זה היה ארוך