Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:ע״פ וואלה בובי בראון חזק על הכוונת של מכבי
שיירשם פה עכשיו - שאני חזק נגד
יש לי תחושה שאנחנו עוד נתגעגע לשמות כמו בראון ומקאלב. תחושה שנקבל את מייק גרין הזה מאיטליה/משהו בסגנון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:ע״פ וואלה בובי בראון חזק על הכוונת של מכבי
CYellow7 כתב:Holiday_Armadillo כתב:er79 כתב:ע״פ וואלה בובי בראון חזק על הכוונת של מכבי
יש לי תחושה שאנחנו עוד נתגעגע לשמות כמו בראון ומקאלב. תחושה שנקבל את מייק גרין הזה מאיטליה/משהו בסגנון.
er79 כתב:אני מסכים. כרגע השניים היחידים שנותרו והם ראויים למכבי הם הוארטס (אם אכן ינופה מבארסה) ופלאניניץ׳. בראון לדעתי הוא בחירה רעה, הוא שחקן לקבוצות קטנות, אני גם לא נופל מסגנון המשחק הניהולי שלו. אם כבר הייתי שוקל אותו לעמדה 2, אבל בגלל שהיקמן נשאר אני מניח שבעמדה 2 ישחק ישראלי שיעלה כמחליף של היקמן. מכיוון שמלכתחילה מכבי החליטה לחסוך בעמדה 2 ולא להביא את לנגפורד, אין לה תירוצים שהיא לא יכולה להביא לפה את הוארטס או פלאניניץ׳, אבל משום מה עדיין מרבית הסיכויים שנמצא עצמנו עם גרין או רייס.
er79 כתב:שוב, זה רק אומר שאם רוצים לשפוך על שחקן משמעותי מעל למליון, יש להם את האמצעים. אם הם שוב יכניסו צינור לאוהדים ויביאו איזה טייריס רייס בחצי מליון, כשכולם יודעים שיש להם את האמצעים להביא רכז יותר משמעותי, מבחינתי זה בגדר עלבון לאינטליגנציה שלי כאוהד ותקיעת סכין בגב. הם לא ירשו לעצמם להפסיד אליפות שנה שנייה ברציפות, והם יודעים טוב מאוד שזה מה שיקרה להם אם יביאו רכז בינוני. מכבי צריכה להנחית לפה לפחות שם גדול אחד במונחים אירופיים.
מעין כתב:er79 כתב:שוב, זה רק אומר שאם רוצים לשפוך על שחקן משמעותי מעל למליון, יש להם את האמצעים. אם הם שוב יכניסו צינור לאוהדים ויביאו איזה טייריס רייס בחצי מליון, כשכולם יודעים שיש להם את האמצעים להביא רכז יותר משמעותי, מבחינתי זה בגדר עלבון לאינטליגנציה שלי כאוהד ותקיעת סכין בגב. הם לא ירשו לעצמם להפסיד אליפות שנה שנייה ברציפות, והם יודעים טוב מאוד שזה מה שיקרה להם אם יביאו רכז בינוני. מכבי צריכה להנחית לפה לפחות שם גדול אחד במונחים אירופיים.
אבל הם לא מאמינים שבהכרח "רכז בלי שם גדול"=רכז בינוני. זו הסיבה שייתכן מאוד שיבוא שחקן כמו מייק גרין למשל.
אדגר פו כתב:הסכומים שיקבלו היקמן ובמיוחד שון ג'יימס ממש לא מלמדים שהם יהיו זרים פחות מרכזיים בשנה הבאה, אם נראה את ממוצע המשכורות לזרים בשנה שעברה נראה שהיקמן נמצא בערך בממוצע ( חצי מיליון דולר לערך, אולי קצת יותר ) ושון ג'יימס עם תוספת המיסוי אפילו יותר.
הזר הבכיר בקו האחורי, לכאורה, היה אמור להיות לוגאן והוא קיבל פחות מחצי מיליון דולר אם אני זוכר נכון.
אם נעשה חישוב מהיר ( בלי להיות רואי חשבון מדופלמים), נראה שאם מכבי לא תגדיל בצורה משמעותית את תקציב הזרים , אם ע"י הגדלה של התקציב באופן כללי, אם על חשבון הישראלים ואם על חשבון מנהלה, נקבל סדר גדול של 600 או 700 אלף דולר לשאר 3 הזרים ( לכל זר כמובן ) המשמעותיים שנותרו לנו להחתים.( זה פחות או יותר מה שהיה שנה שעברה, כאמור ).
אם סמית' יקבל 800 אלף דולר נקבל פחות כסף לרכז, אם ילך ויחפשו מציאה בעמדה 3, ישקיעו יותר ברכז או בסנטר.
אני חושב שההחלטה הקרדינלית היא באמת עניין הרכז, מכאן יגזר הכול. רכז בינוני פלוס סמית והיקמן יתן לנו עונה סבירה ולא הרבה יותר, לא כל כך משנה מי יוחתם בקו הקדמי בתוספת לשון ג'יימס ( בהנחה שלא מגיע לכאן הסנטר הטוב באירופה ).
אדגר פו כתב:זה אף פעם לא בדיוק אותו דבר, אבל יכול להיות שבאמת קרוב למה שהיה, תלוי גם מה יקרה באירופה באמת ( אם הקבוצות יתחזקו אז אולי נעשה עונה פחות טובה באמת ).
rc4991 כתב:יכול להיות שבסוף לא נקבל אפילו את מייק גרין,הוא מועמד למילאנו.
er79 כתב:rc4991 כתב:יכול להיות שבסוף לא נקבל אפילו את מייק גרין,הוא מועמד למילאנו.
שיילך לשם!
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים