המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:ולפי ספורט 5 מכבי שוב מעוניינים ברייס
ובידיעות רושמים שעדיין לא סגורים בקרש לבלאט
כאשר דני פדרמן ורקנאטי הם שלא רוצים אותו
וניראה שהם מחפשים כל דרך אפשרית להיפטר ממנו
ככה שלא משנה כמה מועמדים עולים עכשיו ומיהם
עד שלא נדע סופית מה קורה עם בלאט הכול בגדר שמועה
rc4991 כתב:misha כתב:rc4991 כתב:ב-1 ביולי מתחיל שוק חופשי ואז אני יכול לנהל מו"מ עם קבוצות ולסגור עד ה-9 ביולי
אתם רוצים להגיד לי שיש לקבוצות (ולכספי) רק 9 ימים כדי להחתים שחקנים?
אז אולי כספי לא יספיק לחתום בזמן הזה
ברור שלא. הוא התכוון ל-July moratorium. http://www.hoopsrumors.com/2013/05/july-moratorium.html
עד מתי אפשר להחתים שם שחקנים?
נראה לכם שהוא יחכה גם אחרי שהעונה תתחיל?
שחף כתב:אם ההחתמה הגדולה של מכבי הקיץ זה שחקן עבר בתור מנהל, אני אישית מוותר גם על לראות משחקים מהספה. זה מחאה קטנה ולא מורגשת, אבל מקווה שעוד אנשים יצטרפו אליי.
וכן, ראינו מה הסקאוטים של מכבי שווים השנה. לא רוצה שחקני פח מהליגה הגרמנית.
yellowaura כתב:שחף כתב:אם ההחתמה הגדולה של מכבי הקיץ זה שחקן עבר בתור מנהל, אני אישית מוותר גם על לראות משחקים מהספה. זה מחאה קטנה ולא מורגשת, אבל מקווה שעוד אנשים יצטרפו אליי.
וכן, ראינו מה הסקאוטים של מכבי שווים השנה. לא רוצה שחקני פח מהליגה הגרמנית.
אני כבר אמרתי שזה המחאה הגדולה ביותר שאפשר.
% צפייה= זכויות שידור $$. חוץ מזה זה שווה בסופו של דבר גם מנויים. מכבי זה מותג של פופולאריות. ברגע ש % צפייה יורד> התקשורת שמונעת מרייטינג תדבר פחות על מכבי> ובסופו של גם מנויים שבאים כדי להיות חלק מההייפ יפסיקו לרכוש מנויים.
שחף , תאכלס אין ממש צורך במחאה (למרות שגם אני מעצבים איתך בנושא הזה) רוב הציבור ימאס בקבוצה שמשחקת מחורבן גם ככה.
er79 כתב:מה בן רייס קשור לעזאזל? מועמד על פי אבי סגל. במקום מי יבוא, פניני?
Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2652348
מלא מועמדים
דורסי שוחרר מאולימפיאקוס בנובמבר שעבר, לאחר שביקר את התנהלות הקבוצה. הוא נשלח לגזיאנטפ הטורקית וסיים במדיה את העונה. למרות היכולת הגבוהה שהציג דיוויס ביורוליג, ישנם גורמים במכבי שסבורים שדווקא דורסי הוא השחקן הנכון ביותר להשלים את שון ג'יימס, שכן הוא מביא איתו פיזיות ורוחב שחסרו העונה למכבי מתחת לסלים.
סילבר כתב:Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2652348
מלא מועמדיםדורסי שוחרר מאולימפיאקוס בנובמבר שעבר, לאחר שביקר את התנהלות הקבוצה. הוא נשלח לגזיאנטפ הטורקית וסיים במדיה את העונה. למרות היכולת הגבוהה שהציג דיוויס ביורוליג, ישנם גורמים במכבי שסבורים שדווקא דורסי הוא השחקן הנכון ביותר להשלים את שון ג'יימס, שכן הוא מביא איתו פיזיות ורוחב שחסרו העונה למכבי מתחת לסלים.
דורסי? פרנק האסל מחולון טוב ממנו בהיבט ההגנתי, משאבת ריבאונדים, אותו גובה, רחב גם כן, זול משמעותית ממנו. אני מעדיף את פול דייויס המוזכר בכתבה אבל האסל טוב מדורסי!!
felix_r כתב:תזכרו ממי שמעתם את זה לראשונה: באמצע העונה מכבי תרשום את וויצ'יץ' למשחקי היורוליג
LIAV10 כתב:סילבר כתב:Chen כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2652348
מלא מועמדיםדורסי שוחרר מאולימפיאקוס בנובמבר שעבר, לאחר שביקר את התנהלות הקבוצה. הוא נשלח לגזיאנטפ הטורקית וסיים במדיה את העונה. למרות היכולת הגבוהה שהציג דיוויס ביורוליג, ישנם גורמים במכבי שסבורים שדווקא דורסי הוא השחקן הנכון ביותר להשלים את שון ג'יימס, שכן הוא מביא איתו פיזיות ורוחב שחסרו העונה למכבי מתחת לסלים.
דורסי? פרנק האסל מחולון טוב ממנו בהיבט ההגנתי, משאבת ריבאונדים, אותו גובה, רחב גם כן, זול משמעותית ממנו. אני מעדיף את פול דייויס המוזכר בכתבה אבל האסל טוב מדורסי!!
הוא מוריד 1.5 ריב' פחות מהאסל בליגה פשוט הרבה יותר טובה, גבוהה וחזקה.
אותו דבר בעניין הנקודות, 2 נק' פחות, אבל בליגה יותר טובה, האחוזים מהשדה שלו גם טובים יותר מהאסל.
אני אישית לא בעד אף אחד מהם.
felix_r כתב:תזכרו ממי שמעתם את זה לראשונה: באמצע העונה מכבי תרשום את וויצ'יץ' למשחקי היורוליג
yzafrir כתב:felix_r כתב:תזכרו ממי שמעתם את זה לראשונה: באמצע העונה מכבי תרשום את וויצ'יץ' למשחקי היורוליג
בהחלט יש מצב , למשחק אחד בתור משחק פרישה![]()
רייס או בראון : הלב אומר רייס (יותר מסקרן אותי) הראש אומר בראון ( יותר מנוסה ומוכח ) . לגבי ההתאמה שלהם ליד היקמן ? אני לא כלכך יודע ולא בגללם אלא בגלל שאני עדיין לא מצליח להבין את היקמן....
דיוויס או דורסי : דורסי משלים טוב יותר את ג'יימס גם לדעתי ולדעתי מתאים יותר לסגנון של בלאט . בקיצור תלוי אם בלאט ישאר .
לגבי עמדה 3 , יש מעומדים כלכך הרבה יותר טובים וזולים מאלו שהוזכרו בכתבה...
אם הלפרין במקום יוגב ורוט ישוחרר , לא חסר איזה גארד נוסף ?
בן רייס ? לא תודה...
חנו'ש כתב:תגידו, יבוא יום ומכבי יזכו אותנו ברכז שניחן בתכונה חסרת החשיבות הזו - חוכמת משחק ויכולת ניהול משחק גבוהה??
עד מתי נאלץ לסבול כל מיני אמריקאים קפיציים ואתלטיים בלי טיפת שכל שיותר מבלגנים ממרכזים??
ואגב, פה אני דווקא חושבת שהאשמה היא על בלאט, נראה כאילו זו ההעדפה הברורה שלו.
נכון שרכזים עם שכל עולים יותר ולכן גם להנהלה יש יד בעניין, אבל נראה שמאז שבלאט מאמן אותנו בקדנציה הנוכחית הוא לא הביא אף רכז שהוא אשכרה מנהל משחק (אלא אם כן אתם מחשיבים את פאפא...)
פשוט לא הסטייל שלו....
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־19 אורחים