בלאט תתפטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בלאט תתפטר

הודעהעל ידי שחף » 14 יוני 2013, 22:40

יש לו תואר יורוליג. ועוד שני פיינל פורים וכמה אליפויות בספרד. מה לעשות שנבארו כבר לא ילד. השנה הם הפסידו לקבוצה טובה יותר בפיינל פור. לפני שנתיים לאלופה.
במילים אחרות ברמת הקבוצות יש לו יותר הישגים מבלאט, שגם אימן בקריירה שלו בכמה מקומות שהיה בהם כסף(אפס, דינאמו) וכישרון( בנטון) ולא הגיע לכלום.
שחף

הודעהעל ידי jol9 » 14 יוני 2013, 22:54

שחף כתב:יש לו תואר יורוליג. ועוד שני פיינל פורים וכמה אליפויות בספרד. מה לעשות שנבארו כבר לא ילד. השנה הם הפסידו לקבוצה טובה יותר בפיינל פור. לפני שנתיים לאלופה.
במילים אחרות ברמת הקבוצות יש לו יותר הישגים מבלאט, שגם אימן בקריירה שלו בכמה מקומות שהיה בהם כסף(אפס, דינאמו) וכישרון( בנטון) ולא הגיע לכלום.

אתה לא רציני אם אתה משווה את התקציב שהיה לפאסקוואל לתקציב שהיה לבלאט.
ברצלונה זה מועדון על. להביא אליפות אחת בכ"כ הרבה עונות, וגם זה רק אחרי שהביאו לו את רוביו וכוכבים נוספים, זאת לא חוכמה גדולה.

אני לא אומר שהוא לא מאמן טוב, אלא שהסיכוי שיצליח להפיק מהיקמן ומהתומאסים והמדלים של העונה הבאה, משהו מעבר לבזיון שהיה העונה, הוא לא גבוה,
וחבל על הכסף שיישלמו לבלאט ולפאסקוואל.

מכבי ראשית צריכה לפתור את העניין עם דייויד, ורק אח"כ להתחיל לפזול לצדדים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי גיא » 14 יוני 2013, 23:15

אני מצטרף לשחף ופליקס ששמים סימן שאלה גם אחרי שמו של בלאט.

הביקורת על ההנהלה אומרת בעצם דבר אחד: סגל השחקנים שניתן לבלאט, לא טוב מספיק על מנת להגיע ליותר.

יש פה שטוענים שעם הסגל הזה בלאט הגיע למקסימום.

אני טוען שהוא לא הגיע למקסימום.

יותר מדי שחקנים לא היו בכושר במאני טיים, ויש לו אחריות חלקית לפחות בכך שסמית' לא בכושר, שיוגב רחוק מהיכולת של שנה שעברה.

אם מדלי ופלאניניץ' היו משחקים ביכולת הזאת לפני שהגיעו למכבי - ברור שהם לא היו מוחתמים. אז למה הם נראים ככה במכבי?

תוכנית האימונים והשליטה הפסיכולוגית שאמורה להיות לו על הקבוצה היתה אמורה להביא את הקבוצה ליכולת טובה יותר. וזה לא קרה.
גיא

Re: חילוקי דעות בהנהלה לגבי בלאט, פסקוואל מועמד להחליפו

הודעהעל ידי סילבר » 14 יוני 2013, 23:20

1. אני טוען שבלאט מאמן הגנה שלא סופר קלעים כי אין לו (או כי אני לא רואה) תרגילי קלעים אלא דורש מהם לייצר מצבי זריקה.
2. משחק מלהיב לא בלקסיקון שלו, כל פעם שניסו לבצע האלי-הופ או מהלך מהנה, הוריד אותם לספסל.
3. משחק משחק בידודים כקונספט ולא כברירת מחדל.
4. לא נותן לשחקנים טיפונת יד חופשית ליצירתיות כמו למשל ג'ימס. בלאט אסר עליו לזרוק ממרחק או חצי מרחק למרות שיש לו את זה מימיו קדם וזוהי רק דוגמא קטנה.
5. הסיבה שבלאט וגרשון השלימו אחד את השני היתה שגרשון עילוי התקפי ובלאט הגנתי.
6. בלאט לא יצירתי, בלאט סתגלתן וקונפורמיסט.
7. אחד הדברים שאני לא אוהב אצל בלאט קורה כשבקבוצה שלו במצוקה ולוקח פסק זמן. במקום לומר לשחקנים, אתם מבצעים התקפה מספר 15 בפוזשן הבא ואת שאר 55 השניות מרביץ בהם 'ציונות' והתלהבות, הוא מסביר את הפוזשן שהמציא הרגע במשך 65 שניות.
8. בלאט מאמן מקובע!! ראו תרגילי סופו שהמשיכו והמשיכו גם כשכל אירופה ואחותו למדו את התרגיל, המשיך שנתיים מיותרות את שיטת הלחץ של הגארדים שעבדה היטב עם אידסון-פארגו-פרקינס אבל לא יכולה לעבוד עם היקמן ולוגן, מקובע כך שלא מבין שעילויים כמו אליהו צריך לרתום למשימות הגנה ולא לאכוף אותם ע"י סיפסול (אולי ניסה).

בלאט מאמן טוב אבל לומר שהוא "אינו חף מפגמים" זו אמירה אנדרסטייטמנט לגביו. הוא ירד ביכולתו והתגמד ברמת ניהול קבוצה ומשחק לרמה של הקבוצה הבינונית שהוא הרשה לעצמו לבחור/בחרו עבורו.

yellowaura כתב:
שמואל1 כתב:אגב למי שאמר שבלאט לא משחק אטרקטיבי... לבלאט היה חלק מ- 2 מהקבוצות ששיחקו הכי יפה באירופה:
1. מכבי של פרקינס-פארגו- אידסון (והגנת הלחץ המפורסמת)
2. מכבי של וויצ'יץ'- פארקר- שאראס

אמרת: 1. מכבי של פרקינס-פארגו- אידסון (והגנת הלחץ המפורסמת)
קבל סעיפים 8 ו- 5:

5. הסיבה שבלאט וגרשון השלימו אחד את השני היתה שגרשון עילוי התקפי ובלאט הגנתי.

8. בלאט מאמן מקובע!! ראו תרגילי סופו שהמשיכו והמשיכו גם כשכל אירופה ואחותו למדו את התרגיל, המשיך שנתיים מיותרות את שיטת הלחץ של הגארדים שעבדה היטב עם אידסון-פארגו-פרקינס אבל לא יכולה לעבוד עם היקמן ולוגן, מקובע כך שלא מבין שעילויים כמו אליהו צריך לרתום למשימות הגנה ולא לאכוף אותם ע"י סיפסול (אולי ניסה).

אמרת: 2. מכבי של וויצ'יץ'- פארקר- שאראס

קבל שוב את סעיף 5.

בלאט המאמן הטוב בארץ ואין הרבה שטובים ממנו באירופה אבל הוא צריך לשאוף ליותר וצריך להיות מודע למגבלות שלו.
הסגל הזול :
זהו הסגל הנוכחי. לדעתי: "50 גוונים של אפור" או "קבוצה לפיינל אפור"
המושקע :
להוסיף את מקאלב ולנגפורד לסגל הקיים.
סילבר

הודעהעל ידי MTA2311 » 15 יוני 2013, 00:16

מהפייסבוק:"במכבי אלקטרה ת"א מבהירים כי אפשרות החלפתו של המאמן דיוויד בלאט לא נידונה וכלל לא נמצאת על הפרק, ומכאן שכל שם שמוצג כמועמד להחליפו אינו רלוונטי".
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yzafrir » 15 יוני 2013, 00:24

ההנהלה של מכבי לא עד כדי כך מטומטמים , הם מבינים שהם לא יכולו לקבל מישהו יותר טוב ומתאים מבלאט לתקציב שלהם....וגם המאמנים הזרים הבכירים לא מטומטמים , הם מבינים שהסמל בלבד לא מביא תארים והיום הכסף מדבר .
מה לפסקוואל לחפש במכבי אחרי שאימן סגלים מפוארים כמו שקיבל בברצלונה .
ומה מכבי לחפש אצל מאמן שעם סגלים כמו שקיבל ניכשל לא פעם ולא פעמיים ?
אין מה לעשות , אבל בלאט עם כל החסרונות שלו שהעונה בלטו יותר , עדיין הכי מתאים למערכת הנוכחית של מכבי .
כל עוד אף אחד פה מאלו שנגד בלאט לא הביאו שם לגיטימי אחר , זו עובדה .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי ni4ni » 16 יוני 2013, 08:19

אני לא מבין את הראש של ראשי מכבי. אין להם מאמן מתאים יותר מבלאט.
בגזרת המאמנים הישראלים אין אף אחד שמתקרב לדיוויד בלאט (בהנחה שפיני גרשון וצביקה שרף לא רוצים בכלל להתקרב יותר למכבי). אף אחד לא רוצה לעשות שוב ניסויים בנוסח עודד קטש או אפי בירנבוים.
בגזרת המאמנים הבינלאומיים אז המאמנים מהשורה הראשונה לא יבואו. אנשים כמו אוברדוביץ' או מסינה לא רק שידרשו משכורת עתק אלא גם ידרשו תקציב ענק לבניית קבוצה לפי רצונם. הם לא יסתפקו בלגרד שאריות מהליגה האיטלקית והטורקית ולקוות שזה יספיק.

מאמנים מהדרג השני כמו פסקוואל הם לא יותר טובים מבלאט. אם תתן לבלאט לבנות קבוצה מתקציב של 20 מיליון יורו אני בטוח שהוא יגיע להישגים טובים יותר מאלו של פסקוואל.
בקיצור, או שיוותרו על האגו וימשיכו עם בלאט או שתתכוננו לעונה מוזרה מאד.
ni4ni

הודעהעל ידי אדגר פו » 16 יוני 2013, 08:33

אני יכול להסכים בדחק עם התיאוריה שמכבי לא תמצא מאמן טוב מבלאט בסכומים שהיא מוכנה לשלם ( למרות שבלאט לא מאמן זול בכלל ) בטח אחרי שדי שרפה את הגשרים עם פיני . ( אבל לפעמים סתם שינוי יכול להיות לטובה בלי קשר לרמת המאמן הנוכחית , אבל זה וויכוח אחר ).

אבל יש בעייה אקוטית עם זה שבלאט ממשיך באווירה שנוצרה - נראה כאילו בלאט נשאר רק בגלל שיש לו חוזה ומכבי לא מוכנה לשלם את ההוצאות הכרוכות בהתרת חוזהו ובפיצויים, הרבה יותר מאשר היא נותנת בו את האמון ואת הדחיפה לקראת העונה הבאה. בלאט כבר התבטא פעמיים בצורה קצת מרירה לגבי מה שקורה במכבי וזו התחלה רעה מאוד להמשך.
השאלה גם מה בלאט חושב על המשך דרכו והאם הוא מאמין שהוא יכול להצליח במערכת הקיימת, האם הוא מסוגל לעמוד על דרכו ולהשפיע על ההרכב לשנה הבאה, האם הוא מסוגל לעבוד ביחסי אמון עם האנשים מעליו ועוד סוגיות.

כשיענה על כל השאלות האלו הוא יוכל לענות לעצמו בכנות האם הישארותו במכבי היא כורח או תשוקה. כמובן שגם הנהלת מכבי צריכה לשאול את עצמה את אותן השאלות מהזווית שלה.

בסופו של דבר שני הצדדים צריכים להבין שזה לא רק כסף ואגו, יש גם אוהדים שמביטים מהצד ו " רואים" את הקולות והקלקולים, זה לא מביא לאמון מוגבר במערכת ולעתיד טוב יותר בקרוב.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי Asf » 16 יוני 2013, 12:01

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 44485.html

אפשר לעבור לנושא הבא?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Asf

הודעהעל ידי 0ved1212 » 16 יוני 2013, 12:47

אני לא חושב שזה המילה האחרונה כולנו יודעים מה שווה עכשיו המילה של שמעון שנהפך לבובה בהנהלה ולא יותר מזה

הרי אם פדרמן באיזה סיטואציה לא ירצה את בלאט לא משנה מה שמעון אומר הוא לא יהיה במכבי

ואם בלאט בכל זאת התעקש ימררו לו עוד יותר את החיים :dance3
0ved1212

הודעהעל ידי roy1000 » 16 יוני 2013, 13:23

מישהו באמת חושב שמכבי תשלם לבלאט 650 אלף נטו בשביל לשבת בבית? הדיבורים על פסקוואל או אוברדוביץ' הזויים. אף מאמן עם שם גדול לא יגיע לעבוד תחת ה- GM דני פדרמן ובתקציב מצחיק ביחס למטרות.
roy1000

הודעהעל ידי CYellow7 » 18 יוני 2013, 19:14

תמונה
CYellow7

הודעהעל ידי rc4991 » 18 יוני 2013, 20:16

CYellow7 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2652544

מקווה מאוד שזה לא יצא לפועל
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 18 יוני 2013, 20:22

אלי סהר העלה את ברוקלין בתור אופציה כבר לפני יומיים, אני לא יודע אם מידע או סתם ניחוש, מפני שהמשרה פנוייה והבעלים שלהם רוסי.
.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי 0ved1212 » 18 יוני 2013, 20:24

מקווה מאוד שזה כן יקרה ונוכל להיפתר "מהמאמן בין הטובים באירופה"
0ved1212

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יוני 2013, 20:25

0ved1212 כתב:מקווה מאוד שזה כן יקרה ונוכל להיפתר "מהמאמן בין הטובים באירופה"

אחי, חפרת במקצת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 יוני 2013, 20:33

אני בדעת מיעוט אבל לדעתי במסגרת שינוי הקונספציה (אם בכלל קיים דבר כזה ) צריכים להיפרד מבלאט , או שתמיד נקבל רכזים מפוזרים וחצאי סנטרים סטייל הנדריקס וג'יימס .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 18 יוני 2013, 20:37

מקאדו 3 כתב:אני בדעת מיעוט אבל לדעתי במסגרת שינוי הקונספציה (אם בכלל קיים דבר כזה ) צריכים להיפרד מבלאט , או שתמיד נקבל רכזים מפוזרים וחצאי סנטרים סטייל הנדריקס וג'יימס .

ואת מה גודס יביא? את סטוקטון וסאבוניס?

אני לא אוהב את בלאט, ואני( בניגוד לאחרים פה) לא מפחד להגיד שהוא נכשל העונה. השאלה היא מה נראה פה במקומו. כרגע נראה שזה יהיה גודס.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 18 יוני 2013, 20:51

MTA2311 כתב:
מקאדו 3 כתב:אני בדעת מיעוט אבל לדעתי במסגרת שינוי הקונספציה (אם בכלל קיים דבר כזה ) צריכים להיפרד מבלאט , או שתמיד נקבל רכזים מפוזרים וחצאי סנטרים סטייל הנדריקס וג'יימס .

אני לא אוהב את בלאט, ואני( בניגוד לאחרים פה) לא מפחד להגיד שהוא נכשל העונה. השאלה היא מה נראה פה במקומו. כרגע נראה שזה יהיה גודס.

אני לא יודע את מי גודס יביא אני רק יודע שעם בלאט נמשיך לשחק עם חצאיי רכזים וחצאיי סנטרים וחצי קבוצת כדורסל , כל התפיסה הזו לא מקובלת ולא מובנת בעניי , מכבי כנראה לא תיקח גביע אירופה בשנה הבאה אבל לפחות הייתי רוצה ליראות קבוצה עם סנטר ורכז אמיתיים .
אותי גם מעניינת הנקודה המוזרה משהו שאף גבוהה אירופאי לא מצליח תחת בלאט למעט אולי סופו וגם זה בשנה הראשונה בלבד וחוץ מזה סופו ייש רק אחד...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי yellowaura » 18 יוני 2013, 21:02

MTA2311 כתב:

מה אם סופו, האפמן, וויצ'יץ' גם הם חצי סנטרים ? מקדונלד, שאראס היו רכזים מפוזרים ? ואפילו פארגו שהוא אחד הרכזים המוערכים היום באירופה תודות לבלאט.

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000834710

שאתה מקבל שקל וחצי אתה לא יכול להביא את טומיץ' שיתפוס לך שליש תקציב.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־31 אורחים