המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:יש לו תואר יורוליג. ועוד שני פיינל פורים וכמה אליפויות בספרד. מה לעשות שנבארו כבר לא ילד. השנה הם הפסידו לקבוצה טובה יותר בפיינל פור. לפני שנתיים לאלופה.
במילים אחרות ברמת הקבוצות יש לו יותר הישגים מבלאט, שגם אימן בקריירה שלו בכמה מקומות שהיה בהם כסף(אפס, דינאמו) וכישרון( בנטון) ולא הגיע לכלום.
1. אני טוען שבלאט מאמן הגנה שלא סופר קלעים כי אין לו (או כי אני לא רואה) תרגילי קלעים אלא דורש מהם לייצר מצבי זריקה.
2. משחק מלהיב לא בלקסיקון שלו, כל פעם שניסו לבצע האלי-הופ או מהלך מהנה, הוריד אותם לספסל.
3. משחק משחק בידודים כקונספט ולא כברירת מחדל.
4. לא נותן לשחקנים טיפונת יד חופשית ליצירתיות כמו למשל ג'ימס. בלאט אסר עליו לזרוק ממרחק או חצי מרחק למרות שיש לו את זה מימיו קדם וזוהי רק דוגמא קטנה.
5. הסיבה שבלאט וגרשון השלימו אחד את השני היתה שגרשון עילוי התקפי ובלאט הגנתי.
6. בלאט לא יצירתי, בלאט סתגלתן וקונפורמיסט.
7. אחד הדברים שאני לא אוהב אצל בלאט קורה כשבקבוצה שלו במצוקה ולוקח פסק זמן. במקום לומר לשחקנים, אתם מבצעים התקפה מספר 15 בפוזשן הבא ואת שאר 55 השניות מרביץ בהם 'ציונות' והתלהבות, הוא מסביר את הפוזשן שהמציא הרגע במשך 65 שניות.
8. בלאט מאמן מקובע!! ראו תרגילי סופו שהמשיכו והמשיכו גם כשכל אירופה ואחותו למדו את התרגיל, המשיך שנתיים מיותרות את שיטת הלחץ של הגארדים שעבדה היטב עם אידסון-פארגו-פרקינס אבל לא יכולה לעבוד עם היקמן ולוגן, מקובע כך שלא מבין שעילויים כמו אליהו צריך לרתום למשימות הגנה ולא לאכוף אותם ע"י סיפסול (אולי ניסה).
בלאט מאמן טוב אבל לומר שהוא "אינו חף מפגמים" זו אמירה אנדרסטייטמנט לגביו. הוא ירד ביכולתו והתגמד ברמת ניהול קבוצה ומשחק לרמה של הקבוצה הבינונית שהוא הרשה לעצמו לבחור/בחרו עבורו.
yellowaura כתב:שמואל1 כתב:אגב למי שאמר שבלאט לא משחק אטרקטיבי... לבלאט היה חלק מ- 2 מהקבוצות ששיחקו הכי יפה באירופה:
1. מכבי של פרקינס-פארגו- אידסון (והגנת הלחץ המפורסמת)
2. מכבי של וויצ'יץ'- פארקר- שאראס
CYellow7 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2652544
0ved1212 כתב:מקווה מאוד שזה כן יקרה ונוכל להיפתר "מהמאמן בין הטובים באירופה"
מקאדו 3 כתב:אני בדעת מיעוט אבל לדעתי במסגרת שינוי הקונספציה (אם בכלל קיים דבר כזה ) צריכים להיפרד מבלאט , או שתמיד נקבל רכזים מפוזרים וחצאי סנטרים סטייל הנדריקס וג'יימס .
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:אני בדעת מיעוט אבל לדעתי במסגרת שינוי הקונספציה (אם בכלל קיים דבר כזה ) צריכים להיפרד מבלאט , או שתמיד נקבל רכזים מפוזרים וחצאי סנטרים סטייל הנדריקס וג'יימס .
ואת מה גודס יביא? את סטוקטון וסאבוניס?
אני לא אוהב את בלאט, ואני( בניגוד לאחרים פה) לא מפחד להגיד שהוא נכשל העונה. השאלה היא מה נראה פה במקומו. כרגע נראה שזה יהיה גודס.
MTA2311 כתב:מקאדו 3 כתב:אני בדעת מיעוט אבל לדעתי במסגרת שינוי הקונספציה (אם בכלל קיים דבר כזה ) צריכים להיפרד מבלאט , או שתמיד נקבל רכזים מפוזרים וחצאי סנטרים סטייל הנדריקס וג'יימס .
ואת מה גודס יביא? את סטוקטון וסאבוניס?
אני לא אוהב את בלאט, ואני( בניגוד לאחרים פה) לא מפחד להגיד שהוא נכשל העונה. השאלה היא מה נראה פה במקומו. כרגע נראה שזה יהיה גודס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־31 אורחים