26 יוני 2013, 16:13
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אדגר פו כתב:יש למכבי אופציה להשתחרר בקיץ הבא מהחוזה בתנאים נוחים ? סמית' זה לגמרי הבייבי של בלאט ולבלאט עצמו אין חוזה מעבר לשנה הקרובה.
אולי אתה צודק אבל רוב המאמנים שמפרשנים לערוצי הספורט מסכימים שסמית' כמה רמות מעל הליגה
נכון, כמו כל מכבי הסיומת שלו הייתה חלשה(ביותר)אבל כמו שליאב אמר, הוא לא צריך להיות הכוכב של הקבוצה
הקבוצה סביבו הייתה כל כך חלשה, סמית' לא השחקן לנצח משחקים
ברגע שיהיו לידו שחקנים לגיטימיים אני בטוחה שהוא יחזור להיות השחקן ההגנתי שכולנו הערכנו במשך שנתיים
1.עצוב שזאת התרומה שאנחנו מצפים ממנו ונותנים לו 850 אלף דולר עבורה
2.בגלל שסמית' ירוויח הרבה יחסית למכבי אז הסיכויים שיהיו לידו שחקנים טובים נמוכים מאוד(ואנחנו רואים את זה כבר עכשיו)
1)שחקן שאתה יכול לסמוך עליו בעיניים עצומות בהגנה זה לא משהו לזלזל בו, בטח לא בעמדה של סמית'
2)אתה לא באמת רוצה להגיד לי שאם סמית' לא היה נשאר אז היינו מביאים את ספאנוליס, נכון? גם לא את זוראן פלאניניץ'
זה מה שחסר עכשיו, שיפילו על סמית' את האשמה בזה שלא יביאו שחקן מהשורה הראשונה באירופה
לא יביאו שחקן כזה כי מכבי לא רוצים לשלם סכומים כאלה, לא בגלל ששילמו 850K לסמית'
1.יש שחקנים שתורמים יותר מרק הגנה והיה עדיף להביא אותם,הם גם כנראה היו עולים פחות
2.לא את ספאנוליס אבל זה בהחלט משפיע על התקציב.
אני מסכים שההנהלה שלנו קמצנית והיא עשויה להשתמש בסמית' כתירוץ (לדעתי היא תעשה את זה) אבל זה בכל מקרה משפיע על התקציב
26 יוני 2013, 16:13
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:די נו רוני, זה נהיה מגוכח, היירסטון? אינגלס?
זאת ראייה מאוד שטחית של המשחק, אתה מחפש רק מי יקלע יותר, מבחינת full package, הוא טופ 3 בסמולים ששיחקו העונה ביורוליג.
מה מגוחך בזה שאני חושב שסמית' שחקן בינוני עם הגנה טובה וקליעה משלוש?
"החבילה השלמה"? הצחקת אותי,הוא שחקן משלים ותו לא
ההפך הוא הנכון,מדובר בשחקן שאפילו לא חודר וגם הכדרור שלו לא משהו וזה רק באספקט של נקודות
לגבי אינגלס חשוב לי להבהיר שאני מציע אותו כי הוא שחקן נחמד שתורם בהרבה תחומים ויהיה זול מסמית' וכך נוכל להביא שחקנים טובים לעוד עמדות-אני לא בונה על אינגלס ככוכב אלא כמשלים זול
היירסטון שחקן מעולה והייתי ממש שמח לראות אותו במכבי:
http://www.euroleague.net/competition/p ... code=E2011
זה לא מספיק טוב עבורך?
26 יוני 2013, 16:20
וואלה? שחקן שקולע ב-39% מחוץ לקשת למשל וייתן 11 נקודות למשחק ביורוליג כשהוא מרוויח 650K היה נראה לך יותר מגרה? הדשא של השכן תמיד יותר ירוק
כל דבר משפיע על התקציב כי כשהתקציב שלך הוא 9 מליון ברוטו אז אתה בעצם לא יכול להחתים אף שחקן לגיטימי בלי שזה ישפיע על החתמה של שחקן אחר
החוזה של ליאור מפריע, החוזה של סמית' מפריע, החוזה של בלאט מפריע
האידיאולוגיה הפיננסית מפריעה, לא שום דבר אחר
מגיע לסמית' החוזה שהוא קיבל ואני בטוחה שבמצב השוק היום כשכל שחקן מקבל ישר 1.5 מליון יורו הוא יכול היה לקבל יותר ממה שהוא קיבל פה
סמית' שחקן טוב(אפילו טוב מאוד)ואני שמחה שהוא נשאר
זה שאני לא שמחה ששוב פעם נקבל קבוצה בינונית ומטה(ולא באשמתו)זה סיפור אחר לגמרי
26 יוני 2013, 16:22
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:די נו רוני, זה נהיה מגוכח, היירסטון? אינגלס?
זאת ראייה מאוד שטחית של המשחק, אתה מחפש רק מי יקלע יותר, מבחינת full package, הוא טופ 3 בסמולים ששיחקו העונה ביורוליג.
ההפך הוא הנכון,מדובר בשחקן שאפילו לא חודר וגם הכדרור שלו לא משהו וזה רק באספקט של נקודות
לגבי אינגלס חשוב לי להבהיר שאני מציע אותו כי הוא שחקן נחמד שתורם בהרבה תחומים ויהיה זול מסמית' וכך נוכל להביא שחקנים טובים לעוד עמדות-אני לא בונה על אינגלס ככוכב אלא כמשלים זול
זה לא מספיק טוב עבורך?
כן, בחבילה השלמה, זה שאתה מסתכל רק כמה נקודות קלע כל שחקן בסופו של יום לא אומר שהוא לא שחקן נהדר.
26 יוני 2013, 16:23
rc4991 כתב:וואלה? שחקן שקולע ב-39% מחוץ לקשת למשל וייתן 11 נקודות למשחק ביורוליג כשהוא מרוויח 650K היה נראה לך יותר מגרה? הדשא של השכן תמיד יותר ירוק
כל דבר משפיע על התקציב כי כשהתקציב שלך הוא 9 מליון ברוטו אז אתה בעצם לא יכול להחתים אף שחקן לגיטימי בלי שזה ישפיע על החתמה של שחקן אחר
מגיע לסמית' החוזה שהוא קיבל ואני בטוחה שבמצב השוק היום כשכל שחקן מקבל ישר 1.5 מליון יורו הוא יכול היה לקבל יותר ממה שהוא קיבל פה
1.לא הבנתי על מי את מדברת
2.מסכים לגבי הקטע עם ההנהלה אבל אין מה לעשות (כרגע) וזה המצב
26 יוני 2013, 16:25
rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:די נו רוני, זה נהיה מגוכח, היירסטון? אינגלס?
זה לא מספיק טוב עבורך?
כן, בחבילה השלמה, זה שאתה מסתכל רק כמה נקודות קלע כל שחקן בסופו של יום לא אומר שהוא לא שחקן נהדר.
אתה באמת חושב שאני רדוד ומסתכל רק על הסטט'? כאילו אני לא מכיר את סמית' מהשנתיים האחרונות
מה הוא נותן שהופך אותו לחבילה השלמה?
26 יוני 2013, 16:27
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:וואלה? שחקן שקולע ב-39% מחוץ לקשת למשל וייתן 11 נקודות למשחק ביורוליג כשהוא מרוויח 650K היה נראה לך יותר מגרה? הדשא של השכן תמיד יותר ירוק
1)לא דיברתי על אף אחד ספציפית
2)אם אין מה לעשות אז מה יש להתווכח בכלל?
זה לא כאילו אם סמית' לא יהיה פה נקבל את ספאנוליס או אפילו את פארגו
850K לסמית' כשלא היה מגיע לפה שחקן תותח אם הוא לא היה נשאר? איפה ההגיון בדיון? ברור שזה משתלם
26 יוני 2013, 16:28
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:די נו רוני, זה נהיה מגוכח, היירסטון? אינגלס?
זה לא מספיק טוב עבורך?
אתה באמת חושב שאני רדוד ומסתכל רק על הסטט'? כאילו אני לא מכיר את סמית' מהשנתיים האחרונות
מה הוא נותן שהופך אותו לחבילה השלמה?
אתה לא הבנת אותי.
אמרתי שבחבילה השלמה (כשעושים שקלול של התחומים, כל היתרונות, כל החסרונות) הוא טופ 3 בעמדה שלו ביורוליג.
26 יוני 2013, 16:30
26 יוני 2013, 16:38
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:וואלה? שחקן שקולע ב-39% מחוץ לקשת למשל וייתן 11 נקודות למשחק ביורוליג כשהוא מרוויח 650K היה נראה לך יותר מגרה? הדשא של השכן תמיד יותר ירוק
1)לא דיברתי על אף אחד ספציפית
2)אם אין מה לעשות אז מה יש להתווכח בכלל?
זה לא כאילו אם סמית' לא יהיה פה נקבל את ספאנוליס או אפילו את פארגו
850K לסמית' כשלא היה מגיע לפה שחקן תותח אם הוא לא היה נשאר? איפה ההגיון בדיון? ברור שזה משתלם
זה כנראה ההבדל העיקרי ביננו,אני מאמין שזה כן משנה
26 יוני 2013, 16:41
26 יוני 2013, 16:57
LIAV10 כתב:כן? אז איזה 3 סמולים טובים ממנו? (פיט מייקל לא נחשב)
26 יוני 2013, 18:28
26 יוני 2013, 18:53
26 יוני 2013, 20:15
26 יוני 2013, 21:31
Asf כתב:המצב די מחורבן, אם הגענו למצב שאנחנו בוכים על החתמה של שחקן רק בגלל ההשפעות שיהיו להחתמתו על שארית תקציב השחקנים. :-/
בכל אופן, משעמם או לא, אני חושב שאיתו יש לנו אחלה עמדה 3.
26 יוני 2013, 21:52
26 יוני 2013, 21:58
26 יוני 2013, 22:32
מקובי כתב:יש תחושה שלא משנה מה ההנהלה תעשה יהיה על זה פה ביקורת.
אם סמית' חותם- שחקן בינוני, אפשר להביא יותר טובים
סמית' לא חותם- מכבי לא מצליחה לשמור על נכסים, המשכיות, שחקן טוב.
26 יוני 2013, 22:37
מקובי כתב:יש תחושה שלא משנה מה ההנהלה תעשה יהיה על זה פה ביקורת.
אם סמית' חותם- שחקן בינוני, אפשר להביא יותר טובים
סמית' לא חותם- מכבי לא מצליחה לשמור על נכסים, המשכיות, שחקן טוב.