אשכול המלפפונים המדכא - קאמבק של סופו?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים המדכא

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 יוני 2013, 11:51

ברור שגארדים צריכים היום גם לקלוע, אבל גארדים צריכים לדעת גם למסור, לנהל מתפרצות, להפעיל גבוהים ושיהיו להם אחוזי קליעעה סבירים משלוש.
ד"א, העונה של רייס ביורוקאפ הייתה עם אחוזים רעים לשלוש. ( כמו של פלניניץ' ).

לא יודע אם מכבי הלכה על בטוח עם שחקנים כמו לוגאן , היא הלכה פה על שחקן שכבר שנתיים לא היה בפוקוס והוא הגיע רק בגלל מחירו הנמוך ובגלל שהוא נחשב לשחקן יורוליג עם רזומה.

הימור זה בסך הכול הימור, זה יכול ללכת לכאן או לכאן. הבאתי לכאן את הססטיסטיקה של הימורים במכבי והראתי שלהמר עם שחקנים מהליגה המקומית לא שונה בהרבה מלהמר עם שחקנים שמחלקת הסקאוטינג מביאה, אולי אפילו להיפך.

במקום להביא את רייס אולי אפשר להביא שחקן מהליגה שלנו וזהו, בשני המקרים תסיים באותה נקודה בערך. ( גם ברמת המחירים לא יהיה הבדל גדול בסופו של דבר ).
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 יוני 2013, 11:57

אדגר פו כתב:ברור שגארדים צריכים היום גם לקלוע, אבל גארדים צריכים לדעת גם למסור, לנהל מתפרצות, להפעיל גבוהים ושיהיו להם אחוזי קליעעה סבירים משלוש.
ד"א, העונה של רייס ביורוקאפ הייתה עם אחוזים רעים לשלוש. ( כמו של פלניניץ' ).

לא יודע אם מכבי הלכה על בטוח עם שחקנים כמו לוגאן , היא הלכה פה על שחקן שכבר שנתיים לא היה בפוקוס והוא הגיע רק בגלל מחירו הנמוך ובגלל שהוא נחשב לשחקן יורוליג עם רזומה.

הימור זה בסך הכול הימור, זה יכול ללכת לכאן או לכאן. הבאתי לכאן את הססטיסטיקה של הימורים במכבי והראתי שלהמר עם שחקנים מהליגה המקומית לא שונה בהרבה מלהמר עם שחקנים שמלקת הסקאוטינג מביאה, אולי אפילו להיפך.

במקום להביא את רייס אולי אפשר להביא שחקן מהליגה שלנו וזהו, בשני המקרים תסיים באותה נקודה בערך.

קודם כל, יש הבדל בין שחקן שמגיע לכאן בקיץ כאשר המאמן רוצה בו והוא מגיע לאחר מלאכת סקאוטינג מחושבת, לבין שחקן שמגיע לכאן כברירת מחדל או כהנחתה פרטית של ההנהלה.
אם תתחשב בנתון הזה תראה שהסטטסיטקה שלכה משתנה.

חוץ מזה, אני לא מבין איך הסטטיסטקה שלך קשורה לעניין. בגלל ש"הימורים" מהלגיה הצליחו באותה מידה כמו "הימורים" מחו"ל אז צריכים לקחת שחקן רק מהליגה? אולי נבנה את כל הקבוצה משחקני הליגה המקומית?
חוץ מזה, איזה רכז בליגה אתה מכיר שהוא גם מנהל משחק טוב, גם שחקן התקפה מגוון, גם נמצא בגיל טוב ולאחר עונת פריצה וגם שיחק בעבר בליגה היוונית, הליטאית והיורוקאפ?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

שאראס בדרך למכבי

הודעהעל ידי CYellow7 » 27 יוני 2013, 11:58

http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2655344

יגיע בעוד כשבועיים לארץ ואמור לסכם סופית.
לא יודע אם לצחוק או לבכות. רכז שיהיה בן 38 עוד מעט.
נערך לאחרונה על ידי CYellow7 בתאריך 27 יוני 2013, 12:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
CYellow7

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי CYellow7 » 27 יוני 2013, 12:17

לפי ספורט 5 מכבי בדקה לגבי ג'וואי, הצוות הרפואי שלל אותו בגלל פציעה בכף הרגל.
גם מועמדותו של סופו ירדה מהפרק. יחזור לתמונה רק אם ישוחרר מפאו.

הפציעה של ג'וואי עד כדי כך נוראית?אולי כדאי לערוך לו בדיקות רפואיות. אם מדובר על היעדרות של חודשיים נניח לא כדאי ללכת על זה?הרי יש לנו גם את ג'יימס. זו יכולה להיות גניבת השנה.
תמונה
CYellow7

Re: שאראס בדרך למכבי

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2013, 12:17

אבוי לנו עם עמדה 1 שלנו תורכב מרכז ישראלי כושל וסורר ומחליף בן 38. פשוט בושה.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 יוני 2013, 12:32

כולם יודעים שאני מאוד אוהב את שאראס ומעריך אותו גם בגילו.
אבל אם הוא ההבאה שלו תפגע ברכז הבכיר שיגיע- זו שערורייה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

Re: אשכול אירופה החדש: כל החדשות מרחבי היבשת הישנה

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יוני 2013, 12:52

מה יש לספורט 5 עם המועמדים בדיעבד שלהם??
אין להם שום מועמדים שהם עדיין רלוונטיים??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 יוני 2013, 13:10

אין במכבי מלאכת סקאוטינג מחושבת.

אני לא טוען שצריך להביא רק שחקנים מהליגה, אבל טוען שאין יותר מדי יתרון לשחקנים מליגות נמוכות באירופה על שחקנים מהליגה שלנו.
העונה שנתן רייס ביורוקאפ היא לא איזה משהוא יוצא דופן.
אם כבר אתה מביא שחקני יורוקאפ תביא את המצטיינים ביותר , סטייל איידסון , שבאמת נתן דברים יוצאי דופן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 יוני 2013, 13:12

נו , הגיע הזמן.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי קובי » 27 יוני 2013, 13:17

למה להעלות כאשכול ראשי ידיעה של ורד כהן ?
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 יוני 2013, 13:22

אדגר פו כתב:אין במכבי מלאכת סקאוטינג מחושבת.

אז בוא ואתקן אותך.
כאשר מכבי רצתה את אנתוני פארקר, היא חיפשה בנרות. היתה לה הזמדנות להחתים שחקנים כמו מריו אלי ואנתואן ריגודו, אבל היא בחרה בפארקר שהיה נחשב הימור. הוא היה זול יותר והרבה פחות מוכר משאר השחקנים שהיו בשוק ואף על פי כן, מכבי בחרה בפארקר למרות שיכלה להביא שם גדול יותר.
כנ"ל לגבי האפמן - הוא הגיע למכבי בסוף הקיץ לאחר שכבר היה חתום כאן שחקן במקומו, אך נעשה אחריו מעקב צמוד מצדו של בלאט ואז גם מצדו של פיני.
כך גם היה עם באסטון שהועדף על פני השארתו של גורי (על אף שלבאסטון לא היה שום נסיון בשום מפעל אירופאי כלשהו) וכך גם היה עם וויצ'יץ' שאחריו עקבו הרבה זמן.
גם ריקי היקמן הוא תוצר של סקואטינג טוב.

אדגר פו כתב:
אני לא טוען שצריך להביא רק שחקנים מהליגה, אבל טוען שאין יותר מדי יתרון לשחקנים מליגות נמוכות באירופה על שחקנים מהליגה שלנו.
אם כבר אתה מביא שחקני יורוקאפ תביא את המצטיינים ביותר , סטייל איידסון , שבאמת נתן דברים יוצאי דופן.

על זה יש לי לומר שלושה דברים:

1) זה לא נכון. פישר, פרקינס ומוריס לא היו שחקני יורוקאפ/יול"ב קאפ כאלו גדולים. גם אוחיון ופניני שעברו במפעל הזה לא עשו שם דברים יוצאי דופן.
2) חלק לא קטן משחקני הליגה שהצליח במכבי, עבר קודם בליגות אחרות שבמקרה הן אותן ליגות בהן שיחק גם רייס. פרקינס למשל (כמו גם פישר שלא עבר בליגה המקומית שלנו) שיחק בליגה הגרמנית בדיוק כמו רייס ואפילו היה פחות טוב ממנו שם. מוריס התחיל את הקריירה שלו ביוון בדיוק כמו רייס.
3) למען הגילוי הנאות נצטרך לציין שגם פלניניץ' עבר ביורוקאפ והוא ממש לא היה"מצטיין ביותר" או נתן דברים יוצאי דופן. שוב, הוא היה הרבה יותר קרוב ברמתו לרייס מאשר לזו שהראו שחקנים כמו אידסון וסמית' במפעל הזה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מכביסט24 » 27 יוני 2013, 13:34

כל קיץ פמפמו לנו את המועמדות של שאראס, כל קיץ הוא עלה עוד שנה בגיל והיום כשהוא נושק ל-38 הוא סופסוף יכול ״להרשות לעצמו״ להגיע למכבי.. אושר גדול.
אבל האמת? אחרי רמת הIQ האפסית שהיתה לנו השנה, גם שאראס בן 38 זה שדרוג עצום.. אם השחקן הזה יהיה במיטבו (ובלאט יבחר להאמין בו בניגוד למה שקרה עם פאפאלוקאס), אין לי ספק שהחשמל יחזור להיכל. אני לא מתבייש להגיד שההחתמה הזאת (במידה ובאמת תהיה) מרגשת אותי מאוד..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי אדגר פו » 27 יוני 2013, 13:36

טוב שאתה מביא דוגמאות מתחילת המילניום, אבל אז לא הייתה מחלקת סקאוטינג מקצועית כמו היום ופארקר הוא נטו עבודה של פיני ובלאט כמו שאר ההחתמות באותם ימים, עד אז מכבי נפלה עם הרבה מאוד זרים.
מה שאומר שמחלקת סקאוטינג לא בהכרח מביאה תוצאות טובות, בשנים האחרונות היו יותר מדי כשלונות בשביל שנסמוך על שיקול הדעת שלה.

לגבי שחקני ליגה , יורוקאפ וכל זה, אין כאן איזה חוקיות גדולה. מוריס היה הצלחה אבל הוא הצליח קודם בליגה שלנו , אחרת מכבי לא הייתה מגלה אותו ככל הנראה ( גילוי של דן שמיר ד"א * ).
פארגו הוא שיחוק של קטש שהביא אותו לליגה ומכבי הביאה אותו ויש עוד דוגמאות.

בסך הכול עברו במכבי ב 6 השנים האחרונות 44 זרים, רובם לא הצליחו וחלקם תוצרת של מחלקת הסקאוטינג הדי מיותרת שלנו . מה שמכבי צריכה זה לא סקאוטינג אלא ניהול מקצועי אמיתי עם תקציבים סבירים .
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יוני 2013, 13:37

עכשיו רק צריך להשאיר את דריק, להביא את באסטון במקום עמי ביטון ופארקר במקום אלי דריקס ויש לנו סריה....
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 27 יוני 2013, 13:41

אדגר פו כתב:טוב שאתה מביא דוגמאות מתחילת המילניום, אבל אז לא הייתה מחלקת סקאוטינג מקצועית כמו היום ופארקר הוא נטו עבודה של פיני ובלאט כמו שאר ההחתמות באותם ימים, עד אז מכבי נפלה עם הרבה מאוד זרים.
מה שאומר שמחלקת סקאוטינג לא בהכרח מביאה תוצאות טובות, בשנים האחרונות היו יותר מדי כשלונות בשביל שנסמוך על שיקול הדעת שלה.

לגבי שחקני ליגה , יורוקאפ וכל זה, אין כאן איזה חוקיות גדולה. מוריס היה הצלחה אבל הוא הצליח קודם בליגה שלנו , אחרת מכבי לא הייתה מגלה אותו ככל הנראה ( גילוי של דן שמיר ד"א * ).
פארגו הוא שיחוק של קטש שהביא אותו לליגה ומכבי הביאה אותו ויש עוד דוגמאות.

בסך הכול עברו במכבי ב 6 השנים האחרונות 44 זרים, רובם לא הצליחו וחלקם תוצרת של מחלקת הסקאוטינג הדי מיותרת שלנו . מה שמכבי צריכה זה לא סקאוטינג אלא ניהול מקצועי אמיתי עם תקציבים סבירים .

עם זה אני מסכים.
מחלקת הסקואטינג של מכבי עוד לא הוכיחה את עצמה. חוץ מעם היקמן, נראה שאפילו אפשר לומר שהיא די נכשלה.

מה שכן חשוב לציין, זה שלא אחת מכבי העדיפה (מתוך בחירה מקצועית חופשית) שחקן שנחשב כאן ל"הימור" על פני שחקן שהיה נחשב ל"מוכח" והבחירה התגלתה כמושכלת ולעיתים אף כהצלחה גדולה.
אזכיר שבקיץ האחרון מכבי העדיפה את היקמן שכונה "חתול בשק" על פניו של פרקינס שהורכז "שחקן מוכח", ושלפני שנתיים מכבי העדיפה את ג'רמי פארגו "החתמה שערורייתית" על פני שאראס הגדול החכם והאלוהי - שתי הבחירות הללו היו הצלחות כבירות.
כמו כן, למכבי היו לא מעט נפילות עם שחקנים "מוכחים" או עם "ותיקים מנוסים" שנחשבו למניה בטוחה וזכו להרבה הערכה מצד המומחים הגדולים.

כמו שאמרת, אין כאן חוקיות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 27 יוני 2013, 13:56

חביב אורנג'ד כתב:

אז בוא ואתקן אותך.
כאשר מכבי רצתה את אנתוני פארקר, היא חיפשה בנרות. היתה לה הזמדנות להחתים שחקנים כמו מריו אלי ואנתואן ריגודו, אבל היא בחרה בפארקר שהיה נחשב הימור. הוא היה זול יותר והרבה פחות מוכר משאר השחקנים שהיו בשוק ואף על פי כן, מכבי בחרה בפארקר למרות שיכלה להביא שם גדול יותר.
כנ"ל לגבי האפמן - הוא הגיע למכבי בסוף הקיץ לאחר שכבר היה חתום כאן שחקן במקומו, אך נעשה אחריו מעקב צמוד מצדו של בלאט ואז גם מצדו של פיני.
כך גם היה עם באסטון שהועדף על פני השארתו של גורי (על אף שלבאסטון לא היה שום נסיון בשום מפעל אירופאי כלשהו) וכך גם היה עם וויצ'יץ' שאחריו עקבו הרבה זמן.

אדגר פו כתב:

1) זה לא נכון. פישר, פרקינס ומוריס לא היו שחקני יורוקאפ/יול"ב קאפ כאלו גדולים. גם אוחיון ופניני שעברו במפעל הזה לא עשו שם דברים יוצאי דופן.
2) חלק לא קטן משחקני הליגה שהצליח במכבי, עבר קודם בליגות אחרות שבמקרה הן אותן ליגות בהן שיחק גם רייס. פרקינס למשל (כמו גם פישר שלא עבר בליגה המקומית שלנו) שיחק בליגה הגרמנית בדיוק כמו רייס ואפילו היה פחות טוב ממנו שם. מוריס התחיל את הקריירה שלו ביוון בדיוק כמו רייס.
3) למען הגילוי הנאות נצטרך לציין שגם פלניניץ' עבר ביורוקאפ והוא ממש לא היה"מצטיין ביותר" או נתן דברים יוצאי דופן. שוב, הוא היה הרבה יותר קרוב ברמתו לרייס מאשר לזו שהראו שחקנים כמו אידסון וסמית' במפעל הזה.

תגיד לי, אתה דני פדרמן או משהו כזה? כי לא ברורה לי הגיבוי שאתה נותן לבינוניות כמו רייס, והפרגון שלך למחלקת הסקאוטינג האדירה שלנו? זאת אותה מחלקה שהביאה לפה את פארקר? למה שלא תשבח גם את מחלקת הסקאוטינג שהביאה את מגי? והיקמן הוא תוצר סקאוטינג משובח? אותו היקמן שהביא לנו אליפות במו ידיו? לא מבין אותך, מצטער. אתה נשמע כמו נציגי ההנהלה שלנו, שמעודדים החתמת חתולים בשק, כאילו מדובר פה בפאקינג ספאנוליס.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 27 יוני 2013, 14:15

er79 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אז בוא ואתקן אותך.

אדגר פו כתב:

תגיד לי, אתה דני פדרמן או משהו כזה? כי לא ברורה לי הגיבוי שאתה נותן לבינוניות כמו רייס, והפרגון שלך למחלקת הסקאוטינג האדירה שלנו? זאת אותה מחלקה שהביאה לפה את פארקר? למה שלא תשבח גם את מחלקת הסקאוטינג שהביאה את מגי? והיקמן הוא תוצר סקאוטינג משובח? אותו היקמן שהביא לנו אליפות במו ידיו? לא מבין אותך, מצטער. אתה נשמע כמו נציגי ההנהלה שלנו, שמעודדים החתמת חתולים בשק, כאילו מדובר פה בפאקינג ספאנוליס.

אתה בכלל ראית את רייס משחק פעם ? הוא לא שחקן בינוני והוא פונצאיל מצויין להצליח .
האמת שאם הוא יגיע יחד עם שאראס אז יכול לצאת כאן משהו מאוד מעניין . גם רייס וגם אוחיון יוכלו ללמוד הרבה משאראס כמו שקרה לאוחיון עם פאפאס...
תצא כבר מהסרט שיגיע לכאן רכז בכיר , אתה תרגיש הרבה יותר טוב....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי LIAV10 » 27 יוני 2013, 14:26

yzafrir כתב:
er79 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:

אז בוא ואתקן אותך.

אדגר פו כתב:

אתה בכלל ראית את רייס משחק פעם ? הוא לא שחקן בינוני והוא פונצאיל מצויין להצליח .
האמת שאם הוא יגיע יחד עם שאראס אז יכול לצאת כאן משהו מאוד מעניין . גם רייס וגם אוחיון יוכלו ללמוד הרבה משאראס כמו שקרה לאוחיון עם פאפאס...
תצא כבר מהסרט שיגיע לכאן רכז בכיר , אתה תרגיש הרבה יותר טוב....

כן, אולי יש לו ״פונצאיל״, אבל בגדול הוא ריקי היקמן 2.0
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי cannon » 27 יוני 2013, 14:26

כמה עדכונים לעשות קצת סדר בשמועות לפי מה שאני יודע:
1. שאראס זה ענין סגור ב-99%. זה לא על חשבון גארד נוסף. המשמעות היא כנראה 7 זרים אלא אם אליהו יישאר.
2. בלאט רוצה מאוד את גאני לאוול מרומא ולא מתלהב מסופו. חלק מהשיקול פה הוא כספי נטו. סנטר יותר זול=גארד יותר יקר. לאוול הוא שחקן בסגנון דומה לתיוס. המשמעות היא אוסף של קפיצים וחוסמים אדירים ופחות בשר.
3. הכסף הגדול יושקע בגארד. כסף גדול או שם גדול זה משהו בסגנון פלאניניץ' ולא ספאנוליס מבחינת סדרי הגודל של הכסף..
4. פאוור תלוי באליהו. הפרסומים על קאלאת'יס הם יותר בשביל להלחיץ את אליהו לסגור, למרות שאם אליהו לא יסגור בקרוב, יש סיכוי גבוה מאוד שקאלאת'יס ימלא את העמדה 4 יחד עם תיוס.
cannon

הודעהעל ידי חנו'ש » 27 יוני 2013, 14:33

cannon כתב:כמה עדכונים לעשות קצת סדר בשמועות לפי מה שאני יודע:
1. שאראס זה ענין סגור ב-99%. זה לא על חשבון גארד נוסף. המשמעות היא כנראה 7 זרים אלא אם אליהו יישאר.
2. בלאט רוצה מאוד את גאני לאוול מרומא ולא מתלהב מסופו. חלק מהשיקול פה הוא כספי נטו. סנטר יותר זול=גארד יותר יקר. לאוול הוא שחקן בסגנון דומה לתיוס. המשמעות היא אוסף של קפיצים וחוסמים אדירים ופחות בשר.
3. הכסף הגדול יושקע בגארד. כסף גדול או שם גדול זה משהו בסגנון פלאניניץ' ולא ספאנוליס מבחינת סדרי הגודל של הכסף..
4. פאוור תלוי באליהו. הפרסומים על קאלאת'יס הם יותר בשביל להלחיץ את אליהו לסגור, למרות שאם אליהו לא יסגור בקרוב, יש סיכוי גבוה מאוד שקאלאת'יס ימלא את העמדה 4 יחד עם תיוס.

כולם כאן יודעים שאני אוהבת ותומכת מאוד בבלאט, אבל לפעמים הוא יכול להיות מה זה אדיוט כשזה מגיע לבניית קבוצה.
למה להביא גבוה תואם טיוס??
אני יכולה להסכים איתו שעדיף להשקיע את הכסף בגארד המוביל מאשר בגבוה, אבל גם אם מחליטים על גבוה זול יותר, אי אפשר לחפש אחד בעל תכונות המשלימות בצורה נכונה יותר את מה שאנחנוצריכים??
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־25 אורחים