jol9 כתב:
לגבי מה שרשמת, צריך רק להגיד שעם שחקנים כמו היקמן ורייס בקו האחורי, מכבי לא יכולה להצהיר שהיא מתמודדת על משהו באירופה. זה יהיה שקר גס.
1) ועם אוחיון והיקמן כן יכלנו?
2) עם פרקינס ופארגו גם הצהרנו כאלו הצהרות לפני תחילת העונה?
3) עם פלאניניץ' הגדול ששנים לא הגיע אפילו לשלב ההצלבה אנחנו כן יכולים להצהיר? אגב, לא זכור לי שהצמד פלניניץ'-לנגפורד הגיע להשגים טובים יותר מהצמד אוחיון-היקמן.
אני מציע לתת לזמן לעשות את שלו ולהיות יותר חכמים כאשר רואים דברים בעיניים. זה גם מה שעשוי למנוע הצהרות לא מי יודע כמה מושכלות כמו "פרקינס שחקן טוב יותר מהיקמן" ו"פרוביץ' הוא סנטר טוב". אני חושב שאחרי כל כך הרבה עונות, המסקנה הזו מתבקשת.
אני אישית גם לא חושב שלמכבי היתה בעיה כ"כ חמורה בקו האחורי העונה. הבעיות החמורות יותר היו בעמדה מס' 4 ובכך שכל הקו הקדמי הסתמך על שחקן אחד (ג'יימס). גם הספסל הדליל והלא איכותי (או חוסר מיצויו של הספסל שכן היה) היה בעיניי בעיה חמורה יותר מאשר הקו האחורי.
בכל אופן, יש רצוי ויש מצוי. תחת מגבלות התקציב, אני לא חושב שמכבי יכולה למצוא משהו הרבה יותר טוב מרייס.
בעיניי, מכבי עוד צריכה לגשש עם הוארטס ובובי בראון או לנסות למצוא פליט NBA איכותי. שם גדול לא יגיע לכאן וצריכים להתרגל לזה, אלא אם איכשהו מישהו מהשניים שציינתי קודם יגיע לכאן.
כמו כן, אם זה לא יהיה בראון, רייס או הוראטס ולא נמצא איזה פליט NBA טוב, אז השמות שנותרו הם כבר הרבה הרבה יותר גרועים מרייס. זה לא שלמכבי באמת יש התלבטות בין רייס לספנוליס. זה הרבה יותר בין רייס לג'מונד גורדון או עומאר קוק לא עלינו.