29 יוני 2013, 21:30
EulGam05 כתב:felix_r כתב:א) לפי התשובה שלך אני רואה שצדקתי, ולא ראית משחקים
ב) יעלות התקפית... נשמע נחמד, עדיין לא הראית שום טבלה שמשווה את היעילות הזאת, למרות שאתה לא מפסיק לקשקש עליה.
ג) אם תמשיך להתבסס על הסטטיסטיקה מבלי לראות משחקים, אף פעם גם לא תדע מתי נקלעו הנקודות, במאני-טיים או בגרבאז'.
הקיצר, הרבה בלה-בלה-בלה
1. לפי התשובה שלך גם אני צדקתי, אתה עדיין חושב שהשמש זורחת לך מהתחת.
2. מדד ה-Total Shooting Percentage זה לא משהו חדש שהומצא היום, זאת סטטיסטיקה מתקדמת שכל אנליסט סטטיסטיקת כדורסל מכיר. זה מדד שמשקלל את מספר הנק' שנקלעו ביחס למספר הזריקות שנלקחו בשביל לקלוע אותן ומייצג יעילות התקפית של שחקנים. שחקן עם TS% גבוה זה שחקן שמשיג הרבה נק' ביחס למספר מועט של זריקות ושחקן עם עם TS% נמוך זה בד"כ אחד שצריך הרבה זריקות בשביל לקלוע הרבה נק'. ה-TS% של מרכוס וויליאמס ביורוליג העונה היה 49.1% שזה ממקם אותו במקום ה-161 מבין 204 שחקני היורוליג ששיחקו מעל 15 דקות למשחק. אם מדד ה-TS% מסובך מדי, אפשר ללכת למדד מספר הנק' ששחקן קולע פר פוזשן. גם שם אדון וויליאמס כצפוי לא בדיוק מככב עם 0.85 נק' פר פוזשן (כמו יוגב אוחיון) שזה שווה למקום ה-142 מתוך אותם 204 שחקנים.
3. גם כאן אתה טועה כי אני יכול להביא לך גם את סטטיסטיקת ה-Clutch של כ"א מהשחקנים ביורוליג. זמן Clutch מוגדר כ-5 דקות אחרונות של הרבע הרביעי וההארכה כשאף אחת מהקבוצות לא ביתרון גדול יותר מ-5 נק'. בזמן Clutch מרקוס וויליאמס קולע 0.98 נק' פר פוזשן שזה אמנם שיפור מה-0.85 הכולל שלו רק שעדיין היו לא פחות מ-4 שחקנים במאלאגה עם יותר נק' פר פוזשן (קאלאוויי, זוריץ', וואסקז ואוראטסון). כל ארבעת השחקנים האלה זרקו פחות מאשר וויליאמס במצבי Clutch אבל השיגו יותר נק' ממנו פר פוזשן.
בקיצור, תחסוך ממני את ההתנשאות הרגילה שלך ביחס לכל מי שחושב אחרת ממך. את אדון וויליאמס אני מכיר עוד מימיו העליזים בניו-ג'רזי וראיתי מספיק משחקים שלו גם במדי מאלאגה. זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני לא מתלהב מ-2/3 משחקים טובים שהוא נותן כי מה לעשות - זה לא מדגם מייצג והסטטיסטיקה שלו (לאורך כל הקריירה אגב) תומכת בטענה הזאת.
29 יוני 2013, 21:30
rc4991 כתב:Coach Ataman said in interview in Eurosport that Planinic was offered to them,but he is too expensive at the moment
טוב מאוד,נקווה שמכבי תחתים אותו
29 יוני 2013, 21:31
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:Coach Ataman said in interview in Eurosport that Planinic was offered to them,but he is too expensive at the moment
טוב מאוד,נקווה שמכבי תחתים אותו
אתה צוחק נכון?
הוא יקר מדי בשבילם, אז מכבי תהיה זאת שתוכל לעמוד בדרישות שלו?
29 יוני 2013, 21:32
29 יוני 2013, 21:39
rc4991 כתב:http://www.one.co.il/Article/219153.html
איזה בן אדם טוב,אני ממש אוהב אותו
29 יוני 2013, 21:47
felix_r כתב:rc4991 כתב:http://www.one.co.il/Article/219153.html
מצחיק שהכותרת ב ONE היא "שרמאדיני פותח את הפה על מכבי", וכשקוראים את הכתבה, נוכחים לדעת שלא דובים ולא יער... לא פותח ולא נעלים.
29 יוני 2013, 21:56
Holiday_Armadillo כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:http://www.one.co.il/Article/219153.html
מצחיק שהכותרת ב ONE היא "שרמאדיני פותח את הפה על מכבי", וכשקוראים את הכתבה, נוכחים לדעת שלא דובים ולא יער... לא פותח ולא נעלים.
רייטינג
תרשום משהו טוב על מכבי ורק אוהדי מכבי ייכנסו
תרשום משהו רע על מכבי וכל האנשים שנכנסים לאתר ייכנסו לכתבה
29 יוני 2013, 22:35
felix_r כתב:EulGam05 כתב:felix_r כתב:א) לפי התשובה שלך אני רואה שצדקתי, ולא ראית משחקים
ב) יעלות התקפית... נשמע נחמד, עדיין לא הראית שום טבלה שמשווה את היעילות הזאת, למרות שאתה לא מפסיק לקשקש עליה.
ג) אם תמשיך להתבסס על הסטטיסטיקה מבלי לראות משחקים, אף פעם גם לא תדע מתי נקלעו הנקודות, במאני-טיים או בגרבאז'.
הקיצר, הרבה בלה-בלה-בלה
1. לפי התשובה שלך גם אני צדקתי, אתה עדיין חושב שהשמש זורחת לך מהתחת.
2. מדד ה-Total Shooting Percentage זה לא משהו חדש שהומצא היום, זאת סטטיסטיקה מתקדמת שכל אנליסט סטטיסטיקת כדורסל מכיר. זה מדד שמשקלל את מספר הנק' שנקלעו ביחס למספר הזריקות שנלקחו בשביל לקלוע אותן ומייצג יעילות התקפית של שחקנים. שחקן עם TS% גבוה זה שחקן שמשיג הרבה נק' ביחס למספר מועט של זריקות ושחקן עם עם TS% נמוך זה בד"כ אחד שצריך הרבה זריקות בשביל לקלוע הרבה נק'. ה-TS% של מרכוס וויליאמס ביורוליג העונה היה 49.1% שזה ממקם אותו במקום ה-161 מבין 204 שחקני היורוליג ששיחקו מעל 15 דקות למשחק. אם מדד ה-TS% מסובך מדי, אפשר ללכת למדד מספר הנק' ששחקן קולע פר פוזשן. גם שם אדון וויליאמס כצפוי לא בדיוק מככב עם 0.85 נק' פר פוזשן (כמו יוגב אוחיון) שזה שווה למקום ה-142 מתוך אותם 204 שחקנים.
3. גם כאן אתה טועה כי אני יכול להביא לך גם את סטטיסטיקת ה-Clutch של כ"א מהשחקנים ביורוליג. זמן Clutch מוגדר כ-5 דקות אחרונות של הרבע הרביעי וההארכה כשאף אחת מהקבוצות לא ביתרון גדול יותר מ-5 נק'. בזמן Clutch מרקוס וויליאמס קולע 0.98 נק' פר פוזשן שזה אמנם שיפור מה-0.85 הכולל שלו רק שעדיין היו לא פחות מ-4 שחקנים במאלאגה עם יותר נק' פר פוזשן (קאלאוויי, זוריץ', וואסקז ואוראטסון). כל ארבעת השחקנים האלה זרקו פחות מאשר וויליאמס במצבי Clutch אבל השיגו יותר נק' ממנו פר פוזשן.
בקיצור, תחסוך ממני את ההתנשאות הרגילה שלך ביחס לכל מי שחושב אחרת ממך. את אדון וויליאמס אני מכיר עוד מימיו העליזים בניו-ג'רזי וראיתי מספיק משחקים שלו גם במדי מאלאגה. זאת בדיוק הסיבה שבגללה אני לא מתלהב מ-2/3 משחקים טובים שהוא נותן כי מה לעשות - זה לא מדגם מייצג והסטטיסטיקה שלו (לאורך כל הקריירה אגב) תומכת בטענה הזאת.
א) קודם כל אני יודע מה זה Total Shooting Percentage . איך אצלך זה הפך ליעילות ההתקפית אני לא יודע. זה בסך הכול אחוז קליעה משוכלל ולא יותר מזה. ככה שסתם בזבזת זמן על כל ההתפלספות שלך בנושא ועל ההקלדה של שטויות.
ב) אחוז הקליעה המשוכלל הזה לא מוכיח שום דבר באופן מוחלט. יש שחקנים שזורקים רק זריקות נוחות ופתוחות, ויש אחרים שזורקים גם זריקות קשות בסוף ההתקפה וכו'. בטח המדד הזה נורא גבוה אצל אלכס טיוס, כי הוא קולע הכל בדאנקים, אבל נמוך אצל נבארו שזורק הרבה זריקות קשות![]()
ג) אתה כל הזמן זורק נתונים באוויר אבל עדיין לא הבאת שום טבלאות, שיאפשרו לעיין בנתונים האלה. כבר הזכרתי את זה בפוסט הקודם. אולי יש סיבה כלשהיא שגורמת לך לא להראות את הטבלאות האלה.
ד) אפילו מהנתונים שלך לגבי הקלאטץ' רואים שוויליאמס קולע טוב יותר במאני-טיים. אבל גם הנתונים האלה לא מוכיחים שום דבר באופן חד משמעי. גם בקלאטץ' יש שחקנים שזורקים רק במקרה וההתקפה התנהלה בצורה מוצלחת, התרגיל עבד והם הגיעו לזריקה טובה. ויש אחרים, שזורקים גם אם ההתקפה נתקעה, התרגיל לא הצליח, אבל חייבים לזרוק בכל זאת. הדוגמא הטובה לכך הוא אוחיון, שזרק זריקה אחרונה בשני המשחקים שמכבי הפסידה בסיבוב הראשון של הטופ-16. לא הייתה לו ברירה, ההתקפה נתקעה והוא היה חייב לזרוק לבד, מה לעשות.
אז תחסוך ממני את כל הסטטיסטיקות ותתחיל לראות משחקים. אני אפילו יכול לתת לך את הסיסמא ליורוליג TV, חינם.
29 יוני 2013, 23:08
30 יוני 2013, 00:53
30 יוני 2013, 01:03
EulGam05 כתב:פליקס, נו כרגיל אתה פולט שטויות ועוד מתגאה בכך.
לפני שני עמודים טענת שאם וויליאמס בא לעמדת הרכז אז זה לא טוב אלא עדיף להביא אותו לתפקיד של לוגאן, עכשיו אתה מתהדר בכך שמבין הרכזים הוא היה שני במספר הנק' (ונק' המדד). שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו. ה-"יכולת הגבוהה" במאני-טיים של וויליאמס שאתה מדבר עליה היא פשוט היכולת לזרוק הרבה יותר זריקות מאחרים וכתוצאה מכך גם לשים יותר נק' על הלוח ושלא במפתיע בגלל זה מספר הנק' שלו פר פוזשן הוא בגובה של דובי גל.
אתה מוזמן להמשיך לחשוב ששחקן שקולע 26 נק' ב-22 זריקות זה שחקן ש-"טוב במאני-טיים" ולא יותר מסתם עוד Volume Scorer.
30 יוני 2013, 07:11
30 יוני 2013, 07:12
felix_r כתב:EulGam05 כתב:פליקס, נו כרגיל אתה פולט שטויות ועוד מתגאה בכך.
לפני שני עמודים טענת שאם וויליאמס בא לעמדת הרכז אז זה לא טוב אלא עדיף להביא אותו לתפקיד של לוגאן, עכשיו אתה מתהדר בכך שמבין הרכזים הוא היה שני במספר הנק' (ונק' המדד). שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו. ה-"יכולת הגבוהה" במאני-טיים של וויליאמס שאתה מדבר עליה היא פשוט היכולת לזרוק הרבה יותר זריקות מאחרים וכתוצאה מכך גם לשים יותר נק' על הלוח ושלא במפתיע בגלל זה מספר הנק' שלו פר פוזשן הוא בגובה של דובי גל.
אתה מוזמן להמשיך לחשוב ששחקן שקולע 26 נק' ב-22 זריקות זה שחקן ש-"טוב במאני-טיים" ולא יותר מסתם עוד Volume Scorer.
די, די. כל עוד לא ראינו את הטבלאות שלך, עוד יכולת לבלבל את המוח. עכשיו תפסיק לחרטט. יצאת פארש.
30 יוני 2013, 07:40
30 יוני 2013, 07:43
אדגר פו כתב:לפי ערוץ הספורט שאראס סיכם במכבי כנראה וזה משאיר אותנו עם השאלה איזה רכז כדאי להביא לצידו. יכול להיות שזה מעיד שמכבי תלך על קומבו גארד סטייל רייס ודומיו, לא שזו איזו הפתעה מרעישה גם קודם.
30 יוני 2013, 07:55
30 יוני 2013, 07:58
30 יוני 2013, 08:00
30 יוני 2013, 10:36
שכחת לציין גם שבשביל להגיע ל-26 הנק' שלו הוא היה צריך לא פחות מ-22 זריקות (רק סרג'יו רודריגז זרק יותר מבין הרכזים). אם זה נחשב מבחינתך "טוב במאני טיים" אז כנראה שריקי היקמן הוא אחד משחקני הקלאץ' הגדולים באירופה כי וויליאמס שהיה "טוב במאני-טיים" היה צריך עוד 9 זריקות (ו-2 משחקים) רק בשביל לקלוע 4 נק' יותר ממנו
30 יוני 2013, 11:04