פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
21 יולי 2011, 13:03
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מי נראה לכם הקבוצה הטובה ביותר בשלב המוקדמות:חימקי,ריטאס או גלאטסריי?
אף פעם אסור לזלזל בכסף של הרוסיות..אבל אני אוהבת את הרכש שעשו השנה ריטאס..
אסור גם לשכוח שאנחנו ב-0-4 מולם
באמת?דווקא חשבתי שחימקי.שאלתי כי אני לא יודע איזה שחקנים יש לגלא' אבל אני יודע שהיא גם קבוצה שדי מתפרעת עם התקציב שלה
21 יולי 2011, 13:04
גלא זה דיבורים דיבורים אבל אם מסתכלים על הסגל שלהם הוא לא ממש מפחיד. חימקי בנו קבוצה הרבה יותר טובה
21 יולי 2011, 13:05
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:מי נראה לכם הקבוצה הטובה ביותר בשלב המוקדמות:חימקי,ריטאס או גלאטסריי?
אף פעם אסור לזלזל בכסף של הרוסיות..אבל אני אוהבת את הרכש שעשו השנה ריטאס..
אסור גם לשכוח שאנחנו ב-0-4 מולם
באמת?דווקא חשבתי שחימקי.שאלתי כי אני לא יודע איזה שחקנים יש לגלא' אבל אני יודע שהיא גם קבוצה שדי מתפרעת עם התקציב שלה
מתפרעת כן..רק במקומות הזויים..
קנו עד עכשיו את לוקאס,סונאגליה ולאקוביץ'
21 יולי 2011, 13:07
מכבי באמת יכולה למצוא הקיץ שחקן טוב יותר מכריס קווין, לא יודע ממה נובעת ההתלהבות ממנו. בכל מקרה זה לא הטייפ שמכבי צריכה
לסגל נכון לעכשיו.
21 יולי 2011, 13:28
הבעיה לגבי חימקי שהכי סביר שנקבל אותה מהמוקדמות (היא אמנם בבית המקביל אבל לא יכולה להשתלב בבית שיש בו כבר קבוצה רוסית) ואז רק 4 מתוך 5 קבוצות עם תקציב גדול שמבחינתן אי עליה לטופ 16 הוא כשלון גדול יעלו (מכבי, ריאל, מילאנו, אפס פילזן וחימקי). אגב, התקציב של מכבי הוא הנמוך ביותר מבין 5 הקבוצות הללו.
21 יולי 2011, 14:34
cannon כתב:שארוד פורד, שכמה פה בפורום מאוד רצו אותו במכבי לפחות בעבר, סגר בבאיירן מינכן. הולך להיות מעניין מאוד שם במועדון הבווארי שעלה השנה לליגה הראשונה בגרמניה, העמיד תקציב של 7 מליון יורו וקיבל הזמנה ליורוקאפ.
הוא סגר לעונה אחת , שווה לעקוב אחריו ואולי שנה הבאה להחתים אותו במקום הנדריקס שמסיים חוזה....
21 יולי 2011, 15:26
עוד מלפפון לשעבר, קייל וויבר, נמצא בדרך לאלבה ברלין. כנראה שאם שם הוא מסיים, אולי בכל זאת זה לא כזה פספוס..
21 יולי 2011, 15:37
ריאל רוצה להחתים את פוצ'יוס מז'לגיריס. מנהלים מו"מ על הביי-אאוט.
21 יולי 2011, 16:49
תאמינו או לא:בשיקטאש מצאה ספונסר להעברת בראיינט
דיווח: חברת התעופה "טורקיש איירליינס" תעניק למועדון מאיסטנבול את הסכום הדרוש לחוזהו של כוכב הלייקרס, שאמור להרוויח מיליון דולר בחודש אם ישחק באירופה
הפרסומים בתקשורת מצביעים על כך כי ייתכן שבקרוב ייסגר חוזה בין הצדדים שיאפשר את המהלך
אני מאמין לידיעה מה גם שבריאנט אמר שהוא ישחק שם אם הם יעמדו בתנאיו(שכר של מיליון דולר לחודש)
איזו קבוצה מעניינת היא הולכת להיות:דרון וויליאמס,זאזה פאצ'וליה וקובי בראיינט אין דברים כאלו,חבל שהם לא ישחקו במוקדמות היורוליג
21 יולי 2011, 17:02
rc4991 כתב:תאמינו או לא:בשיקטאש מצאה ספונסר להעברת בראיינט
דיווח: חברת התעופה "טורקיש איירליינס" תעניק למועדון מאיסטנבול את הסכום הדרוש לחוזהו של כוכב הלייקרס, שאמור להרוויח מיליון דולר בחודש אם ישחק באירופה
הפרסומים בתקשורת מצביעים על כך כי ייתכן שבקרוב ייסגר חוזה בין הצדדים שיאפשר את המהלך
אני מאמין לידיעה מה גם שבריאנט אמר שהוא ישחק שם אם הם יעמדו בתנאיו(שכר של מיליון דולר לחודש)
איזו קבוצה מעניינת היא הולכת להיות:דרון וויליאמס,זאזה פאצ'וליה וקובי בראיינט אין דברים כאלו,חבל שהם לא ישחקו במוקדמות היורוליג
לא יקרה בחיים.
זו קבוצה מפגרת, כי אם השביתה תיגמר עוד חודש (סביר) אז הם נתקעו חזק.
להביא שחקנים עם חוזה זה הדבר הכי מומטם שאפשר לעשות.
21 יולי 2011, 17:05
עכשיו גם YNET מפרסמים:בראיינט על סף סיכום בבשיקטאש
הטורקים מצאו ספונסר שיסייע לשלם לקובי מיליון אירו בחודש, ועל פי הדיווחים כוכב הלייקרס יתייצב ב-1 בספטמבר לאימוני הקבוצה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4098599,00.htmlבכתבה גם מצויין שג'ייסון קיד הוצע לפילזן(בניגוד לSPORT5 שם צויין שאפס התעניינה בו אך הוא דחה את ההצעה)ושהיא לא תחתים אותו בגלל שהם לא מעוניינים בשחקנים שיעזבן בתום השביתה(יכול להיות שפילזן למדה להתנהל נכון ותהיה קבוצה טובה השנה לא רק על הנייר?)
21 יולי 2011, 17:09
בנימין נעמן כתב:rc4991 כתב:תאמינו או לא:בשיקטאש מצאה ספונסר להעברת בראיינט
לא יקרה בחיים.
זו קבוצה מפגרת, כי אם השביתה תיגמר עוד חודש (סביר) אז הם נתקעו חזק.
להביא שחקנים עם חוזה זה הדבר הכי מומטם שאפשר לעשות.
מסכים איתך ולא מסכים איתך
מסכים אתך שהיא קבוצה מפגרת אבל לא מסכים איתך שהוא לא יבוא,בשיקטאש מביאה אותו רק בשביל הפרסום ולא מבחינה מקצועית
21 יולי 2011, 17:12
הם כבר מפורסמים בטמטום שלהם אחרי ששילמו כל כך הרבה לאייברסון בשנה שעברה. קובי זה לא אייברסון, אבל מה בדיוק יוצא להם מפרסום
אם הקבוצה תתפרק להם באמצע העונה ? בטח לא יורוליג.
חוץ מזה פיב"א וראשי הנ.ב.א נפגשים בימים האלו כדי לראות מה לעשות בכל מה שקשור לשחקני נ.ב.א עם חוזה. צריך להדגיש שפיב"א עדיין
לא נתנה אישור לדברים האלו וגם החתימה של וויליאמס טעונה עדיין אישור שלהם.
21 יולי 2011, 18:58
זה באמת מטומטם: במקום לזרוק מיליונים לאוויר תמורת קצת (הרבה) תשומי, עדיף היה להשקיע את הכסף הזה בבניה נכונה של קבוצה לטווח ארוך על מנת להפוך אותם לקונטנדרנית רצינית בטורקיה עם שאיפות יורוליג.
אבל שיעשו מה שבא להם, לא מזיז לי כל כך.
21 יולי 2011, 19:09
מעניין אם בישקטאש לוקחת בחשבון שהשביתה תתארך ואז היא תצטרך לשלם להם סכומי עתק....אם הם לקחו את זה בחשבון בתקציב שלהם לעונה הבאה אז ברגע שתגמר השביתה (אם תגמר מוקדם יחסית) יתפנו להם סכומים עצומים ואולי יהיה להם עדיין סיכויי לבנות קבוצה טובה....
מה שכן אני חושב שיש כאן קצת ניגוד אינטרסים שהחברה שהיא הספונסרית הרישמית של היורוליג תממן אחת הקבוצות שתאכלס יכולה שנה הבאה להגיע לירוליג דרך היורוקאפ....
21 יולי 2011, 21:30
עכשיו כשאני חושב על זה אנחנו צריכים לקוות שהפועל תקבל את בשיקטאש וכך נזכה בשני משחקים יפים בטלוויזיה
21 יולי 2011, 21:44
בנוסף לשארוד פורד, באיירן החתימה גם את ג'קל פוסטר ורובין בנזינג (שהוזכר פעם בהקשר של מכבי).
בשקט בשקט בונים שם חתיכת קבוצה. החתימו את כל הכוכבים הגרמניים של הליגה, ורכשו כמה מהזרים הכי מוצלחים ששיחקו בגרמניה בשנים האחרונות.
21 יולי 2011, 21:50
Euro_Basket כתב:בנוסף לשארוד פורד, באיירן החתימה גם את ג'קל פוסטר ורובין בנזינג (שהוזכר פעם בהקשר של מכבי).
בשקט בשקט בונים שם חתיכת קבוצה. החתימו את כל הכוכבים הגרמניים של הליגה, ורכשו כמה מהזרים הכי מוצלחים ששיחקו בגרמניה בשנים האחרונות.
אליפות בגרמניה נותנת להם כרטיס אוטומטי ליורוליג ?
22 יולי 2011, 04:52
- קייל היינס עובר לאולימפיאקוס
- טרוויס האנסן וראול לופס עזבו את חימקי
- אפס מתעניינת ב ג'מונט גורדון
- קווין ירוויח מיליון דולר בחימקי