02 יולי 2013, 14:11
חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2656860&m=1
נראה לי שקיץ בלי מו"מ עם הלפרין זה לא קיץ בשביל מכבי.
כאילו הם שולחים את הג'וניורים למעין קייטנת "בואו ננסה שוב להחתים את יותם בתקווה שיסתדר כבר עם מס הכנסה"....![]()
אגב, מעניין עד כמה זה נכון מה שורד כהן אומרת על זה שבלאט לא מתלהב מחזרתו של סופו??
02 יולי 2013, 14:15
אדגר פו כתב:felix_r כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני וירון, אני אנסה לעשות את זה קצר ...
אמר חביב, ודפק טקסט של 1500 מילים
לפחות הוא ניסה לקצר, מגיע לו שאפו על המאמץ.
02 יולי 2013, 14:17
02 יולי 2013, 14:21
Asf כתב:חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2656860&m=1
כאילו הם שולחים את הג'וניורים למעין קייטנת "בואו ננסה שוב להחתים את יותם בתקווה שיסתדר כבר עם מס הכנסה"....![]()
אגב, מעניין עד כמה זה נכון מה שורד כהן אומרת על זה שבלאט לא מתלהב מחזרתו של סופו??
יששששש!!!!!!
למטה רשום שמכבי תשתתף במשחק NBA2K14
הידיעה החדשותית הכי טובה ששמעתי על מכבי מתחילת הקיץ!!![]()
02 יולי 2013, 14:30
אדגר פו כתב:felix_r כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני וירון, אני אנסה לעשות את זה קצר ...
02 יולי 2013, 14:31
felix_r כתב:אדגר פו כתב:felix_r כתב:חביב אורנג'ד כתב:יוני וירון, אני אנסה לעשות את זה קצר ...
תאר לעצמך איך יראה הדוקטורט שלו: 8 כרכים בעובי של רגל
02 יולי 2013, 14:33
02 יולי 2013, 14:35
Asf כתב:חנו'ש כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2656860&m=1
יששששש!!!!!!
למטה רשום שמכבי תשתתף במשחק NBA2K14
הידיעה החדשותית הכי טובה ששמעתי על מכבי מתחילת הקיץ!!![]()
02 יולי 2013, 16:01
02 יולי 2013, 17:55
er79 כתב:מה זה לא בא לי על הלפרין
02 יולי 2013, 19:53
02 יולי 2013, 20:07
02 יולי 2013, 20:08
02 יולי 2013, 20:11
שחף כתב:גלדסטון עושה פרסה וטוען שמכבי מתלבטים בכלל בין סופו לנייט ג'אוואי. אני אישית לא משתגע על שניהם, אבל ג'אוואי הוא גירסה יותר צעירה, ניידת וגם טיפה יותר אתלטית של סופו ולכן אני חושב שהייתי מעדיף אותו.
02 יולי 2013, 20:22
02 יולי 2013, 20:30
שחף כתב:גלדסטון עושה פרסה וטוען שמכבי מתלבטים בכלל בין סופו לנייט ג'אוואי. אני אישית לא משתגע על שניהם, אבל ג'אוואי הוא גירסה יותר צעירה, ניידת וגם טיפה יותר אתלטית של סופו ולכן אני חושב שהייתי מעדיף אותו.
02 יולי 2013, 20:42
תסתכל מה כתבתי 2 תגובות מעל , סופו שחקן יותר טוב מג'וואי ועל סמך מה אנשים מעדיפים את ג'וואי אני ממש לא יודע , טולי כי הוא שיחק השנה בברצלונה...אדגר פו כתב:שחף כתב:גלדסטון עושה פרסה וטוען שמכבי מתלבטים בכלל בין סופו לנייט ג'אוואי. אני אישית לא משתגע על שניהם, אבל ג'אוואי הוא גירסה יותר צעירה, ניידת וגם טיפה יותר אתלטית של סופו ולכן אני חושב שהייתי מעדיף אותו.
צביקה שרף אמר נכון לגולדסטון - מכבי לא כל כך מסכנה שהיא צריכה ללכת על שחקן פצוע ששוחרר מברצלונה ולא ברור מה הוא יוכל לתרום, מה עוד שהוא לא שחקן טכני שמתקרב ברמתו של סופו הבריא, אולי שחקו שיכול לשחק יותר דקות ( אם הוא בריא ).
לא ברור מה עובר על מכבי הקיץ, אבל זה אפילו רע יותר משנה שעברה. שום מעוף, שוב דבר מעניין, רק מיחזור של שמות.
02 יולי 2013, 20:46
02 יולי 2013, 21:15
אדגר פו כתב:שחף כתב:גלדסטון עושה פרסה וטוען שמכבי מתלבטים בכלל בין סופו לנייט ג'אוואי. אני אישית לא משתגע על שניהם, אבל ג'אוואי הוא גירסה יותר צעירה, ניידת וגם טיפה יותר אתלטית של סופו ולכן אני חושב שהייתי מעדיף אותו.
צביקה שרף אמר נכון לגולדסטון - מכבי לא כל כך מסכנה שהיא צריכה ללכת על שחקן פצוע ששוחרר מברצלונה ולא ברור מה הוא יוכל לתרום, מה עוד שהוא לא שחקן טכני שמתקרב ברמתו של סופו הבריא, אולי שחקו שיכול לשחק יותר דקות ( אם הוא בריא ).
לא ברור מה עובר על מכבי הקיץ, אבל זה אפילו רע יותר משנה שעברה. שום מעוף, שוב דבר מעניין, רק מיחזור של שמות.
דווין סמית יהיה לדעתי השחקן היקר ביותר בסגל בשנה הבאה. זה קיצוץ די רציני בתקציב .
02 יולי 2013, 21:27
yellowaura כתב:אדגר פו כתב:שחף כתב:גלדסטון עושה פרסה וטוען שמכבי מתלבטים בכלל בין סופו לנייט ג'אוואי. אני אישית לא משתגע על שניהם, אבל ג'אוואי הוא גירסה יותר צעירה, ניידת וגם טיפה יותר אתלטית של סופו ולכן אני חושב שהייתי מעדיף אותו.
דווין סמית יהיה לדעתי השחקן היקר ביותר בסגל בשנה הבאה. זה קיצוץ די רציני בתקציב .
צודק 100%.
מחזור השמות נובע מהרצון לשמור על תקציב נמוך.
סופו בברוטו עולה הרבה פחות מאליהו !!
ולמי שלא הבין יש עוד ברירות בשוק חוץ משחקן פצוע (ג'אוואי) ושחקן שכבר לא מסוגל לקפוץ או לסחוב (סופו)...
אנשים דיברו על דיוויס וזוריץ' שהם לא שחקנים יקרים בטירוף... אבל למכבי כל שחקן של מיליון דולר הפך להיות טירוף חושים.
אי ההחתמות מסמנות רק דבר אחד... עוד עונה פיננסית קיצונית
אגב עם מי תשחקו NBA2014 עם היקמן ?